|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008 - 4. del
27.8.2008 9:59:37   
emi*
PF vse naj naj pa lepo se mejte s punčko user posted image user posted image user posted image user posted image
(ampak je pa res velikauser posted image )

Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobalauser posted image Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobeuser posted image user posted image Saraya saj bi migala,ko pa vsi tako govorijo,da se treba pazituser posted image Pa še bi se rada barvala,sem kot strašilo pa ne vem če lahkouser posted image Kaj priporočaš??

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.8.2008 10:00:42   
maruškaŠ
pf user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.8.2008 10:02:27   
*bubi*
joj, to vam moram povedat.... bubija že nekaj časa zanimajo stvari okol user posted image . Pa sprašuje, kako bo user posted image  prišel na svet. Povem, da bom šla v bolnico, pa da bodo zdravniki pomagali. On pa: ja, ampak kako. no, smo poskušali nekako razložit. Kljub vsemu je star manj kot 3 leta user posted image

Pa pride prvi dan iz vrtca in mi reče, da user posted image  za noge iz trebuščka potegnejo user posted image  Je že dobil razlago v vrtcu user posted image

Včeraj pa risanka za lahko noč - Krtek. Saj mogoče se ga še spomnite. user posted image  Pa kaže, kako zajčka sexata (sta pač en na drugem), potem zajklji zraste trebušček, se vleže na tla, pride Krtek-zdravnik, user posted image  da noge narazen, naredi se luknja in ven potegnejo malega zajčka user posted image user posted image user posted image  In potem se kot žogici prikotalita še dva mala zajčka.

Bubi vse to gleda, ati pa reče: no, zdaj pa si videl, kako se rodi dojenček user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.8.2008 10:02:53   
arabela*
Glede čepa,jaz vem samo to,da je čist normalno,da ga gre vsak dan nekaj.Nevem pa al mora bit krvav al kakouser posted image
Pri Aneji sem jaz tik preden sem šla v P,ko sem se šla stuširat opazla nekaj,pred tem pa čist nič.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.8.2008 10:04:44   
*bubi*
Čep je lahko rjavo obarvan ali pa se vidijo krvave nitke. Ni pa nujno. In tudi ni nujno, da se prej izloči. Al pa se izloči 2 tedna prej. Tak da je to zelo nezanesljiv način napovedovanja bližine poroda.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.8.2008 10:06:57   
arabela*
emi,glede sprehoda je tako,da nekje ko popek zaceli,bi se naj šlo prvič ven.
Glede barvanja pa je tako,zdaj če na polno dojiš,je res boljše,da še malo počakaš.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.8.2008 10:08:09   
arabela*
bubi,reci mi kolk časa velja recept.Mislim,da en mesec,nisem pa 100%?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.8.2008 10:11:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,reci mi kolk časa velja recept.Mislim,da en mesec,nisem pa 100%?

Ja, navaden Rp 1 mesec, za antibiotik pa samo 3 dni!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.8.2008 10:13:31   
arabela*
eh,škoda.
Mi je Legofera zmanjkalouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
27.8.2008 10:14:28   
*bubi*
Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobala Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobe

emi, vprašaj raje še patronažno. Ampak jaz tako razmišljam: zdaj so T zunaj in znotraj približno enake, vetrovno ni, smoga ni,... kakšna pa je razlika za user posted image , če je not ali veni user posted image  Saj ne greš za 3 ure in ne greš v šoping center oz. zaprt prostor. Pa v košarici od vozička (taki ali drugačni) je user posted image  lepo zaščiten.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.8.2008 10:14:37   
arabela*
Kak zajtrk obilen sem zdaj imela:
skodelica čokoladnih napolitank,dve duplo,kafe in sokuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.8.2008 10:15:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh,škoda.
Mi je Legofera zmanjkalouser posted image

Imam 3 cele flaške + odprto na zalogi, pa jih ne nameravam spit. user posted image  Ena je za 10 dni, to bi ti tudi imela dovolj. Ti jo šenkam user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
27.8.2008 10:17:48   
*bubi*
No, do poroda bom tudi jaz še pila, potem pa ne bi rada več. Baje to železo user posted image  ful napenja user posted image
Sicer pa stanje pri meni ni tako slabo, s tem siruponm zdaj vzdržujem Hbg na 113.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
27.8.2008 10:21:16   
emi*
Hvala za odgovore,bom še raje mirovala ta teden pa bom naslednjega izkoristla dokler je user posted image  še na dopustu.Popek se tudi še ni dokončno zacelil,tako,da bomo počakali še par dni.Barvali pa se bomo čez vikend,da se bom lahko zunaj prikazala.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
27.8.2008 10:24:07   
Lara Croft
... kaka tehnika pa je to

http://www.theta-healing.si/

.a ste opazile??naslov je tko kot more biti!!! brez e-ja..............

Pridna punca.... user posted image user posted image user posted image

bubi...hvala za odgovor...se mi je kr zdelo da ta čep ni k pr šampanjcu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hahaha..... si misliš..... in lubiju v križ.... namest masaže....

nič zdaj pa moram šibat za šporhet, prideta čez dve uri in pol tast in tašča na južno in moram skuhat pa še mal posesat.....

O đizus še to bi se mi manjkalo, da bi za druge kuhala.... Pridna si ti...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.8.2008 10:25:41   
arabela*
itak tak s težavo ta nagravžen sirup pijem,samo se bojim,da ne bi bilo pol kaj narobe,ker ga neuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
27.8.2008 10:27:31   
arabela*
Joj babe,res groza,kera še mora za tasta in taščo kuhat.
Meni se še za sebe da.
Jaz bi tašči kar naročla,naj si zravn prineseuser posted image ,ne pa da ji grem še kuhatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 167
27.8.2008 10:27:50   
Tejchy
Tejchy....ma ja saj punce majo res prednost samo se mi zdi da bo moja počakala kar na nekaj septembrskih frajerjev...pol bo pa prikukala na svet

user posted image  .......... kaj češ boljšega........... veš kolk bodo fajni......... tak ko njihove mamice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 168
27.8.2008 10:29:20   
arabela*
emi,ne sekiraj se zarad las.Če so vaj malo dolgi,jih spni,pa bo.
Jaz sem se prejšnji tedn pobarvala na friško,tak da upam da mi bo držalo dva mesecauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
27.8.2008 10:29:53   
Tejchy
Bubi vse to gleda, ati pa reče: no, zdaj pa si videl, kako se rodi dojenček

user posted image  user posted image  .......... ja.. če mu pa mami in ati ne znata vredu razložit........... bo pa bubi razložil mamci in atiju user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
27.8.2008 10:31:44   
arabela*
grem se malo na balkon nastavit sončnim žarkomuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.8.2008 10:31:53   
Tejchy
Sicer pa stanje pri meni ni tako slabo, s tem siruponm zdaj vzdržujem Hbg na 113.

men ga je pa ratalo iz 118 spravit na 133 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 172
27.8.2008 10:33:41   
arabela*
Naša Aneja pa reče:
malo ti prerežejo trebušček,malo pa lulico,pa se user posted image  rodi.Ona je baje že dvakrat rodila.Enkrat Mediko v Ljubljani,Uhača pa v Mariboru.Pa je baje ni bolelouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
27.8.2008 10:34:42   
Tejchy
... kaka tehnika pa je to

http://www.theta-healing.si/

uuuuuuuu.. to bi pa bilo neki zame............. ko si znam tko fajn zakomplicirat življenje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
27.8.2008 10:35:53   
Tejchy
Ona je baje že dvakrat rodila.Enkrat Mediko v Ljubljani,Uhača pa v Mariboru.Pa je baje ni bolelo

vsaka ji čast.... kak pogumno to prenaša... pol je pa prava mašina za rojevanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

gnojne pikice
s1o2

zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!