juniorka
|
Pridne punce ! Meni tudi ratuje in danes sem že več spila! živka- moji krekerji so imeli malenkost več kalorij in za gram težji , tako da sem danes celo štacuno okol obrnila in najdla prepečenec! Tu imajo na polici 5 m krat 2m miljon različnih krekerjev, prepečenec je bil pa en sam, pa se mu reče french toast Je pa točno tak kot zlati prepečenec... Tako da bom sedaj na istih kalorijah ! Sem se pa tako super danes počutla, se mi že zdi, da se kg topijo , pa še 1,5 h hitre hoje po dežju, pol časa z vozičkom, sem dobra, ne? Avto pa parkiran! No, kavbojke mi še niso prav ! Me je pa moj dans tako razjezil, ker včeraj zvečer nisem prošenj za službo pošiljala, ampak na rr visela..je bil ful nesramen.. , namesto da bi me podpiral, al bil vsaj tiho, ...ma, brezveze, ne bom vam s tem težila, zdaj je že ok! večerja- včeraj sem tudi jaz jedla ob 8ih, ko sem dala malega spat, danes pa lepo ob 6ih in je super. maja&m-ti ne znam odgovorit, ker si jaz tudi nisem upala na dieto, dokler sem dojila- do 1 leta. Je pa super takole, da se kontroliraš, pa zvečer ne jest, pa migat... če boš pa opazla, da zmanjkuje mleka, pa več počivat- meni je samo to pomagalo, čeprav sem sprobala vse od hrane, piva.... zdaj pa imam, namesto v joških, na riti !
|