miklarom
|
baby - evo mene, kak si srečka , dej povej a si bla v ponedeljek ti tista ki te je že športnica obisal , tassi - ka pa je to bil za en dohter, ga še nisem videla , super pa da štartaš že v avgustu, a to imaš že samoplačniškega mat...r sem tolk jezna ko hudič, mi je šef začel na šihtu težiš, češ da naj se odločim al služba al otrok, sem mu kr povedala da mi dol visi kaj reče, da men je na prvem mestu otrok ne pa šiht in mi je čist vseeno, če mi kr odpoved da, bi mu najrajš bučo ofnala tolk sem jezna na njega me zanima kak bi on reagiral če bi bil v moji koži in bi se mogla njegova žena tak matrat za eno bebiko, ziher bi mu ne blo vseeno, al pa k je bolj zagovejen, sem mu tud lepo povedala da v jeseni spet štartam na polno dokler nam ne rata, pa naj si zdej misli kar hoče, govedo jedno , aja pa celo mi je reku, da bom mogla izmene nazaj vodit, pa nočne delat, če hočem obdržati tako plačo pa naziv in uniformo, sem rekla, sej nisem rekla da ne bom tega delala, sej si sam hotu da nekaj cajta to ne delam da me ne bo obremenjeval preveč, pa je bil kr tih. joj, k bi jaz take delodajalce poslala na njivo delat , si ne zasluži tizga dnarja k ga dobi, dela pa tak bolj mal mah, bo že, ga bom že urihtala da bo tak ko je treba bit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|