|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Psovke
27.8.2008 14:52:34   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Se zgodi da mu včasih kako sočno obrnem. Ampak ni zamere, me pozna. Baje sem hujša od kočijažev user posted image  V avtu pa obvezno obračam boga in pol in pošiljam nekam. Ampak se ful trudim zmanjšat oz. prenehat od kar imam otroka, ker me zmrazi, da bi kletvice pobirala od mene.

Ja, evo, tu pa si dam duška. Obvezno. Ampak samo takrat, ko sem sama v avtu. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.8.2008 14:53:02   
Anonimen
Kako gledate na njih?

Kako se na splošno gleda na njih ti lahko dočaram:

Pičku mile matere, pride kurčev šef danes v pofukano pisarno nakurjen u pizdu mile matere pa mi začne težiti ko da je ****jen, zakaj nisi počako da pride jebeno naročilo, bom trgal pofukano stimulacijo, ovo-ono. Mislim, pun **** mam tote zarukane službe. Ma da ga jebeš!

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.8.2008 14:53:37   
Anonimen
Niti niso tako netolarantni kot sem mislil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.8.2008 14:54:38   
Anonimen
Jaz pa ne verjamem da noben od vas ne kolne. Res ne.

Pa da svojmu dedcu še niste rekle da je cepec tud ne verjamem. Ker kle gor nonstop to pišeteuser posted image (ne vse, nekatere pač). Kaj se mu v živo ne upate povedat al kako? K ne vem kaj je tk groznega če mu rečeš da je bebast, če pa jeuser posted image
Pol pa zagovarjate odkritost v veziuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.8.2008 14:59:16   
FLASK_A
Karin, deliš moje razmišljanje... Kako ste res vsi pridniuser posted image Mislim, al pa samo nama ne rata... Se bova mogla poboljšatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.8.2008 15:01:05   
FLASK_A
aja- moje mnenje o psovkah... Ne rešujejo prav ničesar in so popolnoma nepotrebne, zvezo pa lahko počasi začnejo uničevati.

Sam pišuka no, včasih si res ne morem pomagatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.8.2008 15:48:49   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pa da svojmu dedcu še niste rekle da je cepec tud ne verjamem. Ker kle gor nonstop to pišeteuser posted image (ne vse, nekatere pač). Kaj se mu v živo ne upate povedat al kako? K ne vem kaj je tk groznega če mu rečeš da je bebast, če pa jeuser posted image
Pol pa zagovarjate odkritost v veziuser posted image

O ja sej kolnemo, čist preveč, tam kjer se da (avto, sprehod s psom, ker me ne razume).
Glede desca je pa tko, ko je šala je šala in takrat seveda, da je bučman pa bebček pa tko naprej. Ko pa zdeva zarati  na ostro, pa nikol ne izrečem besede, ki je sama ne želim slišat in katero bi obžalovala. Četudi si včasih mislim, kao bi mu rekla kakšno sočnouser posted image , mu je ne, pa je še vedno odkritost taka kot mora bit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.8.2008 15:54:08   
ronja

Pa saj nismo trdili, da ne kolnemo! Uporabljamo jih v avtu, ko nam pade kaj na nogo, se butnemo nekam,... ali pa v hecu.
Rekli smo samo da kletvic ne uporabljamo v prepiru s partnerjem - kar jih pa res ne! V prepiru mu imam vse kaj drugega povedat - recimo, ZAKAJ sem jezna nanj - če bi mu rekla, da je kreten, ne bi pri njem nič dosegla, on pa pri meni ne. (sva bolj občutljivčka;)

Pa saj sem odkrita z njim: pač ne mislim, da je kreten ali cepec - s takim valjda ne bom, a ne?user posted image Mu odkrito povem, če me kaj razp***** točno s temi besedami, ne rečem pa, da je on ne vem kaj.

Gotovo sem mu že kdaj rekla, da je smotan, ampak to zame ni kletvica - se mi ne zdi nič hudega, če bi jo uporabila moja tamalauser posted image . Kaj hujšega pa po moje tudi sem gor nisem napisala - če se motim, mi pokažiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.8.2008 15:56:39   
ZARA
Sem že enkrat napisala, da si po več kot 16 letih pridržujem pravico, da ga včasih steram kam. In obratno. Paše.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.8.2008 18:05:55   
Mandek
Nikoli ga ne zmerjam...enostavno toliko dobrega mi je naredil, vedno mi stoji ob strani in vedno najde lepo besedo zame, da ga iz samega spoštovanja ne bi mogla oklicati s kakšno kletvico. Niti mu v jezi ne bi mogla reči kaj grdega, čeprav si v vsem tistem vrenju marsikaj mislim. Ampak on je moj partner in tudi jaz se ne bi počutila prijetno, če bi me on zmerjal. Imava pa fore in šale, ki dopuščajo marsikajuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.8.2008 19:51:28   
kvaražugon
Ko se spičva na žive in mrtve, kar konkretne psovke letijo okol. Več jih je iz mojih ust, zna pa tud on kakšno povedat.

Ne boj se smrti, boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.8.2008 19:54:30   
Anonimen
Niti mu v jezi ne bi mogla reči kaj grdega, čeprav si v vsem tistem vrenju marsikaj mislim.

Se mi zdi, da je bolje povedat kot drzat v sebi. Saj dejstvo, da so misli ostale neizrecene, ne spremeni nasih obcutij in razumevanja? Ali pac?

Govorim o "posebnih" primerih, ne vsakdanji komunikaciji. Zmerjanje vsak dan mi je nesprejemljivo. 

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
27.8.2008 20:05:02   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Niti mu v jezi ne bi mogla reči kaj grdega, čeprav si v vsem tistem vrenju marsikaj mislim.

Se mi zdi, da je bolje povedat kot drzat v sebi. Saj dejstvo, da so misli ostale neizrecene, ne spremeni nasih obcutij in razumevanja? Ali pac?

Govorim o "posebnih" primerih, ne vsakdanji komunikaciji. Zmerjanje vsak dan mi je nesprejemljivo. 

Hm.. z darlingom niti v posebnih primerih. Kletvica pa itak ni zalitev je psiholoski ventil. Kot razbijanje. Cloveku, ki je ves iz sebe daj v roko kozarec ali salico in mu reci naj jo s celo silo v steno zabrise. Se preden to naredi ( ce sploh) je ociten terapevtski ucinek. Kanaliziranje eksplozivnih  negativnih obcutkov. In marsikdaj zaleze in se prileze.
Zadrzevanje je pogosto  kot vulkan. Dolgo casa miruje ins e polni. Ko pa eksplodira, eksplodira z veliko mocjo. Destruktivno predvsem po njega samega, pa tudi po okolico.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.8.2008 21:17:27   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Si tudi ne predstavljam, da bi on meni kar koli rekel. Uf, bohnedaj.

Bi ga koj u k**** poslala, a ne?user posted image

user posted image   user posted image

Ne, po moje bi se cmerat začela. Res.
Jaz resno mislim, da mu nikoli ne rečem nič grdega. Nikoli nisem veliko razmišljala o psovkah oz. o žalitvah, dokler nisem slišala kolegov, ki sta se na skupnih počitnicah obmetavala s tako nizkimi, da bohpomagaj. Takrat sem šele pomislila, matr bi me zabolelo, če bi mi rekel kaj takega. In obratno.
Jaz mu že povem, kadar sem jezna, niti slučajno ne gre mimo. Samo ne rečem mu nič žaljivega.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.8.2008 21:20:23   
Anonimen
Kletvica pa itak ni zalitev je psiholoski ventil. Kot razbijanje.

Kako jo pa locis od tistega, ki je prisoten?
Kako ves, kdaj je samo ventil in kdaj je uzalila tistega, ki je prisoten?

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
27.8.2008 21:24:56   
Naja31
Sem že enkrat napisala, da si po več kot 16 letih pridržujem pravico, da ga včasih steram kam. In obratno. Paše.

Isto. Razen tega da mislim, da še nisva 16 let skupaj. ampak tam nekje pa sva.

Včasih ga pa res pošljem nekam. In jaz večkrat njega kot on mene. Ampak jaz lahko, ker nisem spala celo noč že od rojstva prvega sina. Mi je opravičeno.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 27.8.2008 21:25:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.8.2008 21:27:51   
Anonimen
Razen tega da mislim, da še nisva 16 let skupaj. ampak tam nekje pa sva.

Dolgo ste skupaj, svaka cast :).

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.8.2008 21:30:06   
Anonimen
Včasih ga pa res pošljem nekam. In jaz večkrat njega kot on mene. Ampak jaz lahko, ker nisem spala celo noč že od rojstva prvega sina.

Se vedno ne spis user posted image ?

Meni bi se tudi scufalo...tako da ti je "oprosceno", kar se mene tice user posted image .

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.8.2008 21:30:32   
Naja31
Včasih se mi zdi predolgo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.8.2008 21:33:06   
Naja31
Se vedno ne spis ?

Meni bi se tudi scufalo...tako da ti je "oprosceno", kar se mene tice .

Hvala, važno da mi ti oprostiš user posted image user posted image  Povej to mojemu možu ko zjutraj prilezem iz spalnice kot zombi.

Zadnje dve noči se je junior št. 2 zbudil samo 3x, kar je suuuuuuper. Drugače pa je že 2 urni spanec velikanski uspeh.

Aha, sem temo zgrešila.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.8.2008 21:34:28   
Anonimen
Povej to mojemu možu ko zjutraj prilezem iz spalnice kot zombi.

Sem glih tole razmisljala, kaj je huje.
Da do druge kave gledam ko ris...al da koga posljem kam. Resen dvom.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
27.8.2008 21:35:03   
Anonimen
Včasih se mi zdi predolgo.

Joj, ne, meni je to tako nobel, ce si tako dolgo skupaj.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
27.8.2008 22:01:00   
alička
Midva se medsebojno ne obkladava s psovkami, sem pa že metala kozarc v steno in je pomagalo user posted image .

Največkrat pa bentim v službi, ko čakam, da mi program vrže ven tist kar jaz hočem, on pa melje, pa melje, pa melje........................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.8.2008 22:04:47   
Anonimen
Največkrat pa bentim v službi, ko čakam, da mi program vrže ven tist kar jaz hočem, on pa melje, pa melje, pa melje........................

Tega sem pa sedem let nazaj nekam poslala user posted image .
Samo ni nic pomagalo...smo se raje sami na kavo poslali user posted image .

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
28.8.2008 8:32:43   
srki
Ja, moram reči, da sem se kar grdo razvadila s temi psovkami. Saj se včasih zadržim, mu pa kdaj kakšno sočno res spustim.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?