Krysia
|
Pozdravljene Najprej hvala vsem za skrb glede mojih ušes - je HB bolje, tako da mislim, da smo se zmazali ... (zaenkrat) Drugač sem pa čisto crknjena - baby blues od 17:40 do 20:30. Pa smo vmes jedli, se previjali, kolcali, ... in se velik drli. Ampak res drli na vse grlo. In potem sem bla še jaz vsa nesrečna, ker ga ne znam potolažit ... in potem sva skupaj . No, pol sem se pa mal k sebi spravla, pa smo nekako umiril našega fanta ... Zdej pa spi kljub temu, da moj dragi, njegov brat in moj oči na balkonu delajo - nekaj betonirajo al kaj - skratka, mešalec laufa pa nekaj ropotajo ... Ja, vem, kolk je ura in nisem zmešana - so si lepo reflektor naštimal pa delajo ... Kar se tiče pomoči okrog Roka - jaz moram mojega moža kar pohvalit - ni problem previt , ni problem kupčka podirat in ni problem sred noči vstat in tolažit Roka ... čeprav ima službo zjutraj ... pa saj jaz tudi cel dan nekaj delam ... tako da to res ni izgovor ... Eh, plenice ... nad pamperskami sem vedno bolj razočarana, ampak imam še eno veliko zalogo Pampers 2 - enkrat mso jih ponesreči kupili namesto enke (pač je šel dragi v šoping ) pa še zadnjič mi jih je ena kolegica prinesla, ker so oni prešaltal na trojko ... Pol pa definitivno kupim nekaj drugega - verjetno tiste od Muellerja al pa kar Leclercove - sem slišala, da so čist OK .... Včeraj sem šla pa z bivšimi sodelavkami na kavo za eno urco pa pol, tašča je pa Roka na sprehod peljala ... je blo prav fajn mal počvekat - kave itak nisem pila ... Midva zaenkrat Roka še ne voziva okrog po trgovinah - je zdej tak čas, ko vsi nekaj kašljajo pa bomo še mal počakal s tem. Sem ga pa že mela včeraj namen s sabo na kavo peljat, ker ni hotel spat . Sam pol bi morala glih voziček tlačit v avto, pa ni mi preveč fajn, če ga sama okrog vozim, ker pol sem vsa živčna in panična, če mi začne jokat. Bi se še kam zaletela ... sayuri, Lovro je pa pravi korenjak .... anaya ... tudi jaz sem se prej spraševala , kako potolažit Roka, ko se res dere in kriči tako, da nič ne pomaga. Pri nas sicer pomaga jošk, če je lačen ... če je pa siten, pa nič ne morem - dude noče zagrabit, če ga vzamem v naročje, je kakšno sekundo tiho, da prečekira situacijo, pol pa spet jok ... ne vem ... odvisno od dneva Včasih mu paše, da ga na trebuh obrnem, ampak včasih pa to povzroči še hujši jok ... skratka, nisem dost pametna ... Oglašanje: mi smo čist mim Zadnjič je reku "kngh" - če to sploh lahko rečeš Jst ne znam ponovit, no ... pa tud napisat ne ... po moje bo najprej spregovoru u mongolščini . Danes smo imeli pa "ong" pa "gu" al pač nekaj podobnega ... Joj, pa men vedno ful tuli na previjalni mizi ... ga previjam preden jeva in je lačen, ampak ... če ga pa previja, se pa nič ne dere ... očitno sem se mu neki zamerla, čeprav sem njegova restavracija ... Še eno vprašanje: zdej ko je mrzlo, mam jst skoz mrzle roke (jah, pravjo, da ma to tud neko vezo s potrebo po ) pol ga je pa problem previt, ker ni glih fajn, če se te dotikajo z ledenimi rokami ... Kakšna ideja? Sej vem, matejchi bo rekla, da morm , pa še prov bo mela ... No, mal sem vam pojamrala, pa je prec bolš. se tipkamo ...
|