|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008 - 4. del
27.8.2008 13:06:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....mene je obvestil po mejlu da je poslano in da drug dan pričakujem dostavo....plačala sem pa pri dostavi...

A tku...  plačilo po povzetju.... ma jst bi pa rajš nakazala na račun... nč, bom gor klicala...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 201
27.8.2008 13:06:20   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

me to you pf lahko daš na rodili smouser posted image

Boga Me to you... kok dela ima tle.... user posted image user posted image

...ja res je boga...ampak ji pa gre od rokuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.8.2008 13:25:52   
Lara Croft
Zakaj se naša OMNI nič ne oglasi...... 4.6. je zadnjič pisala na ringaraji..... user posted image
Joj, upam, da je vse v redu z našimi tremi češpicami.... oz. štirimi, če štejem tudi njo.... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.8.2008 14:14:22   
VERONCY
Ahoj punce! pu dolgem cajti se spt mal uglašam! vrjetn se bo čudn slišal "nimam cajta" sam dejansk mamo duma tuk dela d je adijo pamet! mamo bol mal placa pa smo mogl use prestavlat pa tko d smo mal na placi prdubil za našga user posted image !
Zdj pa d ČESTITAM usem novopečenim mamicam user posted image user posted image lepo se cartajte s svojimi user posted image
pa vam čvekice za 4 del! super ste!!!! user posted image sej si še kej tipkamo, če ne drgač bom tkule usake tuk cajta uletela mal gor user posted image
zdj grem pa kusil kuhat pride user posted image s šihta!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.8.2008 14:24:52   
Timica
Pozdravljene čvekice.

Sem še ena, ki vas nimam časa redno spremljat, zato ste na to temo mogoče že kaj pisale. Zanima me kaj imate pripravljeno za oblečt dojenčka iz porodnišnice - bombažne cunjice al tanki pliš. Sama sem pripravlja hlačke s stopalčki iz tankega pliša, pravtakšno majčko ter bodi z dolgimi rokavi. Pa nisem najbolj prepričana, najrajši bi še podoben kompletek pripravla iz bombaža. Kaj pravite ve?

Vsem septemberkam, ki ste že rodile čestitam in vam želim veliko cartanja. Zdaj bo na tej strani kar pestro, naši PDP se bližajo. U, se že veselim srečanja z mojo bebo.

Uživajte še zadnje dni s trebuški in jih veliko božajte.

(odgovor članu VERONCY)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.8.2008 14:31:11   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Timica

Pozdravljene čvekice.

Sem še ena, ki vas nimam časa redno spremljat, zato ste na to temo mogoče že kaj pisale. Zanima me kaj imate pripravljeno za oblečt dojenčka iz porodnišnice - bombažne cunjice al tanki pliš. Sama sem pripravlja hlačke s stopalčki iz tankega pliša, pravtakšno majčko ter bodi z dolgimi rokavi. Pa nisem najbolj prepričana, najrajši bi še podoben kompletek pripravla iz bombaža. Kaj pravite ve?

Vsem septemberkam, ki ste že rodile čestitam in vam želim veliko cartanja. Zdaj bo na tej strani kar pestro, naši PDP se bližajo. U, se že veselim srečanja z mojo bebo.

Uživajte še zadnje dni s trebuški in jih veliko božajte.

...jaz mam kr dva kompleta prštimano...in to enega plišastega(hlače z stopalki,majčko,kapico,copatke)ter bombažnega(hlačke,pajacek,majčko,copatki ter kapica) zraven sem še dala bodj za vsak slučaj,dekco,pleničke....zdej ko mam že vse prštiman me kr neki matra da nimam dovolj ter kr dodajamuser posted image ...

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.8.2008 14:38:26   
maruškaŠ
Jaz nimam še nič prištimanega - nekak računam, da se bo že moj znajdu ... kompletek bo pa tko kupil po rojstvu - al roza al pa moder ;)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.8.2008 14:55:15   
arabela*
Oj,babike.Pa kje ste ve?? Sploh ne vem,a ste naše septembrke?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.8.2008 14:56:07   
arabela*
govor je o lazanji.Jaz je še nikoli nisem delala,se mi ne ljubi pocatuser posted image .
rada pa musako delamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.8.2008 14:59:01   
arabela*
Joj me,kolk sem utrujema danes.Pa sem kar pridno doma sedaj,sem dobila prepoved nonstop po štacunah hodit,ker več ni financ za vse to ,kaj bi jaz imelauser posted image user posted image
Mi bomo pa danes popekli hrenovke,pa zamrznjena kitajska zelenjava z smetano bo zraven(to jema itak samo midve z malečkouser posted image ),pa bogetka.
Zdaj še zadnji kos posteljnine posušim,pol oblečem,pa sem rešena za dva tedna.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.8.2008 15:06:49   
KAHLO
oj babike!!!

Lazanja je uspela....res pa je da sem se za juser posted image s temi oblati......ampak bom drugič kar te kupila k je me to you prpopala al pa široke rezance.........user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa definitivno prekosila taščino lazanjo, še moj jo je v pričo nje pohvalil in rekel da je bolša od njene pa čeprav sem jo prvič delala, ker je bl sočna in bogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ga takrat kr najraje od sreče naskočlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak vseeno vsem za nasvete......ampak če bi me ve vidle, sem mislila da s temi oblati bo 10 minut dela pa finito, pol pa so se skup zleple, pa ene polomile, ampak sem nasla taktiko da sem jih narazen spravla in ta lepše ven prebrala.....v glavnem v kuhinji je samo vse frčalo, da sem imela že vse lepo pospravljeno k sta tast in tašča pršlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz še tud nimam nič za pupo prpravleno za iz bolnice, danes ji bom dudiko prekuhala, da si še jo zraven spakiram, pa eno pametno torbo moram najt da še za njo stvari not shranim, bo pa naša imela tako plišasto trinerkico body z doglimi rokavi, pa ene daljše zoknčke....pa kapico in to bo to....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.8.2008 15:07:41   
ključek
Lazanja je uspela....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.8.2008 15:11:28   
ključek
punce...............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........sem kr žalostna.................včeri je pršla tašča z morja in sva jo videla, ko je šla na obisk k user posted image  bratu, k nama pa ni prišla, pa sva 5 minut stran od njega..............samo sms je poslala, da sta doma in da jo lahko moj dragi kej pokliče..................nisem vedela,da mu mora dati dovoljenje,da jo lahko pokliče................user posted image user posted image user posted image user posted image .................tok se skoz neki vn meče, kok naju ima rada pa to, naju pa tudi povoha ne-dobesedno..................pol se pa čudi, da se glih jaz ne štekam z njo.....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.8.2008 15:11:48   
KAHLO
me to you ti ne moram rečt kako sem zdaj fuč, tak da šibam po poušter v spalnico in grem zdaj malo dremat na sedežno...sem si danes zaslužila....upam samo da bo mobitel tiho............jaz nevem mene vsi  kar vsak dan kličejo  pa sprašujejo če se kaj dogaja   ........pa mam rok komaj čez dober teden....pa vsem razlagam da bodo itak dobili sms!!!!

ajd bejbike grem mal dremuckat!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.8.2008 15:14:20   
arabela*
kahlo,komaj čez dober tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.8.2008 15:17:50   
arabela*
mene je tud tašča danes zasliševala,po gsm,če je vse ok,ker je sanjala,da nekdo stoji pred vrati sred noči in trka ko nor in zvoni.Pa je misla,da je mojuser posted image ,da se z mano kaj dogaja.Pa sem ji rekla,da naj ima gsm raje kar pri glavi iz preventive,da bo mirnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
27.8.2008 15:21:04   
arabela*
Ej babe,nevem če sem samo jaz tak občutljiva glede tega.Ampak znorim,ko pridem nekam,pa vsi navalijo v mene in rečejo:kaj ti,še nisi rodila?
Al pa moj fotr zadnjič,ko so bli na pikniku in se mala z mano po gsm pogovarja,pa se on odzadi dere:vprašaj mamico,če je že rodila??Pa me je vido pred 3.urami.Al pa npr.mama pride na obisk pa mi reče:kaj zaj,kaj misliš,kdaj boš šla rodit??
Vem,da kompliciram,ampak ena taka opazka,pa mi čist cel dan pokvariuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.8.2008 15:42:34   
alysa
kaj zaj,kaj misliš,kdaj boš šla rodit??

pa sej mene že tut vsi sprašujejo, pa norijo, pa mam še 12 dni do konca ...

grozauser posted image user posted image , kaj šele bo, ko se bo 8. 9. bližal ... user posted image user posted image user posted image

js jim pa pravim nazaj, da do sred septembra pa že bo ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.8.2008 15:46:18   
maruškaŠ
Ja tut men grejo mal na živce takšne pripombe. No pri nas so starši čist kulturni kar se tega tiče. So pa nekateri k po moje ne vejo kaj bi drugega rekli - al so pa samo tolk radovedni. Pa to ne ljudje, ki bi z mano imeli kakšne veze ali ki bi jih sploh brigalo. Sam si mislem svoje in grem naprej...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.8.2008 15:48:22   
arabela*
ne alysa,saj ni fora v tem.Ampak mislim ,da bi vsak človek imel lahko tolk spoštovanja do ene user posted image ,ko je že itak z vsakim dnem na trnih,da ji še nebi oteževal stvari.Res ne vem,kaj ima folk od tega,da še bolj prilivajo na ogenj.Meni osebno kak tak komentar niti na kraj pameti nebi padel,kaj šele da bi izrekla to eni user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.8.2008 15:51:23   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne alysa,saj ni fora v tem.Ampak mislim ,da bi vsak človek imel lahko tolk spoštovanja do ene user posted image ,ko je že itak z vsakim dnem na trnih,da ji še nebi oteževal stvari.Res ne vem,kaj ima folk od tega,da še bolj prilivajo na ogenj.Meni osebno kak tak komentar niti na kraj pameti nebi padel,kaj šele da bi izrekla to eni user posted image

Jaz bi to rekla edino kakšni dobri prijateljici, ki bi itak vedela, da se hecam.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.8.2008 15:54:36   
arabela*
Ja saj.Nismo vsi ljudje isti.Mene drugače nič kaj takega ne prizadene ampak to pa je že višek.In nebi rekla,da ene par,skoraj vsak.
Reči,zdravo,kako si ,kak se počutiš,v ostale osebne zadeve pa ne drezaj.amenuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.8.2008 15:55:31   
arabela*
Grem zdaj postelje preoblečt,pol pa malo počivat.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.8.2008 15:56:14   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
So pa nekateri k po moje ne vejo kaj bi drugega rekli - al so pa samo tolk radovedni.

Maruša,to ti je to, naše malo seloooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.8.2008 15:58:55   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
So pa nekateri k po moje ne vejo kaj bi drugega rekli - al so pa samo tolk radovedni.

Maruša,to ti je to, naše malo seloooouser posted image user posted image user posted image

To pa resnično ugotavljam. Adijo pamet so nekateri user posted image user posted image user posted image . Pa prov skrbi jih, da bi jim kaj ušlo.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!