|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Copatki v vrtcu
31.8.2008 22:56:00   
petrinja
nam je vzgojiteljica rekla, da so najboljše tiste z debelejšim podplatom in na ježka, ker jih bojo učili sezuvat in obuvat. smo pa kupili superfitke v Massu.
čas bo pa pokazal, ali smo v redu kupili, ali naj raje kupimo copatke na kakšen drug sistemuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.9.2008 7:31:28   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

Kaj pa "zajčki"? Se vam ne zdijo primerni?

Ne, ker drsijo

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.9.2008 11:16:07   
Anonimen
naša ima v jaslih copatke ala roobeez, čeprov so mele vzgojiteljice nekaj pripomb, da naj bi pač mela kake cicibanke, ker so trdi, ortopedski in imajo oporo. ker se jaz pač s tem ne strinjam, smo lepo podebatirali in ima pač te copate. v jaslih otroci tko ne hodijo v kopalnice, tko da se nima kje zmočit. ko bo pa večja in bo hodila na wc sama in v umivalnico, bo pa že tud dobro hodla in bo takrat dobila copate, k majo debelejši podplat.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.9.2008 11:52:26   
neisha80
Mi imamo tud cicibanke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?