|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.10.2008 21:28:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, moja pikica je čisto vremenska in včeraj ter danes več spi kot ponavadi, ampak jo pa res zmatram, med tem, ko je budna. Se pogovarjava, kravce paseva in sedaj se že nekaj odganja z nogicami, ko je na trebuhu in v tem grozno uživa, ampak zmatra jo pa fejt. Pa še zunaj je bila danes več kot 5 ur, mislim, da tudi zrak naredi svojeuser posted image . Kaj bo pa ponoči, pa še ne vemuser posted image .
Pri nas pa še ne dežuje. Naju je pa na drugem sprehodu pregnalo, a je potem tretji lepo uspel.

Saj namene tudi vreme vpliva user posted image  Malo me je skrbelo, da je kaj narobe. Joj moja ne mara kravico pasat user posted image  Ampak, res je, da je veliko zunaj na sprehodu sedaj, ko je še vreme lepo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.10.2008 21:35:28   
Neža7
Jaz imam samo eno vprašanje za tiste, ki so imela ali še imajo probleme z krčami pri njihovi user posted image

Zadnje dve noči preden gre mala spat se ful user posted image  in sem opazila, da ima trdega trebuška. Ko neha user posted image  je trebušček normalen, ko začne je trd. Ali so to krči??

Sem morala vprašati, ker celih 2,5 ur tuhtam v postelji user posted image

Mala mi lepo spi že od 19. uri. Bomo videli, če se bo ponovno zajokala čez noč kot včeraj.

LAHKO NOČ MAMICE user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.10.2008 22:10:55   
bella02
Hej!
Naša Teja je spet naredila dobro delo: spala je od 23h do 5h! Bravo, puncauser posted image user posted image user posted image . Pa v zadnjih dneh ji je uspelo, da se iz hrbta prevali na trebuh. Je že pravi mali akrobat.

Erin
, ubogec mali je tvoj Tilen. Sem mislila, da se mu je zagnojil prstek na nogi. user posted image Jaz Teji še ne strišem nohtov, še ni potrebe.
Vem pa, kako grozno boli vraščen noht na palcu na nogi user posted image user posted image user posted image . Sem imela HB odlično osebno zdravnico, da mi je ta problem rešila tako, da je odrezala pol nohta. Od takrat imam mir user posted image user posted image user posted image . Ko sem morala zamenjat osebno zdravnico, mi je sama rekla, da lahko pridem porihtat še drugega, če bo treba. Se mi je že večkrat začelo pacat, pa se je nekako rešilo.
Tudi naša Teja ful poliva. Sem že razmišljala, da bi jo peljala k P, baje se dobi neko zdravilo. Moram mal nazaj pogledat na temo polivanja, tam bo kaj pisalo o tem.

matejchi, naj jo Žiga čimprej preboli in držim pesti, da ne bo še Maruša kaj pokasiralauser posted image

tejka, ja groza! Bo pa vsaj kasneje mir. Ko bi bil Jaša vsaj malce starejši, bi bilo lažje.user posted image

sayuri, upamo, da je z Lovrom vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image
Tako je prazno, ker ni Tjaše. Pa pride jutri že domov user posted image user posted image user posted image .Teja spi, samo jo bom zbudila, da greva pojest. Bom videla, kako se bo obneslo.Sem kar nekaj zaspana, čeprav sva s Tejo dopoldne spali do 12.30. Sva ob 8h pojedli in ker se mi je ful spalo, sva eno rundo oddremuckali kar na najini posteljiuser posted image . Pa se mi zdaj že ful spi. No, mirno noč!!!
user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.10.2008 22:18:06   
tatly
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3266
GLASUJTE SE ZA MOJO STELLOuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.10.2008 22:45:05   
matejchi
mi bomo pa danes spali do 4... to pa vem, ker moram starejšemu user posted image
dat sirup... pa verjetno tamali levega ali desnega...
hehe lahko noč grem CSI gledat na POP-a.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.10.2008 7:30:16   
anita goitan
jutroo,
izvolite user posted image user posted image user posted image in zraven rogljičekuser posted image , splai smo fajn, 2x jedli, sedaj še nina.
Pri G vse ok, nimam pa nobene kontracepcije, kondome bova natikalauser posted image
Šibam perilo obesit dokler še spi, se beremo

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.10.2008 7:32:52   
anita goitan
Da jih ne bo samo matejchi trosila, še jaz enega za dobro jutrouser posted image

Pride možakar že precej v letih k zdravniku:

»Doktor, poglejte: ko sem bil mlad sem imel vedno tako trdega,

da ga nisem mogel niti malo upogniti pa tudi če sem s polenom tolkel po njem!
Zdaj ga brez težave upognem, zvijem, mečkam ...
Doktor, mene skrbi – od kje mi naenkrat taka moč?!?!«

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.10.2008 8:36:39   
naty13
Jutro.

Anita hvala za user posted image . Dober vic, si se že nalezla od matejchi - se vidi, da sta blizu doma. user posted image

Tejka user posted image  Upam, da bo Jaša čimbolj prenesel norice. Ko si že mislila, da jih le ne bo dobil, pa mu udarijo ven. user posted image  Kateri dan jih je pa dobil (od takrat ko jih je Eva)user posted image  In kako ste spali, je revčka fejst srbelo. user posted image

Naša noč kot ponavadi. 1X jedli ampak že ob 2.15. Vsako noč se prej zbudi, pa mi zvečer že 2 dni poje celo flašo - 130ml, prej je pa komaj 100ml.user posted image   Bom danes zvečer eno merico več dala, da vidim, potem pa grem še po nočno formulo. user posted image  Je bilo pa jutro bolj pestro. user posted image  zelo težko vstaja zutrej, pa je ura tolk časa zvonila, da je zbudil in Jošta in Nejca. user posted image  Jošt sicer spančka v ležalniku,user posted image   Nejc pa sitnari. user posted image  Ne ve kaj bi. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.10.2008 8:54:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Čer

Jaša ima norice user posted image Pediatrinja nam je dala svečke za zbijanje vročine (četrt svečke na nekaj ur) in kapljice fenistil da bodo umilile srbenje. Revček je prav ubogi. Cel dan ni konkretno spal, zdaj pa ne more zaspati.

Bošček, naj tole sranje od noric čimprej mineuser posted image user posted image user posted image , men je pa zdravnica razlagala da dojen otrok se ne nalezeuser posted image , a ima visoko temperaturo?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.10.2008 9:14:20   
tejkaz
Dan

Kljub razmeram smo spali dobro in Jaša je dobrovoljček. Zaspal je ob pol desetih in spal do 4.30 in nato do 8.00 ko se je zbudil ves pokakan. Noric nima veliko. Največ po obrazu in lasišču, nekaj po hrbtu. Vročine je imel skoraj 39, danes pa nič več.

Eva je HB zelo pridna in se večinoma sama igra. Tudi ona je zelo dolgo spala.

Zdaj čakam na brata, da jih bo malo popazil in se igral z njima, jaz imam namreč ob 11.00 občinske teste in se še nisem nič učila.

Matejchi, a imata Hiconcil? Mi smo tudi ob 4.00 vstajali da sem ji ga dala. No, zdaj ni treba več.

Anita, pri nas je dokaz da se tudi dojeni otroček lahko naleze lnoric. Jaša je izključno dojen in jih je dobil.

Naty, včeraj je bil 14.dan. Si imela ti prav, ko si rekla da se okoli 15.dne dobijo.

Tatly, lahko glasujem za tvojo miško, slikica je zelo lepa, vendar se vse to meni zdi zelo mimo. Ne bo zmagala najlepša slika ampak tisti, ki bodo največ ljudi prosili da bodo vsako uro klikali. Tle je tekmovanje klikov ne pa lepih slik.

Neža7, verjetno so to res krči ali pa večerno zvijanje. Ko ima trd trebušček, jo masiraj v smeri urinega kazalca.

Cebrca, user posted image user posted image najlepša hvala za odgovore. Sem kar malo žalostna. Jaz se trudim in odgovorim skoraj vsaki, na ta vprašanja sem pa samo od tebe dobila odgovore. No, vem da jih večina ni vedela odgovorov pa vseeno. Tudi ne vem je dober odgovor.

Kontracepcija - jemljem Cerazzete. Jemala jih bom leto in pol, potem bomo naštimali še enega, potem pa ne vem. Mogoče mirena.

Gajka, Jaša tudi kar sapo lovi, če mu malo pihnem v obraz. ISto je bilo pri Evi.

Ryssa in Naty
, kapljice BioGaia tudi jaz zelo priporočam. Jih dajem čisto preventivno vsak večer in nimamo krčev. Ko je zmanjkalo prve stekleničke jih nisem nič kupila in po dveh dneh je imel takšne krče da sem takoj v lekarno po njih letela.

Sayuri, kako ste opravili? user posted image

Danes smo pa stari 2. meseca user posted image user posted image user posted image

Držite pesti ob 11.00

Se javim kaj zvečer.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.10.2008 9:24:22   
Krysia
Dobro jutro.

Najprej hvala vsem za odgovore na moja vprašanja ... včasih res ne vem, kaj bi brez vas ... user posted image

Anita, hvala za kavico ...

Tejkaz, bogi Jaša, upam, da bo norice čimprej prebolel in da ne bo preveč hudo ...

Erin, naj se Tilnu prstki čimprej pozdravijo

Matejchi, naj se Žiga čimprej pozdravi ...

Ma kaj je zdej to, imamo bolnišnico, al kaj? Skratka, nič bolezni in velik zdravja vsem vam in vašim user posted image !!!

uuu, ste ene pridne - magisteriji in doktorati user posted image user posted image ... meni na kraj pameti ne pade kaj takega ...

Kontracepcija: tudi midva bova kar kondome uporabljala, ker itak nameravava imet še kakšnega user posted image . No, seveda ne takoj, ampak glede na to, kok smo stari ... user posted image

bella02, tvoja Teja je pa res prava akrobatka ... naš Rok zaenkrat zmore z boka na hrbet in to je vse ...
Mi smo pa že drugo noč zapored spali od 22h do 4h user posted image user posted image user posted image . Ptem pa hitro poje in spi do sedmih ali osmih. Evo, in zdaj spet spi ... sem že uspela posodo pomit, čaka me še kup likanja, ampak ne smem vsega zjutraj naredit, ker potem popoldan nimam kaj počet user posted image user posted image . Upam pa, da se bo zbudil še pred dežjem, da narediva še kakšen giro .... Aja, pa včeraj smo imeli zelo malo krčev in je bilo prav fajn popoldan, ko se je skoz neki smejčkal in pogovarjal ... No, seveda smo med previjanjem še mal pokakal previjalno mizo in mamico user posted image Ne vem, zakaj tega nikol ne naredi, ko ga moj previja user posted image To je ziher kakšno moško zavezništvo ... al ga pa premalkrat previje?

Grem še mal pogledat po bajti, kaj je za pospravit ... pol bom pa čakala, če se bo samo pospravilo, drugač bom morala kar jaz .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.10.2008 9:37:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Kontracepcija: tudi midva bova kar kondome uporabljala, ker itak nameravava imet še kakšnega user posted image . No, seveda ne takoj, ampak glede na to, kok smo stari ... user posted image

user posted image sem enako včeraj svoji ginek.rekla, pa se je samo za glavo primla glede starosti, jah punce jaz mam 30 let, to so že letauser posted image , naj bi pa leto in pol minilo med porodoma, vse kar je manj padeš pod kritično nosečnost, no tolk da veš Krysiauser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.10.2008 9:58:13   
anita goitan
user posted image user posted image kje ste vse??? V Kamniku je tak šit od vremena, ne dežuje sam je vse mokro, Zoja mi je zaspala, se od jutra 2x konkretno pokakala, no sej se je tud fejst najedlauser posted image , in mogoče celo utegnem oktob št.Mojega malčka vsaj prelistatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.10.2008 10:21:05   
naty13
Anita pri nas tudi šit od vremena. user posted image user posted image user posted image  Pa še Nejc sitka, ker ni naspan, zdej je še Jošt začel, ker je zaspan. user posted image user posted image user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  za super noč in dobro opravi na občinskih. user posted image user posted image user posted image

Krysia a tako ti gre pospravljanje od rok. user posted image  Meni se danes čisto nič ne daaaaaaaaaa. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za super noč in malo krčev. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.10.2008 10:32:28   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

oj,

jaz sem user posted image , smo iz  2 posvetovalnice in smo bli takoj na vrsti user posted image . Ampak smo premalo pridobili, moja mala ima samo 3800g(domov pa prišli z 2680) po 2 mesecih in pravi, da morem na 2 uri dojit in se prit pokazat čez 1 teden- grrrrrrrrrrrrr. Mam občutek,da ne morem poskrbet za mojo dojenčico. Mah bo že, bo pa papala umetno, če ne bo šlo drugače.
Zdaj sem dojila, ko je hotla in kolk je hotla in zdaj jo morem začet pitat na 2 uri/ ampak ponoči ni šans na 2 uri, saj bo potem čisto zgubla ritem. Kaj mislite, a se še kateri premalo redi deca?
Baje, da ni OK, če je na joški skoraj 1 uro, ker poje svojo porcijo v 10- 20min potem pa se samo cartajo user posted image .
Aja pa ful ima suho kožo, bo treba začet več mazat z oljem.

No to je to danes,...kuham krompirjev golaž- mmmm kak dišiuser posted image . Zdaj pa grem še malo prečekirat kaj dogaja.

Dijos amigos bejbe.

Jest je na tvojem mestu ponoči nebi zbujala. Čez dan bi se pa res potrudila, da bi jedla na dve uri. Pa imaš dovolj svojega mleka? Si si probala iztisnit, da bi vidla koliko ga imaš?
Glede dojenja je pa res tako, da max na eni strani 15-20min. Baje da večino mleka poje v slabih 10min. Sam pri meni je tko, da skoz ne vleče, vmes mal počiva in ji zato pustim ene 15min na eni strani. Zgleda, da je tut še mal prešvoh saj ne potegne res vsega ven.
Ma pr tem dojenju res neveš kolk pojejo. Moja bi čez dan tud skoz neki jedla, ponoči zdrži pa tud do 7 ur.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.10.2008 10:50:19   
tatly
tejkaz saj vem ..samo pro9bat pa ni greh..itak pa vem da nebo nic stega ...vglavnem da se malo pohvalim z mojo pupouser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.10.2008 11:20:47   
naty13
Jaša user posted image user posted image user posted image  za 2 meseca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.10.2008 11:34:50   
bella02
tejka, sem ti takrat napisala ful dolg odgovor, ko mi je pol štrom ven vrglo in izjeze nisem šla še enkrat pisat.  user posted image

Spet sem user posted image . Ko sem zadnjič rihtala papirje za zavarovanje in so me pošiljali od vrat do vrat, so mi namesto kopije poročnega lista izdali rojstni list. Jaz sem takrat od same jeze in brzine (doma je čakala lačna Teja) tist list samo vrgla v mapo in oddala možu v službi. In sedaj nisem obvezno zavarovana in se še prehladit ne smem, pa me že 2 dni boli grlo user posted image . Saj bi mogla sama pogledat, sam nisem.
Oh ja...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.10.2008 11:35:23   
Ryssa
Neža verjetno so to res krči.
Saj jaz tudi za našega ne vem ali ima krče ali ga samo napenja, se mi zdi da je to kar eno in isto.

bella user posted image user posted image user posted image za akrobatko. Naš pa še kravic noče pasti, če ga imam bolj na sebi dvigne glavico, na vodoravnem pa ne. Ene parkrat mu je ratalo ampak se pol tak matra da se začne jokat. Sej bo, eni prej, drugi kasneje.

naty sporoči kako se bo obnesla nočna formula. Ne vem ali naj kupimo zdaj navaden novalac ali nočno formulo user posted image Po mojem bomo kar nočno formulo, ker mu dodajam samo zvečer.

tejkaz jaz sem že šla po kapljice, včeraj sem mu jih prvič dala. Upam da bojo kaj pomagale vsaj pri kakanju.

krysia moj user posted image ima pa tako srečo da ravno takrat ko ga on previja kaka in to v večjih količinah user posted image

Šibam, ker je alarm user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.10.2008 11:44:21   
Neža7

Neža7, verjetno so to res krči ali pa večerno zvijanje. Ko ima trd trebušček, jo masiraj v smeri urinega kazalca.

Hvala bom kar poskusala. user posted image  Verjetno mislijo v bloku, da jo tepem, ker se je tako jokala user posted image  Jokanje smo že navajani proti večerju, ampak je bila kar boga.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.10.2008 12:00:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Neža verjetno so to res krči.
Saj jaz tudi za našega ne vem ali ima krče ali ga samo napenja, se mi zdi da je to kar eno in isto.

Naš pa še kravic noče pasti, če ga imam bolj na sebi dvigne glavico, na vodoravnem pa ne. Ene parkrat mu je ratalo ampak se pol tak matra da se začne jokat. Sej bo, eni prej, drugi kasneje.

Verjetno je res enako.

Moja bo čez par dni 3 mes in ne mara kravico pasti. Samo enkrat je lepo dvignila glavico. Drugač je zelo močna z glavico od prvega dni user posted image  
Saj bo vsem uspelo user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.10.2008 12:04:38   
Neža7
Bella02.... poskusi dati v kozarc vrelo vodo in dodaj malo žličko soli. Počakaj, da je odhladi na toplo in to oporabi za grlo. Odlično je user posted image  SAMO NE POPIT user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
3.10.2008 12:08:39   
Neža7
Danes smo pa stari 2. meseca user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

JUHU! ČESTITKE

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
3.10.2008 12:13:25   
Neža7
TO JE SEDAJ NAŠO NAJLJUBŠO user posted image user posted image   MUSIKO Z ROKAMI

user posted image

CIAO, CIAO

MIDVE SE GREVA MALO IGRAT user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.10.2008 12:13:42   
tatly
prvic v oblekci
user posted image
ajam ker me je doktor utrudil
user posted image
za moj prvi mesec sem dobla od dedija tako lepo torto
user posted image
prvi nasmesek za mojo mamico ki mi vsaki dan tezi z fotoaparatom
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?