juniorka
|
Evo še moje poročilo! Z: jabolko M: navadni jogurt K: rjavi basmati riž in zeljna solata, za sladico sem imela domač kruh- sem tako dobrega spekla( še nimam kruhomata in pečem v pečici), da se nisem mogla upret, čeprav sem rekla, da kruh črtam! V: jabolko Tukaj je ura osem in mož ravno je svojo dobro( beri mastno) omako s piščančjim mesom, tako da sem raje na računalniku! Lahko bi šla pa tečt Malo dežuje- izgovor... Nisem nič telovadila danes, sem zjutraj z malim šibala v trgovino- no, malo vaje za noge, pol sem ga pa z avtom peljala v vrtec, ker je deževalo, pa po njega z avtom... Mislim, pri hrani se komaj kontroliram, pri miganju pa sem kamen. Dva dni, pol pa, bom kasneje.... A ma katera kakšne vaje za trebuh, razen trebušnjakov? Meni je to največji problem pri meni... Kg- nimam tehtnice, nekje okoli 75 kg, želja -15! Upam, da mi vsaj 10 uspe za začetek! Mi pa tista jajčna dieta dobr zgleda...je mož kupil 30 jajc!!!!!!! Jaz jih pa 5 na mesec porabim, jao! Mogoče pa to kaj pomeni.. ! Eca- se ne smejem, samo če bi jaz imela tvoje kg, bi bila zelo vesela, ti pa najbolj veš, kaj tebi paše! zvesta- ti pa kar pogumno! Mislim, da je zelo slabo, da te zdravnik ne podpre in sem ti hotla predlagat, da menjaj! Samo če ne najdeš menjave, je pa tudi zoprno! Moja sošolka z gimnazije bo začela delat na Vošnjakovi ( sem si prav zapomnila upam, že dolgo nisem bila v tistem ZD). Je ful v redu, ime ji je Suzana, pisala se je Milanovič, se je pa poročila, tako da ne vem, če je zdaj kaj drugega Drugače pa pozabi dohtarje, saj imaš zdaj nas, vidiš, že vodiš v izgubi kg! No, poročam jutri, če bom kak prekršek danes nardila! Pozdravček
|