Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:30:04
|
|
|
|
gloria
|
pikovit velik sreče ti želim, pa da ti jutri vse gladko steče ...jaz tudi...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:32:50
|
|
|
|
gloria
|
Veš sem bila danes še bolj žalostna ko je moj dragi full grdo odreagiral in rekel: NO SEJ TO PA NI NIČ NOVEGA DA SI JO DOBILA... KDAJ JO TI NE BOŠ DOBILA! JEBEŠ TO!!! In to z full grdim tonom... Zdaj pa je kar odpotoval v BIH in me sploh ni hotu zraven vzet.... ...joj oktavija nevem kaj naj rečem.... ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:35:00
|
|
|
|
gloria
|
Nič moja kinderjajčka lepo rastejo, sem dobila še eno dozo + Cetrotid, pa eno porcijo kar za sabo za jutri, v nedeljo pa prav da naj mal pridem k njemu zjutraj, pa prej kot ob 6h . Bom pol k maši lahk šla ..o super ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:35:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica tudi z moje strani dobro jutro:) prispela srečno domov....sem imela UZ:)folikli rastejo...danes zvečer pade stopka v nedeljo punkcija.upam,da bo čimmanj boleča:) držite pesti tako kot jih jaz za vas. ...jaz ih že držim ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:36:32
|
|
|
|
gloria
|
mismis - čestitke za obletnico in je bilo kaj akcije? ...ja mene tudi to zanima ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:38:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija, ta je sicer sam moj, sam ga dans lahk delim s tabo uuuuuu greha vreden A zdaj bi ga pa vse tri htele....mismis, schuka in oktavija............ če vam pa pravim, da je joj njami njami.........ma kakšne tabletke in čajčki .......en dan s takim pa bo..........jaz pa sem glih take sreče, da ko bi bil za akcijo bi prišla moja , ziher......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:39:10
|
|
|
|
gloria
|
Evo mismis prišel in vse zrihtal pri sestri Blanki. Torej v ponedeljek 08.09.2008 grem dati kri, potem mi bodo pa tetke povedale, kdaj priti spet na UZ, po moje bo to že v torek. Dobra novica tega je, da ravno naslednji, torej v času od 08.09. do 14.09. dela UZ-ju ravno moj dragi dr. D. Se mi zdi, da bo treba zalogo bleščic povečati, zdaj pa še našega naštimujem, da mi spet kakšno fletno frizurico naredi....spodaj. Hvala za čestitke, akcija včeraj bila, sploh ne vem, kako lahko v to podvomite . Zdaj pa moram delati, sem zaradi današnjega mitinga z Blanko en malček v zaostanku. Vas pridem kasneje spet pogledati in pohvaliti. .... za frizurco ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:41:16
|
|
|
|
gloria
|
...uf kolk načvekate ....stanje pri men še zmeraj mirno ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:41:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija, ta je sicer sam moj, sam ga dans lahk delim s tabo uuuuuu greha vreden A zdaj bi ga pa vse tri htele....mismis, schuka in oktavija............ če vam pa pravim, da je joj njami njami.........ma kakšne tabletke in čajčki .......en dan s takim pa bo..........jaz pa sem glih take sreče, da ko bi bil za akcijo bi prišla moja , ziher...... No kaj pol še čakaš
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:42:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf kolk načvekate ....stanje pri men še zmeraj mirno .... Lepo smo vsak dan v pričakovanju lepih novičk
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:44:12
|
|
|
|
želvica99
|
Opa vidm, da ste kravce s tipčki zamenjale, me nič ne moti čeprav je bil tud včerajšni kravji bal prov simpatičen Vsak dan vas je več tko da Lana,Gospodarica dobrodošli (pa če sem katero zgrešila seveda tudi). Lara in Blanč upam, da sta pridni in upoštevata svoje otročke Kako se kaj počutita? Aja pa Obi se nič ne javi, ima kmal testek. Kje si Obbiiii? Mis čestitke za obletnico. Pa kakšno idejo za frizurco prosim. Kako pa se tvoj loti zadeve - britje al vosek? Pikovit uživaj jutri evo pa še eno za rezervo, če bodo zlo lačni Zarja a dons pa ni sestankov, ko se nič ne javiš? Pa še vprašanje zate - grem na Power jogo - kakšna je to? Shuka kako si kj, a se svet še kaj vrti- mislim bol kot ponavadi?Lepo za premirje s sosedi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:46:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Oktavija, ta je sicer sam moj, sam ga dans lahk delim s tabo uuuuuu greha vreden A zdaj bi ga pa vse tri htele....mismis, schuka in oktavija............ če vam pa pravim, da je joj njami njami.........ma kakšne tabletke in čajčki .......en dan s takim pa bo..........jaz pa sem glih take sreče, da ko bi bil za akcijo bi prišla moja , ziher...... No kaj pol še čakaš a ga kar pokličem, ha? Come on baby light my ogenj.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:47:26
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja popravljam. Med tem ko jest romane pišem, se ti že za tipčke daješ .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:47:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja a dons pa ni sestankov, ko se nič ne javiš? Pa še vprašanje zate - grem na Power jogo - kakšna je to? utrujajoča in zašvicana od brzine izvajanja pranajame
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:48:43
|
|
|
|
ledenka
|
želvica, kam pa hodiš na jogo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:49:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Zarja popravljam. Med tem ko jest romane pišem, se ti že za tipčke daješ . mož mi je rekel, da če z tem tipčkom, se opravičujem- pravim dedcem,kaj cumi cami.....ne bo rekel nič!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.9.2008 13:50:24 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:49:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Shuka kako si kj, a se svet še kaj vrti- mislim bol kot ponavadi?Lepo za premirje s sosedi Ja zjutri pa zvečer sem še zmer čist , drugače pa ker sem danes zgodaj vstala razbijačev še ni blo, so pa takoj za tem k sem post oddala začel nabijat, ja prehitr sem rekla, da jih danes ne bo in evo ti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:52:29
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Lara in Blanč upam, da sta pridni in upoštevata svoje otročke Kako se kaj počutita? fajn ...nič posebne pozornosti jim ne dajem, zaenkrat le jem za tri Aja pa Obi se nič ne javi, ima kmal testek. Kje si Obbiiii? OBI?? Mis čestitke za obletnico. Pa kakšno idejo za frizurco prosim. Kako pa se tvoj loti zadeve - britje al vosek? mismis, jaz sem tudi radovedna
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:53:11
|
|
|
|
želvica99
|
Ledenka bom šele začela, sem pa z gorenjske, tko da je pri nas v eni vasi pravjo pa da tipček obvlada - bomo vidli. Zarja ti javim, če sem pregorela al ne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:54:17
|
|
|
|
ledenka
|
želvica, potem pa uživaj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:58:14
|
|
|
|
sonček85
|
Sonček2, pridno siješ? Počutje..se v redu, a ne? danes se moram pohvalit da ni slabosti in da sem super.Slabo mi je samo ko vzamem dabroston,potem pa mir,so se mi pa prestavile slabosti in popoldanskih v jutranje. gloria:kaj tvoj še kar noče ven,da bi videl mami.Dajmo mali mami te čaka in se te verseli ti pa počivaš notri.Svet te čaka. in me te čakamo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 13:58:56
|
|
|
|
želvica99
|
Bravo Zarja maš zakon . Mal je takih junakov Shuka pomoje boš kmal začela nazaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 14:05:31
|
|
|
|
lana08
|
drage bejbe, imam eno vprašanje, ali ste se pred prvim postopkom kaj posebno pripravljale. Moj mož veselo papca razne vitaminčke, jaz samo Elevit. Nekatere berem da se držite nekih diet. Ali imate občutek, da je kaj pomagalo oz. je bilo kaj pozitivnega učinka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 14:20:40
|
|
|
|
gigi1
|
Hoj pupike. Evo me čist na kratko Kako ste? Vidim, da se dan kar lepo odvija. Lana jaz sem sedaj tik pred drugim postopkom. Pred prvim se nisem nič pripravljala. Sem imela "srečo" in zanosila, žal sem pa morala na A zaradi kromosomske napake. Sedaj se malo držim Montignaca...v bistvu sem črtala belo moko in sladkor. Ta teden sva že 3 x ribe jedla.. Oba z mojim pijeva Fidiprotekt kapsule (vitamini C, E, selen, cink, omega3) in Peruansko maco, jaz še tifol. Bom videla kaj bo. Upam na najboljše
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 14:32:06
|
|
|
|
netka34
|
Mismis Js sm takrat zaj.., kr sm klicala za posvet in napotnico. Pol so mipa dali datum 13.10. Pa mi je kanlo, d bi loh šla samoplačniško, pa sm poklicala nazaj, pa mi je prestavila samo za en tedn prej!! Tko d je v vsakem primeru prepozno, ker HOČEM met oktobra et!!( zaradi lunine ovulacije!!) 23.9. mam pa že sestanek s sestro Blanko , tko d se bom probala 15. švercat za napotnico. No, js resnično upam, d mi rata!! LP, D
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.