|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
26.9.2008 12:58:52   
Neža7
JOJ nekaj hudega se je zgodilo med septemberke. Njihova COKO je rodila malo pužiko, ki ni preživela user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.9.2008 13:02:29   
Neža7
Proti rotavirus so mi rekli, da naša mali popijejo. Tudi mi bomo 20.10.2008 dala tistih 77 evro  2X (ZD Velenje)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.9.2008 13:06:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
JOJ nekaj hudega se je zgodilo med septemberke. Njihova COKO je rodila malo pužiko, ki ni preživela user posted image user posted image

Res žalostna zgodba. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.9.2008 13:14:47   
tejkaz

Proti rotavirus so mi rekli, da naša mali popijejo. Tudi mi bomo 20.10.2008 dala tistih 77 evro  2X (ZD Velenje)

Ja, saj vsi popijejo, sam se vseeno reče cepivo.

JOJ nekaj hudega se je zgodilo med septemberke. Njihova COKO je rodila malo pužiko, ki ni preživela

Žalostno. Čedalje več je smrti med novorojenčki. Kaj je vzrok temu.

Naj me ena brcne spravit kosilo kuhat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.9.2008 13:16:04   
tejkaz
iiii, naučila sem se kako komentiraš dva posta user posted image user posted image

Pa še nekaj mi ni jasno - kako to da imam tako malo prispevkov, če je toliko mojih postov??

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
26.9.2008 13:17:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa še, če gremo na jezero, se okrog Škalskega jezera sprehajamo, to je pa sosednje od tega Velenjskega jezera, kjer je Pikino dogajanje. A za šoping bi jo pa kar v MB mahnili? Nam še do Celja ne uspe prit, pa že nekaj časa sanjam, da bi se do CityCentra zapeljali malo evrčke zapravljat... user posted image

Ja, v MB bi jo mahnili. Ampak je majhna verjetnost, ker bi bilo sigurno 100 stvari pomembnejših in ne vem, če nam bi zneslo (kot že nekajkrat). Tudi jaz že dolgo čakam na to, da se pot v MB v šoping uresniči. Imam kar nekaj darilnih bonov iz Europarka, ki bi jih bilo pametno vnovčit. Sploh sedaj, ko je treba veliko nakupit in garderobo obnovit ali dokupit. In to vsem, od najmanjšega do največjega.

Koliko pa sta oddaljena Škalsko in Velenjsko jezero? Nekaj minut, verjetno user posted image .

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
26.9.2008 13:23:03   
bella02
Hej!
Mi smo uredu. Teja zmeraj manj kašlja user posted image , nos sicer še spirava, ni pa več potreben aspirator po vsakem zalivanju s fiziološko. Sem pa zdaj prišla tako daleč, da jo brez slabe vesti pustim, da malo pojoka v zibelki, ker vem, da to njene dihalne poti rabijo. Včeraj je mož tudi delal popoldne, drugače dela samo dopoldne. Pa sta prišla dedek in babica na obisk, jaz pa sem jima pustila Tejo in skočila v vrtec po Tjašo. Hecn je blo, ker ni mogla ugotovit, kdo mi je posodil avto. Sta babi in dedei 50 km stran in se zadnje čase bolj malo vidimo in ni prepoznala avta user posted image user posted image user posted image . Na brzino sem jima skuhala kosilo in je popoldne šlo hitro mimo, zvečer pa je prišla še moja priča. In je dan minil.
Me je pa že včeraj občasno zabolel hrbet in vrat. Podobno kot ob heksnšusu. Danes me hrbet še boli, vrat zaenkrat ne. Mislite, da je to od tega, ker se leže dojiva in se skoz nekej prestavljava po postelji? Verjetno.
Mala je zaspala sinoči ob 9h, spala do 1h, potem pa do pol 7h. Takrat je pojedla samo na eni strani in zaspala nazaj in sva spali do 10h. Takrat sva pojedli in spet panča, sam dolg pa ne bo več.

Zoja Miša
, tudi jaz mam naštimano, da mi ne kaže, da sem gor, ker imam računalnik vklopljen cel dan in pridem, ko mam pač čas. Za mleko ti ne vem povedat. Jaz imam za rezervo Pregomin, ker je Tjaša alergična na kravje mleko in če mene kdaj ni doma, ji dajo to. Ko pa bom nehala dojit, pa ne vem, katero mleko bom dajala. Pojma nimam.

tejkaz, dobrodošla v klubu za user posted image , kar paše spet po dooooolgem času user posted image , a ne?

sayuri, bolš ne bi mogla pokazat, kako izgledaš! user posted image

anita goitanuser posted image za take izvide, vem, kako je čakati na te podatke. Super!!!

Čvekice, bom dala gor, kar sem do zdaj napisala, imam še 2 strani za prebrat!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
26.9.2008 13:24:23   
Neža7
tejkaz........... a tako OPA! ta slovenščina je res včasih čudna user posted image  ENGLISH IS SOOOOOOOOOOO SIMPLE user posted image

Ja ne vem kaj se dogaja user posted image  res je.

JAZ ŠE ZA ENEGA NE ZNAM user posted image  KAKO TO NAREDIŠ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
26.9.2008 13:30:45   
Neža7
Mi se pa večkrat sprehajeva okoli Šaleškega jereza user posted image  Neža ga obožuje. Je samo dobrih 15min od Velenjskega jezera.... NI DALEČ user posted image  Cel krog je slabih 3km.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
26.9.2008 13:42:26   
tejkaz
Okoli Škalskega jezera smo mi Coperja tekli v Gimnaziji. user posted image

NNeža, če želiš citirat prispevek od mene, klikni citat nad mojim prispevkom. Izbriši kar ne želiš da se citira. Če pa želiš dva, pa še enkrat pritisni citat nad tistim prispevkom ki ga želip citirat, odprlo se bo novo okno in prekopiraš cel citat v tisto okno v katerega pišeš. Zakomplicirano?  

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
26.9.2008 13:45:57   
bella02
AD3, jaz jih nameravam začeti dajat po 3. mesecu. Kako pa ostale mislite?

nell, jaz jo bom dala cepit proti rotavirusu, mislim da je dvakrat po cca 75 eur. Cepila jo bom, ker bo sama v vrtcu in še Tjaša bi ji lahko kaj prinesla. Sva bili s Tjašo zato v bolnici in ne bi tega dala čez še enkrat.
sayuri, si mogla omenit milko user posted image ? Pridem takoj nazaj, sam nekaj grem iskat ...
Hudo mi je za septemberko, kdorkoli je že user posted image

Bova šli s Tejo počasi jest. Sicer še panča, sam dolgo ne bo več. Vas zvečer pridem spet pogledat. Morda bo do takrat celo likalnik kaj zapel, kdo ve. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
26.9.2008 14:02:34   
tinka14
tatly, men tut bruha oz. verjetno poliva, kak dan po vsakem obroki, danes ni še niti enkrat, različno. sem pediatrinjo vprašala in je rekla, da je treba celo ležišče - ne samo vzglavje - dvignat za 30stopinj. in sem to včeraj naredila, zdej bomo pa vidli, če kej pomaga.

js sm tut danes začela z ad3 kapljicami, z eno za začetek, zdej pa čakam kaj bo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
26.9.2008 14:03:51   
anita goitan
me 2 z vozičkanjauser posted image , sva se podojili, sedaj mi pa nina v gugalniku ob glasbi na glas-radio HIT poslušam, pa ji očitno paše.
Potem pa spet pičve ven samo da jaz nekja pojem.
Se beremo, uživajte

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
26.9.2008 14:06:40   
tinka14
bella, probaj, mogoče pa ne bo tako hudo, vsaj js tut upam na to user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
26.9.2008 14:13:59   
anita goitan
tud Zoja še ne jemlje nobenih vitaminov-kapljic.

pa še eno vprašanje punce tako ta rdeče sorte oz med ta rdeče rubrikeuser posted image user posted image , tiste ki ste ble šivne v luliki, a vas je prvi sex kaj boleluser posted image , jaz se psihično in fizično pripravljam na 2.10.-četrtek ko mi moja dr.da zeleno luč da začneva teleščkatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.9.2008 14:27:09 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
26.9.2008 15:09:17   
tatly
tejkaz--ne poliva samo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.9.2008 15:11:49   
pingo80
Se po dolgem času malo javim. sem vas kar nekaj časa brala z zamudo, zdaj sem pa končno spet na tekočem.
Naša sončica pridno raste; smo že praznovali 1 mesec. Kar ne morm verjet, da gre tko hitr čas. trenutno mam pikico na rokah. sem začela pred tremi dnevi z D3, pa mamo krče. Bomo vidl, če bo še bolj hudo. smo pri 1 kapljici.

Sem imela vmes neki urc pavze. Smo se crkljali, pa jedli, jokcali ... Zdajle dremucka v ležalniku. Če bo 15 minut bo boljš kot nič. Naj še povem, da se naše noči počasi urejajo. Da se ne bom preveč hvalila - do zdaj so ble tri idealne v primerjavi s prej. Spala je v svoji zibelki, kar je blo prej nemogoče; pa dva- do trikrat smo jedle. Res 1A.
Občudijem te Sayuri, pa tebe Sandra, da zmoreta vse z dvema; v drugi vrsti pa vse tiste, ki imate še enega majhnega (Naty, Tejkaz ...). Jaz mam z eno frajlico tolk dela, pa nč ne nardim druzga. Stanovanje je bolj kot ne razmetano, saj mi enostavno zmanjkuje časa. ŠE dobro, da je dragi uvideven, pa nič ne žnara in sam pridno pospravi. Res mi je v veliko pomoč.
Pa ostale mamice, hvala vam da tolk sprašujete. Mi pridejo zelo prav vaša vprašanja oz. pol odgovori in hvala vsem, ki delite nasvete.
Nič, si grem do konca skuhat krompir in špinačo, preden se naše dete predrami.
Lepo se imejte in se na toplem z vašimi štručkami grejte.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.9.2008 15:21:55   
Zoja Miša
Jaz sem tudi tekla Cooperja okoli jezera! Pa ne samo to, ko sem trenirala atletiko, sem bila tam pri jezeru pečena!user posted image  In res je super sprehod tam okoli. Cel kompleks jezero, je na sploh super, ne Velenčanke?!

Občina Šoštanj, mi je podarila 100,00 eur. No, bolje kot nič, ne?

MI2 sva bili na sprehodu! Joj piha, ampak je tako pasal luft! Pikica še spi na balkonu, jaz pa takoj na RRuser posted image .

Hvala vam punce za pohvele, sem kar malo user posted image . In res mi to veliko pomeni!!! Res pa se trudim in naredim vse, za mojo princesko! Rada jo imam bolj kot vse na svetu. Se pa tudi trudim vedno najti v vsem slabem tudi nekaj dobrega. Takšna sem!user posted image

Tejkaz, si tako dobra in mi poveš kako sploh komentiram en post. Jaz bi tudi to znala. Potem pa lahko nadgradima in mi poveš kako komentiraš dva.user posted image  O, vidim da si že razložila. Sedaj je na meni, da se naužim, ne?user posted image

Neža, joj to je res žalostno. Sploh si ne upam pomisliti, kaj prestaja tale mamica!

Bella, tudi jaz študiram v tej smeri, da bi počakala do 3 meseca, sedaj je tako lepo ko nima krčev. Vendar tudi mene malo skrbi, kaj pa če to ni o.k.?!?

Nell, jaz že imam naročeno cepivo proti rotavirusu. P imamo pa točno 11.11. (Tejkaz, ti je kaj znan datum?user posted image ), ko bo Kaja Lina stara 3 mesece. In jaz jo bom kar dala cepiti proti vsem, kar pač je. Vem da so bile okoli tega dileme, ampak kaj vem, meni se zdi, da je mogoče bolje tako.

Anita dobro vprašenje! Jaz sem bila šivana, pa me tale prvi sex tudi malo ''skrbi''. Se mi zdi, da je tam doli vse nekako drugačeuser posted image .

Sayuri, jaz še nisem kupovala rabljeno. Verjetno pa ne mora biti tako slabo. Na katerem linku pa to gledaš? Bi še jaz. user posted image  In user posted image  za pojedeno milko! Jaz sem pa na čokoladne napolitanke navalila. Pa ne telovadbo tudi nisem šlauser posted image .

Pablo, uživaj v šopingu, če ti rata.

Jaz čakam da se princeska zbudi in greva jest. Proti večeru pa sem si tudi jaz zadala likanje danes. Se je kupček lepo nabrav v konkreten kup!user posted image  Plenice še vedno likam, kaj vem meni so prezmučkane, ko pridejo iz sušilca.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.9.2008 15:27:02   
Neža7
Okoli Škalskega jezera smo mi Coperja tekli v Gimnaziji.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Okoli Škalskega jezera smo mi Coperja tekli v Gimnaziji. user posted image

hmmmmm..... ali bo uspelo user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.9.2008 15:27:35   
Neža7
nekaj  pa je user posted image user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.9.2008 15:30:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, joj to je res žalostno. Sploh si ne upam pomisliti, kaj prestaja tale mamica!

Ja, prav grozno je user posted image  Se takoj spomnim na našo pužiko user posted image  Mi je še vedno hudo, da jo nisem videla.
Da rodiš tako tik pred PDP je še slabš user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1496
26.9.2008 15:31:28   
Neža7
HVALA TEJKAZ user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
26.9.2008 15:57:54   
Zoja Miša
Ja, prav grozno je user posted image  Se takoj spomnim na našo pužiko user posted image  Mi je še vedno hudo, da jo nisem videla.
Da rodiš tako tik pred PDP je še slabš user posted image   

Res je. Pogumna si, da si dala vse to skozi!user posted image
(upam, da je tole uspelo tudi meni)

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
26.9.2008 15:58:50   
Zoja Miša
Ne ni čist tako, zakaj moj (oz. Nežin citat) ni v kvadratku???user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1499
26.9.2008 16:00:10   
pingo80
Tole pa morm povedat. Se je naša pužika zbudila med pripravljanjem moje špinače in sem jo z ležalnikom prenesla na pult, da jo lahk ogovarjam, ko delam. In glej ga zlomka - vklopim mikser, da si nardim pire in naši čebelici začnejo kar učke skup lest. Pa ne morš verjet. Sem krompir kar neki minut miksala in jo opazovala. Da pada na napo za par minut sem vedla, ampak mikser. user posted image

Tatly - men je tud Lana en večer in naslednje jutro bruhnila 2x ven vse v loku. Vmes je blo ok. Pa so mi rekli, da če takoj po obroku bruhne sveže mleko in ne iz želodčka je še v redu. Seveda se ne sme to ponavljat. Če pa bruhne po daljšem času (pol ure in več) pa to že prvič ni v redu. Tak so razložil men. Sem bla čit fertik, ko naju je prvič totalno zalila.

Pablo - tud naša ima krokodilje solze pri enem mescu; tud po ličkah ji zdrsne katera, če  se je ne usmilim. Je pa to največkrat, če je užaljena, ker je ne uzamem takoj na roke. Oh, ti mali razvajenci.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?