Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ryssa a ti teknejo alge? Teknejo, teknejo So me izbrali v nagradni igri, sem dobila en paketek algee, pa naj bi tu pa tam napisala na forum če so kake spremembe itd. Lan je danes spal od ca 20.30 oz 21h do pol petih pa bi verjetno še dlje, sam gre na živce cmokanje in je kar vstal in mu dal flaško. Jaz sem šla pa istočasno pumpat. Je fajn ker ga ponoči hrani, jaz pa lahko tačas pumpam, mi kr prihrani nekaj minut spanja. Je res vredu za take stvari, tudi previt mu ga ni problem, ponavadi itak natrofi takrat ko je pokakan Saj res, ko smo že pri kakanju, a vaši zdej normalno kakajo, vsak dan? Lan še vedno ne, včasih vsak drug dan, včasih pet dni nič.... V glavnem, izredno malo kaka. Pa ima kapljice biogaia, pije domač čajek iz janeža in drugih začimb... Občasno mu moram dodat malo AM ker veliko jé, pa sem še to mleko menjala, iz novalaca na milumil, pa ni sprememb Pa napenja se izredno ko kaka, pa kak dan prej smrdljivo prdi Ampak res smrdljivo. Se to pri vaših tudi dogaja? Mah, škoda da je srečanje tak daleč Gajka jaz bi bila za srečanje v CE samo dopoldne med tednom ne bom mogla, ker nimam avta. Za mene je varianta samo popoldan med tednom ali pa vikend, samo vem da večini tako ne odgovarja. cebrca jaz še nisem dobila pa na polno dojim oz.črpam Zoja miša hitro nesi vlogo, da ne boš brez ostala. Je škoda kaj državi puščat. Jaz sem vlogo oddala v začetku septembra pa bom šele ta mesec dobila. So počasni za znoret. V kengurujčku pa jaz Lana nosim obrnjenega k sebi, od sebe imaš lahko obrnjenega šele od 4.meseca dalje. Se ponavadi začne bunit ko ga dam notri, tak da moram hitro od doma, ko hodim je ok, lepo zaspi, če se pa slučajno ustavim pa že začne migat in sitnarit, tak da moram biti skoz v gibanju. Že sitnari, samo 45 minut je spal, zgleda da ga spet vreme daje
|