|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
6.5.2010 10:15:09   
beba75
tassi hvala za te besede ,ampak nimam kaj upanja v ta čudež. Ne vem no imam ta občutek da test " ne laže", sem danes zjutraj ponovila pa je rezultat isti(-)user posted image user posted image user posted image . Tudi do zdaj sem delala teste na iste dneve in ko sem bila je že pokazalo rahlo črtico( žal se je tudi takoj končalo), ko pa se ne "prime" pa tudi pokaže negativno.
Saj veš upanje tak imamo do konca, samo se že pripravljam na negativni odg. in že rihtam zadece da grem v torek v službo.
Najhuje pa je, da sem danes mojem pokazala rezultat. On je imel sedaj največje upanje in se je že veselil, sedaj pa tole.Ga je kar prizadelo (do zdaj nikoli tak) in mi je kar sam predlagal če si sedaj vzameva malo pavze. sem pa bila kar za to ker sem o tem že tudi sama razmišljala.
No saj bo, saj se bom pobrala.Moram, saj sedaj pa morem imeti energije za oba,. Težko bo ampak se ne dam!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
6.5.2010 12:50:30   
zaljubljena23
Beba, sama najbolje poznaš svoje telo....Pošiljam ti objemčke....Drži se....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
6.5.2010 15:32:22   
športnica
punce živjo,

no jst sm nazaj, beta 150. danes neham jematu utrogestan in pravijo da naj bi šlo v parih dnevih naprej. pravijo da je biokemična nosečnost. za pričakovat so krči, krvavitve itd. v ponedeljek imam še enkrat kontrolo. šele ko zaključim se lahko naročimo za naprej. je pa tako da v MB že sedaj naročajo za jesen. baje imajo vmes en mesec zaprt laboratorij.

no, jst sm zaenkrat happy, sam da približno vejo kaj je in da so mi napovedali da se bom spucala v roku par dni. pravijo da beta tako počasi narašča, da verjetno nikoli ne bo ful narasla in potem padla, kar bi bil znak za izvenmaternično. ko spravimo hormon na nulo, me naročijo naprej.

jutri grem v službo...jeeeeeej. moji sodelavci se utapljajo v delu. sva se odločila da poleti prenoviva stanovanje in podaljšava teraso. juhu. v glavnem imava načrte. prej al slej pa bo tudi novi datum user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bom še kr tu, da vas spremljam in za vas navijam. če bo katera v ponedeljek tam, jaz nimam spet kaj delat, ker morm bit tam ob 8h pa so izvidi krvni šele ob 12h. če je katera za to da se kaj vidimo in gremo na kavico.....sem takoj za. user posted image user posted image user posted image

pridne bodte, držim pesti za vse. grem zdej kosit travo, pridm kej kasnej še gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
6.5.2010 15:48:15   
latka
Od katere ure zjutraj se opravljajo krvne preiskave, pa UZ, in do kolkih?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
6.5.2010 15:48:27   
zaljubljena23
Športnica, vidim, da se tvoja zgodba zaključuje enako kot moja lani...Zelo mi je žal, da ni bilo uspeha...Ampak kot si sama rekla, vsaj veš pri čem si...Drži se

Neposredna povezava do sporočila: 4480
6.5.2010 15:50:01   
zaljubljena23
Latka za UZ se moraš naročiti...Kri pa lahko daš od 8 ure naprej...Takrat ko začnejo delat

Neposredna povezava do sporočila: 4481
6.5.2010 15:52:20   
latka
Hvala, vem da se moram za UZ naročit, samo zanima me, do kdaj delajo, pa za kri se dolgo čaka, ali si pa hitro na vrsti?Jaz bi morala dat kri v začetku ciklusa, no sedaj me pa heca ta user posted image , ki ne pride niti po tabletahuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4482
6.5.2010 15:55:39   
zaljubljena23
latka, odvisno kakšna gužva je...Jaz vem, da sem lani septembra, ko sem šla dat kri, bilo je okrog 11 ure prišla hitro na vrsto...Nisem veliko čakala...Zjutraj se začnejo krvni zato je večja gužva, boš morala malo počakat...Popravite me punce, če se motim...

Za UZ pa mislim, da jih tudi delajo do konca delovnega časa ambulante, saj sem jaz imela tudi že uro po 12...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.5.2010 16:33:42   
miklarom
evo da vam še tukaj javim, čeprav že veste, ja moja user posted image je včeraj prišla točna k švicarska ura v vsej svoji veličini in bolečini, kaj čemo glavo pokonci in gremo dalje, jest sem se sedaj sicer odločla, da se čez poletje malo spočijem naužijem vročega sončka, morskega zraka in morja, malo se bom rekreirala, da spravimo dol nekaj kilc, potem pa v jeseni v nove boje in novega pingota, takrat pa gremo na polno, pa če tudi vsak mesec dokler nam ne rata, ker meni že prekleto leta skačejo v ,, rit'''' user posted image user posted image user posted image user posted image

Športnica , beba75,--- in če še bo katera v ponedeljek v MB-ju gremo na drink in koffe a prav, jaz mam čas tako in tako pridem sama na krvnega, ker brezveze da moj jemlje dopust in hodi zraven, a ste zato Se dobimo zjutraj ob 8.00 SPODAJ V ČAKALNICI.

talika in BABY - vama pa iz srca čestitke in lepo in mirno user posted image obema, me pridemo kmalu za vama, še letos boste vidle, mi sedmi čut spet delauser posted image user posted image user posted image , ko ta začne delat na polno, pol mi verjemite da je resuser posted image user posted image user posted image

Športnica - žal mi je user posted image user posted image

beba75 - user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.5.2010 16:45:00 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.5.2010 16:52:06   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Športnica , beba75,--- in če še bo katera v ponedeljek v MB-ju gremo na drink in koffe a prav, jaz mam čas tako in tako pridem sama na krvnega, ker brezveze da moj jemlje dopust in hodi zraven, a ste zato Se dobimo zjutraj ob 8.00 SPODAJ V ČAKALNICI.

miklarom, nisem vedela zate, šele tukaj berem. res škoda. madona sm jezna zakaj se tale user posted image spravlja na ene in iste user posted image user posted image user posted image . upam da se kokr tolk držiš ( kokr se pač lahko ob taki situaciji ) in se boš lahko s čim zamotla, da preženeš te misli in si zastaviš nove cilje, ki te bodo v naslednjih mesecih napolnili z energijo. jaz mislim nate user posted image user posted image user posted image

Za ponedeljek sem takoj za. ob 8h spodaj, da damo vse kri, nesemo tja v laboratorij in gremo nekam skupaj. se že veselim da vas spoznam. user posted image user posted image user posted image bomo nardile načrt za jesensko zmago user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.5.2010 16:55:08   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

punce, jaz nisem več zdržala in sem morala narditi test ... in ....

pokazali sta se dve črtici. druga črtica je sicer malo bolj svetla kot testna, ampak je pa dobro vidna. upam, da je to to ...  slikico sem nalepla v moj album ...

joj kolk sm vesela da je enim uspelo. res lepo. ful vesela zate talika in za baby. user posted image user posted image user posted image
držim pesti za beto, da bo visoka, da se bo kr zvrtelooooooooo user posted image user posted image user posted image

uživajta user posted image user posted image . čist hudo. happy. happy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.5.2010 16:56:20   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: športnica
bomo nardile načrt za jesensko zmago user posted image

Za jesensko zmago in pomladno-poletne otročičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.5.2010 17:14:12   
baby1978
Hvala vsem puncam za lepe želje, ostalim pa iz srca želim, da pridete čimprej za nami.

p.s. mene v ponedeljek verjetno ne bo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.5.2010 19:40:12   
tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo da vam še tukaj javim, čeprav že veste, ja moja user posted image je včeraj prišla točna k švicarska ura v vsej svoji veličini in bolečini, kaj čemo glavo pokonci in gremo dalje, jest sem se sedaj sicer odločla, da se čez poletje malo spočijem naužijem vročega sončka, morskega zraka in morja, malo se bom rekreirala, da spravimo dol nekaj kilc, potem pa v jeseni v nove boje in novega pingota, takrat pa gremo na polno, pa če tudi vsak mesec dokler nam ne rata, ker meni že prekleto leta skačejo v ,, rit'''' user posted image user posted image user posted image user posted image

sem žalostna zate!user posted image user posted image
Me veseli, da si pogumna še naprej in verjamem, da jeseni te bo čakal taprav pingvinček, ki se je že sedaj odločil, da ti bo ogrel srčeka user posted image
mogoče se pa jeseni srečamo tam na mb. hodnikih!!user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
6.5.2010 20:37:46   
beba75

Za ponedeljek sem takoj za. ob 8h spodaj, da damo vse kri, nesemo tja v laboratorij in gremo nekam skupaj. se že veselim da vas spoznam. user posted image user posted image user posted image bomo nardile načrt za jesensko zmago user posted image

Tudi jaz pridem!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.5.2010 7:57:09   
zarja1
Športnica, mi je zelo všeč tvoj način. user posted image Si pogumna punca.user posted image

Beba75, Miklica moja........saj vesta...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.5.2010 8:34:24   
miklarom
tassi1 - hvala za objemčke, saj bo jesen naša v to verjamem, sem pa zate full vesela, da si se odličila tudi ti še poskusit, in jeseni nas bo veliko skupaj in vse bomo mamiceuser posted image

baby - zakaj pa ti v ponedeljek ne greš na krvnega user posted image

talika81 - srečno danes na krvnem in veliko beto ti želimuser posted image user posted image user posted image

zarči - moja draga tolk te mam radauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.5.2010 8:35:23 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.5.2010 14:27:30   
beba75

Da povem, moja user posted image je prišla, zjutraj je bilo še nekaj malega zdaj pa je že "orng" pa krči so tudi prisotni. Žal tak pač je in sedaj dokončno vem da je test pokazal pravilno.   Zdaj si bom pa lepo odpočila od tega, si nabrala novih moči, upam da zgubila kaj kg,  septembra pa ponovno  akcijo. Bom se poskušala tako zmenit( za pavzo) v bolnici.

talika čakam da poveš kako visoka je beta!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.5.2010 14:28:17   
zaljubljena23
Talika, kako je šlo danes...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.5.2010 15:59:36   
talika81
helou, punce moje!

no, da vam poročam. na 12. dan po ET je bila moja vrednost bete nad 400. mislim, da to ni tak slab rezultat. dve punci sta imeli sicer večji beta (in sicer 800 in 1200), ampak sta imeli tudi dva dni prej ET. tako da bi po moje jaz imela na 14. dan po ET večji beta.

ampak važno je to, da je moja user posted image tudi uradno potrjena. user posted image 21. maja imam prvi UZ in upam, da bo vse ok in da se ne bo ponoviloa zgodba iz lanskega leta, ko so mi na prvem UZ povedali,  da nekaj ni vredu.

beba, user posted image user posted image . po eni strani sem vesela, da je pri tebi prišla user posted image , ker boš tako lahko šla naprej. moram pa ti povedati, da ne vem, če boš na vrsti za nov postopek pred jesenjo. ker bodo baje imeli en teden zaprti laboratorij.

miklarom, si se že potolažila?

zarja, kako je pa kaj s tabo? si že imela ZET? včeraj nisem bila nič na RR, zato nisem preveč na tekočem.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.5.2010 16:23:26   
baby1978
talika čestitke.........jeeeeeeeeeee

tudi jaz vam naslednji teden krvnega, vam javim.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.5.2010 16:30:37   
baby1978
talika čestitam..........

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.5.2010 16:39:36   
špica84
talika cestitam za beto user posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.5.2010 17:32:49   
zaljubljena23
talika, čestitke za betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.5.2010 17:39:54   
miklarom
talika - čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja sem se potolažla, kaj pa čem, drugega mi ne preostane, kot sem že rekla si bom zdaj poletje orenk privošla, v jesen pa v nove boje, boma šle z bebo75 skupaj da nam ne bo dolg cajtuser posted image user posted image

beba75 - v ponedeljek vseeno prideš na krvnega a ne , se dobimo ob 8.00 spodaj v ambulantiuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.5.2010 17:40:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......