|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
27.10.2008 13:59:02   
miklarom
tassi1- en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. ti šment je mogla priti ta nesramna user posted image

talika81 -
no pri meni je še ni tako da še počakam kakšen dan pol pa naredim še en test. pa da vidimo kaj bo , kar ne mislim še preveč na to, saj me potem vedno razočara, tako da bolje je biti presenečen kot razočaran. pustimo času čas

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.10.2008 14:41:41   
talika81
miklarom, držim pesti, da bi bil en velik user posted image  ...

punce, dejte mi nekaj povedat ... sej mogoče ste že o tem pisale, sam pa ne bom šla brat za nazaj ...

a vam je klomifen, ko ste ga jemale, kaj zmešal ciklus al ste dobile user posted image  kot ponavadi?

sprašujem pa zato, ker ne vem, kako je s tem.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.10.2008 14:49:06   
a.jrad
Talika to pa bi tudi jaz rada vedela......
Sicer bi morala m dobiti 24 oz. 25.10 (če bi imela cikluse na 28 dni, jaz pa jih imam na 28-90 dni; zadnji je bil na 54 dni), sem pa jemala Klomifen od 5 - 10 dne, pa že tudi zamuja ...... test pa je bil prejšnji teden -,. Mislim da Klomifen res vpliva na cikluse....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.10.2008 14:59:39   
talika81
jaz pa če gledam moje prejšnje cikluse, ki so bili na 26-27 dni (razen prejšnji mesec, ko je bil 25 dni), bi morala dobit user posted image  v petek ali pa v soboto.

tak da bomo videli, kako in kaj.

ker jaz imam ponavadi user posted image  14 dni po O. sam glede na to, da sem imela O še prejšnji teden v ponedeljek oziroma v torek (ko sta počla še dva folikla), pa sploh ne vem, kaj naj pričakujem.

verjetno bom kr lepo počakala najprej do nedelje, če je ne bo, in v nedeljo nardila test. drugače pa še pol naslednji teden.
če seveda ne bo smotana user posted image  prišla prej, tak kot me je presenetila prejšnji ciklus.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.10.2008 15:07:58   
a.jrad
talika tudi jaz ne bom delala test pred nedeljo; ker ko sem bila prvič noseča v drugem ciklusu Klomifena,se mi je  komaj po 6 dneh zamude (na 28 dnevni ciklus) pokazala rahla črtica.

Tako da upanje umre zadnje, zato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.10.2008 15:27:11   
talika81
sej to je to. ker lahka pride tudi kasnej do oploditve in ne vem, na sredini ciklusa ...

bomo vidli, kako in kaj ...

držim pesti zate in zame oziroma za vse, ki čakamo na user posted image  ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.10.2008 16:27:01   
september1
miklarom džim pesti da bo plus.
tassi1 žal mi je da je user posted image prišla. velik user posted image zate.

talika81 men se ciklus ni nič spremenil ko sej jedla klomifen.

Dobrodošle vse nove.

tudi jaz se že veselim srečanja z vami.

sem se pa vam bolj malo javla ker sem v obdobju user posted image .vem da se ene že dalj časa trudite in ste že marsikaj dale skoz,sam tak ko razmišljam (za vse nas) kaj smo storile da nam ne uspe.
saj vem da nam bo uspelo,sam vprašanje časa je.najbolj hudo je ker ne vemo kdaj bo tisti čas.
no lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 232
27.10.2008 16:39:06   
zarja1
Tassi saj veš, meni je za vsak - vedno tolk hudo. Srčica bodo pa mariborski plajtravčki.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.10.2008 16:40:51   
zarja1
Talika 81 meni je klomifen skrajšal ciklus vedno iz običajnih 31 dni na 27. Nekaj te vedno zmrda po malem....

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.10.2008 17:12:13   
a.jrad
hja, jaz bi pa bila vesela, če bi mi Klomifen skrajšal cikluse......user posted image  jih vsaj ne bi imela tako pozne (tudi do 50 in več dni)... Zdaj pa čakamo, čakamo.....Danes je že 32 dan od zadnje m, znakov skoraj nobenih..........Sicer pa je prvi ciklus s Klomifenom, še 1 imamo v rezervi, potem pa po treh letih šibamo v neplodnostno samoplačniško, ker se že tri leta trudimo za dojenčka .........

Upam, da se najde kaka s tolažilnimi besedami, ke počasi se me že spet loteva razočaranje, depresija, obup......user posted image

lp

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.10.2008 17:31:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

hja, jaz bi pa bila vesela, če bi mi Klomifen skrajšal cikluse......user posted image  jih vsaj ne bi imela tako pozne (tudi do 50 in več dni)... Zdaj pa čakamo, čakamo.....Danes je že 32 dan od zadnje m, znakov skoraj nobenih..........Sicer pa je prvi ciklus s Klomifenom, še 1 imamo v rezervi, potem pa po treh letih šibamo v neplodnostno samoplačniško, ker se že tri leta trudimo za dojenčka .........

Upam, da se najde kaka s tolažilnimi besedami, ke počasi se me že spet loteva razočaranje, depresija, obup......user posted image

lp

pri meni ko je user posted image  zaštrajkala mi je predpisala Dabroston.
Ne pa obupat. Za nama sta že dva neuspešna IUI, 1. ICSI, dva zamrznejnčka so mi vstavli 6/10 pa je žal bil negativen test. In to po 6 mesecih čakanja, ker sem med postopkom fasala hudo hiperstimulacijo. Zdaj naju čaka še 6 pingvinčkov. Konec novembra greva po njiju.
Pred tem sem bla tud na klomifenu, pa histeroskopijo sem dala prek,.....pa je minlo 4 leta kot bi rekel keks. In ne mislim obupat, niti slučajno. Poznam preveč parov, ki jim je še po daljšem boju uspelo. Pa ni res, da ne bi tud nam!!!!!! Ne tolk hitro obupat.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2008 17:32:30 >

Horny Teddy

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.10.2008 17:42:11   
miklarom
a,jrad - ne sekiraj se preveč in ne obupaj, ker to vse vpliva na te stvari. lej midva se trudiva že 16.let pa še nisva obupala, nasprotno, vedno bolj močno se boriva in upava da nama bo kmalu uspelo, tako bo tudi tebi.
vem kako se počutiš in da ni lahko, saj sem tudi jaz včasih v takšni depresiji sploh če izvem da je katera znanka user posted image ali če vidim kakšnega dojenčka me kar zabode pri user posted image in si mislim; pa zakaj meni ne rata, komu sem kaj storila, potem pa se zamislim, pa saj nisem edina na svetu, ki imam takšne probleme in se malo pomirim in zopet misli usmerim v pozitivne stvari.

upajmo skupaj bodimo polne pozitivne energije in kmalu nam bo uspelo uresničiti naše največje željeuser posted image

pošiljam ti nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bodo cvetele podnevi in ponoči

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.10.2008 17:58:01   
miklarom
tudi jaz držim pesti zate in za vse ostale da čim  prej ugledamouser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.10.2008 18:00:04   
a.jrad
miklarom, zarja hvala za vzpodbudo.....to trenutno najbolj potrebujem.....
Sicer nisem obupala. še zdaleč ne.....glede na to, da mi je enkrat že uspelo v drugem ciklusu Klomifena zanositi (lani novembra, na žalost odmrtje ploda v 10 tednu), pa ni vrag ,da mi več ne bi uspelo user posted image .....
Ampak včasih pa res pridejo tisti dnevi... Da bi vsaj dobila user posted image , da bi lahko začelo iznova....tako pa spet čakanje, eno dolgo mučno čakanje
Upam in user posted image user posted image user posted image  pa za vse vas, ki se prav tako ali še dlje trudite za user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.10.2008 18:09:43   
Serendipity
Ojla, še ena mariborska! user posted image

No, najina pot v MB se je začela nekje lani oktobra, ko sem poklicala v ambulanto dobila datum v začetku februarja (opravila UZ in potem spermiogram 2x, pa še moj user posted image je imel nato obisk pri andrologu in oba krvne preiskave). Konec septembra sva dobila vabilo za postopek in tam ''svetlo zelen'' list za akcijo.
No, femoden papcam do 7.11, potem 12. začnem s klomifenom in nato postopoma z gonalom.. Uh, akcija bo vsak čas pred nami... Upam, da bo ratalo.

Hm... sem še kaj izpustila, katero pomembno informacijo? user posted image user posted image user posted image

Držim pestke za vse nas borke in upam, da bodo naši sončki čimprej v naših bušijih in njihovi nasmehi kmalu v naših naročjih. user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: Me sprejmete v svojo družbo?

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.10.2008 7:35:15   
talika81
živjo punce!

vse tiste, ki ste se nam na novo pridružile, 'user posted image . več nas je, bolj veselo je, a ne?

jaz pa sem vedno bolj nestrpna glede konca tedna ... na znake se ne bom zanašala, ker so me že večkrat razočarali ... saj vem, da ne bi smela bit, sam ne vem kaj mi je ta mesec.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.10.2008 7:46:58   
daga11
Tud jaz sem v MB in sem imela zdaj že 2IUI 7.11. je rok za user posted image !Bomo videli kaj bo,če nama zdaj ne rata grem na ampule gonala in še en poskus IUI potem pa ne vem kaj se bova zmenila z dr.!

želim vam vsem, da čimprej zagledate plusek z mano vreduser posted image !

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 242
28.10.2008 11:11:41   
beba75
Pozdrav vsem novim in starim članicamuser posted image user posted image user posted image !

Se nekaj časa nisem javila ker sem imela same slabe novice in sem bila user posted image . No danes pa sem po branju forumov spet dobila energijo in voljo da grem dalje.

A katera že jemlje Gonal in čaka na IUI. Kajti jaz ga jemljem že 9dni pa sploh ni reakcije( Folikli ne rastejo) pa me zanima če je imela katera tud tak primer.zdaj sem dobla večjo dozo in imam UZ v čet., srčno upam da bo kaj zrastlo.

Kakšna je kaj statistika zanositve z postopki IUI?

Vsem  pa ki čakate da boste naredile test želim da vam pokaže user posted image !

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.10.2008 11:27:52   
talika81
beba75, držim pesti, da pa tokrat bi reagirala ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolker sem jaz prebrala, so možnosti za oploditev od 15 do 20 % na postopek. Torej malo manj, kot če sam doma poskušaš, ko je 25 % na ciklus možno, da rata. kakšen pa je procent uspešnosti v mb pa ne vem.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 244
28.10.2008 13:25:18   
zarja1
Beba to pa ni nič fajn. Na Gonalu 9. dan to bi že moralo bit kr nekaj večjih foliklov. Jaz sem z gonalom pridelala 20 celic, sicer za ICSI. Punkcija je bila 16. dan cikla, folikli pa veliki med 22-26mm. Bi verjetno morala kakšno drugo stimulacijo dobit. DRŽIM PESTI, DA VSEENO RATA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.10.2008 14:15:38   
a.jrad
Dekleta pozdravljena!

Jaz sem danes ful žalostna.....mislim,da vreme vpliva name user posted image !
Pa imam občutek ,da ta mesec spet ni ratalo (m še nimam, ampak to ni nič novega, da mi zamuja), tako da grem drug teden k ginekologinji po napotnico za neplodnostno (mislim,da je čas po treh letih). Pa me zanima oziroma vas vprašam za mnenje kam naj grem - jaz bom 100% šla samoplačniško, pa me zanima kje pridem najhitreje na vrsto......

Hvala in upam ,da boste me vsaj malo razvedrile.....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.10.2008 14:35:13   
sonček85
mikli:ja držim pesti ,da bi se ti pokazal plus in da si končno srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam tudi za vse ostale ,ki ste na tej temi ,saj vas je kar nekaj ko smo se skupaj še borile ali pa klepetale na kateri drugi temi.-srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.10.2008 14:36:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.10.2008 21:07:03   
tassi1
MIklarom- a si lulala? upam,da si in da nimaš časa,da bi nam povedala veselo novico

Javi se  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.10.2008 6:18:14   
miklarom
tassi1- ej, nisem še lulala na palčko še čakam, bom pa ta teden brez skrbi vam vse javim, prve boste izvedele.

vsem novim, ki ste se nam pridružile pa dobrodošle med nami borkami.

talika81 - še vedno držim pesti zate in upam da ti uspe.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.10.2008 8:59:57   
talika81
hvala vsem za pestke ... upam, da bo na koncu res pozitiven rezultat. user posted image   user posted image

kako ste kaj, punce?

beba75, kako kaj prenašaš gonal? vredu?

a.jrad, pokliči v ambulante in vprašaj, kdaj bi prišla na vrsto, če greš samoplačniško ... po moje boš tak najhitrej zvedla.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?