|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.10.2008 14:10:58   
gajka
A se še kateri user posted image ''boji'' pihanja? Če mu npr. rahlo pihneš v obraz, bog ne daj pa da mu veter piha direktno v obraz... 

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.10.2008 14:12:32 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.10.2008 14:11:37   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

.

Anita - a se te je user posted image usmilil in boste vendarle vsi trije šli v šoping za krst? user posted image Drugače pa bi jaz bila tudi večkrat na HE Blanca, pa sem HB na porodniški. user posted image  

a ne ne, usmilu v smislu pregleda, imam danes gin

Aja, greš dat samo noge narazen, da te mal potipajo in ti kako kontracepcijo predpišejo. user posted image Vsaj pri meni je bilo tako. Ga pa vseeno probaj malo v šoping peljat, izkoristi priliko! user posted image

ma pojma nimma kašno kontracep.naj vzamemuser posted image , dojim..te ta nove k se jih kljub dojenju lahko jemlje hm mi glih niso, bog vedi kaj si bodo spomnli čez 10 let da so škodovale bla bla..verjetno bova kr kondome natikala al pa čimprej še enga user posted image nrdila, sej nismo več mladiuser posted image

Jaz imam te ta nove sicer doma, ampak zaenkrat prakticirava še kondome. user posted image Sem tudi razmišljala, da bi s tabletkami počakala, da neham polno dojit, to je še nekje 3 mesece in pol. Imava pa tudi v planu še kakšnega user posted image , ampak plan je tak, da bi bila vmes cca. 1 leto malo v službi, da čisto ven ne padem... Mi je pa G ravno zaradi tega odsvetovala mireno, da je ne bi samo za 1 leto vstavljala.

aha ma jaz pa tud če padem mal vn iz službeuser posted image no sam h nalogi se bo treba spravit, ta mag.delo kr čaka da se bo samo spisalouser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.10.2008 14:14:11   
gajka
Jaz se nikakor ne spravim zraven k nostrifikaciji mojega magisterija iz ZDA. Zdaj me pa en prfoks še nekaj h doktoratu nagovarja... user posted image Pa vsi mislijo, kako je porodniška idealen čas za take zadeve... Mah, jaz ne vem, kje naj bi čas za to našla!

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.10.2008 14:16:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.10.2008 14:18:33   
anita goitan

nui

Jaz se nikakor ne spravim zraven k nostrifikaciji mojega magisterija iz ZDA. Zdaj me pa en prfoks še nekaj h doktoratu nagovarja... user posted image Pa vsi mislijo, kako je porodniška idealen čas za take zadeve... Mah, jaz ne vem, kje naj bi čas za to našla!

težko res, jaz še skuham komaj, ampak vem da sem mal sama kriva, 1.user posted image , pr ta drugem bomo ve obvladale, poglej naty, tejko, sayuri,..in preostaleuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.10.2008 14:22:58   
matejchi
anita pomoje gre zato s tabo, da bo na lastna ušesa slišal, da lahko že danes user posted image . hihi

tole sem zasledila na enmu forumu, pa dajte na pet zvezdic kliknit.
PROSIM, GLASUJ ZA NAJINI PUNCI - dajmo kak glas, če nimate svojih kandidatov ...
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3115#medias

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.10.2008 14:26:35   
gajka

nui

težko res, jaz še skuham komaj, ampak vem da sem mal sama kriva, 1.user posted image , pr ta drugem bomo ve obvladale, poglej naty, tejko, sayuri,..in preostaleuser posted image

Potem se bomo pa raje pri ta drugem doktorata lotile! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.10.2008 14:31:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita pomoje gre zato s tabo, da bo na lastna ušesa slišal, da lahko že danes user posted image . hihi

tole sem zasledila na enmu forumu, pa dajte na pet zvezdic kliknit.
PROSIM, GLASUJ ZA NAJINI PUNCI - dajmo kak glas, če nimate svojih kandidatov ...

ma sva že veš user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.10.2008 14:51:18   
Tamy30
ojla punce,
jaz pa sem pa prejle od zobozdravnika, uf je spet bolelo, pa je spet blo nekaj za vrtat. Smola mam jaz neke slabe zobe.user posted image
Mam ze cisto trda prsa upam da se bo Martin kmalu zbudil, zdaj ze spi 2 uri skupaj. Bo tolko mleka da se dodatka ne bo potrebno.

Gajka moj se tud malce ustrasi ce pihnes vanj. Ce vcasih ful ful joka ko ima krce, in to tako da je ze skoraj brez zraka, ponavadi nezno pihnem vanj, pa se malce umiri.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.10.2008 14:58:29   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Smo bil na UZ kolk in vse je ok user posted image

Naša mala je malo bolj nemirno spala čez noč. 19:00 do 4:30 samo, da se je ob 1:30 ful zajokala potem ponovno zaspala. Danes je kar utrujena kot jaz.

Kakšni so vaši user posted image  zadnje 3 dni? Ali spijo več kot ponovadi čez dan?

Zoja Miša..... Kmalu bo minalo in bo lepo spala boš videla. 

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.10.2008 15:02:35   
matejchi
Maruša spi od 12.30, ko sem se ji še jaz pridružila za dobro urco, zdaj pa spi še Žiga z 38.8 vročine. Sicer ga popoldne ne spraviš več spat. Ob 17.30 ga pelje babi k zdravniku, ker je user posted image v službi, če grem pa jaz v tisto gužvo, bo pa sigurno še Maruša kaj staknila.
Ah naši otroci, zdaj grem pa malo po bajti skakat, da kaj naredim, ko je tak mir, čeprav raje vidim, da Žiga popoldan ne spi pa čeprav je potem zaradi tega cel kaos od igrač po bajti.. revčki mali.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.10.2008 15:21:21   
Neža7
matejchi.... user posted image  bogi Žiga user posted image  nogovice namočane v vodo z jobolčnega kisa lepo znižuje temperture pri malim otročkov.

Upam, da bo čimprej zdrav user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.10.2008 15:25:41   
Neža7

A se še kateri user posted image ''boji'' pihanja? Če mu npr. rahlo pihneš v obraz, bog ne daj pa da mu veter piha direktno v obraz... 

Prav lovijo sapo, če rahlo pihneš v obraz.
Zato moja ni preveč imela rada biti ob morju, ker je pihalo.
Sedaj sem si kupila v Baby center plastiko, da daš čez vožiček in res lahko brez skrbi greš ven na sprehod, tudi če piha  user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.10.2008 15:37:30   
matejchi
vic
Umetna oploditev u Bosni: Fata si jo en teden ne umije,
Mujo si ga zdrka na mizo, ostalo naredijo muhe!

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.10.2008 15:38:49   
matejchi
Neža7 hvala za dobre želje.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.10.2008 15:49:03   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

vic
Umetna oploditev u Bosni: Fata si jo en teden ne umije,
Mujo si ga zdrka na mizo, ostalo naredijo muhe!

user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.10.2008 15:52:21   
Neža7
user posted image user posted image  DEŽUJE!!!! user posted image user posted image

PAČ SE BO MALA S KOPALA POTEM V POSTELJO IN PAR PRAVLJICE PREBRAT. KO SE BO ZBUDILA SEVEDA user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.10.2008 16:29:11   
naty13
Dan.

Cebrca se dobijo v vsaki  lekarni te kapljice.user posted image  Hvala za informacijo. user posted image

Bambi boš pa še malo AM dodala, pa bo Elanina hitro pridobila kakšen gramček. user posted image

Neža user posted image user posted image user posted image  za kolke.

Gajka in Anita matr sta pridni, se pogovarjata o doktoratu in magisteriju user posted image   jaz pa še diplomce na faksu nimam. user posted image  Gajka ti še celo iz ZDA. user posted image user posted image user posted image

Anita dobro opravi pri G. user posted image

Tako. Jošt zunaj spančka, sva naredila en krog. Nejc je z user posted image  zunaj. HB da na kmetih traktorji obstajajo. user posted image  Ga vsaj mal merka. user posted image  Kosilo smo že dali v želodčke. user posted image  Je pa Jošt zelo priden danes, samo smejčka se, pančka in v tišini igra. Pa seveda papa. user posted image  Sem tolk spočita, sploh ker sem ponoči spala. user posted image

Ko se že od kontracepcije pogovarjate - jaz komaj čakam da dobim tardečga user posted image , da lahko začnem jest tabletke in planirat dopust (toplice). user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.10.2008 16:54:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Erin
, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mlekauser posted image ...mi ni čisto jasnouser posted image

Ker moje mleko ful ampak res fuuuuuuuuul poliva in včasih tudi vse ven zmeče in takrat dam dodatek ker le ta ostane v trebuščku. Dam ga pa tudi preden gremo kam za dlje časa da ne pobruha oz polije vseh cunc ker v trgovini itd ga nemorem preoblačit. Če pa dam dodatek je pa dlje sit pa še cunje so suhe.user posted image

Samo preblisk, kaj pa če tvoje mleko poliva zaradi dodatka? Ivanu sem samo enkrat dala AM, ker je meni zmanjkalo. Pojedel ga je normalno in zadovoljen zaspal in ni bilo nič narobe.  Naslednjič 2x dojila, ko je pojedel je do zadnje pikice zmetal nazaj moje mleko, sem ga preoblačila ko nora, še jaz sem imela premočene spodnje hlače, tako me je pobruhal! Potem pa je bilo naprej u redu in ni nikoli več polival in tudi nikoli prej ni.

anita sklepala sem po tem, da je vse zbruhal, ker najprej sem bila jaz mokra do spodnjih hlač, ko sem ga šla preoblečt, je pa še enkrat tako bruhnil, da je od previjalne kaplalo. Mislim, da po tem mu pa res ni moglo nič ostat v želodčku!

Umetno mleko sem mu začela dodajati zaradi tega ker vse ven polije, poliva že od rojstva, umetno mleko pa mu dodajam od 2 tedna in sicer ne vsak dan, samo tisti ko vse ven polije. Tako da sem prepričana da ni krivo zato.
Zapiralka v želodčku še ni tako močna in mu non-stop ven teče.

Mi smo bili danes spet pri zdravniku- se mu je začel gnojiti še en prstek in sva morala tja. Naj bi bila to ene vrste bakterijska okužba in sva dobila antibiotično mazilo potem mu pa moram še prstka (bolna dva) povijat da mali nebi pocuzal mazila dol. Vsaj vem da nisem jaz kriva ko sem mu strigla nohtke..

Sva pa mimogrede potem imela še posvetovalnico namesto torka in ima že 5400g (rojen s 3190), 57 cm (rojen s 51) in obseg glavce 39,5 (rojen s 36)user posted image user posted image user posted image NAs je zdravnica pohvalila da lepo pridobiva in da je zdrav in zadovoljen fantičuser posted image
Naslendnji mesec imamo ceplenje za rotavirus + ostalo.user posted image

NAš mali je zdnje tri dni tudi zelo zaspane sorteuser posted image se mu kar čudim. Ponoči je spet spal od 21-4.30 pa sem ga jaz zbudila ker je čmokal in je preveč lačen če se kasneje zbudi, no pa je zaspal nazaj ob 5.30- 9. Zaspane tavelkuser posted image

To vreme je tako zoprno, še ven ne morem iti potem smo pa vsi tako zoprniuser posted image ja prav ste prebrale..vse. Nam vsem paše popoldanski sprehod.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.10.2008 16:57:35   
Erin
Pa še glede kontracepcije - jaz sem jo zavrnila. Bomo na kondomih, meni tabletke ne pašejo, me je srce "hecalo" po njih. Če bo pa še kak miškolin nastal bomo pa bratca ali sestrico imel, čeprav je (ga) nimamo v planu vsaj kake 3 leta.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.10.2008 18:03:42   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pa še glede kontracepcije - jaz sem jo zavrnila. Bomo na kondomih, meni tabletke ne pašejo, me je srce "hecalo" po njih. Če bo pa še kak miškolin nastal bomo pa bratca ali sestrico imel, čeprav je (ga) nimamo v planu vsaj kake 3 leta.

Jaz sem jih tudi zavrnila. Nikoli nisem imela tebletke. Pač sem vedno pazila, ko sem bila ploda (med 8. in 15. dan) Mi pa tudi čez kakih 3 - 4 let user posted image  
G mi je pač rekla, da 1 leto ne smem zanosit zaradi CR..... user posted image  ŠE ENO user posted image  TAKOJ? Ne hvala user posted image
Naša Neža nam daja toliko ljubezen user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.10.2008 18:04:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Neža user posted image user posted image user posted image  za kolke.

user posted image  hvala

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.10.2008 18:55:34   
Zoja Miša

Gajka, a tako pridna si ti?! No, le tako naprej!user posted image

Neža, moja pikica je čisto vremenska in včeraj ter danes več spi kot ponavadi, ampak jo pa res zmatram, med tem, ko je budna. Se pogovarjava, kravce paseva in sedaj se že nekaj odganja z nogicami, ko je na trebuhu in v tem grozno uživa, ampak zmatra jo pa fejt. Pa še zunaj je bila danes več kot 5 ur, mislim, da tudi zrak naredi svojeuser posted image . Kaj bo pa ponoči, pa še ne vemuser posted image .
Pri nas pa še ne dežuje. Naju je pa na drugem sprehodu pregnalo, a je potem tretji lepo uspel.

Matejchi, pozdravi Žigeca!

Erin, saj praviš, da si ti tudi zaspanka, torej Tilen je čisto po mamici!user posted image

Tudi MI2 bova kondome natikalauser posted image

Lep večer in mirno noč. Jutri bo dež.user posted image  Kaja Lina dobi jutri prvo AD3 kapljico, tako da če me ni cel dan veste kaj delam, mirim bogega otrokauser posted image
pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.10.2008 19:17:45   
matejchi
ko glasujete, kliknite desno zvezdico da bo vseh pet modrih. Hvala

No Žiga ima pa angelino.

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.10.2008 20:27:11   
naty13
Čer.

Otroka spita. user posted image

Danes smo preživeli zelo lep dan in zelo miren. Jošt niti minute ni bil sitko. user posted image  Če ni spal, se je pa smejal. Je bil kar dosti buden, tako mi je tudi že na flaši zaspal. user posted image  Pa kar je najpomembneje kupčke lepo podrl. user posted image

Sayuri kako ste opraviliuser posted image

Tejka pa pri vas, kako je bilouser posted image

Matejchi pozdravite se. user posted image

Erin vi pa imate smolo s prstki. user posted image user posted image user posted image  Pa seveda user posted image user posted image user posted image  za gramčke. Še kakšna slikica bi bila dobrodošla, da še mi vidimo, kako lepo se redi vaš fant. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.10.2008 21:11:26   
tejkaz
Čer

Jaša ima norice user posted image Pediatrinja nam je dala svečke za zbijanje vročine (četrt svečke na nekaj ur) in kapljice fenistil da bodo umilile srbenje. Revček je prav ubogi. Cel dan ni konkretno spal, zdaj pa ne more zaspati.

Eva nima alergije na nič user posted image user posted image Nikjer se ni pojavila reakcija, za uradne rezultate moramo pa počakati nekaj tednov.

Ponoči smo pa spali 8 ur v kosu, tako da sem si morala iti črpati.

Gajka, mi je danes župnik obnovil pridigo, pa še nekaj drugih zgodbic in čenč je dodal.

Takoj ko Jaša zmanjka, se mu pridružim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?