![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.10.2008 21:45:08
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: martinca aja pa še to sem pozabila. a ste vedele da imajo v Mullerju 6 body-ev za 7,97€. sem že poslala svakinjo da gre med malico gledat. Tole pa preveri in me obvesti prosiiim ljubica, zato si imela danes klic od mene okrog 11. ure , ker sem bila v Müllerju in sem jih hotla še zate vzet, pa si bila očitno preveč zaposlena z atkom... jutri grem tudi v NM, pa me poklič, če jih še želiš, so v oranžni in zeleni barvi s kratkimi rokavi, naši se že perejo...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.10.2008 21:54:54
|
|
|
|
dašabina
|
Katja, Jakob, Jonas, Luka, Ana Karolina, Vivien, vse naj, naj Mml, hvala za trud!!! Sej nimam kej pametenga povedat, letam okrog, uživamo v tej res prekrasni jeseni... Zdaj pa grem gledata to čudo od Hausa, bojda da velik zamujam.... Pa vse slikice so super (moja kuhinja še ni pospravljena ), bolančki pa pozdravte se, pa za nove zobke Mi tud še ne umivamo, ker nimamo kej
< Sporočilo je popravil dašabina -- 14.10.2008 21:57:26 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.10.2008 22:03:08
|
|
|
|
klepetka
|
čer, pa ne vem kaj je to; tud men se ne da pisat danes. SAj bo luna mimo in bo bolje sani, če pa metin čaj tako hitro pomaga, potem ga bom pa kar eno golido skuhala.Drugače pa ne vem kaj naj ti rečem... ti si ena taka suepr pozitivna oseba IZVIRNO SPOROČILO: nana35 martinca,glede A sva se že itak zmenili,a si pogledala tisti mail,kjer si iskala tri enake podrobnosti??Ta slika je šele srhljiva... Midve s klepetko sva obe bili tik pred infarktom. sploh je zabavno, če iščeš te razike tam okoli 23. ure, tako kot sem jih jaz IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ zobki mi jih ne umivamo in jih tudi ne bomo do enega leta jih jaz čistim samo s krpico-pleničko. mi isto .Tud pri M. in D. smo isto počeli mml, zelo mi je všeč tvoja kuhinja. mala pikica, joj tole presneto hranjenje. Uapm da bo Gašper tud zvečer začel jesti, ti miško mali. lusa, kako je Daša?STa dobro opravili pri P? Uap mda bo današnja noč kaj bolj mirna in ji ne bo kašel nagajal. Jaz grem verjetno jutri pa z Lano k zdr., ker tud kašlja že kar nekaj časa, sicer ne prehudo , amapk se kar vleče tole že nekaj časa ma , ne da se mi več zaenkart . Grem zdaj Hausa gledat.Pridem p onjem še mal pokukat-verjetno aja, Ljubljančanke, samo vprašam; v petek grem v Lj, pa če ima katera čas in voljo, pa da ji ni prezgodaj, bi se dobile na kofetu? SAmo problem je, ker immam jaz samo zgodaj čas, tam od 9.-11 sem fraj.Tako da če katera bi.. naj pove. Če ne pa drugič, ni panike
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.10.2008 22:20:22
|
|
|
|
vaney
|
dašabina, imaš zs tako, jaz grem spat, ker bom jutri cel dan v službi, imam govorilne ure in se moram naspat, dobro, da se Grega ponoči vstaja, če Anžeta kaj muči, danes se je 5x vstal ponoči, se mi kar smili....jah, kaj čmo, takle mamo (bi rekla alfabeta, mi je tako simpatično )
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.10.2008 22:47:44
|
|
|
|
nana35
|
Lahko noč!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 7:03:23
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Mi smo spet najmanj 5x bili budni ponoči Ni čudno, ko pa je totalno lačen, zvečer pa noče jesti Pa od petih je tudi že pokonci. Joj, ko bi lahko vsaj eno noč spala v enem kosu. limma nisem dobila zs. Gašper sicer zelo lepo je čez dan, brez vsakega problema, odpira usta kot kak majhen ptiček, samo večerjati noče, potem pa je veselica ponoči nana sem že poskusila ne vem kaj vse. Jaz ne vem, kaj delam narobe. Kakav pa je včeraj takoj spil. Sicer pa se mi na sploh ne zdi normalno, da bomo jedli ponoči, pa četudi na flaško. Nekak ga moram prepričat, da je treba pred spanjem jesti. Zdaj pa grem počasi proti Ljubljani. Spet vsa zaspana...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 7:56:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: martinca aja pa še to sem pozabila. a ste vedele da imajo v Mullerju 6 body-ev za 7,97€. sem že poslala svakinjo da gre med malico gledat. Ja vidla sem pa danes ob dveh zjutraj ko sem našla telefon,ker je cvilil za polnit,Matic pa je kozlal na orto .Sicer je sedaj dobro upam da bo preživel dan ,ker pišejo kontrolno in še nekaj nastopa Tole pa preveri in me obvesti prosiiim ljubica, zato si imela danes klic od mene okrog 11. ure , ker sem bila v Müllerju in sem jih hotla še zate vzet, pa si bila očitno preveč zaposlena z atkom... jutri grem tudi v NM, pa me poklič, če jih še želiš, so v oranžni in zeleni barvi s kratkimi rokavi, naši se že perejo...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 7:56:57
|
|
|
|
TRIŠ
|
sani1 tale kolegica pa je obupna.Če pa bi rekla kako je sladka pa bi se po njeno vrjetno delala norca Vem da ji ni lahko ampak....vse do ene meje.Tole z narkomanko je podlost
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 7:58:33
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! zdaj ob 8 nama pa pridejo AJM ene balkonske vrate zmonitirat. pa nama ne bo več hladno. nana ti že veš. nana, tistega maila pa mi nisi poslala, ali pa če je bil tako smešen. vsaj spomnim se ne da bi ga dobila, ker sem včeraj maile pregledovala po dolgem času. jutri pa fajn nakupuj. midve se bova pa za enkrat drugič zmenile. mala pikica, pazi na cesti, da se ti kaj ne pripeti, ker si tako nenaspana. nič jih še ni slišat da bi se pripeljali.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:00:35
|
|
|
|
martinca
|
triš, za Matica, da bo danes le preživel dan brez bruhanja. kako pa je Žan kaj? Ušeski so že v redu?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:11:54
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, tistega maila pa mi nisi poslala, ali pa če je bil tako smešen. vsaj spomnim se ne da bi ga dobila, ker sem včeraj maile pregledovala po dolgem času. jutri pa fajn nakupuj. midve se bova pa za enkrat drugič zmenile. Res škoda,mogoče pa ga nisi pogledala,pa ne veš,ker vedno istim ljudem pošljem,ker vas imam v skupini "prijatelji",me čudi,da bi tebe kar izbrisalo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:37:32
|
|
|
|
klepetka
|
vam želim
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:45:39
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro tudi z moje strani! Grem prvo kavico skuhat potem pa se oglasim...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:52:29
|
|
|
|
katee
|
Jutro! Tudi pri nas je bil vpliv polne lune močan. Tako močan, da imava z tiho mašo. Ah, pa kaj bi govorila. Včasih me tako razočara, da kar dojeti ne morem. Bo že bolje. Med vikendom sta Žan Luki prikukala na dan še desni enka in dvojka zgoraj, tako da ima sedaj 6 zobk. Moram pa reči, da ga ni pretirano matralo. Sani; ne sekiraj se zaradi kolegice, saj si dobronamerno to rekla, ona je pa pač vzela po svoje. Kaj češ. Pošlji mi mail, da ti pošljem spisek parfumov. Mml: za naročilo! vsem slavljenčkom vsem bolančkom Lep dan vam želim!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 8:55:16
|
|
|
|
Anchikaa
|
Jutro. Evo že kavico pijemo pa še vam eno pošiljam . Mi smo že zdravi,Daša več ne kašlja,nevem če sem ji 10x dala slezov sirup in je pomagalo.Zdaj veselo razbija v stolčku. Ej, Lusa nevem če se nista ti najini Daši kaj zmenli,ker Daša pri skoraj 9mesecih zna samo sedeti.Ko pa jo dam s hojico pa gre rikverc in na stran,prve brzine še kar ni pogruntala . Mi pa zvečer tudi nekaj štrajka pri jedi.Prej ni bilo problema pojest vsaj 180ml mleka,zadnje čase pa ona ne bi jedla več.No včeraj je spet po 1tednu pojedla 180ml.Še vedno imamo samo dva zobeka in pa kup kravžlekov na glavi.Pravi kravž bauc je. Grem kavo do konca spit,pol pa bo treba zajtrk dat bauciki. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:01:31
|
|
|
|
Intruder24
|
naša noč standard..pa jaz sem se že čist navadla in vem, da bo tega 1x konec tako, da se ne jezim več. Še gremo danes v mesto na , ker ima jutri moj rojstni dan in še je potrebno darila malo izpilit. sani pozabi na takšne ljudi in njihove izbruhe martinca super, za vrata in ne bo več mrzlo. mala pikica previdno na cesti. nana super za zapravljanje ...kuhinje vseh so lepe, predvsem pa spucane ! zdaj pa grem skuhat kosilo in čakat če bo kaj potem pa šoping, ko se Vid zbudi! in
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:03:39
|
|
|
|
Intruder24
|
katte tako pač pride včasih! Ima pa Žan Luka že fajn veliko zob
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:17:07
|
|
|
|
koala
|
Jutro! sani ne sekiraj se! pa taka kolegica. Me te pa imamo zelooooooooo rade, ker si oseba od katere kar žari optimizem. zate mml hvala za naročanje copatk, pa kak dan preden jih naštajerski konec pošlješ povej, da se pripravim. mala pikica, pazi nase, pa upam, da bo Gašper začel večerjat. lusa, kako je z Dašo? Alex, pa ima zamašen nosek in posledično smo slabo spali.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:19:03
|
|
|
|
katee
|
klepetka: mogoče bi pa midva z Žan Luko prišla na jutranjo kavico v petek. Na katerem koncu se boš gibala ?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:26:19
|
|
|
|
martinca
|
nana, daj mi ga še enkrat pošlji mail. katee, da se tiha maša pri vama čimprej konča. anchikaa, super, da se je Daša že pozdravila. se mi zdi da imaš nov avatar. ali se motim? intruder, ima A. na isti danrojstni dan kot Urošev stric. to si bom zapomnila. pa da ne boš zdaj kaj mislila danes bo bolj malo sončka ker je dež napovedan.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:54:03
|
|
|
|
TRIŠ
|
Martinca hvala .Žan pa je spet stari moj Žanek
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 15.10.2008 10:02:17 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:55:30
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Pijem kavico, malo čekiram tukaj, potem pa grem na en obisk. Sunny zmenjeno! Pridemo na testno vožnjo pa bomo videli! Se lahko kar zmenimo za en dan, kadar ti paše! Katee dobila ZS, danes sicer še ni prišlo po pošti, bo pa sigurno jutri. Hvala še enkrat! Pridem pol nazaj, moram zdaj še Lari naredit za jest. Papa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 9:56:40
|
|
|
|
katarinas
|
Aja še tole: Alfabeta a vi fajn pogrešate Ajdin bodi? Mi je kar malo ker ga imamo že toliko časa...?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 10:10:58
|
|
|
|
mml
|
Dan, pri nas je še megla, upam, da se bo kamlo razjasnilo, da še malo izkoristim tole podaljšano poletje, ker jutri in v petek bo menda hudo deževno in celo nevihtno...no ja bo že Mi zadnje čase krasno spimo, Matic zaspi nekje okorg 22. in spi v enem kosu do 8. ali še dalj (že trkam ob les ) mala pikica nimam pravega nasveta za trenutno Gašperjevo muho...samo mislim, da nočno hranjenje ne bo prava rešitev.... A si poskusila, da mu namesto mlečnih izdelkov daš zvečer recimo kruh z maslom ali marmeldo? lusa upam, da bo Daša kmalu čisto zdrava , pa še ne veli samo zate sani ta tvoja kolegica je pa res malo preveč občutljiva, saj verjamem, da je hudo, ampak kar takole skočiti na vsako besedo pa tudi nima smisla... klepetka jaz bi imela v petek načeloma čas, tam po 9.30, ker ob 9. peljem Manco v vrtec triš upam, da je Matic danes že OK in je samo kaj čudnega včeraj pojedel copatki zdaj pa že jaz tudi počasi postajam radovedna kaj bo iz vsega skupaj ...pa hvala za pohvalo kuhinje, meni je tudi kar všeč, sploh kadar je pospravljena , še bolj bi mi pa bila, če bi bila ene meter in pol daljša... ...grem, ker se je Matic odločil, da mu je dolgčas na tleh in se mu ne da priti do mene...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 15.10.2008 10:53:45
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, sem že toliko kavic z vami spila, da zvečer ne bom mogla zaspat Pa vseeno sem si še sama eno skuhala sani - ne vem, kaj naj rečem... mogoče je pa imela slab dan Pa vseeno je to zdaleč od lepega. katee Prosim, pošlji prosim še meni spisek parfumov, mogoče bom komu podarila kakšnega za darilce.. prazniki so skoraj tu. Ti pošljem mail. klepetka - vidim, da obvdalaš Super avatar, ampak se mala lepotička bolj slabo vidi. Meni je bila mala Rusinja takooooo lepa martinca - super za vrata in da hiška lepo napreduje. Ne vem, kdaj bom toliko pospravila kuhinjo, da bo za objavo Saj ni tako hudo, sem malo preveč samokritična, priznam. Klemen, Žan Luka in Matic (z zamudo) za zobke in da ni preveč bolelo Alex - za poln nosek. Upam, da bo današnja noč boljša... in tudi pri vas, intruder in pri mali pikici Triš, kako je z Maticem? Še zanj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.