sandra123
|
Cebrca...tudi moja Teja je včeraj nekaj bruhala po obrokih ...še zdaj mi ni jasno, kaj ji je bilo, ker danes je pa samo pri kupčkanju nekaj malega ven vrgla...sem se na vse pretege ukvarjala s tem, kaj sem jedla, pa nisem nič takega pojedla, kar bi ji bilo tuje...Taja pa ni imela težav... Sayuri...lepo, da ste nazaj, pa predvsem, da ste uživali na prvem dopustu...ampak, da vas pa takole okradejo na dopustu , katastrofa....samo, da ste vsi ok ... Ko se pogovarjate o vaših ta prvih malčkih, kako so postali nagajivi...moja Tina pa ima na momente takšno željo, da bi cartala naši dojenčici, da začne "žokati" po njima, ko spita, ali pa se dere po celem stanovanju, ko nekaj hoče....seveda vse skupaj izvaja tako dolgo, da se vsaj ena dojenčica zbudi...jaz pa potem norim in se jezim, ker je že tako ali tako zelo malo tišine pri hiši ...Ma si sploh ne da dopovedati, da rabita mir in malo več tišine, kot drugače....Sicer sta obe navajeni, da je nonstop ropotanje okrog njiju...radio, tv, pomivalni stroj, sušilec,.......no in Tina bi ju cartala, ko se mali dve dereta, ker sta lačni ...jaz cela nervozna postanem, ko začne težiti, da bi ju cartala.... K_a_t_j_a.....razvojna ambulanta v Celju se nahaja v zdr.domu v kleti...vsaj tako so meni kolegice rekle... Mojih slikc pa še vedno ni ...ste verjetno že kar precej radovedne, kakšni sta moji princeski ....bom poskusila zvečer kaj slikic prilepit - oz. moj , ker jaz nisem ne vem kakšen talent za te zadeve ... No, lepo se imejte...jaz grem malo vodoravno, ker je bila današnja noč katastrofalna ...Teja se je 3x dojila ponoči, vmes še Taja 1x....jaz pa sploh nisem vedela, da sem dojila tudi Tajo, ker mi jo je kar naštimal k prsim ...ja včasih sem tako aut, da še tega ne zaznavamveč