|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.9.2008 13:56:42   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, tole je piščančji žur http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2789
Gajka, a si jedla tudi pršut?

Naty, nedelja okoli devetih, desetih? Eva hodi okoli 12ih spat. Drug teden lahko kadarkoli, zaradi mene lahko greva vsak dan vozičkat user posted image Se bova sproti dogovarjali odvisno od vremena.
Ja, res imam enega otroka v vrtcu, popoldan se itak nikoli ne javim, ker ne sfolgam. Pravim samo da je zanimivo, da se največ javljamo tiste z dvema ali več. Pa hvala za ZS, si približno predstavljam kje to je. Nisi bila pa nič pozna, ker imam pregled šele ob štirih.

A prevoz imašuser posted image  Jaz sem tudi delala na Laborah, pa je zelo prijazna zdravnica. user posted image  Sem te zadnjič pozabila vprašat, kje boš delala zdravniškega, ker v ZD KR so baje zelo zajuser posted image

Meni bi odgovarjalo okoli 9.30 v nedeljo. A pa boste znali do nasuser posted image

Za vozičkanje pa velja. Upam, da bo kaj bolj toplo, da ne bova samo slačile in oblačile otroke. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.9.2008 13:59:33   
naty13
Tejka hvala za link. zelo dobro izgleda, bo treba probat. Pa še eno vprašanje. Si kdaj dala kaj drugega namesto pršuta. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.9.2008 13:59:34   
tejkaz
Ja, pride Gregor prej domov.
Velja za nedeljo okoli 9.30. Pošlji mi vaš naslov in opis kako do vas. Lahko tukaj, da nas več pride, lahko pa na ZS user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.9.2008 13:59:36   
anita goitan
Kaj jaz čitam nekaj o pršutuuser posted image user posted image , tejka a ti pršut ješ, ta mičkan ve prenese?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.9.2008 14:00:24   
naty13

Ja, pride Gregor prej domov.
Velja za nedeljo okoli 9.30. Pošlji mi vaš naslov in opis kako do vas. Lahko tukaj, da nas več pride, lahko pa na ZS user posted image

Sej prostora imam več kot ga je v Qlandiji v unem kafiču. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.9.2008 14:00:57   
tejkaz
Anita in Naty, zdaj od kar imamo Jaša še nisem delala piščančjega žura. Tudi pršuta še nisem jedla. Zato Gajko sprašujem če ga je jedla, a bo imel Rok posledice. Jaša jih ima za vsako mojo pregreho.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.9.2008 14:03:11   
anita goitan

Anita in Naty, zdaj od kar imamo Jaša še nisem delala piščančjega žura. Tudi pršuta še nisem jedla. Zato Gajko sprašujem če ga je jedla, a bo imel Rok posledice. Jaša jih ima za vsako mojo pregreho.

tejka daj povej kaj si kuhaš? Jaz sedaj še na mleko in mlečne izdelke pazim oz imam prepoved 1 teden in sem skoz lačnaaaauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.9.2008 14:14:57   
tejkaz
Pa saj se najde veliko stvari.
Krompir, testenine, riž, polenta, piščanček, govedina, korenček, bučke,...

Danes recimo kuham golaž. Zase sem dala na stran nekaj koščkov govejega mesa, ga podušila na olivnem olju, dodala narezan korenček, na koncu bom pa dodala še makarončke. Zraven golaža bo pa še polenta, ki jo lahko jem.

Iz krompirja običajno naredim svaljke ali pa pire, včasih ga spečem na malo olja v eni posebni ponvici (jaz vse delam z olivnim oljem)

Testenine jem zakuhane v juhi, ali pa z bolognez omako, ki je tudi prirejena. Presenetljivo ga po tudi nič ne šraufa in kdaj zraven testenin pojem tuno iz konzerve.

Riž z korenčkom.

Bučke in piščanček na kose na olivnem olju

No, to je že veliko stvari, ki jih kombiniram.

Zjutraj pa kruh z marmelado. No, jaz še lahko mlečne izdelke, ponavadi jem mlečne izdelke zjutraj

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 883
18.9.2008 14:22:50   
Tamy30
ojla babeuser posted image
kak ste kaj? Spijo vasi dojencki? Al so pokonci pa razgrajajouser posted image
Moj trenutno spi na lezalniku, tak da sem lahko v miru kosilo pojedla:)user posted image  Danes sem po posti koncno dobila kengurujcka, sva ga za sprobala, mi je kar zaspal v njemuser posted image Koncno bom mela proste roke, si razbremenila roke, pa se kaj poleg njega naredla. Smo kupli crno rdecega.

Zdaj pa da se malce preberem kako ste kaj ostale.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.9.2008 14:39:25   
anita goitan
jah nič bom morala postati mesojedka da bo izbira večjauser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.9.2008 14:58:05   
tejkaz
Nisem vedela da si vegetarjanka. Riž, polento, krompir, testenine, kruh pa ja lahko ješ. OH so tako ali tako najbolj nasitni.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 886
18.9.2008 15:00:39   
daja27
Hojla somamice

Mam že kar konkretne mišice v rokah, ker našga Leončka skoz po rokah nosim, da kaj spi.
Danes je star 6 tednov in 5 dni. Prejšnji teden sem mislila, da bom mela živčni zlom, ker je bil pokonci od 4h, 5h zjutraj pa do 8h, 9h zvečer, vmes mu je uspelo zaspati parkrat po pol urice. Ga tolk šraufa. Pa sem takrat ukinila te Plivit D3 kaplice, pa ni bilo nič bolje, tako da mu jih zdaj spet dajem.
Ta teden smo pa začeli dajat sab-simplex kapljice (7 kapljic med vsakim obrokom - po žlički z vodo, če pa ne dojiš pa zmešaš v flaški z mlekom) in je za 50% bolje. Ga še vedno zvija in se neutolažljivo joka, a malo manj. Dopoldne mi ga še uspe na rokah uspavat (rabim tudi do 1 uro), pa se zbudi po pol urce in ponovim vajo, ali pa celo zaspi za 2 urci. Po četrti popoldne pa ponavadi ne spi več, okrog osmih ga skopava, se naje potem pa je ponavadi že tako utrujen, da zaspi in v spanju krčke laže prenaša.
Kaj pri nas pomaga, da se ne dere ves čas? Vožnja v avtu, zibanje v naročju v skoraj sedečem položaju (pa obvezno hodit zraven, pa mogoče še trepljat po ritki, da ga mal trese), položaj za podiranje kupčka, pa na trebuščku, dude ravno ne mara, a mu pomaga, ko se napenja (mu jo skoraj vsilim).
Pa če se prepogosto dojiva, ga še bolj muči, tako da pazim, da minejo vsaj 2,5 uri do naslenjega hranjenja. Pa da ne boste mislile, kaj vse jem. Skoraj nič. Mlečne izdelke sem ukinila (sojino mleko fuj), še prekuhana zelenjava ni vsa dobra. Včeraj sem npr jedla popečene paprike, pa ponoči potem ni spal.

Redimo se fajn. 12. 9. (pri 6 tednih) je imel že 4570g. Kadar je dobre volje, je kar preveč živahen in skoraj vedno potem bruhne, če ne to, pa začne kolcat - revež. Smejčka se tud. Bi želela, da meni, namesto onemu tam gor nad previjalno, ko gleda skozi strešno okno. Pa pogovarja se z njim tud bolj ko z mano.

Proti rota virusu ga pa nameravamo tudi cepiti, ker delam v šoli in vse sorte lahko domov prinesem.

Mejte se in se smejte. Levči že jokca, bi rad jedel.

Neposredna povezava do sporočila: 887
18.9.2008 15:55:37   
gajka

Bom poročala, kakšne bodo posledice. Sem pa že jedla suho meso, sicer ne v enormnih količinah, pa ni bilo nič narobe. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.9.2008 16:52:49   
bella02
Kar se hrane tiče, moram reči, da naša ni preveč občutljiva. Jedla sem naktarine in jabolka (več kot 1 na dan), suho salamo in baržolo (le nekaj rezin na enkrat), čokolado (tukaj o količini ne bi user posted image user posted image user posted image ), piškote, čips s papriko, kokice in še kaj. Z mlečnim ne pretiravam, je Tjaša pri enem mesecu dobila alergijo na kravje mleko. Aja, pa sladoleda je tud kar nekej šlo, pa tudi kakšna ledena kava.
Popoldne Teja HB ni bruhala in upam, da ne bo.

sayuri, če je brat Matej, potem je to verjetno on. Sem članek samo preletela, bom šla k tašči še enkrat prebrat. Če je na netu, pa ne vem.

Greva s Tejo spet jest. Bomo videli, kaj bo.

< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.9.2008 16:56:30 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.9.2008 17:01:09   
tatly
punce kaj je to normalno da moja pupa ne kaka vec tlko kot je?aja vsem iz srca hvala da mi odgovorite na moja vprasanjauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.9.2008 17:08:47   
bella02
A ima katera shranjene stare časopise? Rada bi dobila katerkoli časopis izdan 31.7.2008.
Sama sem ga pozabila spravt, pa ga verjetn ni več, sproti kurijo. Od Tjaše ga imam, od Teje pa še ne, se malo pozabila na to. Bosta punci čez 20 let z veseljem prebrali, kaj se je na tisti dan dogajalo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.9.2008 17:11:23   
bella02
tatly, se dojita? Za dojene user posted image je baje normalno, če ne kakajo tudi tam največ 10 dni. Pri enem tednu bi jaz že poskušala s čim pospešit, če se da user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.9.2008 17:40:19   
Tamy30
bella02 a je normalno da ne kakajo vsak dan ce so dojeni? Si me malce pomirila, jaz ga dojim pa se zreven dobri kak dodatek, pa kaka na 2 do 3 dni.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.9.2008 17:49:49   
Neža7
gajka...... Ima občutek, da je tudi odvisno katero zdravnico ima tvoj fantek, ker danes je tudi bila ena na slikanje s sinom in vem, da tudi ima Dr. VIDOVIČ. Moja pužika mora ponovno iti drug mesec, ker sem imela CR zaradi pečno lego.
JOJ! sem pozabila. Moža bom vprašala in ti jutri povem glede tistega denarja od občine.

Včeraj je naša pužika spala od 19:30 do 3:00ure in od 3:30 do 8:00 user posted image

Danes sva cel dan same, ker možek dela od 10:00 do 22:00ur. Nima nobena energije. Bila sem cel dopoldne zunaj s tamalo in sem že od 11 ure doma v postelji s svojo pužiko. Skupaj sva zadremala v postelji user posted image . Verjetno mi user posted image  jemla energije. Vedno, ko vstanem se ulije user posted image  Sedaj mi Nežika spi naročju  user posted image  Upam, da bo dovolj utrujena nocoj. Jaz že vem, da bom spala kot top user posted image  
Seveda sem še zvezdice danes prilepla na strop, da bo Neži lepo svetelo v sobici. Lepo zgleda user posted image

Jaz svoji počistim nosek s palčko in se lepo počisti. Samo pazit moraš, da ne gres pregloboko. Na palčko dam malo tekočino, da ni suhu in da ji ne bi bolelo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.9.2008 17:52:31   
Neža7
Tamy30.... Mojo sestrična je dojila in res je, da user posted image  ne kakajo vsak dan (zdarvnika ji je to povedala) Ona je dobia svečke, da je lahko njena Ajda lepo kakala. Naša je na 24ur za kakanje user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.9.2008 17:57:10   
Neža7
Evo! Nežika se je zbudila user posted image  Grem ji eno ali dve pravljici prebrat. Ful ima to rada user posted image

Lep večer vsem želim user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.9.2008 18:06:25   
bambi14
Glede pomoči od občine:
- spadam pod občino Kungota pri Mariboru in oni baje dobijo podatke od ? vsake 3 mesece, kdo je vse rodil in potem pošljejo čestitko in ne morem verjet celih 50 eur.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hura za njih,......ne vemuser posted image kaj bom z tolko dnarja. Hnnnmmm, bi lahko naložla v delnice, zdaj je itak vseeno, ko je baje borzna kriza.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.9.2008 18:11:54   
tejkaz
Gajka, ne vem kako krajevna skupnost izve. Se bom pozanimala.

Tatly, Jaša se je pokakal po 5 dneh. Seveda je normalno če ne kakajo vsak dan oz. vsakič ko se previjate.

Pa naredila sem zdravniškega. user posted image user posted image Jutri pa še prvo pomoč - je šel zdajle Gregor na sprehod z malima dvema, da se bom jaz malo učila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.9.2008 18:51:17   
Neža7
gajka.......

Te vloge urejajo URAD ZA NEGOSPODRSTVO na občini.
V pritličju imajo sobo za oddat vloge. Samo povej za kaj se gre in oni že vejo katero vlogo moraš izpolnivat. Prinesi rojstni list, da se proces hitro naredi.
Moj mož je to delo, ko sem bila še v porodnišnici in je bi brez kakšnega dokumenta, zato je cel mesec dalje trajalo.

lep pozdrav

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.9.2008 19:01:17   
mishel
ZDRAVO!!!

Vidim da ste si pisale o hrani in dojenju. Jaz jem skoraj vse. Paradižnik v velikih količinah, jem tudi zeleno solato, malo paprike, res pa je, da pazim pri določeni sveži hrani, da je ne pojem veliko na enkrat, pa solate si skoraj nič ne okisam. Včeraj sem jedla celo golaž-malo, ampak po njem pa ga je malo zvijalo, zato ga ne bom več. Kuhano pa res jem vse, le da manj začinjeno.

Plenice so pri nas še vedno Mullerjeve zakon. Pa ena je napisala, da bo tokrat cepljenje na vrsti user posted image . Mi ni nihče nič omenil, tako da poročam v torek.

Sem skoraj pozabla. Naš David kaka skoraj vsak dan, če pa dva dni zaporedoma ne, ga veliko bolj zvija, pa še potem ima "sralni" dan user posted image . Potem kaka res v velikih količinah.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!