|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki v vrtcu
29.8.2008 20:38:34   
butt3rfly
kakšne copatke ste kupile vašim malčkom, ko ste jih prvič odpeljale v vrtec? sem iz celja in zdi se mi, da tle nimamo nič, kar bi ustrezalo. na roditeljskem sestanku so dejali, naj kupimo takšne z debelejšimi podplati in na vezalke. jaz pa premišljujem, da bi mu kupila kar copatke, ki jih imajo v H&M. ti so kot nekakšne nogavice, ki mu jih obuješ, podplat pa je odebeljen. prosim za kakšen nasvet.

lp

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki v vrtcu
29.8.2008 20:43:03   
blaža
Mi vedno od cicibana, čeprav se mi zdi 18 e kar malo dosti za copate. Sej če bi blo samo to, pa moram kupit dvojne, da so ene za doma, pa sneške, pa superge in zimske čevlje. Živimo tam kjer je sneg in vse to prav pride, ker babice in none imamo na obali in pol v sneškah ne moreš hodit okoli. Cicibanovi copati so se nam edini obnesli. V mes smo probali kar nekaj drugih, pa so se po hitrem postopku razpadli.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 20:48:53   
Carovnica Mica
Predvsem naj ne drsijouser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 20:49:53   
Naja30
Priporočam tudi jaz take z debelim podplatom, ker otroci po vrtcu hodijo v stranišče in tam zna biti tudi mokro po tleh. Tisti copatki iz hm so totalno neprimerni.
Moja bo imela superfitke, ki jih ima tudi doma in so super.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 20:59:36   
Naja31
Cicibanove copatke na ježka.

Te iz H&M pa niso primerni ker v copatih hodijo tudi po garderobi in wcjih in je na tleh lahko mokro.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 21:13:32   
Naja30
Pozabila sem napisat, da pri nas v vrtcu so bili celo zaželjeni copatki na ježka, ker je lažje za otroka, ki si jih lahko kar sam zapre.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 21:16:19   
baja*
Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 21:18:03   
Naja31
Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

Ne vem, samo pri nas v skupini jih nima noben otrok.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 21:22:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2008 21:31:53   
butt3rfly
no, idejo o copatih iz H&M ste mi že izbile iz glaveuser posted image v katerih trgovinah pa imajo vsaj kaj pametnega? kje ste kupile te copate?

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 21:34:49   
Lunc_a
Imamo zakšne copatke ,ki izgledajo kot nogavičke user posted image Spodaj je pa debel podplat.Stanejo pa cca 7 evrov.Cicibank ne maramo,ker še posebno copati so zelo trdi in se nogica v njih zelo poti

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 22:35:27   
glen
ciciban.
Take kot si želiš iz H&M niso vredu,ker ko so v kopalnici,pa si sami vmivajo roke in hitro rata luža na tleh,so pol vsi mokri.Pa tudi v jaslih si hodijo lepo že sami rokice prat,s pomočjo vzgoj. seveda

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2008 0:20:50   
frutka_
Super fit ali Ciciban obvezno na ježke .Nogica je fajn zaščitena, podplat ne drsi, ne zebe ga.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2008 7:32:41   
Maleal
Super fit ali Ciciban obvezno na ježke

isto,pri nas v vrtcu imajo vsi take.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.8.2008 9:14:20   
Sisy
Tudi Sarina bodoča vzgojiteljica je rekla da je pristaš copatov s trdim podplatom  ala ciciban in je rekla da je pač sama še iz "stare šole", vendar smernice v današnjem času in v raznih razvojnih ambulantah prav take copatke odsvetujejo...ter priporočajo mehke copatke ala robeez in podobno, da se nogica lepo razvija.

Pa še en link do podobne debate na to temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4810392

jst sem Sari kupila za v vrtec tele:

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=produkt-4.14

< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.8.2008 9:18:00 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2008 11:25:03   
pikecpokec
Nam so rekli cicibanke na zadrgo ker ježka sami odprejo in se kr naprej sezuvajo

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.8.2008 13:15:22   
lojzika
Copat naj bo tak, da če stopi v kakšno lužico v kopalnici kjer si umivajo roke ne bo imel mokrih nogic

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.8.2008 12:06:50   
bodoča
Pri nas so še bolj stara šola in rečejo, da mora imet otrok cicibanove copate. Meni pa sploh niso bili všeč, ker so zelo trdi in sem mislila vzet kaj v stilu robeez, pol pa sem našla take male super fit-ke, ki so mu super na nogici, so mehke in delujejo udobno, pa tudi premočile ne bojo, če bo stopil v kakšno lužico.

Vzela sem pa na vezalke, ker ježka si kar naprej odpira (ima ene v stilu ježka za doma), te pa zavežem na dvojno mašno in je.

Zdaj pa samo še čakam, da grema jutri prvič v jaslice.

< Sporočilo je popravil bodoča -- 31.8.2008 12:09:24 >

mojeustvarjanje

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.8.2008 15:08:45   
sonchica
Naš mali ma cicibanove na zadrgo , sem pa opazila da jih veliko ima sandalčke od fisher P. ,
take varijante kot so  robeez, shoeszoo pa nima noben...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.8.2008 15:16:26   
cv105
Lani je imel cicibanke na ježka, letos pa ima superfitke na ježka, sandalček varianta ... slednje so za našega fanta boljša izbira ... doma pa shoo shoos ...

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.8.2008 20:19:51   
Paštetka
Naša tetka MIŠEK 13 je kupila mojima sončkoma sobne copatke znamke Crocs.

Lepe, kaj lepe prečudovite so, udobne, lahko se zmočijo, se perejo v stroju,nogica čisto nič ne zašvica...  ZAKON!!!

sine ima tele:

http://shop.crocs.com/pc-820-4-disney-tigger-pelican.aspx?reqid=820&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

hčera pa te roza:

http://shop.crocs.com/pc-911-4-pelican.aspx?reqid=911&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 31.8.2008 20:26:11 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.8.2008 21:11:58   
Aja1
Naša imav vrtcu superfitke na ježka, doma pa shoo shoo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.8.2008 22:00:13   
darja72
Kaj pa "zajčki"? Se vam ne zdijo primerni?

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.8.2008 22:08:35   
Anonimen
Moja gre jutri v jasli pa sem ji kupila robeezke, za doma pa shoo shoos, kasneje bom šla na superfit.

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.8.2008 22:33:37   
Eca
Hej!

Pri copatkih je vedno križ. Definitivno je fajn, da je podplat debelejši in da ni ravno nogica takoj mokra.
Naš tavečji ima zelo ozko nogico in Cicibanke ne pridejo v poštev. Imajo več modelov in v vseh mu nogica pleše. Superfitke pa mu pašejo kot ulite.

Najbolje je, da otroku probate kateri model mu vredu stoji na nogi. Ne se na pamet odločit tiste z ježkom bomo.
Meni osebno se zdijo copati s "šnolo" najboljši iz dveh razlogov:
1. ker si jih ne more sam odpret in
2. ker mu lahko lepo reguliraš ob nogici (pri ježku lahko, vendar si bo copate sam sezuval).

Vsekakor priporočam preizkus copatov z otroško nogico in da otrok naredi nekaj korakov v izbranem copatu.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?