|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
14.9.2008 17:08:15   
cebrca
Evo po dveh burnih dneh eden malo manj buren.

Včeraj zvečer sem imela premalo mleka in sem mu še malo dodala, da je zadovoljen zaspal in je spet spal svojo običajno spanje od 22h do 6h zjutraj. Normalno se zbudil, sem ga preoblekla in podojila. Pa komaj se je odklopil je že letelo ven iz njega kar v slapu user posted image user posted image . Je bil kompletno ves moker, jaz pa tudi. Sem ga šla preoblečt, pa mi je še previjalno pobruhal, da je kar kapljalo od nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Potem pa je sveže preoblečen kar zapal in sem ga pustila in je spal do pol desetih. Se je zbudil dobre volje, sva spet zamenjala pleničko in šla jest in komaj je nehal, je spet letelo v loku iz njega. Spet je bil ves moker in jaz zraven.  Celo spodnje hlače sem morala preoblečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In ga je spet zmanjkalo do 12h. Pa ko sem ga šla preoblečt se mi je pa ves čas smejal zraven.

Do zdaj je HB jedel že dvakrat in k sreči vse obdržal v sebi. Ne vem, kaj je bilo narobe, ampak bruhal ni še nikoli. Pa že ves čas danes spi, kar že nekaj časa ni. Ali sta ga utrudila prejšnja dva dneva, ali pa kaj drugega.
V glavnem danes sem vsa na trnih, ker tako obnašanje in dogodki niso običajni zanj. Bom videla kako bo jutri, mogoče samo preveliko paniko zganjam!

košuta pozdravljena. Saj vse zastopimo kako je s časom!

Vidim, da imate tudi druge veliko dela, ko ne klepetamo več tako intenzivno! Sicer je pa pravilno, da si pozornost zaslužijo naši user posted image in user posted image .

Se še beremo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.9.2008 17:15:40   
cebrca
user posted image user posted image user posted image za vse vaše slikice, user posted image so prekrasni.

sayuri groza za tako izkušnjo, te pa res oropa vsega veselja. Ste pa še uživali zadnje poletne dneve!

Zoja Miša si pa polna energije, pa res potebuješ malo spanja. Jaz bi na tvojem mestu imela podočnjake že okoli in okoli glave!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.9.2008 17:25:03   
naty13
Dan.

Mi imamo pestro. Jošt prehlajen. Ponoči nisem spala, ker je stokal, se premetaval, napenjal - vse to v spanju. Sem mu tudi nosek čistila. Spat je šel normalno ob 20.30, ob 22.30 sem mu čistila nos, ker se mi je zdelo, da težko diha, potem sem mu še 30ml naredila mleka, da se je pomiril in zaspal do 1.30, ko je jedel in potem sem ga vzela ob 4.30 k sebi, ker je tolk stokal. Pa to v spanju. Jaz sem pa samo dremala zraven. Ob 6.15 se je zbudil in se smehljal, potem je še Nejc k nama prišel. V glavnem danes jedel 40,50 največ po 70ml. Sva šla potem preventivno v dežurno, ker nos ima zabasan globje. Pa k sreči so pluča, ušeska in grlo bp. user posted image  Pa kar ne more spati. mal podrema. user posted image  Pa že včeraj nič. user posted image  Mi je P rekla, da je zaenkrat le prehlad, lahko se pa kaj razvija, ampak se še ne vidi.

Jutri imamo posvetovalnico ob 8h, potem bomo pa videli.

Miškolinček super za gramčke, višino in da si se oglasila. Hvala za nasvet glede mleka. Imam pa še 3 škatle Novalaca. A boš kupovala Aptamil v DM-u kjer je cenejše. Pa prosim sporoči, kako prenese mleko. Je pa tudi pri nas ta teden buren. nejc se zanalašč dere in cvili, da Jošt ne spi. Pa trmari na veliko. Čez dan malo je, ampak zvečer nadoknadi, ker je potem lačen. user posted image

Sayuri mislim, da ima Erin pregled za sluh pri Tilnu. In mimogrede, kako sta tvoja čmrlja že velika. user posted image

Zdaj pa grem. Sem sama z otrokoma, pa Jošt mi ne zaspi in ne zaspi. HB samo mal zastoka.

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.9.2008 17:30:40   
miškolinček
Oj,cebrca,ne zganjaš panike,če ti bo še bruhal in zelo malo obdržal ga pelji k pediatru,ker taki nali zelo hitro dehidrirajo.meni je erazem pri 2 mesecih bil tak čuden kot ti opisuješ,samo da je potem dobil še vročino,pa kr nehal je jesti. sva bila sprejeta na infekcijsko v lj.,kjer so ugotovili 6. otroško bolezen,to je virusno. sem ga silila s flašo da je vsaj malo pojedel,ker do večera tistega dne je imel že čisto suho kožico na bušiju in so ga hotli dat na infuzijo,sam so pol vidl da sem ga nekaj le prisilila jesti. erazem se je takrat še dojil,sam joške mu nikakor nisem mogla vtaknit. saj bo,samo malo bolj pozorna bodi.

se opravičujem za male črke,pišem z eno roko,mam filipa v naročju ker je bil nekaj siten,zdaj bo pa očitno na meni eno kitico odremal.

Sayuri,kje točno pa ste bili če smem vedeti in ali je drago? kako sta že velika in fletna tvoja dva. filip mene še ne okupira toliko,pač dojenček,mi je še vse logično,ta velk mulc je pa druga zgodba. glih prejle je imel en svoj izpad in se mi prav fajn zdi ker je bil moj doma,da je videl da je res mal žleht,pa kako mi zganja ko smo sami trije. zdaj ga je pa mal ven peljal ohladit.

Pri nas je 8 stopinj,halooo jaz sem samo na balkon stopla pa takoj noter,jaz nosim pri 8 stopinjah bundo, pred 2 dnevoma pa kratke rokave. če je pa to normalno pol pa ne vem no.

mene pa zanima če ima katera kengurjčka oz. karkoli podobnega in če je to že prakticirala pri 1. otročku. Jaz razmišljam da bi ga kupla,ker ne more hkrati tavelikega in tamalega rihtat,p še filip je že tako težek da ga komaj nesem. kupla bom pa verjetno babybjorn active,v BC je okrog 100 evrov. je drag sam je edini ki ima opro za moj hrbet in edini ki so mi ga do zdaj pohvalili,pravijo da je otroka kljub teži ful lahko nositi,zaradi dobre opore.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 14.9.2008 17:32:04 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.9.2008 17:38:23   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček super za gramčke, višino in da si se oglasila. Hvala za nasvet glede mleka. Imam pa še 3 škatle Novalaca. A boš kupovala Aptamil v DM-u kjer je cenejše. Pa prosim sporoči, kako prenese mleko.

ne vem,ker ne vem  kje je najcenejši,seše nisem pozanimala. a mogoče ti veš kje se najbolj splača?Mi smo tudi skoz bolni,jaz sem že od poroda kronično prehlajena,kašljam kot star ata,ki kadi pipo. poln nos je pri nas stalnica.
zdaj pa čakam kaj bo ta velik prinesel domov iz vrtca ko je taka sprememba zunaj,sigurno bo kaj.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.9.2008 17:49:46   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Miškolinček super za gramčke, višino in da si se oglasila. Hvala za nasvet glede mleka. Imam pa še 3 škatle Novalaca. A boš kupovala Aptamil v DM-u kjer je cenejše. Pa prosim sporoči, kako prenese mleko.

ne vem,ker ne vem  kje je najcenejši,seše nisem pozanimala. a mogoče ti veš kje se najbolj splača?Mi smo tudi skoz bolni,jaz sem že od poroda kronično prehlajena,kašljam kot star ata,ki kadi pipo. poln nos je pri nas stalnica.
zdaj pa čakam kaj bo ta velik prinesel domov iz vrtca ko je taka sprememba zunaj,sigurno bo kaj.

V DM-u je baje še v škatlah pakiran 900g po 11eurov, nekaj takega. V BC sem pa videla tako škatlo kot novalac(okroglo) isto 500g je pa ista cena kot novalac približno. On iz DM-a se res splača. Če bo pri vas delovalo, bom pa še jaz poskusila. Mam pa še tri cele za porabit od Novalaca, sem ravno kupila. Pa saj gre v parih dneh ena. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.9.2008 17:50:53   
sandra123
Cebrca...tudi moja Teja je včeraj nekaj bruhala po obrokihuser posted image ...še zdaj mi ni jasno, kaj ji je bilo, ker danes je pa samo pri kupčkanju nekaj malega ven vrgla...sem se na vse pretege ukvarjala s tem, kaj sem jedla, pa nisem nič takega pojedla, kar bi ji bilo tuje...Taja pa ni imela težav...
Sayuri...lepo, da ste nazaj, pa predvsem, da ste uživali na prvem dopustu...ampak, da vas pa takole okradejo na dopustuuser posted image user posted image user posted image , katastrofa....samo, da ste vsi ok user posted image ...

Ko se pogovarjate o vaših ta prvih malčkih, kako so postali nagajivi...moja Tina pa ima na momente takšno željo, da bi cartala naši dojenčici, da začne "žokati" po njima, ko spita, ali pa se dere po celem stanovanju, ko nekaj hoče....seveda vse skupaj izvaja tako dolgo, da se vsaj ena dojenčica zbudi...jaz pa potem norim in se jezim, ker je že tako ali tako zelo malo tišine pri hišiuser posted image ...Ma si sploh ne da dopovedati, da rabita user posted image user posted image mir in malo več tišine, kot drugače....Sicer sta obe navajeni, da je nonstop ropotanje okrog njiju...radio, tv, pomivalni stroj, sušilec,.......no in Tina bi ju cartala, ko se mali dve dereta, ker sta lačniuser posted image user posted image user posted image ...jaz cela nervozna postanem, ko začne težiti, da bi ju cartala....
K_a_t_j_a.....razvojna ambulanta v Celju se nahaja v zdr.domu v kleti...vsaj tako so meni kolegice rekle...

Mojih slikc pa še vedno niuser posted image user posted image user posted image ...ste verjetno že kar precej radovedne, kakšni sta moji princeskiuser posted image ....bom poskusila zvečer kaj slikic prilepit - oz. moj user posted image , ker jaz nisem ne vem kakšen talent za te zadeveuser posted image user posted image ...

No, lepo se imejte...jaz grem malo vodoravno, ker je bila današnja noč katastrofalna user posted image ...Teja se je 3x dojila ponoči, vmes še Taja 1x....jaz pa sploh nisem vedela, da sem dojila tudi Tajo, ker mi jo je kar user posted image naštimal k prsim user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja včasih sem tako aut, da še tega ne zaznavamveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.9.2008 18:30:36   
anaya
Sayuri: pajac je iz turbo limača.

Kako pa se igrate s tolk majhnimi otročki? Jaz če ji pojem al pa kaj govorim je nič kaj ne zanima.... samo v tri dni gledauser posted image . Pa ko jo dam spat je vedno dlje budna, pa se mi smili ko kr tak nekaj bega z očkami pa čist sama je, pol pa sedim še jaz ko kup nesreče zraven koška.... jim res ni dolgčas če so sami pa budni??

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.9.2008 18:35:22   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

V DM-u je baje še v škatlah pakiran 900g po 11eurov, nekaj takega. V BC sem pa videla tako škatlo kot novalac(okroglo) isto 500g je pa ista cena kot novalac približno. On iz DM-a se res splača. Če bo pri vas delovalo, bom pa še jaz poskusila. Mam pa še tri cele za porabit od Novalaca, sem ravno kupila. Pa saj gre v parih dneh ena. user posted image

,,,aja pa poglejte kje kere izdelujejo,...samo napotek,...kot pri pamperskah?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.9.2008 18:53:35   
bambi14
anita, anaya, sayuri,- kak so lepi naši piškotki- res lepe slikice,...ja kr neke vzdevke jim dajemo( moja je žabica, pipika, mucika, pikica, miškica...)

zoja miša- ja ne,..celi dan sem pucala, popi...ko je vse nakupu- grrrrrrrrrrrrrrrrr.( sem pa zdaj zadovolna in težim vsem, da se morjo sezuvat in sem pravi user posted image ). Ju3 pa nam pridejo delat omete in upam, da se potem počasi stvar umiri in bomo pozimi malo zadihali, ko se bo prizidek sušil.user posted image
Ko gremo na obisk, ja kr na kavč,...vzamem pa zraven dekico.

glede dehidracije- sem prebrala, da če dojenčku primankuje tekočina se mu velika mečava na glavi malo vboči,....sem moji pupi to preverjala, ko je bla prehlajena in mislim, da kr drži. No zdaj pa vedno to gledam, ja me skrbi,....posebaj zjutraj ko ponoči spi 5-6 ur se opazi in potem hitro na jošk.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.9.2008 18:56:39   
anaya
jaz mam pamperske iz mullerja pa iz dm-a pa ne vidim nobene razlike.... še nobena mini premočla, mogoče se to pol kasneje opazi??? Zdaj sem pa Huggies pleničke kupla pa so mi take cart ko so cele poslikane.... čist zmešana sem... še pleničke morem vse sprobat da vivim katere so mi bolj všeč....ko mali otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.9.2008 19:01:33   
anaya
bambi: so cukri ja, pa full lepe vzdevke mate pri vas... moja je opica al pa čukec alpa črvek.... nimam neke domišlije, samo če me spominja na te tri živalce... aja pa ko želva je ko jo dam na hrbet nago.... nikakor sene more pobrat, pol pa začne roke pa noge pa vrat stegovatuser posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje sept: Jaz polno dojim ( no dodatek sem dala 3x), sem pa opazla, da mi vedno manj hoče zizo zgrabit, oz, ker dojim na nastavek, mi samo nekaj cmoka, sploh se ne potrudi da bi konkretno potegnila, pa ker čez 5s nič ne priteče se full razburi pa tuli v jošk.... Kaj to slučajno pomeni da se bo počai čist uzprla sesanju pa bo pol samo flaško hotla?? Ma katera izkušnje s tem???

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.9.2008 19:17:03   
tejkaz
Naty kako bo jutri z tehtnico

več zvečer...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.9.2008 19:26:35   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

bambi: so cukri ja, pa full lepe vzdevke mate pri vas... moja je opica al pa čukec alpa črvek.... nimam neke domišlije, samo če me spominja na te tri živalce... aja pa ko želva je ko jo dam na hrbet nago.... nikakor sene more pobrat, pol pa začne roke pa noge pa vrat stegovatuser posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje sept: Jaz polno dojim ( no dodatek sem dala 3x), sem pa opazla, da mi vedno manj hoče zizo zgrabit, oz, ker dojim na nastavek, mi samo nekaj cmoka, sploh se ne potrudi da bi konkretno potegnila, pa ker čez 5s nič ne priteče se full razburi pa tuli v jošk.... Kaj to slučajno pomeni da se bo počai čist uzprla sesanju pa bo pol samo flaško hotla?? Ma katera izkušnje s tem???

Daj ji dodatek po brizgi in ne po flaši,...ja po flaši se ne rabi trudit in potem je tvoj jošk ko triglav.user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.9.2008 19:54:41   
majči22
Lepo pozdravljene!

Redno sem vas brala že na prejšnji temi pod rubriko nosečnost, kjer ste res aktivno klepetale,pravtako vas tukaj berem.
Sedaj sem se pa odločila, da bi se vam mal pridružila pri čvekih o naših malih sončkih (seveda, če me sprejmete v vaš klepet).
No drugače imamo pa tudi pri nas malo princesko Lino, ki je rojena 10. avgusta.

Lep večer!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.9.2008 20:10:20   
naty13
Tejka ti povej kako. Zaenkrat je Jošt zdrav, se mi zdi, da je nosek boljši, nič mu ni teklo iz njega, samo zabasan je bil. Če bo tako, se lahko oglasimo, če bo pa kaj slabši, se pa raje ne bi oglasila. Ti jutri sms napišem, ko bom točno vedela. Zaenkrat kaže dobro. user posted image  In kako Jaša napreduje s težouser posted image  Koliko ti poje na enkrat glede na to, da ima toliko obrokovuser posted image

Bambi že od večih sem slišala, da je ok Mleko iz DM-a.

Majči22 dobrodošla na čveku. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.9.2008 20:13:45   
sayuri
majči22 dobrodošla med avgustovskimi čvekami.user posted image user posted image user posted image Seveda te sprejmemo. Kar hitro veselo čvekat z nami. user posted image  PA čestitke za hčerkico Lino, ki sodi na naš seznam user posted image user posted image user posted image

Moja dva danes skoz spita user posted image user posted image user posted image  Zdajle sta že v posteljici. Zara sicer še nekaj komentira, ampak jo že zmanjkuje. user posted image

miškolinček, tukile smo bili na morju : http://www.zdravilisce-debelirtic.org/sl/Dobrodosli/
Naty čimprej ozdravite user posted image
tejkaz, si zasedena danes?
anaya, mogoče je pa user posted image  ful ful lačna in se jezi, ker ne priteče takoj? TAkšna je moja zara. Se takoj razburi. Potem ji pa brizgnem malce mleka na ustnice, pa kar vztrajam, da zagrabi. Drugače pa - jaz nimam občutka, da jim iz flaše kar teče. Morajo tud orng vleč. A še katera tko misli user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.9.2008 20:14:19   
bambi14
Tole sem skopirala iz Ringaraje od Guppy, če kateri kaj pomaga

KRČKI

Splošno o krčkih
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=645261

Kako lahko pomagaš (1001 nasvet by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1814685

Povijanje v štruco - kako umiriti jok (by guppy)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1878811

Masaža novorojenčka ob krčkih (by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

Kapljice in ostali pripravki:
- Gas Bimbi (lahko kupiš v zeliščni lekarni v City Parku)
- Sab Simplex (lahko kupiš v vsaki lekarni brez recepta)
- Sab Simplex + zelišča (lekarna Vir - vprašaj nano27)
- Lefaxin, Antiflat (nabavijo se v Avstriji, Italiji ...)
- koroške kapljice (naročiš po tel. 02/875 07 02 in dobiš po povzetju ali kupiš v lekarni Lj. WTCja, v kleti)
- zrnca laktoze za boljšo prebavo iz Muellerja
- homeopatske kroglice Colikind (naročiš v trgovini Arnika Škofja Loka 04 513 19 84 - tam se dobi tudi Oleovit oz. D3 kapljice - jih ni nujno iti iskat v Avstrijo. Če ima otrok krče, so te kapljice boljše od AD kapljic pa še dozira se le eno kapljico na dan - ali greš iskat v lekarno v Italiji
- LCA jogurt (zdi se čudno, ampak beri link):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1007208&mpage=1&key=lca&#1007590
- kuminov sirup (Dobiš v lekarni. Lahko ga daš v čaj ali nekaj kapljic na žličko. Pomaga pri napenjanju, ampak ni za pretiravat, ker ti otročka lahko zapre):
Kolike http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1658
Kumina http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1519

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.9.2008 20:22:37   
tejkaz

Tejka ti povej kako. Zaenkrat je Jošt zdrav, se mi zdi, da je nosek boljši, nič mu ni teklo iz njega, samo zabasan je bil. Če bo tako, se lahko oglasimo, če bo pa kaj slabši, se pa raje ne bi oglasila. Ti jutri sms napišem, ko bom točno vedela. Zaenkrat kaže dobro. user posted image  In kako Jaša napreduje s težouser posted image  Koliko ti poje na enkrat glede na to, da ima toliko obrokovuser posted image

Kdaj pa imate posvetovalnico? Če bo vse ok, se oglasite po posvetovalnici.
Jaša sem tehtala samo enkrat. Ima 4250 g. Pred dojenjem in po dojenju ga pa nisem tehtala. Sem obupala ker se tako prestavlja po njej.

Sayuri, ja, sem zasedena, zdaj je že malo bolje, ampak še vseeno ne spijo vsi user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.9.2008 20:28:26   
naty13
Tejka ob 8h. Nič bat, bosta že budna, mamo dva čmrla za zrihtat. user posted image user posted image user posted image   user posted image  ti sigurno še ne spi. user posted image  Ja premetavanje po tehtnici mi je znano. Ga kar mal primem in džim, da se umiri. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.9.2008 20:29:27   
naty13
Tejka sem pozabla, moja skleroza. kam že dobijo pikico, v stegno. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 646
14.9.2008 20:38:28   
tejkaz
V stegno dobijo pikico, ja.

Jaša še tudi bedi

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.9.2008 20:48:20   
majči22
No super, da me sprejmete!
Sam da se vam mal opišem, da boste saj mal vedle o meni.
Sem Maja iz Logatce, stara skoraj 24 let. Zaposlena sem bila na Centru za socialno delo, sedaj na porodniški. Po končani porodniški iščem službo. Sem pa tudi študentka (absolventka) ekonomije.
No kar je pa najpomembnejše je pa seveda rojstvo najine prvorojenke Line, in sicer v nedeljo 10.8 ob 4.39 v Ljubljanski porodnišnici. Težka je bila 2,730 in velika 50cm.
No točno ob enem mesecu smo imeli že 3,810 in veliki smo bili 53,5cm. Se pa polno dojive.
No zaenkrt je kar pridna in ponoči pridno spi. Spat hodimo ob 21 do 22 pa spimo do 3 ali 4. Nato pa tam do 7 ali 8.

No da povem da tudi naša je kar živčna če ne priteče mleko. Sam pri nas je pa problem v tem, da ko ona začne vlečt ga je polno, tako da ji dejansko teče v usta, pol ko je pa potrebno potegnit se pa včasih krega, da se ne bo matrala.user posted image Vendar mami kar vstraja.

Moram pa vprašat, če se še kateri dogaja, da po dojenju ne zaspi takoj. Pri nas jo moramo eno uro imet v naročju, da trdno zaspi in jo šele na to damo v posteljo, ker drugače je jok. Pa ful nemirno spi skoz se nekaj preteguje in oddaja čudne zvoke. Pol zaspi trdno, ko pa se prebuja pa spet kakšno uro prej oddaja čudne zvoke, tako da mislim, da je že cela pobruhana in skočim knjej k lovski pes.user posted image user posted image

No lep pozdrav.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.9.2008 21:04:29   
miškolinček
Bambi,ko že govoriš o poreklu melka mi še povej katero je tisto boljše oz.ta pravo če veš. Ker jaz rajši dam več dnarja pa da je dobr kot pa da bo moj user posted image  kakšno šaro jedel.

Sayuri,hvala za informacijo

Naty,v lekarni je pa Aptamil 1 v škatli po 900 g 17,00 evrovuser posted image ,Aptamil comfort,ki je za tiste ki ne morejo kakat je pa še dražji,koliko točno ne vem ker ga niso imeli. Jaz bom najprej poskusila z navadnim. Za rezultate bo pa treba malo počakat pol ti pa javim.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.9.2008 21:06:18   
majči22
No pa še slikica naše pikice, ko smo prišli iz porodnišnice. Pa upam, da ne bo prevelike velikosti, saj to počnem danes prvič.
user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?