Copatki v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

butt3rfly -> Copatki v vrtcu (29.8.2008 20:38:34)

kakšne copatke ste kupile vašim malčkom, ko ste jih prvič odpeljale v vrtec? sem iz celja in zdi se mi, da tle nimamo nič, kar bi ustrezalo. na roditeljskem sestanku so dejali, naj kupimo takšne z debelejšimi podplati in na vezalke. jaz pa premišljujem, da bi mu kupila kar copatke, ki jih imajo v H&M. ti so kot nekakšne nogavice, ki mu jih obuješ, podplat pa je odebeljen. prosim za kakšen nasvet.

lp

blaža -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 20:43:03)

Mi vedno od cicibana, čeprav se mi zdi 18 e kar malo dosti za copate. Sej če bi blo samo to, pa moram kupit dvojne, da so ene za doma, pa sneške, pa superge in zimske čevlje. Živimo tam kjer je sneg in vse to prav pride, ker babice in none imamo na obali in pol v sneškah ne moreš hodit okoli. Cicibanovi copati so se nam edini obnesli. V mes smo probali kar nekaj drugih, pa so se po hitrem postopku razpadli.

Carovnica Mica -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 20:48:53)

Predvsem naj ne drsijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Naja30 -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 20:49:53)

Priporočam tudi jaz take z debelim podplatom, ker otroci po vrtcu hodijo v stranišče in tam zna biti tudi mokro po tleh. Tisti copatki iz hm so totalno neprimerni.
Moja bo imela superfitke, ki jih ima tudi doma in so super.

Naja31 -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 20:59:36)

Cicibanove copatke na ježka.

Te iz H&M pa niso primerni ker v copatih hodijo tudi po garderobi in wcjih in je na tleh lahko mokro.

Naja30 -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 21:13:32)

Pozabila sem napisat, da pri nas v vrtcu so bili celo zaželjeni copatki na ježka, ker je lažje za otroka, ki si jih lahko kar sam zapre.

baja* -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 21:16:19)

Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

Naja31 -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 21:18:03)

Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

Ne vem, samo pri nas v skupini jih nima noben otrok.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.8.2008 21:22:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

butt3rfly -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 21:31:53)

no, idejo o copatih iz H&M ste mi že izbile iz glave[sm=smiley36.gif] v katerih trgovinah pa imajo vsaj kaj pametnega? kje ste kupile te copate?

Lunc_a -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 21:34:49)

Imamo zakšne copatke ,ki izgledajo kot nogavičke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Spodaj je pa debel podplat.Stanejo pa cca 7 evrov.Cicibank ne maramo,ker še posebno copati so zelo trdi in se nogica v njih zelo poti

glen -> RE: Copatki v vrtcu (29.8.2008 22:35:27)

ciciban.
Take kot si želiš iz H&M niso vredu,ker ko so v kopalnici,pa si sami vmivajo roke in hitro rata luža na tleh,so pol vsi mokri.Pa tudi v jaslih si hodijo lepo že sami rokice prat,s pomočjo vzgoj. seveda

frutka_ -> RE: Copatki v vrtcu (30.8.2008 0:20:50)

Super fit ali Ciciban obvezno na ježke .Nogica je fajn zaščitena, podplat ne drsi, ne zebe ga.

Maleal -> RE: Copatki v vrtcu (30.8.2008 7:32:41)

Super fit ali Ciciban obvezno na ježke

isto,pri nas v vrtcu imajo vsi take.

Sisy -> RE: Copatki v vrtcu (30.8.2008 9:14:20)

Tudi Sarina bodoča vzgojiteljica je rekla da je pristaš copatov s trdim podplatom  ala ciciban in je rekla da je pač sama še iz "stare šole", vendar smernice v današnjem času in v raznih razvojnih ambulantah prav take copatke odsvetujejo...ter priporočajo mehke copatke ala robeez in podobno, da se nogica lepo razvija.

Pa še en link do podobne debate na to temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4810392

jst sem Sari kupila za v vrtec tele:

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=produkt-4.14

pikecpokec -> RE: Copatki v vrtcu (30.8.2008 11:25:03)

Nam so rekli cicibanke na zadrgo ker ježka sami odprejo in se kr naprej sezuvajo

lojzika -> RE: Copatki v vrtcu (30.8.2008 13:15:22)

Copat naj bo tak, da če stopi v kakšno lužico v kopalnici kjer si umivajo roke ne bo imel mokrih nogic

bodoča -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 12:06:50)

Pri nas so še bolj stara šola in rečejo, da mora imet otrok cicibanove copate. Meni pa sploh niso bili všeč, ker so zelo trdi in sem mislila vzet kaj v stilu robeez, pol pa sem našla take male super fit-ke, ki so mu super na nogici, so mehke in delujejo udobno, pa tudi premočile ne bojo, če bo stopil v kakšno lužico.

Vzela sem pa na vezalke, ker ježka si kar naprej odpira (ima ene v stilu ježka za doma), te pa zavežem na dvojno mašno in je.

Zdaj pa samo še čakam, da grema jutri prvič v jaslice.

sonchica -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 15:08:45)

Naš mali ma cicibanove na zadrgo , sem pa opazila da jih veliko ima sandalčke od fisher P. ,
take varijante kot so  robeez, shoeszoo pa nima noben...

cv105 -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 15:16:26)

Lani je imel cicibanke na ježka, letos pa ima superfitke na ježka, sandalček varianta ... slednje so za našega fanta boljša izbira ... doma pa shoo shoos ...

Paštetka -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 20:19:51)

Naša tetka MIŠEK 13 je kupila mojima sončkoma sobne copatke znamke Crocs.

Lepe, kaj lepe prečudovite so, udobne, lahko se zmočijo, se perejo v stroju,nogica čisto nič ne zašvica...  ZAKON!!!

sine ima tele:

http://shop.crocs.com/pc-820-4-disney-tigger-pelican.aspx?reqid=820&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

hčera pa te roza:

http://shop.crocs.com/pc-911-4-pelican.aspx?reqid=911&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

Aja1 -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 21:11:58)

Naša imav vrtcu superfitke na ježka, doma pa shoo shoo.

darja72 -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 22:00:13)

Kaj pa "zajčki"? Se vam ne zdijo primerni?

Anonimen -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 22:08:35)

Moja gre jutri v jasli pa sem ji kupila robeezke, za doma pa shoo shoos, kasneje bom šla na superfit.

Eca -> RE: Copatki v vrtcu (31.8.2008 22:33:37)

Hej!

Pri copatkih je vedno križ. Definitivno je fajn, da je podplat debelejši in da ni ravno nogica takoj mokra.
Naš tavečji ima zelo ozko nogico in Cicibanke ne pridejo v poštev. Imajo več modelov in v vseh mu nogica pleše. Superfitke pa mu pašejo kot ulite.

Najbolje je, da otroku probate kateri model mu vredu stoji na nogi. Ne se na pamet odločit tiste z ježkom bomo.
Meni osebno se zdijo copati s "šnolo" najboljši iz dveh razlogov:
1. ker si jih ne more sam odpret in
2. ker mu lahko lepo reguliraš ob nogici (pri ježku lahko, vendar si bo copate sam sezuval).

Vsekakor priporočam preizkus copatov z otroško nogico in da otrok naredi nekaj korakov v izbranem copatu.

Lp, Eca

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>