ronja
|
samo meni se zdi zelo logično, da če en ves čas preklinja, da tudi kaj grdega reče partnerju v jezi. Ne verjamem, da je prav veliko ljudi, ki veliko kolnejo, v jezi in nestrinjanju pa potem lepo vljudno govorijo in pazijo na izrazoslovje. jah, verjameš, ali ne, pri nama je tako. On dostikrat kaj takega reče, jaz včasih tudi, vendar pri nama kletvice niso neka nakopičena jeza, ampak dostikrat tako mimogrede. Da povdariš neko poanto , včasih tudi da poveš, kako te je nekdo raz*, vendar pa to ne pomeni, da je tisti človek to in ono. Ga še nisem slišala v prepiru rečt komurkoli, ki ga ima rad, da naj gre u k*, ali da je to pa to... Sama pa tudi nisem nikoli kaj takega rekla nikomur, ki ga imam rada - zabrusim "kreten" kakemu vozniku, ki me je skoraj iz ceste zbil, ko sem na biciklu, ampak zanj res mislim, da je kreten -za lubija pa pač ne mislim tako! Pač tega ne delava, je pa res, da noben od naju ni kolerik in da so navadno najini prepiri precej mirni. Po navadi itak malo premeljeva v glavi, kaj si imava povedat in to do zdaj še nikoli ni bilo to, da je drugi budalo ali še kaj hujšega... V šali pa si rečeva marsikaj, ampak to res ni zmerjanje, ampak hec.
|