Krysia
|
Dan vsem skupaj. Mi smo bolj tako tako ... zamašen nosek pri Roku in bolečine v grlu (in spet ušesih) pri mamici. Ampak se bomo že porihtal. Roku zaenkrat čistim nosek s fiziološko in vato, ampak bom danes dragega poslala po tisto zadevico, ki ste jo priporočale. Drugač pa nekaj dni prakticiramo sab simplex kapljice in nam vsaj za silo pomagajo. Včeraj je bilo sicer nekaj krčev, ampak sem jaz kriva, ker smo pozabili na kapljice . Aja, pa Plivit D3 mu dam, če ne gremo na sončka, drugač pa ne. A mislite, da je s tem kaj narobe? Včeraj smo se potepali - smo šli spet k mojim na obisk pa smo tam sprehod izvedli ... Zoja Miša vse najboljše (sicer z zamudo,ampak dobre želje vedno prav pridejo, a ne?) Neža07, ti pa jutri praznuješ, če sem prav izračunala ... Tejkaz, naj se Eva čimprej pozdravi, pa upam, da je z Jaševim popkom vse ok. Aja, pa čestitke za PP brez napak in velik sreče pri vožnji ... Vilika, nič kaj prijetna tale tvoja zgodba, ampak ko je mimo itak na vse pozabiš, kajne? Bella02, samo da ste boljše! Krst bo pa že, ni panike. Pa fajn da si šla na obletnico in se imela fino ... Prav paše včasih, a ne? Betty, katero P pa imate na rakovniku? Poredoš al Amon? Zoja Miša in tejkaz, dobro opravita pri G - pa pridita domov z dovolilnico za Miškolinček, verjamem, da si se zadnjič fajn ustrašila, ko si našla Filipa n atleh. No, glavno, da je vse v redu ... pa lepo, da ga Erazem zdej pazi in samo stoji zraven previjalne ... Glede oblačil in številk: mi trenutno nosimo 56, 62 in 68 Žabice 56 bomo še ene 2x oblekli, bodiji so nam prav vse te 3 številke, majčke isto, ... tako da mi to počnemo mal po občutku . Veliki smo bli pa pred enim tednom 55 cm Skratka, čudno, ampak se sploh ne obremenjujem s tem. Vsake toliko časa mal pobrskam po omari z oblačili in dodam tisto, kar se mi zdi, da mu bo prav ... pa se nič ne pritožuje Se pa pridružujem vsem tistim, ki imate zaposlene . Pri nas je tako, da dela do petih, potem pa še doma okrog bajte kj naredi pa majstre pogleda in potem je že večer. Pa končno mislim, da bo mal z nama, se pa včasih spomne it še s kakšnim kolegom na pijačo Grrrrrrrrrr, takrat kar pike dobim ... ampak kar se pa tiče previjanja ... to mu pa kar poturim, če je le doma ... enkrat mu moram še umivanje prepustit Pa ponoč tud vstane, če mali samo sitka in mu je treba samo dudo dat v usta pa mal počakat, da zaspi ... Aja, pa še to: baje bo fasada končana že v petek Komaj čakam, da bo mal miru pred temi delavci. Mislim, saj so ful pridni, sam kar naprej je neko ropotanje pa razbijanje ... pa Roka sploh ne moti, ampak jaz sem pa že parkrat skor s stola padla, ko so začel npr. štemat No, grem ... se Rok nekaj oglaša - bova kakšno rekla
|