|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.9.2008 10:27:41   
sayuri
Zdaj je že dober da, a ne?user posted image

Jaz o nočeh sploh ne bom več pisala, ker je kar skoz isto. Če eden pridno spi, se drugi pogosto zbuja in obratno user posted image . Vseeno pa sem zjutraj kar naspana. Zgleda, da so mi 3, 4 urce kar dovolj. user posted image

Erin lepo, da si se oglasila user posted image . Glede barve lask pa ni še nič rečeno. Mogoče so rdečkasti videti samo pod določenim kotom svetlobe.

sandra123 pogrešamo te. user posted image
tejkaz, slikaj popek, pa ti povem, če je pri Zari tud tak. Popek pride čist izbočen ven - pri Zari kar 1 cm približno. Je včeraj pediatrinja rekla, da to samo od sebe mine (je imel tud Filip in je res minilo), da pa nekatere mamice z nekimi obliži lepijouser posted image
cepljenje proti rotavirusu se mi čedalje bolj zdi pametno. Če se spomnim, kakšen ubošček je bil Filip, ko je pri 11 mesecih fasal ta virus.user posted image user posted image user posted image  Kaj to cepivo pri pediatru naročiš? In še enkrat mi povejte, kdaj se to cepi?

anita goitan fajn se načvekaj s prijateljico. Za stanovanje se pa ne sekiraj. K nam zihr pridejo obiski takrat, ko je najbolj razmetano.user posted image

naty res je čaroben trenutek, ko te dete gleda globoko v oči in se ti nasmeje. user posted image  Jaz sem se kar stopila. In čedalje več bo takšnih drobnih zadevic. Naša dva sta včeraj zagledala svojo roko.user posted image user posted image  Joj, sta se čudila.user posted image  Zara je kar zaškiliauser posted image . Lovru pa ni bilo jasno, kam je roka izginila, ko jo je premakniluser posted image user posted image user posted image .

Tole zvezdico za spanje bom pa tud jaz nabavila. Se mi zdi luštna zadevica user posted image

Krysia, a mrzle roke so posledica pomanjkaja user posted image ? user posted image user posted image  Nism vedla. user posted image
Zoja Miša mi bomo tud šli ven - če bo sonček al pa ne.user posted image

A kaj veste, so že kje v trgovinah zimske bundice? Za Lovra jo imam še od Filipa, za Zaro morm pa dokupit. user posted image

muklla mi smo dobili AD3 pri pediatrinji. O kakih drugih ni hotla nič slišatuser posted image . Teh nisem dajala. Smo pa v razvojni ambulanti na recept dobili Plivit D3. Nisem jih še dala, tko da ne vem, kak je učinek.

Katja, bravo za dober UZ ledvičk.user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.9.2008 10:33:11   
sayuri
gajka ti je že naty napisala, da se lupinica zatakne na nakupovalni voziček. Z enim user posted image  greš komot sama v trgovino. JAz z dvema ne morem. Edin, če dam enega prav not v voziček user posted image  SAm kam bom pa pol fasngo dajala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.9.2008 10:37:39   
sayuri
Še nekaj: Tiste, ki imate starejše otročke, ste že kupovale jesensko obutev?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.9.2008 10:38:18   
gajka
sayuri - cepljenje za rotavirus se izvede z 2 dozama cepiva (cepivo se popije) v razmiku 1 meseca, vsekakor pa naj bi se cepljenje izvedlo do starosti 6 mesecev. Meni so to cepljenje ponudili pri pediatru in dobimo 1. dozo cepiva na naslednji posvetovalnici. Sem se pa pred tem zanimala tudi za cepljenje na Zavodu za zdravstveno varstvo Celje in bi ga lahko tudi tam cepila. Cena je pri nas v ZD in na ZZV Celje enaka - 77 EUR/odmerek. Cepiva pa ne držijo na zalogi in se moraš vnaprej naročiti za cepljenje. Nekaj info o cepljenju najdeš tudi tukaj:
http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1127-Okuzbe_in_cepljenje_proti_rotavirusom_letak.pdf

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.9.2008 10:43:49   
sayuri
gajka hvala. Bom na nsalednji posvetovalnici naročila cepivo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.9.2008 11:30:46   
naty13
Sayuri jaz sem za Jošta kupila bundico v C&A-ju v KR, sem jih pa tudi v BC videla. user posted image  Za Nejca pa ne bo potrebno kupit čevljev za jesen, so mu HB še od spomladi prav. Bova šla pa kmal v akcijo za zimske čevlje - tiste podložene z mucko. Pa še gumijaste škornje z mucko, da bo doma lahko skakal v njih. user posted image  A potem so rokice na vrsti. Bom pozorna, kdaj se bo začel čuditi, kaj vidi. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.9.2008 11:45:12   
naty13
Tejka sem ti ZS poslala.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.9.2008 11:59:53   
betty
Tajkaz - a sem prav prebrala. da se je tvoj mali pokakal po petih dnevih? MOj mali Rok je pokakan 5 * dnevno. pravzaprav skoraj vsako previjanje na 3-4 ure. kaksen pa je potem kakec? gost, trd, tekoc? mi imamo samo tekoce, malo taksnih zrnc.

Vceraj zvecer smo imeli burno. zbudil se je ob 19 uri, potem jedel, previl in sledilo je kopanje, previjanje, zizanje,... tako da je bil prakticno buden od 19 ure do 23.zaspal je sele ob 23 uri in se  zbudil cez 15 mintuk (halo!!). ob polnoci sem mislila, da bom dozivela zivcni zlom. moj je spal dalje, mali se je drl na josko. dala sem ga nazaj v posteljo, sla v kuhinjo pripravit apatamil in ko sem prisla nazaj je sam od sebe zaspal. nic mi ni bilo jasno.
sedaj spi ze od 9 ure v lezalniku in poslusa radio zeleni val.

lp

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.9.2008 12:23:05   
cebrca
Zoja Miša ja živijo! Je trajalo, da sem vse prebrala, pa še previt in dojit je bilo treba vmes, ti pa si že ušla!

Me ni bilo dva dni na RR. Dva dni nazaj se je pobirala in ličkala koruza, tako da sem bila zaposlena s kuhanjem. Pa še z vozičkom smo bila kar celi dve urci zunaj. Je tako lepo spal čeprav je bilo hladno, ko sem ga nesla notr pa v jok.
Včeraj sem pa spokala od doma za cel dan. So mi nekaj zafrknili zdravstveno zavarovanje in sem morala it uredit. Potem pa sem šla še s sestri na obisk (skoraj za cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image ). Je tako pasalo it od doma na čvek. No danes sem uspela pa prit na čvek na RR, sicer z večjimi prekinitvami! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ne morem prehvalit čaja proti krčem od patra Ašiča. Ga še matrajo krči, ampak se vsaj naspi in je dobre volje, drugače je pa siten podnevi in ponoči. Res pa se je učinek pokazal šele po enem tednu pitja čaja. Pijeva ga pa oba.
Pri nama so prodblem tudi D3 kapljice, mu dam samo eno, pa je živa katastrofa, ga tako zvija, da ga je kar hudo gledat, mu jih je uradno tudi P ukinila, dokler ne bo bolje!

Pa moja rešitev, kako zamotit user posted image na previjalni! Figurice sem našila na sukanec in obesila na žico od elektrike in s šravfi je prišravfano na poličko!

user posted image

user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.9.2008 12:31:22   
sayuri
user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.9.2008 12:35:41   
sayuri
cebrca super pogruntavščina tole s figurcami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.9.2008 12:36:20   
sayuri
Aja, novo cifro gsma imam - tiste, ki jo želite user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.9.2008 12:42:45   
cebrca
anita pri nas je vseeno ali je eden boter pri krstu ali dva.

sayuri UZ od Lovrota bo super boš videla, čez par let bodo rekli da je novi Einstein! Rana od CR je pri meni taka tanka črtica in rahle pikice od šivov, drugače je pa kar lepa. Jaz se ne obremenjujem z njo, ker jo tako ali tako vidi samo user posted image . Na morju bo pa skrita pod kopalkami!

ozziebo si bila pa res boga, kako, da to niso prej ugotovili in so te toliko časa matrali. Samo da se boš hitro pozdravila.

kaja02 tebi tudi želim, da bo hitro za tabo in da bo vse u redu!

Erin če Tilen hitro diha, stoka in cvili v spanju, ga matrajo krči, samo ne tako močno, da bi se zbudil. Pri Ivanu je enako.

košuta ja dela na kmetiji nikoli ne zmanjka, pri nas je enako, toda user posted image se potrudi in si vzame čas za sinka in se poigra z njim. Posledica je da ga mali pozna in se tudi pri njemu enako umiri kot pri meni. Samo še mleko manjka user posted image

pa bi me lahko zamenjal, tudi pri previjanju in kopanju!

Zoja Miša še malo komentarjev. Zatrdlina se naredi, ker je zamašen mlečni vod. Ker si tako pogosto pumpaš mleko, ga imaš najbrž kar veliko. A si ti prsa ob strani pri rokah in spodaj kaj masiraš pred ali med pumpanjem? Na teh mestih mleko rado zastaja in masaža pomaga, da se premakne. Lahko primerjam črpalko in dojenčka in lahko rečem, da Ivan dosti močneje potegne mleko ven kot pa črpalka, zato si pomagaj zraven z masažo.
Pa še tista zvezdica za uspavati je res zakon, ga ful zamoti.

nabava fasnge mi je že uspelo it sami v Leclerka in Lidl. Lupinico enostavno postaviš na voziček. Nabavljeno pa potem enostavno zmečem v prtljažnik iz vozička, doma pa oči pospravlja iz avtomobila user posted image user posted image user posted image .

Pleničke Imela Pampers new born 1 in 2 in bile še kar. Enkrat je v posteljici usekalo ven na hrbtu. In skoraj vedno v lupinici je blato prišlo ven pri nogicah.
Zdaj imam Mullerjeve 2 in se super obnesejo. Še enkrat niso spustile, pa so bile že oren pokakane in polulane. Tudi v lupinici v avtu se super obnesejo! Drugih pa še nisem probala!

Zdaj pa je spet alarm in res moram it. Se beremo še jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.9.2008 12:47:04   
tejkaz
A niste bile nič zunaj? Pa tko prijetno hladno je user posted image

Cebrca, zelo lepo previjalno mizo imate. Priden možek user posted image

Betty, prav si prebrala. Jaša ni kakal celih 5 dni. Je pa zjutraj nadoknadil za vse nazaj user posted image Kakec je bil pa isti kot običajen (tekoč in malo kašast) vendar večja količina.

Sayuri, jaz bundice še nisem kupila, imam pa nagledano eno v C&A, tudi za Evo bo treba kupiti, verjetno tudi tam. Jih imajo že tudi drugje. Čevljev za Evo pa še tudi nisem kupila. Zaenkrat nosi še superge, morava pa iti ta vikend ji jesenske čevlje kupit, vendar še ne vem kam. Se pa cepivo za rota virus naroči pri P in se prvič cepijo pri 3 mesecih (no, ni ravno cepivo, ker tisto tekočino popijejo), drugič pa pri 5 mesecih.

Gajka, piščančji žur je pa res dober. Jaz sem ga že nekajkrat naredila, ker je res enostaven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.9.2008 12:51:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A niste bile nič zunaj? Pa tko prijetno hladno je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša dva že celo dopoldne spitauser posted image
Seveda, če pa ponoči afne guncatauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.9.2008 13:19:40   
bella02
Oj!
Mi pa nismo tako super. Nos je trenutno lepo prehoden, mi je pa že 2 obroka v celoti zbruhalauser posted image . Zdajle mi spi v naročju in prede kot mucekuser posted image . Drugače je uredu, samo to bruhanje... Morda ga vzpodbudi fiziološka, kolikor jo pride v želodček. Ma nimam pojma. Me je kar strah vikenda. Jutri moram spečt in nafilat eno torto za krst in še polovično za moža. Tejine ne bo dost za vse, pa še mož ima rojstni dan v sredo in bomo združili. Upam samo, da bo Teja uredu. Mi je bed odpovedat krst in še bolj bed odpovedat kosilo. Če bo treba, bomo, sam res upam, da ne bo treba.

Katera je že imela brata na tekmovanju za Iron... ne vem kaj? Mislim, da je bil ta fant včeraj v Dnevniku. Morda anita goitan?Res se ne spomnim, nazaj pa ne grem gledat.

Tudi meni se je Teja včeraj prvič res smejala. Kako lepo!

Grem. Če bo mala še bruhala, gremo popoldne k zdravniku. Upam, da ne.

Joj, pa še zdej ne vem, kaj bom oblekla za krst. Pa se mi ne sanja, kdaj naj grem v nabavo. Sva še vedno brez avta in sva odvisna od drugihuser posted image . Nič kaj dober teden ni toleuser posted image .

No, vsaj HB za copy.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.9.2008 13:24:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Katera je že imela brata na tekmovanju za Iron... ne vem kaj? Mislim, da je bil ta fant včeraj v Dnevniku.

jst, jst, jstuser posted image user posted image user posted image

A v dnevniku da je biluser posted image  nč ne vemuser posted image  se da kje po netu videt?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.9.2008 13:34:37   
Krysia
Dober dan ...

evo, mi spimo že od desetih ... mami je uspela vmes skočit po eno darilo za kolegico pa mal smo pospravli - dobimo danes obiske .. saj sta samo prijateljica in njen fant - sta že vsega hudega navajena, tako da ne bomo preveč pospravljali ...

Noč je bila ok - spali od 20:30-1:30, od 2:00-4:30 in potem do devetih ... pa zdej spet od desetih spimo ... ne vem, kdaj bo pokonc, da ga ne bo pol ponoči biksal ... Eh, verjetno bomo spet imeli baby blues zvečer. Se pa pri nas dela na veliko. Prej sedim v kuhinji za mizo in mi kar naenkrat en skoz okno pogleda (pa smo v mansardi user posted image ) Je bil fasader, ki je polagal stiropor .. sam sem se res ustrašla ... zdej bom mogla še pazit, kje dojim, madona. Da mi ne bo kakšen delavec visel na oknu pa mel prekrasen razgled user posted image
No, ampak ker se tolk dela, mora moj možek mal nadzorovat zadeve - sej veste, kako je z majstri ... če ga ne gledaš, je prec kaj narobe ... in zato večinoma jaz prevzamem skrb za Roka ... No, ampak si pa user posted image vsak dan vzame nekaj časa tud za naju ...

cebrca, lepo te je brat. Od tebe tud vsakič kaj koristnega izvem. Moj Rok tudi v spanju stoka in miga in hitro diha ... Se pravi, da so to krči ... bošček ... Maš pa res lepo zrihtano previjalno. bravo za moža, da je tko lepo naredil!! Pa res fajn tole s figuricami ...

Sayuri, tvoja dva sta pa res cukra!

No, zdej ste pa še mene skoraj prepričale za cepljenje proti rotavirusom ... moram se še z user posted image posvetovat, kaj on misli ...

AD3 in Plivit D3: mislim, da je razlika v tem, da so plivit D3 na oljni osnovi in da povzročajo manj krčev (bambi, ne me tepst, če širim dezinformacije, me boš pa ti popravla). Mi nikol nismo mel AD3, ker mi je pediatrinja takoj, ko sem omenila, da ima krče, rekla, da bomo imeli kar Plivit D3. Krče ima sicer še zmeraj, ampak niso nič hujši kot so bili pred temi kapljicami ... No, pa ko sem že pri kapljicah: A katera uporablja sab-simplex kapljice? Men jih je kolegica poslala, ampak brez navodil. Pa me zanima po koliko kapljic, pa kdaj (pred / po dojenju) pa kako (z vodo, s čajem al kar same)?

Na sprehod bomo šli popoldan ... eh, sej je že popoldan, sam čakam, da se Rok zbudi, pa se previjeva in nafutrava, pol pa šibneva mal po PST (pot spominov in tovarištva - za tiste, ki niste iz LJ). Je kar fajn, da mamo to tukaj ob hiši, ni avtov pa lepa potka je pa še vzdržujejo jo ... pa če bi dost dolg hodil, bi spet prišel nazaj domov, ampak je krog dolg 35 km, tako da tega ne prakticiramo user posted image
No, teorija z mrzlimi rokami in pomanjkanjem user posted image je zagotovo zrasla na kakšnem moškem zeljniku ... user posted image user posted image Drugač pa si tud jaz poskušam pogret roke pod toplo vodo, ampak to ful dolg traja ... Najbolš, da začnem u rokavicah hodit po stanovanju ...

Ok, to bi bilo za zdaj vse. Ene ste ful pridne čvekice tukaj gor. Men enostavno ne znese. Ampak je ful zanimivo, da ste to večinoma tiste, ki imate več otrok ... ste že zverzirane. Mi se pa še učimo user posted image . No, vsaj prebrat mi rata redno vse, za pisanje pa ... se trudim, ampak včasih zmanjka časa ...

Pa HB za copy paste user posted image

Aja, Bella, a si ti rekla, da boš Tejo krstila na Rakovniku? Si kje blizu doma? ker pol smo mogoče blizu ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.9.2008 13:37:58   
anita goitan
čau punce,
dopoldan sem imela sodelavki na obisku, sedaj sva pa mal vozičkale, je kar lušten dan, Zoja mi še nina v vozičku

user posted image

jaz si pa hitim nekja za pod zob pripravit.
Aja blato sva včeraj nesle v ZD, vse ok, en teden naj še imam dieto brez mleka in mlečnih stvari, če se bo pojavila še kri v blatu bo pediater šel naprej v preiskave, upam da je ta kri-vsaj jaz domnevam, samo od prenapenjanja (proti večeru-krčki) in takart počijo kapilareuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.9.2008 13:38:45   
tejkaz
To sem pa že enkrat razmišljala - najbolj čvekamo tiste ki imamo več otrok. Več otrok - manj dela user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.9.2008 13:41:20   
naty13
Tejka ali Gajka no če je enostaven piščančji žur, mi pa zaupajta, kako to zgleda in kako se pripravi. user posted image user posted image

Tejka midva nisva uspela iti ven, ker sva dobila nenapovedane obiske, potem pa sem kosilo naredila, smo pojedli, zdaj pa čakam, da bo še Jošt pojedel svoje, potem pa po fasngo. user posted image  Je nedelja dopoldne v redu, ali bi raje popoldneuser posted image  Katera ura je za vas najboj prijaznauser posted image

Bella naj se tvoja miška pozdravi do nedelje, da boste lepo v miru speljali krst in predvsem uživali. user posted image  Oblačila pa boš mogla nabavit no, še tri dni. user posted image

Sayuri kako sta luštna tvojedva čmrla. user posted image user posted image user posted image  Greš pa lahko v šoping z enemu, enega pa pustiš mamici, tašči ali komu ki ima čas in voljo merkat dojenčka. user posted image

Cebrca verjamem, da ti je pasalo, da si malo okolje zamenjala. Ni prav prijetno bit skos v bajti, pred bajto ali nasploh v domačem okolju. user posted image  Jaz se zelo spočijem, ko izginem vozičkat s Tejko za celo dopoldne. user posted image

Zoja Miša kolikokrat sem ti že hotela povedat, pa mi vedno gre iz glave. user posted image  Skleroza. user posted image  Si res skrbna mamica, ki prav vse narediš za svojo hčerkico in ne obupaš. Res si super, da si reskirala vsako noč za črpanje mleka za tvojo pikico. In trud je vsekakor poplačan. user posted image user posted image user posted image

Ko smo govorile od glasbene zvezdice. jaz mu jo že nekaj časa nisem priključila zvečer, pa je bil čisto tiho in lepo zaspal v tišini. Sem pa v pripravljenosti, da jo priklopim, če ne bi mogel zaspati. user posted image

Tejka vso srečo danes na zdravniškem in jutri na prvi pomoči. Imaš pester teden. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa na cesto. user posted image  Kaj pa vozičkanje za naslednji tedenuser posted image  Saj se itak prej vidimo, ampak vseeno, če boš mela čas lahko greva mal okrog. user posted image  Še nisem porodniške zapravila. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.9.2008 13:42:28   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

To sem pa že enkrat razmišljala - najbolj čvekamo tiste ki imamo več otrok. Več otrok - manj dela user posted image

No no no kdo se oglaša. Sploh ne govor, ker iimaš 3/4 dneva samo enega. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca, sem dobre volje, ker sta otroka nebeško pridna. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.9.2008 13:48:06   
naty13
Miškolinček vidim teeeeeee. Kako vam gre z Aptamilom. jaz sem ga v Mullerju kupila - 800g je 11,49evrov. Je kao stara embalaža in je še od 0-4mesece, zato je cenej. ta nova je pa od 0-6mesecev. Nova zakonodaja kao. user posted image  V glavnem nimamo problema, da bi mu bil kaj zanič. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.9.2008 13:51:50   
tejkaz
Naty, tole je piščančji žur http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2789
Gajka, a si jedla tudi pršut?

Naty, nedelja okoli devetih, desetih? Eva hodi okoli 12ih spat. Drug teden lahko kadarkoli, zaradi mene lahko greva vsak dan vozičkat user posted image Se bova sproti dogovarjali odvisno od vremena.
Ja, res imam enega otroka v vrtcu, popoldan se itak nikoli ne javim, ker ne sfolgam. Pravim samo da je zanimivo, da se največ javljamo tiste z dvema ali več. Pa hvala za ZS, si približno predstavljam kje to je. Nisi bila pa nič pozna, ker imam pregled šele ob štirih.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.9.2008 13:54:44   
tejkaz
Sem skoraj pozabila - Sayuri, sem slikala Jašev popek vendar se nič ne vidi. Z eno roko sem skrivala njegovo premoženje z drugo pa slikala, pa še brcal je in je vse zapacano. Popek mu gleda kakšen cm ven in v sredini je rjav oz. siv. Na prvem pregledu je ona "pametna " pediatrinja rekla da je vse v redu, 7.oktobra bo pa naša. Njej pa najbolj zaupam, bomo videli kaj bo rekla. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?