Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 9:59:37
|
|
|
|
emi*
|
PF vse naj naj pa lepo se mejte s punčko (ampak je pa res velika ) Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobala Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobe Saraya saj bi migala,ko pa vsi tako govorijo,da se treba pazit Pa še bi se rada barvala,sem kot strašilo pa ne vem če lahko Kaj priporočaš??
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:00:42
|
|
|
|
maruškaŠ
|
pf za
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:02:27
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, to vam moram povedat.... bubija že nekaj časa zanimajo stvari okol . Pa sprašuje, kako bo prišel na svet. Povem, da bom šla v bolnico, pa da bodo zdravniki pomagali. On pa: ja, ampak kako. no, smo poskušali nekako razložit. Kljub vsemu je star manj kot 3 leta Pa pride prvi dan iz vrtca in mi reče, da za noge iz trebuščka potegnejo Je že dobil razlago v vrtcu Včeraj pa risanka za lahko noč - Krtek. Saj mogoče se ga še spomnite. Pa kaže, kako zajčka sexata (sta pač en na drugem), potem zajklji zraste trebušček, se vleže na tla, pride Krtek-zdravnik, da noge narazen, naredi se luknja in ven potegnejo malega zajčka In potem se kot žogici prikotalita še dva mala zajčka. Bubi vse to gleda, ati pa reče: no, zdaj pa si videl, kako se rodi dojenček
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:02:53
|
|
|
|
arabela*
|
Glede čepa,jaz vem samo to,da je čist normalno,da ga gre vsak dan nekaj.Nevem pa al mora bit krvav al kako Pri Aneji sem jaz tik preden sem šla v P,ko sem se šla stuširat opazla nekaj,pred tem pa čist nič.
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:04:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Čep je lahko rjavo obarvan ali pa se vidijo krvave nitke. Ni pa nujno. In tudi ni nujno, da se prej izloči. Al pa se izloči 2 tedna prej. Tak da je to zelo nezanesljiv način napovedovanja bližine poroda.
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:06:57
|
|
|
|
arabela*
|
emi,glede sprehoda je tako,da nekje ko popek zaceli,bi se naj šlo prvič ven. Glede barvanja pa je tako,zdaj če na polno dojiš,je res boljše,da še malo počakaš.
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:08:09
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,reci mi kolk časa velja recept.Mislim,da en mesec,nisem pa 100%?
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:11:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,reci mi kolk časa velja recept.Mislim,da en mesec,nisem pa 100%? Ja, navaden Rp 1 mesec, za antibiotik pa samo 3 dni!
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:13:31
|
|
|
|
arabela*
|
eh,škoda. Mi je Legofera zmanjkalo
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:14:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobala Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobe emi, vprašaj raje še patronažno. Ampak jaz tako razmišljam: zdaj so T zunaj in znotraj približno enake, vetrovno ni, smoga ni,... kakšna pa je razlika za , če je not ali veni Saj ne greš za 3 ure in ne greš v šoping center oz. zaprt prostor. Pa v košarici od vozička (taki ali drugačni) je lepo zaščiten.
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:14:37
|
|
|
|
arabela*
|
Kak zajtrk obilen sem zdaj imela: skodelica čokoladnih napolitank,dve duplo,kafe in sok
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:15:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,škoda. Mi je Legofera zmanjkalo Imam 3 cele flaške + odprto na zalogi, pa jih ne nameravam spit. Ena je za 10 dni, to bi ti tudi imela dovolj. Ti jo šenkam
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:17:48
|
|
|
|
*bubi*
|
No, do poroda bom tudi jaz še pila, potem pa ne bi rada več. Baje to železo ful napenja Sicer pa stanje pri meni ni tako slabo, s tem siruponm zdaj vzdržujem Hbg na 113.
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:21:16
|
|
|
|
emi*
|
Hvala za odgovore,bom še raje mirovala ta teden pa bom naslednjega izkoristla dokler je še na dopustu.Popek se tudi še ni dokončno zacelil,tako,da bomo počakali še par dni.Barvali pa se bomo čez vikend,da se bom lahko zunaj prikazala.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:24:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
... kaka tehnika pa je to http://www.theta-healing.si/ .a ste opazile??naslov je tko kot more biti!!! brez e-ja.............. Pridna punca.... bubi...hvala za odgovor...se mi je kr zdelo da ta čep ni k pr šampanjcu Hahaha..... si misliš..... in lubiju v križ.... namest masaže.... nič zdaj pa moram šibat za šporhet, prideta čez dve uri in pol tast in tašča na južno in moram skuhat pa še mal posesat..... O đizus še to bi se mi manjkalo, da bi za druge kuhala.... Pridna si ti...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:25:41
|
|
|
|
arabela*
|
itak tak s težavo ta nagravžen sirup pijem,samo se bojim,da ne bi bilo pol kaj narobe,ker ga ne
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
Joj babe,res groza,kera še mora za tasta in taščo kuhat. Meni se še za sebe da. Jaz bi tašči kar naročla,naj si zravn prinese ,ne pa da ji grem še kuhat
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:27:50
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy....ma ja saj punce majo res prednost samo se mi zdi da bo moja počakala kar na nekaj septembrskih frajerjev...pol bo pa prikukala na svet .......... kaj češ boljšega........... veš kolk bodo fajni......... tak ko njihove mamice
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:29:20
|
|
|
|
arabela*
|
emi,ne sekiraj se zarad las.Če so vaj malo dolgi,jih spni,pa bo. Jaz sem se prejšnji tedn pobarvala na friško,tak da upam da mi bo držalo dva meseca
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:29:53
|
|
|
|
Tejchy
|
Bubi vse to gleda, ati pa reče: no, zdaj pa si videl, kako se rodi dojenček .......... ja.. če mu pa mami in ati ne znata vredu razložit........... bo pa bubi razložil mamci in atiju
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
grem se malo na balkon nastavit sončnim žarkom
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:31:53
|
|
|
|
Tejchy
|
Sicer pa stanje pri meni ni tako slabo, s tem siruponm zdaj vzdržujem Hbg na 113. men ga je pa ratalo iz 118 spravit na 133 ...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:33:41
|
|
|
|
arabela*
|
Naša Aneja pa reče: malo ti prerežejo trebušček,malo pa lulico,pa se rodi.Ona je baje že dvakrat rodila.Enkrat Mediko v Ljubljani,Uhača pa v Mariboru.Pa je baje ni bolelo
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:34:42
|
|
|
|
Tejchy
|
... kaka tehnika pa je to http://www.theta-healing.si/ uuuuuuuu.. to bi pa bilo neki zame............. ko si znam tko fajn zakomplicirat življenje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008 - 4. del 27.8.2008 10:35:53
|
|
|
|
Tejchy
|
Ona je baje že dvakrat rodila.Enkrat Mediko v Ljubljani,Uhača pa v Mariboru.Pa je baje ni bolelo vsaka ji čast.... kak pogumno to prenaša... pol je pa prava mašina za rojevanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!