juniorka
|
issa- pa nabavi sadni sladkor- fruktozo, je tikrat bolj sladka od navadnega sladkorja, ima pa tudi 3krat manj kalorij! Jaz jo za malega uporabljam, če že kdaj, za kakšen mlečni riž. Se pa navadiš kave brez cukra, jaz sem jo na eks ruknila, ko sem pred 10 leti dieto kliničnega centra probala. Sedaj sem pa pred 2 meseci nehala kavo pit, in to jaz, ki sem bila zasvojena, pa izgovor nizek pritisk.... Sem na pravi čaj najprej prešaltala, zdaj pa že kar sadnega pijem! Anonimnica- pij in pij vodo, jaz se takoj boljše počutim, ko več spijem, čeprav mi je danes samo slaba 2 litra uspelo. Drugače pa pride obdobje, ko si pač bolj utrujen, ne skrbi, bo kmalu bolje..pa kakšen sprehod tudi pomaga! marita- jaz nardim zjutraj in zvečer po 100 trebušnjakov, bom pa vsak dan dodala 10! Tudi pri teku- sem po oš shujšala s tekanjem po stopnicah, gor dol...-sem delala tako in upam, da me tudi to prime kmalu, samo me koleno zeza, pr tej teži... Saj bo! Naj povem, da bi bil najraje spustila večerjo, ker nisem bila lačna No, saj pol mi je pasala, samo pol kile solate pa nisem pojedla, je mož pol dobil! zvesta- moj je tak, da se ga nič ne prime, pa tudi, če ima kak kg preveč, se mu pri 195cm ne vidi... Uspešno naprej!
|