|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
7.5.2010 17:40:44   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Športnica, mi je zelo všeč tvoj način. user posted image Si pogumna punca.user posted image

Beba75, Miklica moja........saj vesta...user posted image user posted image user posted image

zarja, nimamo kaj druzga, je treba izkoristit do takrat. evo danes je moj prvi dan službe za mano, je prou pasal. zdle smo pa babe zmenjene, da se mal dobimo in počvekamo. komi čakam. jutr pa mal v šoping, nism bla 4 tedne v trgovini user posted image user posted image user posted image se mi bo kr zmešal...najbolj da mi moj kartice vzame user posted image user posted image user posted image

pridne bodte

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
7.5.2010 17:46:16   
športnica
talika, lepa novica. user posted image user posted image user posted image sm ful vesela zate user posted image user posted image user posted image ti je kaj odleglo? boš doma še do UZ?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
7.5.2010 19:34:50   
talika81
punce, hvala vam za vse besede.
ja, mi je odleglo. samo, pa bom vseno nestrpna in vedno bolj živčna, bolj ko se bo bližal moj prvi pregled.

ne, bom šla v službo in bom videla, kako bo. če bom zmogla, bom hodila, drugače bom pa doma. če se vredu počutim in če nimam težkega dela v službi, pol se mi ne zdi smiselno ostajat doma. edino če ne bom najbolje prenašala vožnje. bomo videli, kaj in kako.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.5.2010 7:51:06   
beba75

talika  user posted image user posted image user posted image user posted image za beto! Ja pa hvala za inf., saj mi paše da bom sedaj imela malo počitka vmes med postopkom, upam samo da  ne bo to trajalo do pozne jeseni, saj septembra bi mi že pasalo iti v novi postopek(je že 5mesecev počitka).No pa saj sem že navajena čakanja, mogoče pa vmes "rata" čisto nepričakovanouser posted image , saj je poletje pred nami.

miklarom
seveda pridem v pon. na krvnega, se vidimo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 16:16:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.5.2010 17:34:02   
beba75

registrirana če ti je špikanje uspelo do zdaj ti bo tudi brez bratove pomoči, saj gre vsak dan lažje in na koncu imaš že tako prakso da to opraviš kar mimogrede. Kar pogumno, pa poročaj nam kako bo šlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.5.2010 11:03:41   
zarja1
Talika super novička. Beta se itak podvaja,tak da bi tud tvoj kazal na 14. dan čez 800 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naš ETZ bo počakal na junijuser posted image . Je G zamudila Ouser posted image ......

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.5.2010 11:45:46   
latka
jaz bi morala po izračunih ta teden na krvne preiskave v MB(2-5 dan ciklusa), toda še vedno nisem dobilauser posted image , je pa že 10 dan od zadnje tablete Dabrostona!Kaj naj storim?moram v MB k dr.Gavričevi, ali pa k osebnemu G?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.5.2010 16:03:50   
beba75

latka pokliči jih jutri v MB, pa ti bojo povedali, boš dobila inf. iz prve roke

zarja jooj imaš pa res smolo user posted image ( zamudila O). Mogoče pa je tako boljše, vsako slabo je za nekaj dobro, in bo junij tvoj mesec. Držim pesti!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.5.2010 19:57:57   
talika81
zarja, kako pa je lagko G zamudila O? glede na to, da so ti testerji kazali na O, je pa res čudno, da ni tudi G to videla na UZ. ampak se očitno vse lahko zgodi, a ne? mogoče je pa res to za nekaj dobro, kot je napisala beba.

latka, a test si mogoče delala, če si slučajno user posted image ?

registrirana, sej bo šlo. boš videla, da boš to opravila kot prava profesionalka.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.5.2010 7:35:40   
zarja1
Pupe dobro jutro, a se kaže sonček al ne?user posted image user posted image user posted image

Glede moje O, pa je tako; na UZ se kao ni vidlo (pomoje je G zamudila in je vmes že folikl počil), ker testi so kazali full močne črtice. Kakorkoli, bom pa junija probala, user posted image  mora prit konec maja, potem če bo O bo tudi ETZ, potem pa pičim na dopust....user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.5.2010 7:36:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: latka

jaz bi morala po izračunih ta teden na krvne preiskave v MB(2-5 dan ciklusa), toda še vedno nisem dobilauser posted image , je pa že 10 dan od zadnje tablete Dabrostona!Kaj naj storim?moram v MB k dr.Gavričevi, ali pa k osebnemu G?
Uf 10. dan pa je res že veliko, ponavadi pride tam nekje 5. dan. Saj res, a si delala test?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.5.2010 8:19:08   
latka
Jutro!
Zadnji test sem naredila v sredo(BC mini), ki je kazal drugo črtico, ampak je zelo rahla, nič bolj od poned., pa tudi CB sem probala, sedaj pa ne vem, če se mi je navpična črta samo dozdevala, ali pa je bila rahlo vidna!user posted image Skratka danes je že 11 dan, verjetno bom danes probala spet CB, kajti moja BT je še vedno nad 37, imam 3 dni boleče prsi(ob straneh), prej so me bolele bradavice,zdaj več ne, boleč križ že teden dni,občasno glavobol ne vem no, kaj storit!!
Mislite, da lahko Dabroston zamakne tudi ovulacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.5.2010 8:41:06   
zarja1
Tablete Dabroston imajo specifičen učinek na maternično sluznico, zaradi didrogesterona (nekakšen umetni progesteron) se le ta začne debeliti. Tablete predpisujejo torej tistim, ki imajo premalo svojega progesterona in zato posledično pretanko sluznico po ovulaciji, kar pomeni, da se zarodek težje vgnezdi ali se sploh ne... In če že se, ga zaradi prezgodnje menstruacije (npr. manj kot 10 dni po ovulaciji) luščenje sluznice dobesedno odplakne. Značilno za to težavo je rahla krvavitev že nekaj dni pred menstruacijo.

Dabroston pa predpisujejo tudi tistim, ki dlje časa ne dobijo menstruacije, kar pomeni, da tudi ovulacije niso imele. Sluznica se ob jemanju tablet začne odzivati podobno kot po ovulaciji in se ob prenehanju jemanja odlušči ter je kot taka pripravljena na nov ciklus (npr. da potem začnete s klomifenom...).

Zato torej Dabroston dajejo tako tistim, ki želijo dobiti menstruacijo, kot tudi tistim, ki želijo zanositi, pa imajo premalo svojega progesterona, ali tistim, ki so že noseči, saj ima progesteron tudi takrat pomembno funkcijo - skrbi za dobro prekrvavitev sluznice - in s tem preprečuje splav.

Horny Teddy

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.5.2010 12:38:51   
latka
Ima katera nosečka boleče prsi, predvsem ob strani?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.5.2010 12:59:30   
talika81
ja, latka, mariskatera user posted image  ima ob strani boleče prsi. ampak je tudi pomembno, če so npr. prsi ratale bolj okrogle in večje.
a si že delala test? prej si rekla, da je bila rahla črtica - tudi če je rahla, lahko to pomeni, da si srečka user posted image .

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.5.2010 15:40:49   
baby1978
Da vam samo javim BetaHcG 1645.

latka- tako kot je rekla talika, če je rahla črtica, že lahko nekaj pomeni.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.5.2010 15:51:44   
športnica
ojla, no jst sm mela danes beto 400, so me dali še na UZ, se ni nič videlo, da bi bio kaj v maternici ali pa tudi izven maternice. me je najprej pogledala dr. Polona, nato so me pa še enkrat poklicali in me je pogledal še dr. Reljič. zaenkrat nič videt. pravi pa da je po vsej verjetnosti vgnezden zarodek, ki se ne razvija pravilno. in da je zelo malo možnosti za IMN. čez teden dni spet kontrola. jojjjjjj, kr še ni konec.

baby, čestitke. mislim da vem katera si. si zgoraj sedela čisto na strani pri steni, še z dvema puncama? najbolj zgovorna? user posted image user posted image user posted image ful sm vesela zate. super novica.

lepo bodte,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.5.2010 18:19:56   
zaljubljena23
Baby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Športnica, joj...Zelo mi je hudo, ker še se tole vedno vleče...Vidim, pa da se ti pojavlja moja zgodba...Aja, na UZ se vidi komaj, ko je beta 1000 enot, tako da pri tebi se dejansko res ne more videti nič, tudi če gre za IMN ali ne....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.5.2010 18:52:22   
beba75

športnica
grozno da se ti to še vleče. Sem upala da boš povedala lepše novice. Eh kaj moremo, drži se še naprej in bodi še naprej takšna kot si bila danes. Si polna energije in optimizma , saj tudi ta zedava bo enkrat končana. Aja pa še to, prav cesela sem da sem te spoznala , si zeeeelooo fajn punca. Ko boš pa kaj v MB pa pokliči se dobiva na kavici!!

babyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lep rezultat

latka mislim da si ti naša novauser posted image , poročaj nam še naprej in seceda čestitam!!!

talika tako kot si napisala, sedaj bo malo pavze , v novi postopek grem jeseni( kateri mesec sem pozabila vprašat). Saj mi paše da se odpočijem od vsega, konec avgusta pa jih pokličem da vidim kdaj bom na vrsti.

Punce mejte se lepo, nove user posted image čuvajte svoje pikice, ostale pa malo počitka v jeseni pa pridemo me na vrsto.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.5.2010 20:30:27   
latka
Mislim da res ne bo nič z user posted image , ker mi CB ni pokazal pravi plus, namreč najprej sem imela spet privide, da je navpična črta rahla, zdaj je pa vidna samo tanka navp. črta kot las, torej se ponavlja zgodba izpred par mesecev, samo ne vem zakaj ne dobim po Dabrostonuuser posted image , boli me glava, pa zelo prsi!

Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.5.2010 21:55:20   
športnica
ooooooo beba, kolk lepo. zelo sem vesela da sem vaju obe z miklarom spoznala. tudi vidve sta pozitivki, predvsem pa klepetulji user posted image user posted image user posted image . ti govoriš kot navita user posted image smo skupaj v tem in se moramo spodbujat. user posted image user posted image user posted image sta bili super družbica in se še priporočam user posted image

tolk sm bla zmedena ko sem prišla ven, da sem te pozabila vprašat kaj so ti rekli?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.5.2010 23:09:29   
Rakica_80
Dober večer, sem se prišla malo poštulit v to temouser posted image
Zarjauser posted image pa kako je to mogoče,uhhh sej ne moreš verjetuser posted image
No, kot praviš, bo pa naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mikla, kako si mi srce?Te moram malo objemčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Latka, moram pa ti povedat, da sem tudi jaz imela januarja na testu CB, navpično tanko črto kot LASuser posted image kaj naj to pomeni sploh nebi vedelauser posted image user posted image
Punce, držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 4523
11.5.2010 6:20:02   
tassi1
talika- čestitke še uradno naši novi nosečki!! user posted image user posted image user posted image  želim ti mirno in srečno do konca!!user posted image user posted image user posted image
beba- kar odpočij si! jesen pa bo ultra uspešna in in dva tri tukaj! user posted image user posted image
ps: če boš kaj hodila v naše konce- me rufni user posted image user posted image
športnica: boljše je, da te še spremljajo- da ni slučajno kaka MOLA!!
bebii- sej bo!
september- zdej si pa že v drugi polovici! še malo še malopa boš MAMI!!user posted image user posted image
Mikla- žal se ne boma videli jeseni, ker sem včeraj dobila vabilo za postopek in nisem spljoh dala mojemu šanse, da bi rekel, da ne boma šla v postopek!!user posted image user posted image user posted image
v petek imam razgovor, akcija pa junij-julij user posted image user posted image - pa še novo sodelavko sem dobila, da lahko z mirnim srcem manjkam v službi, upam na najbolje user posted image user posted image
imejte lep dan, se tipkamo user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
11.5.2010 7:17:54   
beba75

tassi
super za tebe in da greš v postopek, sem že začela držati pesti.

športnica meni so rekli da gremo jeseni v nove boje, glede ET pa se morem takrat z biologinjo dogovorit

Sedaj pa šibam v službo, jojojoj me je kar malo "groza"user posted image po dolgem času. Saj samo da mine prva ura pol pa tako bo že po starem

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?