bella02
|
clara23, pri nas najbolj pomaga masiranje po hrbtu z nohti, seveda bolj žgačkanje kot kaj drugega - hitro spet potegne sandra, to ti pa verjamem, da si se ustrašla. Pa za hitro reakcijo Krysia, naša je tiho, če je prej sita. Sem poskusila, da sva pojedli na eni strani, se vmes umili in šle jest na drugo stran in je bila norišnica. Ko je pa sita, se pa zadovoljno nasmiha in uživa mateychi, mi še tud čakamo na dovoljenje Mishel, midve jeva na eni, se previjeva in nato še na drugi. Na eni se ne naje, pa druga mi že spušča, tako da nima smisla vztrajati na eni strani na obrok. Pa je men čist kul. Pa kak lep pogled malega. gajka, kakšen firbec je mali. Jaz se črpalke izogibam na daleč, me potem bradavice bolijo. Baje pomaga tud topel tuš, da si jih zmasiraš in malo sprazneš. Kosilo tudi pri nas povečini kuha tašča, če je pa ni, sem pa kaj na hitro naredila. Ja, zdaj kar zmanjkuje časa. Mene čaka gora cunj za zlikat . Sem včeraj nekje prebrala, da otroci odrastejo, prah nas bo pa zvesto čakal pri miru! Pa kako je to res! nell, Erin, sem te že včeraj mislila pohvalit, da so te zvezdice pri napisu avgustovčki bombastične, se takoj najdemo. Res lepo!!! Grem malo pred TV, samo bo kmalu budnica. Lep dan! Aja, še to. Sem spisala še čestitke na rodili smo in če sem katero zgrešila, naj ne zameri. Nas je tolk, pa še nismo več skoz za računalnikom in nam kaj uide. Vsaj meni
< Sporočilo je popravil bella02 -- 3.9.2008 13:40:08 >
|