Zoja Miša
|
Nell, mislim huda zgodba. Zakaj pa nisi šla v Trbovlje rodit? Mislim, da te tam ne bi tako matrali! Sayuri in Sandra, res sta naši avgustovski frajli! Itak, da vas potem vsi opazijo! In mišljeno je kot kompliment, da ne bo pomote! Gajka, maš pa res firbčnega fanta in luštnega! Ampak saj moja dela isto, vendar res še ne more glave tako pokonci zadržati. Glede kosila kako in kaj pa ti tudi jaz ne vem pomagati. Jaz zaenkrat nekako se znajdem in vedno kaj iz skrinje vzamem, kjer je zaloga od mami in tašče vedno velika. Je pa res, da sem zadnjič vse z eno roko delala, v drugi pa držala princesko. Bom pravi enoroki genij postala . Vidim, da je pa kar bolje, da sva daleč stran od vseh preseljena, ker nama vsi hočejo le ustreči! Ja, prednost vmesnih 100 km, med obojimi starimi starši. Črpalko imam pa jaz Aventovo, električno, se dobro obnese, ker imaš eno roko fraj, pa lahko po rr pišeš , in vmes še malo dojko masiraš, kar pripomore k tem, da bolj teče in hitreje izopumpaš! Vprašaj me, sem že pravi strokovnjak glede tega! In dojko lahko tudi pod curek tople vode spustiš, pa ti ni treba pod tuš skakati. Avent ima tudi super posodice v katere ga lahko spraviš. Mishel, David res lepo napreduje in kakšen cukerček je! Krysia, ja res, moje spanje je kar malo pestro, a moram priznati, da mi kar nekako uspeva. Ko spim 1,5h, se že ful spočijem. Ko seštejem noč skupaj pa znese cca od 4-5h, kar pa nekako zadostuje. Imam srečo, da nisem velika zaspanka. Matejchi, mleko v zmrzovalniku je dobro do 6mesecev, vendar, ko ga odmrzneš, ga moraš v 24h porabiti. In odmrzovati ga ne smeš na silo (kakšna mikrovalovka je tu prepovedana) daš ga v hladilnik in naj se tu odmrzne! - pa je itak že Tejka povedala! LinaK, mi imamo tako pridnega otroka (res upam, da se ne pokvari ) in joka samo kadar se previja in potem dokler ne dobi obroka. Pa še to, če ji dam kapljice prej je tiho in cmoka. Upam, da od užitka. Krče je imela sedaj dnevno cca 20 minut in takrat joka, a ne skos. Ko jo krč zagrabi (se točno vidi, ker se zapre kot knjiga in maha z rokicami), ko popusti pa ponavadi zadrema. Če ti ogromno joka ima po mojem krče. Cebrca, kupi si kapljice od Koroških lekarn. Poznam par primerov, ko so jim le te pomagale! In lepo se imejte. Čim manj joka! Sayuri, tudi jaz pijem le knajp kavo. Okus je o.k., pa kar gre. Glede kopanja po mojem lahko, v morju, saj pravijo da celi rane. Bazena bi se raje izogibala. Ljubljana bo počakala, boste pa jutri šopingirali. Tudi jaz bom v soboto. Princeska pa bo pri očiju v varstvu. Katja, luškan fant. Velik. No, se hecam, slikici sta veliki. A važno da ti je potem uspelo. Vsem 1.mesečnikom, vse najboljše!!! Bella, tu maš link za sličice, mi ga je Sandra enkrat dala http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm Erin, dobra čestitka, ni kaj. Svaka člast! Hvala za odgovor glede lažalnika, jo bom tudi jaz notri pustila, če že spi, da ji ne uničim sistema. Včeraj sem bila pridna sem vse pospravila, še pomila sem po tleh , danes pa me čaka likanje. No najprej mojo princesko zrihtamo, potem kosilo in se bom zakadila med cote. Na sprehodu sva že bili. Pa ful piha pri nas in mi gre na živce, ker nimam senčnika za košaro, ker v Pikapolonici zadevo še vedno popravljajo . Ja, strgana je bila. Tako da Tejkaz vidiš kako sranje imam jaz z tem vozekom! A fajni mi je še vseeno. No pridne bodite in ne zamerite za cel roman!