|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
25.10.2008 11:44:06   
tassi1
Bejbe,jes ne morem prvo soboto po praznikih-ima moja krščenka praznovanje,pa morem iti k njej v Šentjur -sploh,ker brez mene ne bo torte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -sem delala v slaščičarni in so njamiuser posted image user posted image user posted image .Ker si vas res želim spoznati,ali lahko kir drug dan?

Men pa  user posted image  zamuja že 4 dni,pa sem včeri delala test,pa ni bilo še ničuser posted image user posted image user posted image
A mislte,da lahka kej upam,al so sam živčki user posted image user posted image

Nč,lepo se mejte, grem naprej pucat bajto , pol pa južno skuhat,pol zvečer imam pa srečanje OŠ - 20 let( mater sem stara user posted image user posted image ),pa ne vem kako naj unim goflam usta zaprem,ko me bodo spraševale: a ti še pa nimaš user posted image ? user posted image user posted image  kaka idejauser posted image user posted image

papa,uživajte

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.10.2008 12:58:29   
mala81
tassi1 upanje umre zadnje. Dokler ne pride user posted image  še je vedno upanje.

Vsem, ki so radovedni na kakršenkoli način pa jaz podam odgovor, da vse pride ob svojem času. Pol pa si naj mislijo kaj hočejo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.10.2008 21:37:23   
bambi75
A tukaj se pa zbirate MB borke? user posted image
No še ena, ki hodi v MB se vam pridružuje, seveda če lahko.

Tassi a je že kaj novega?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.10.2008 0:51:22   
beba75
bambi75 dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

A je 75letnica tvojega rojstva.? Potem sva enako stari!user posted image

miklarom zmenjeno. Ko bouser posted image se bova zmenile kje se dobima.

l.p. Danica

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.10.2008 7:24:28   
tassi1
še delam reklamo za persil!!

pozdravljena,bambi 75 ,sej veš - več nas je,bolj je lušnouser posted image user posted image

Kdaj pa imaš ti postopek-se te spomnem iz ivfovk?
 zdaj se grem pa malo potepat v Ptujske konce,se beremo jutri  lp

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.10.2008 9:51:50   
pikovit
Še jaz,še jaz user posted image  se sicer sem iz Lj. ampak gremo sedaj-7ič v postopek in prvič v MB.

Tassi kaj je zdaj to???Sej ti privoščim +user posted image ampak a ne greva skupaj v boje???Jaz bom rabila koga za vzpodbudouser posted image

Bambi ku,ku evo mene tuki.Sem začela na akopunkturo hodituser posted image .Javi se,dauser posted image  ti povem kam me pikauser posted image

Vsem ostalim pa en lep pozdrav.

Punce vsem bo enkrat ratalo,če ne tako pa drugače.Želim vam en lep konec vikenda.Jutri je že službauser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
26.10.2008 11:42:38   
db
živijo pikovit iz katerega dela ljubljane pa ,ker sem jaz tudi iz lj pa hodim v mb

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.10.2008 12:40:52   
bambi75
Beba ja 75 je letnica mojega rojstva. Ja smo že v Kristusovih leti. Smo že stari a ne?

Tassi drug mesec bom v postopku. Si se pa včeraj potepala po moji občini.

Pikovitek ja ti kar povej kam te pika pa lahko primerjama.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.10.2008 16:31:21   
zarja1
No, kak sem lahko pa jaz to temo spregledala????user posted image user posted image user posted image  Sem iz Mb in moj zdravnik je Vlaisavljević. Za sabo imam 1. ICSI, ki pa zarad HS ni imel ET v postopku. Zdaj smo delali prvi ET, pa žal ni blo ++. Konec novembra gremo po druge zamrznjenčke (ostalo nama jih je še 6). Upam, da bo vsaj ened tolk pogumen in borben, da dočakava svojgauser posted image user posted image . Glede izkušenj ne morem prehvalit celotnega osebja!!!!! Vsi so zakon.

Pikovitek, Bambi75 in Tassi helov!!!!!!!!! Vidim, da tud naša Baci tu hodi.......

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.10.2008 16:36:52   
miklarom
pozdravljene punce. evo, da se vam malo javim preden grem spet v nočno službo.
bambi75 in pikovit -dobrodošle med nami, lepo, da nam se še katera pridruži smo zelo vesele.

tassi -tudi meni že zamuja 8.dni pa mi je CB tak čuden pokazal, da niti ne vem pri čem sploh sem. bom počakala še kakšen dan pa spet ponovila, razen če ne bo prej prišla ta tečkauser posted image .

beba75- velja se bova zmenile kje se bova dobile.

lepo se imejte pa se jutri slišimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 210
26.10.2008 16:38:46   
miklarom
zarja1-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
26.10.2008 16:54:23   
mala81
Hej hoj!

pikovit, bambi75 in zarja1 lep pozdrav na tej temi.

miklarom držim pestke, da CB pokaže pravi rezultat.

In kaj počnete v tem turobnem dnevu?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 212
26.10.2008 17:26:58   
tassi1
Miklarom-a boma skupi lulale na palčko?Jutri bo 6 dan(34 dan),pa sem letos vse user posted image  imela na 27-28 dan.
ČE SI ZA LULANJE,ME RUFNI!!

Zarja1,pikovit -lep pozdrav bejbe!!user posted image user posted image user posted image
user posted image
                            SREČANJE MARIBORSKIH  BORK

ime                    dan                        kraj    

1.tassi1              sobota:pop.            Celje 
2.september1     vseeno kdaj            Celje
3.miklarom          po praznikih            Celje
4. talika81          sobota/po praznikih  Celje/MB
5. beba75          sobota/ po praznikih  MB/ Celje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

A prideta na kofe-vpišta se na seznamčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 213
26.10.2008 18:32:13   
mala81
miklarom in tassi veliko sreče in naj se vama pokaže že enkrat ta čudežni plusek. Pošiljam vama user posted image  in user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
26.10.2008 19:28:05   
zarja1
Tassi evo še nekaj za srečo lubek moj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
26.10.2008 19:29:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja1-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

hvala za dobrodošlico!!!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.10.2008 22:52:39   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

miklarom in tassi veliko sreče in naj se vama pokaže že enkrat ta čudežni plusek. Pošiljam vama user posted image  in user posted image

Tudi jaz.

Pa seveda hvala za dobrodošlico.user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.10.2008 6:42:18   
miklarom
ja boma skupaj lulale zakaj pa ne pa da vidimo kaj nama bo pokazalo, upam da kaj dobregauser posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.10.2008 6:48:02   
miklarom
hvala za pestke in upam na vse naj,naj. kaj počnem v tem turobnem dnevu. hja spet delam nočne. evo pravkar sem prišla iz nočne sem delala kar 11.ur, ker sem imela tedensko inventuro, sam dolgcajt pa še zeblouser posted image me je celo noč zraven računalnika sedet. in preden grem user posted image sem vas mogla še prej malo pozdravit,saj ne morem brez vasuser posted image , ker vas imam rada in mi je full fajn se z vami pogovarjat. in komaj čakam da se še v živo spoznamo.
no zdej pa grem malo spat pol pa spet zvečer na šiht,šmentauser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.10.2008 7:39:37   
talika81
živjo punce!

me je prav čudlo, ko naše teme nisem več našla pod "starim" naslovom ...

sem si pol kr mislila, da so nas prestavili na ta naslov.

kako ste kaj preživele vikend?

miklarom, vidim, da si ti imela nočne in še inventuro zraven ... uh, te je moglo res prezebst, sploh če nisi migala ...

bambi75 in zarja1, dobrodošle med nami.

jaz se tudi že veselim našega srečanja. da še malo v živo poklepetamo.

tassi1, joj kako držim pesti, da bi bil en velik plus, ko boš naslednjič delala test. res ... enako tudi zate, miklarom ... naj bo oktober naš mesec.

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam ta teden oziroma konec tega tedna dan D ... sicer ne vem, kako bo kaj, glede na to, da sem imela še prejšnji teden O, sam pa imam ponavadi user posted image  14 dni po O, tako da se to ravno izide za konc tedna. upam, da bo kej pozitivnega ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.10.2008 9:38:59   
mala81
talika81 tudi tebi pošiljam user posted image  in user posted image  in naj tudi tebi pokaže ta čudežen plusek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.10.2008 9:53:54   
pikovit
Bambi čisto različno me špika.

Prvič:

po rokak-malce višje od zapestja

Pod popokom

okol jajčnikov

malo pod prsmi po sredini

ob straneh

po nogah od kolena dol

potem mi je pa dal še neke priseske gor,tako vakumsko delujejo.

Drugič:

isto,samo okol gležnja je bilo novo.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.10.2008 9:54:32   
pikovit
Punce veliko sreče pri testih vam želim.Naj bodo plusiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.10.2008 11:13:31   
tassi1
hvala vsem za pestke in dobre željeuser posted image user posted image user posted image

Moj user posted image  je prišel v vsej svoji veličini in bolečini user posted image user posted image .
Bo treba kar na MB.počakat ,pa še z PIkovit se boma skupaj tresle-to je pa tudi nekaj!!user posted image user posted image user posted image

Miklarom-držim še vedno pesti zate,pa vse ostale borke tudiuser posted image user posted image user posted image

lp vsem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.10.2008 11:32:04   
talika81
tassi1, zelo mi je žal, da je ta zlobna user posted image  prišla ... user posted image   user posted image   user posted image

en velik   user posted image  zate in upam, da naslenjič pa vendarle rata ...

miklarom, kak pa je kaj s tabo? si že delala test?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?