Krysia
|
Dober dan ... evo, mi spimo že od desetih ... mami je uspela vmes skočit po eno darilo za kolegico pa mal smo pospravli - dobimo danes obiske .. saj sta samo prijateljica in njen fant - sta že vsega hudega navajena, tako da ne bomo preveč pospravljali ... Noč je bila ok - spali od 20:30-1:30, od 2:00-4:30 in potem do devetih ... pa zdej spet od desetih spimo ... ne vem, kdaj bo pokonc, da ga ne bo pol ponoči biksal ... Eh, verjetno bomo spet imeli baby blues zvečer. Se pa pri nas dela na veliko. Prej sedim v kuhinji za mizo in mi kar naenkrat en skoz okno pogleda (pa smo v mansardi ) Je bil fasader, ki je polagal stiropor .. sam sem se res ustrašla ... zdej bom mogla še pazit, kje dojim, madona. Da mi ne bo kakšen delavec visel na oknu pa mel prekrasen razgled No, ampak ker se tolk dela, mora moj možek mal nadzorovat zadeve - sej veste, kako je z majstri ... če ga ne gledaš, je prec kaj narobe ... in zato večinoma jaz prevzamem skrb za Roka ... No, ampak si pa vsak dan vzame nekaj časa tud za naju ... cebrca, lepo te je brat. Od tebe tud vsakič kaj koristnega izvem. Moj Rok tudi v spanju stoka in miga in hitro diha ... Se pravi, da so to krči ... bošček ... Maš pa res lepo zrihtano previjalno. bravo za moža, da je tko lepo naredil!! Pa res fajn tole s figuricami ... Sayuri, tvoja dva sta pa res cukra! No, zdej ste pa še mene skoraj prepričale za cepljenje proti rotavirusom ... moram se še z posvetovat, kaj on misli ... AD3 in Plivit D3: mislim, da je razlika v tem, da so plivit D3 na oljni osnovi in da povzročajo manj krčev (bambi, ne me tepst, če širim dezinformacije, me boš pa ti popravla). Mi nikol nismo mel AD3, ker mi je pediatrinja takoj, ko sem omenila, da ima krče, rekla, da bomo imeli kar Plivit D3. Krče ima sicer še zmeraj, ampak niso nič hujši kot so bili pred temi kapljicami ... No, pa ko sem že pri kapljicah: A katera uporablja sab-simplex kapljice? Men jih je kolegica poslala, ampak brez navodil. Pa me zanima po koliko kapljic, pa kdaj (pred / po dojenju) pa kako (z vodo, s čajem al kar same)? Na sprehod bomo šli popoldan ... eh, sej je že popoldan, sam čakam, da se Rok zbudi, pa se previjeva in nafutrava, pol pa šibneva mal po PST (pot spominov in tovarištva - za tiste, ki niste iz LJ). Je kar fajn, da mamo to tukaj ob hiši, ni avtov pa lepa potka je pa še vzdržujejo jo ... pa če bi dost dolg hodil, bi spet prišel nazaj domov, ampak je krog dolg 35 km, tako da tega ne prakticiramo No, teorija z mrzlimi rokami in pomanjkanjem je zagotovo zrasla na kakšnem moškem zeljniku ... Drugač pa si tud jaz poskušam pogret roke pod toplo vodo, ampak to ful dolg traja ... Najbolš, da začnem u rokavicah hodit po stanovanju ... Ok, to bi bilo za zdaj vse. Ene ste ful pridne čvekice tukaj gor. Men enostavno ne znese. Ampak je ful zanimivo, da ste to večinoma tiste, ki imate več otrok ... ste že zverzirane. Mi se pa še učimo . No, vsaj prebrat mi rata redno vse, za pisanje pa ... se trudim, ampak včasih zmanjka časa ... Pa HB za copy paste Aja, Bella, a si ti rekla, da boš Tejo krstila na Rakovniku? Si kje blizu doma? ker pol smo mogoče blizu ...
|