Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:46:45
|
|
|
|
pika74
|
ok sej sojinih špagetov mi je glih zmanjkal. jih pa tud nism jedla več kot 2x v tem mescu tko da ne more bit škode
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:47:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Ja soja sem slišala pa res ne vpliva dobro na zanositev, je pa dobra v menopavzi, ker me še nočmo bit ane Zarjica a ti se pa tkole razhudiš na dobre polnozrnate zadeve . Ja nimamo kj enemu paše eno, drugemu drugo. no ironija estrofen je ravno za menopavzo.. kaj čmo, polnozrnatost mi nikol ni dišala, zjutraj ko vsi v službi grizejo tista semena na polnozrnatih rogljičkih jaz glodam moja jabolka...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:47:18
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara in Pika vsaka čast obema in vsem, ki lahko vztrajate na takšni kuri. Jaz sem tolk šibka, da zdržim glih 1 dan. Glede česa pa ne bi zdržala...če ne vrtam preveč? Meni to ni kura, meni je to način življenja, ki mi strašno paše...ko se pregrešim večkrat zaporedno, se počutim slabo, brez energije, razdražljiva... ne ne vrtaš preveč, sam jaz sem full simple človk. Jem v bistvu vse. Full zelenjave, sadja, ribic se nikakor ne morem najest...bi kar vedno še pa še.....od mesa jem večinoma le piščančka.. ampak bele žemljice v nedeljo zjutraj tko lepo pridišijo iz pečice, da enostavno me morem brez. Za sladkarije pa nisem ravno full frik. Mam raje sadje, tud slanih stvari ne maram (čips in tako ni zame). potem ješ zelo kot jaz ...kar se jaz pregrešim s sladkimi rečmi, ti belimi žemljicami, isti šmorn ...vidiš, da imaš tudi ti kuro, ki to ni! Pridna! Naša chef! Sexi chef!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:48:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello hello kako ste kaj, punce moje? sem bila v MBju, pa še malo po obiskih... še dobro, da je brat vozil, da sem spala na poti domov imam poln hladilnik domače hrane in sirovo torto od tašče Štajerci smo gurmani, a ne? Se je splačalo mal na naš konec.....to bo pojedina...nosečka naša in poln hladilnik štajerskih dobrot
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:49:26
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hello hello kako ste kaj, punce moje? sem bila v MBju, pa še malo po obiskih... še dobro, da je brat vozil, da sem spala na poti domov imam poln hladilnik domače hrane in sirovo torto od tašče o, o, me smo super, tudi ti vidim! si še komu zaupala, da nosiš srček? mmmm, naj tekne!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:49:39
|
|
|
|
želvica99
|
Ja Zarja sj ti pol res zdravo ješ, nisem vidla prej. Tko da ni panike, če ti pašejo dišeče žemljice si jih privošči Punce jest morm na obisk, pa glih zdej k smo tko lepo klepetale . Redko vas ujamem "v živo". Moram bit ob osmih tam. Se javim kasneje.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:49:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ok sej sojinih špagetov mi je glih zmanjkal. jih pa tud nism jedla več kot 2x v tem mescu tko da ne more bit škode Pika soja je v bistvu baje res škodljiva, sam jaz bolj tak jemljem te zadeve...zadnjič sem čist slučajno kupovala mleko za nečaka-čokoladno se razume. Notr je full soje. Šok!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:51:33
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Ja Zarja sj ti pol res zdravo ješ, nisem vidla prej. Tko da ni panike, če ti pašejo dišeče žemljice si jih privošči Punce jest morm na obisk, pa glih zdej k smo tko lepo klepetale . Redko vas ujamem "v živo". Moram bit ob osmih tam. Se javim kasneje. Želvica, sej te počakamo, lepo se imej!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:52:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara in Pika vsaka čast obema in vsem, ki lahko vztrajate na takšni kuri. Jaz sem tolk šibka, da zdržim glih 1 dan. Glede česa pa ne bi zdržala...če ne vrtam preveč? Meni to ni kura, meni je to način življenja, ki mi strašno paše...ko se pregrešim večkrat zaporedno, se počutim slabo, brez energije, razdražljiva... ne ne vrtaš preveč, sam jaz sem full simple človk. Jem v bistvu vse. Full zelenjave, sadja, ribic se nikakor ne morem najest...bi kar vedno še pa še.....od mesa jem večinoma le piščančka.. ampak bele žemljice v nedeljo zjutraj tko lepo pridišijo iz pečice, da enostavno me morem brez. Za sladkarije pa nisem ravno full frik. Mam raje sadje, tud slanih stvari ne maram (čips in tako ni zame). potem ješ zelo kot jaz ...kar se jaz pregrešim s sladkimi rečmi, ti belimi žemljicami, isti šmorn ...vidiš, da imaš tudi ti kuro, ki to ni! Pridna! Naša chef! Sexi chef! a taki chef
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:54:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Punce jest morm na obisk, pa glih zdej k smo tko lepo klepetale . Redko vas ujamem "v živo". Moram bit ob osmih tam. Se javim kasneje. pol morš pa kr letet....boš zamudila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:55:14
|
|
|
|
lara light
|
Ne tak, uni s kuharsko kapo, dej najdi med tvjimi smaliji... to je lo chef de meglior cuisine...100 let nazaj sem seučila nekaj francosko, da me ne boste
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:55:53
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ok sej sojinih špagetov mi je glih zmanjkal. jih pa tud nism jedla več kot 2x v tem mescu tko da ne more bit škode Pika soja je v bistvu baje res škodljiva, sam jaz bolj tak jemljem te zadeve...zadnjič sem čist slučajno kupovala mleko za nečaka-čokoladno se razume. Notr je full soje. Šok! ok šef no... sej sm rekla, da je ne bom več jedla
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:57:55
|
|
|
|
lara light
|
Pika, veš zarja je zelo pridna kuharica, celo rezance dela sama, a ni to krasno in meni nekaj nemogočega? pridna res shuka ji je dala ime sexi chef
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:58:27
|
|
|
|
pika74
|
u kapo dol... rezancev pa jst še nism delala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:59:14
|
|
|
|
lara light
|
nisi edina
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 19:59:54
|
|
|
|
pika74
|
hehe... to me pomirja
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:00:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Ne tak, uni s kuharsko kapo, dej najdi med tvjimi smaliji... to je lo chef de meglior cuisine...100 let nazaj sem seučila nekaj francosko, da me ne boste
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:02:07
|
|
|
|
zarja1
|
ta je boljša... .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:07:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 u kapo dol... rezancev pa jst še nism delala če nekaj moraš, pol gre. Nič ni nemogoče. Na kratko zgodba; moja nečakinja je bla še dojenček in ko je začela jest vso hrano...logo babi dela domačo juhco z domačimi rezanci. Pol sem mami izgubila, kar je bil nepredstavljiv šok za celo družino, name je pa tolk vplivalo,pa ne bom o tem...in naša nečakinja je to juhco klicala SOBOTKA-k nam so prihajali na obisk v soboto. In ko babi več ni bilo je otrok normalno vseeno želel sobotko. Prve rezance in juhco sem skuhala s toliko joka in obupa, da se tud dans tega s solzami spominjam. Od takrat je to postal moj zaščitni znak, blagovna znamka......teta Zarja dela najboljšo sobotko.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:35:15
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 u kapo dol... rezancev pa jst še nism delala če nekaj moraš, pol gre. Nič ni nemogoče. Na kratko zgodba; moja nečakinja je bla še dojenček in ko je začela jest vso hrano...logo babi dela domačo juhco z domačimi rezanci. Pol sem mami izgubila, kar je bil nepredstavljiv šok za celo družino, name je pa tolk vplivalo,pa ne bom o tem...in naša nečakinja je to juhco klicala SOBOTKA-k nam so prihajali na obisk v soboto. In ko babi več ni bilo je otrok normalno vseeno želel sobotko. Prve rezance in juhco sem skuhala s toliko joka in obupa, da se tud dans tega s solzami spominjam. Od takrat je to postal moj zaščitni znak, blagovna znamka......teta Zarja dela najboljšo sobotko.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:36:06
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ta je boljša... . točno ta! super!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 20:36:39
|
|
|
|
lara light
|
Poglejte, še na repu ima kuharsko kapco
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 21:00:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Poglejte, še na repu ima kuharsko kapco ja mora bit v stilu...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 21:04:41
|
|
|
|
pika74
|
Zarja1 ti si srce...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 20.9.2008 21:16:40
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Se pridružujem Zarji: torej T1979 in Bozza, kje ste punce in kako se počutite. Da mal navijačev dodamo . Rabim pomoč. Reš mi je rekel, naj test delam 23., ampak 8. dan po ET sem rahlo zakrvavela. Če je bila slučajno to vgnezditvena, ali je mogoče 23. test še prekmalu (6 dni po ET). Kaj mislite, naj še nekaj dni počakam ali naj grem dat kri?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?