|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008 - 4. del
27.8.2008 10:43:38   
Tejchy
emi - a nam boš pokazala kako slikco svoje princeske ?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.8.2008 10:44:07   
arabela*
user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.8.2008 10:48:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

... kaka tehnika pa je to

http://www.theta-healing.si/

uuuuuuuu.. to bi pa bilo neki zame............. ko si znam tko fajn zakomplicirat življenje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zanimivo branje, ne?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.8.2008 10:49:18   
Lara Croft
Grem na pijačo z eno znanko in njeno 3 mesečno deklico - Anejouser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.8.2008 10:52:10   
Tejchy
Grem na pijačo z eno znanko in njeno 3 mesečno deklico - Anejo

uživaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
27.8.2008 11:01:50   
KAHLO
babe hitro eno pomoč ......ti oblati za lazanjo se verjetno kuhajo kak 4 do 5 minut več ne ha?!?!?.....mater sem kupla tako škatlo da sam v italjanščini in francoščini piše.....popozdišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara....se moram potrudit, da ne bo kje tašča okrog jamrala da si je njen sinek bogi...plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.8.2008 11:03:03   
arabela*
Jaz tud na brzino pod tuš,pol pa malo naokoliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.8.2008 11:03:25   
arabela*
čau bau,tačasuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.8.2008 11:12:57   
Tejchy
babe hitro eno pomoč ......ti oblati za lazanjo se verjetno kuhajo kak 4 do 5 minut več ne ha?!?!?.....mater sem kupla tako škatlo da sam v italjanščini in francoščini piše.....popozdiš

pač tko nekje da so mehki........... js ne delam več lazanje s temi oblati, ker se mi vsi lomijo.... vzmem kar navadne široke rezance in jih skuham... jih odcejene v posodi zmešam z bešamelom, pol pa samo nalagam plasti.. je bolj na easy.... že s tem se maš za zafrkavat.... s temi oblati pa so, vsaj moje lazanje, bile vedno katastrofa... vsaj po videzu ..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.8.2008 11:21:54   
ključek
ti oblati za lazanjo

jaz pa kupm kr une, k jih sam zlagaš v posodo, čez omako in daš pečt..............njami. od barile so ti lističi, k jih jz kupim, taka modra škatla.................in morš sam pazit, da je omaka po celem  lističu, da se lepo speče....................njami................jz bi tud lazanjo.......................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.8.2008 11:27:17   
Tejchy
jaz pa kupm kr une, k jih sam zlagaš v posodo, čez omako in daš pečt..............

a taki tud obstajajo, ko jih ni treba prej skuhat al kaj??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 186
27.8.2008 11:48:17   
ključek
a taki tud obstajajo, ko jih ni treba prej skuhat al kaj??

user posted image

http://www.barillaus.com/Home/Pages/Barilla-OvenReadyLasagnePasta.aspx

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.8.2008 11:51:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara....se moram potrudit, da ne bo kje tašča okrog jamrala da si je njen sinek bogi...plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jst nimam pojma, kaki oblati..... poznam samo oblate za torto....
Ku pa delam pastičo kupim tako testo, ki ga ni treba kuhat...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 188
27.8.2008 11:52:57   
alysa
pf, user posted image user posted image user posted image  za Lano.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.8.2008 11:54:10   
alysa
plus tega mora bit moja lasanja bolša od njene......pa pika

user posted image user posted image user posted image  ... sej bo boljša kot njena ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 190
27.8.2008 11:54:37   
*bubi*
Mi tudi ne kuhamo teh ploščic za lazanjo prej.

Moraš edino pazit, da je omaka sočna, se od tega napije med peko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
27.8.2008 12:30:12   
Tejchy
KUL........... nisem vedela, da taki oblati sploh obstajajo.... js sem vedno user posted image  user posted image  zraven, ko sem jih kuhala, pol pa so se mi skupaj sprimli, pa strgali ko sem jih hotla narazen dobit... grrrrrrrrrrrrr.... tak da sem zdj kr na široke rezance prešaltala... je čist ok, pa dost bolj simpl.......... v želodcu se itak vse zmeša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 192
27.8.2008 12:31:23   
Tejchy
........... in ko smo že glih pri hrani.... bo čas, da gremo kuhat..........
danes bom naredila zapečene torteline, pa meso in solato...

mnami........... sem že kr lačna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 193
27.8.2008 12:42:00   
Lara Croft
Nam danes ni treba kuhat... no itak nam nikoli ni treba.... user posted image user posted image No, ampak danes imamo hrano, ki je ostala od včeraj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.8.2008 12:44:11   
Tejchy
Nam danes ni treba kuhat... no itak nam nikoli ni treba.... No, ampak danes imamo hrano, ki je ostala od včeraj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
27.8.2008 12:51:46   
Lara Croft
Oj vi, ki ste naročale pri Recinku.... ma kdaj ste pa plačale? Nam je reku, da dobi robo prvi teden v septembru, na email sem dobila obvestilo o naročilu in da me bojo kontaktirali... zdej pa ne vem, če me bojo kontaktirali še enkrat, glede na to, da smo jih že mi klicali..... zdej sem hotla kr plačat pa nikjer TRR-ja... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
27.8.2008 12:57:59   
onina
Po dolgem, dolgem času spet pišem. Imam ta mesec sina doma v varstvu in ni šans, da najdem čas še za ta forum...no, zdajle spi, pa sem rekla, da pridem malce pokukat kako ste kaj in vidim, da že pridno rojevate! Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!! user posted image user posted image user posted image

No, meni so rok prestavili iz sicer iz 17.9. na 23.9., tako da imam še čas, da sina uvajam v vrtec in pripravim stvari za našega novega člana Matica. Trenutno se sicer ubadam z vprašanjem, kako bomo sfolgali z dvema, saj starejši (Gašper) prehaja počasi v fazo male trmice - star je 19 mesecev...upam, da bom obdržala mirne živce - tok, tok.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
27.8.2008 12:59:05   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Oj vi, ki ste naročale pri Recinku.... ma kdaj ste pa plačale? Nam je reku, da dobi robo prvi teden v septembru, na email sem dobila obvestilo o naročilu in da me bojo kontaktirali... zdej pa ne vem, če me bojo kontaktirali še enkrat, glede na to, da smo jih že mi klicali..... zdej sem hotla kr plačat pa nikjer TRR-ja... user posted image

....mene je obvestil po mejlu da je poslano in da drug dan pričakujem dostavo....plačala sem pa pri dostavi...

Neposredna povezava do sporočila: 198
27.8.2008 13:00:30   
gloria
me to you pf lahko daš na rodili smouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 199
27.8.2008 13:04:57   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

me to you pf lahko daš na rodili smouser posted image

Boga Me to you... kok dela ima tle.... user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!