Zoja Miša
|
Patronažna je bila. Je rekla, da sicer počasi pridobiva na teži, a važno je da dobiva. In da ji naj kar malo večje količine dajem, ker očitno rabi več, ker se je danes po obroku še kar jokala revica in res je potem spila še dodatnih 15 ml, torej je pojedla 85ml. Pridna. A težka je 2870g. Drug teden v torek se kopamo, do takrat jo pa moram še malo porediti! Tejkaz tudi jaz imam pregled 22.9. Do takrat bomo še kar čakali. Sicer pa, ali se je vam že ustavila čišča? Meni še kar nekaj ven curlja, pa nič še ne deluje da bi se ustavilo. Sayuri, dobrodošla nazaj! Smo te pogrešale! Upam, da si trojanca pregnala. Anaya, tudi moja ni znala piti po flaški, smo najprej imeli eno za enkratno uporabo, ki ima ful mehek cucelj, da je sploh kaj jedla. Potem je pa v Mullerju skoraj diplomiral iz flašk in eno Nuk-ovo prinesel, ki se super obnese. Sedaj bova morala že mal trši cucelj najt, a ne aventov, ta je ipak še pretrd. V kakšni flaški pa jim čaj dajete? Naty, ti to ziher veš, ker si rekla, da mu daješ komarčkov čaj. Najin sprehod je uspel, sva sicer ful pozno šli ven, ker je patronažna prišla šele ob enih. Ampak sva pa uživali zunaj. Pikica spala kot velika, ker je itak bedela od 9.30-13.30 in vmes imela še pol ure krčev, da jo je kar fino črvičlo. Potem sem ji pa pred obrokom kaplice dala, sedaj pa lahko počiva. A okoli pete jo moram zbuditi, če se sama ne bo, da ne izgubiva enega obroka. Pri nas je tudi še sonček. Le naj tako ostane do konca septembra, da bomo lahko vozičkale, ne?!