|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
27.8.2008 19:16:35   
Tejchy
Ja sej.... Eh sej bom šla kr z GSM-jem na internet in vem kej povedala..

koker želiš.... sicer pač eno prosi za cifro preko ZS, da boš lahko poslala SMS.... js ti kamot lahko dam svojo.... sam imava rok 1 dan narazen, pa ni dva krat za rečt, da bova istočasno v P.....

sicer pa........... prej ali slej bomo že zvohale kaj se s tabo dogaja... user posted image  user posted image  user posted image  .... tk na tiho je pa tud ne boš odnesla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 251
27.8.2008 19:21:00   
KAHLO
dajmo  S A R A Y A!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno zdaj že na veliko predihuje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo mora prtisnit pa bo bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara.....jaz bom kr vsem k jih mam v mobiju sms poslala.............pol pa upam da se bo našla ena dušica k bo obvestila septembrke in ostali RR forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.8.2008 19:21:29   
alysa
Tejchy, sm ti zadnjič pozabla rečt, da bi js kr tebi sporočla, ko se bo z mano kaj dogajalo, če si za, ti boš pa že povedla naprej še kateri ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
27.8.2008 19:27:49   
Tejchy
Tejchy, sm ti zadnjič pozabla rečt, da bi js kr tebi sporočla, ko se bo z mano kaj dogajalo, če si za, ti boš pa že povedla naprej še kateri ...

sploh ni blema... ti sam javi.... če boma obe isti čas v P predihavale popadke, boma pa kr grupni SMS poslale naprej..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
27.8.2008 19:27:56   
Lara Croft
js ti kamot lahko dam svojo..

AJde.... ampak novica samo za našo temo... nikamor druga... OK?user posted image

Drugač bom pa samo en par ljudem sporočila, ko bom rodila..... ostali, če jih res zanima bojo že poklicali.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.8.2008 19:30:46   
Tejchy
AJde.... ampak novica samo za našo temo... nikamor druga... OK?

zmenjeno...  ti jo pošljem preko ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 256
27.8.2008 19:32:17   
Naty*
Oj septembrke in bušiji user posted image !
Sm prišla mal pogledat, če se moja prijateljica KAHLO kej javlja pa morm vse pozdravit in zaželet, da vse čimlepše preživite trenutke, ki vam bodo prinesli vaše male zaklade user posted image . Sama sem bila majčica in moj majski hrošček je star že tri mesece in pol. Materinstvo je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo in tud ve ste že skoraj tam user posted image ...

Skratka lepo se imejte, božaje bušije, KAHLO punca, ti mi pa napiši, kako sta kaj z našo punčko user posted image ! (v mojem tickerju pa lahko vidiš našega korenjaka user posted image )

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
27.8.2008 19:37:36   
Tejchy
(v mojem tickerju pa lahko vidiš našega korenjaka )

sem si drznila pogledat... pravi mali pozer user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
27.8.2008 19:58:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

SARAYA sporoča, da je že v porodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

držimo pesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... kmalu bomo dobili še enega bebija ........ iiiiiiiiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam pa je šla, na Ptuj al v MB?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 259
27.8.2008 20:08:51   
Lara Croft
Kam pa je šla, na Ptuj al v MB?

user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej se je pa mogla že odločit....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 260
27.8.2008 20:42:24   
ključek
še ena septembrka bo kmalu mamica.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.8.2008 20:43:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 261
27.8.2008 20:46:00   
ključek
aja, lana luna vas vse lepo pozdravlja, uživa na mini dopustu..........................

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.8.2008 20:46:02   
KAHLO
a še nič od naše saraye!!!! marička.....sem čist na trnih.......verjetno bo tam orkog polnoči kaj sporočila, saj takrat je bla njbl aktivna na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuu Naty...zdaj ti takoj napišem zs!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.8.2008 20:48:51   
ključek
a še nič od naše saraye!!!! marička.....sem čist na trnih.......

sej ne gre to tok hitr.............al kua??????? v ponedeljek v MŠ nam je G razlagala, da ko bomo ležale noter 10-12 ur preden bomo rodile, je meni kr mal vroče ratalo...........................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 264
27.8.2008 20:54:12   
Lara Croft
sej ne gre to tok hitr.............al kua??????? v ponedeljek v MŠ nam je G razlagala, da ko bomo ležale noter 10-12 ur preden bomo rodile, je meni kr mal vroče ratalo...........................

Neeeee... pri Sarayi bo šlo sigurno bolj na brzino... sej veš, kak je naspedirana.... nima ona cajta ležat tok ur tam.... user posted image user posted image user posted image Zjutraj je rekla, da nima časa it rodit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 265
27.8.2008 20:55:29   
ključek
.... nima ona cajta ležat tok ur tam....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
27.8.2008 21:03:37   
KAHLO
Pa za anejo je tud razlagala da jo je en dva tri rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmmmm.....pa saj če ti voda odteče...takrat se more akcija začet, ..saj ne sme beba bit not v bušiju brez vode al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj upam da ji je uspelo prit do Ptuja, in da vse tako teče kot si je zaželela..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa je že na kakšni pečenki, ali pa kaj druga, k je ponavadi tud ob takih pozni uri jo lakota lovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 267
27.8.2008 21:06:25   
ključek
pa saj če ti voda odteče...takrat se more akcija začet, ..saj ne sme beba bit not v bušiju brez vode al kako

eni znanki je odtekla voda, bila je brez popadkov in se je matrala ene 8 ur...........

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 268
27.8.2008 21:08:08   
Lara Croft
Mene pa zanima, zakaj pr streli odteče voda???? In če že odteče, zakaj nekatere ne dobijo svojih popadkov?? user posted image

Kako so to reševali včasih, ko ni blo  možnosti umetnih popadkov??user posted image

Sem prej razmišljala na sprehodu.... kaj če mi tle odteče voda? Glih bi mogla peš prit do ceste.... In tudi takoj ne bi šibala v porodnišnico.... bi šla sigurno dam se stuširat prej....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 269
27.8.2008 21:09:22   
Lara Croft
eni znanki je odtekla voda, bila je brez popadkov in se je matrala ene 8 ur...........

Zakaj se je pa pol matrala?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 270
27.8.2008 21:11:12   
ključek
Zakaj se je pa pol matrala?

ker ji tud umetni niso baje glih pomagal (a je to možno??).........ne vem.........sm pozabila..............vem pa, da ji je voda odtekla in je pol še trajalo..............bla je zelo boga..............bom vprašala sestro, k so frendice, pa napišem takrat celo zgodbo........... 

Neposredna povezava do sporočila: 271
27.8.2008 21:13:40   
ključek
In tudi takoj ne bi šibala v porodnišnico.... bi šla sigurno dam se stuširat prej....

ja pa depilirat..................user posted image

jz mam kr plan v glavi-se bom lepo stuširala, depilirala, lase umila..................user posted image user posted image ...........pol pa bomo šli.............če ne bo še tok hudo, bom še po tleh pobrisala.............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
27.8.2008 21:19:07   
leda
mah, tale voda. sem glih našla v par let starih zapiskih iz mš, da ko ti voda odteče, moraš rodit v 12 urah. čeprav trenutno sem mal nastrojena proti uradni medicini in takim dedlajnom;) ja, sm glih modrost rojevanja prebrala in tam glih ne drvijo z rešilcem ko voda odteče, ampak spijejo še en kozarc vina, pa mal pojejo, pa spat grejo, še mal moči nabrat. če mal pretiravam.

kakorkoli men je tut voda odtekla pri taprvi in sem napsihirana od mš bla z rešilcem pol ure kasneje v porodnišnici. čist brez popadkov...pol so se par ur kasneje neki kao na izi začel, ampak so mi seveda dal umetne in šele 11 ur kasneje je bla tamala zuni. saj bolel razen zadnje ure ni tok hudo, ampak ležat pri mir v sobi mi je pa tut čist dosadilo in ni blo glih zlo spodbudno za veliki finiš.

tko da tokrat upam na drugačen veliki pok.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.8.2008 21:25:40   
Lara Croft
tko da tokrat upam na drugačen veliki pok.

Držim pesti....user posted image user posted image user posted image

Jst si tku želim samo s svojimi popadki rodit.... če bo le možno, ne bom pustila, da mi kej dodajajo.... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.8.2008 21:28:41   
Lara Croft
Joj, ma kdaj bo mene to minilo...... že celo nosečnost se mi v ustih pojavlja en nagravžen okus, kmalu, ko kej pojem... pa tudi, če je to samo en mandelj.... Ufa, kako mi gre to na živce.... grem na sprehod in vidim robidnice pa jih ne smem jest, ker nimam čigumov s sabo.... ma ta okus je tko škifo, da mi tudi slabo začne delat....
Tok čigumov, ku med nosečnostjo, nisem v življenju požvečla.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Moda

Tiste, ki ste močnejše postave... Se vam zdi, da je dovolj izbire oblačil v trgovinah?

Da, a je predrago (19%)

Ne, oblačila niso lepa (29%)

Manjka takšne izbire (40%)

Da, vsega je dovolj (12%)

Število vseh glasov: 3592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!