nana35
|
mala pikica,hvala da si se ponudila za Nerota,pa upam da se zdaj ne bom zaj..., ko bom napisala,da mi je martinca obljubila,pol pa bo kje v nedeljo pozabila prinest.Če pa boš imela čas in ko greš v Mb,pa ,e lahko pokličeš in se oglasiš na kavici ali soku,pa še nerota vzameš s seboj . klepetka,imam skype,samo kako z njim ravnati,nimam še pojma.Sem te pa našla in te imam shranjeno v imeniku.Mi lahko razložiš kako deluje na email?? dašabina,daj sprosti tale tvoj email kamor dobivaš pošto,imaš po moje polnega in zavrača maile. ursalara,mml,triš,hvala za lepe besede o mojem pikecu. mml,tale slika v pralnem stroju je pa res specialna.Krasna je tale tvoja Manca. triš,danes sem še jaz bila deležna nekaj roladice ki je še ostala od čage ko so pri intruder zalili,ko je zmajevka šla... se hecam,rolada je bila odlična,spekla jo je pa ravno omenjena. Oh,kaj berem triš,uboga tvoja pikica Lana! in zanjo in zate,upam,da bo kmalu zdrava in brez mehurjev in rdečine.Zdaj sem pa res žalostna,le kako se je tako poslabšalo...Držim pesti zanjo in zate,mami,ne jokaj,tam je zato,da bo ozdravela. Lana. lutiropan,lepe čokoladne slikice. golobček, za dobre novičke in mere male Nine. majra, za tvojo pikico in njene podvige. ljubljana,dobra primerjava in še kako resnična. Alfabeta,sem prebrala...mislim dobro,če bi še samo povedali,kako pride semenčica do jajčeca,ampak vse ostalo??? Pa še to se mi zdi prezgodaj za 3-4 letnike.Ne vem,kam gre ta svet.Mislim,da je pa to res odveč tako zelo kmalu.Mi vse vemo,pa nismo začeli o tem niti razmišljati v teh letih,saj smo se komaj dobro začeli zavedati,da obstajamo. triš,kako lepo od tvojega sinkota,da se je v cvetličarni spomnil nate,da si morda žalostna... intruder,hvala za slikice na mail!!Sem jih že shranila. martinca,seveda prinesi program za slike in nerota.Prosim!!!Na zobke se pa hitro navadiš,ker jih gledaš odkar rastejo. Meni je Klemen takooo lep z zobki,da je joj. In kolikokrat si že peljala Patrika na striženje??Mislim,vedno nova frizura,ni kaj. Pa tudi Patrik postaja iz dneva v dan lepši. lotty4,pozdravljena in dobrodošla pri nas.Res lepo da si nas našla in se kar pridno oglašaj tukaj.