|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
8.9.2008 10:23:12   
alysa
Jutrouser posted image user posted image

Dans je pa moj PDP user posted image user posted image user posted image .

Sam bomo zgleda šli čez ... user posted image  še noče vn ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.9.2008 10:25:44   
Tejchy
Dans je pa moj PDP .

Sam bomo zgleda šli čez ... še noče vn ...

a ti boš tudi pisala izselitvene odločbe? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
........ sicer pa dan je še dolg............. nikoli ne veš kaj bo čez 1h ........

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 8.9.2008 10:26:22 >

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.9.2008 10:35:08   
lana luna
.. evo mene, še vedno 2v1 ............ sem našmu zdj ves vikend govorila, da naj počasi začne pakirat, ker se mu najemna pogodba izteka..... in če ne ga bomo mogli pač prisilno izseliti, kar pa ne bo fajn.. ........ pa se še kr ne da....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s user posted image je pa tko. če hočš jt u sredo rodit, morva za jutri se zmenit za kavico. tko da... kje se dobiva? da sprobam če moje čarovništvo res delujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.9.2008 10:35:35   
lana luna
aja še enkrat dobro jutro....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.9.2008 10:37:16   
coko
KAHLO ČESTITKE ZA DEKLICO RONJO! user posted image  user posted image  user posted image

PETRAX ČESTITKE ZA FANTA KRISTJANA! user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITKE PA TUDI OBEMA OČIJEMA!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.9.2008 10:38:34   
coko
Imam eno vprašanje: Kakšno torbo, kufer, boste vzele v porodnišnico?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.9.2008 10:44:36   
Tejchy
s je pa tko. če hočš jt u sredo rodit, morva za jutri se zmenit za kavico. tko da... kje se dobiva? da sprobam če moje čarovništvo res deluje

tej pa ju3.... pa najboljš da se dobiva kje v bližini kake P............ če me slučajno med kavo zagrabi....... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.9.2008 10:45:56   
Tejchy

js sem se odločla, da ne bom komplicirala..... zraven bom nesla samo stvari za osebno higieno ... ves ostalo pa mi bodo po potrebi prinesli.... tko da, en manjši kozmetični kovček........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.9.2008 11:04:55   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Jaz sem si en navaden nahrbtnik pripravla, z gumiranimi copati (baje so v kopalnici dostikrat mokra tla zaradi tuša), rezervnimi vložki, kozmetično torbico in rezervno spalno srajco. Pa še par pleničk za enkratno uporabo sem notr vrgla, da naša mala user posted image  ne bi slučajno utrpela pomanjkanja.

Me pa hudo bega, kakšne obleke pripravit za odhod iz P... Po mojem še najboljše, če mojmu povem dan prej, kaj naj mi prnese...

Petrax, čestitke tudi tebi za malega korenjaka! user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.9.2008 11:08:15   
Lara Croft

Jaz sem vse stlačla v eno kozmetično torbo.... Krokse bom pa nesla v vrečki.... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.9.2008 11:09:49   
Lara Croft
Kaj bo novičko od Petrex katera gor objavla? user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.9.2008 11:12:03   
Lara Croft
Uf, smo mislili, da se bo to noč pri nas kej začelo.... mi je cel večer pomalem otrdeval trebuh..... od vrha do dol.... .... ma ponoči se je čist umirilo. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.9.2008 11:14:31   
Bambi D
Sicer pa sem danes bila spet na pregledu. Naredili so mi CTG (mala ljubica je spet bolj ali manj počivala, tko da je aktivnost maternice izmerilo nekje med 40 in 50) in ocenili težo user posted image . G pravi, da ne bo prav hudo težka, pričakuje tam okoli 3100 g.  Bomo vidli... Glede na mojo rast teže (sploh v zadnjem času, ko se samo bašem), bi pričakovala, da si bo nabrala par 100 g več user posted image .

No, zdej grem pa burek pečt in upam, da še tamala kaj pridobi, da se ne bom samo jaz redila user posted image .

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.9.2008 11:14:49   
coko
No, jaz bom tudi vzela kakšen nahrbtnik, pa not dala tisto kar najbolj nujno potrebujem (za osebno higieno, pa vložki,duda-za vsak slučaj,kremca za bradavice...), oblačila bo pa moj kasneje prinesel,ko bom vidla kakšen trebuh mi bo ostal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.9.2008 11:19:47   
Bambi D
Lara, kdaj imaš ti rok (sem iskala po zadnjem seznamčku, pa te ne najdem?
Meni se je tudi včeraj zvečer nekaj dogajalo, pol je pa minilo... Danes na CTG-ju pa čisto zatišje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.9.2008 11:23:58   
Lara Croft
oblačila bo pa moj kasneje prinesel,ko bom vidla kakšen trebuh mi bo ostal user posted image

Jaz bom šla pa domov kr v tistih, s katerii bom prišla..... bom ene lanene hlače oblekla, ki se čist pod trebuhom zavežejo, tku da...... user posted image

Rok imam 11.user posted image Če danes al jutri ne bo nič, pol bi jst do 14. rada počakala.... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.9.2008 11:27:31   
Bambi D
Sej jaz bi tudi kar iste cunje oblekla, ma ne vem, če bojo uporabne (če ti odteče voda, al kej tazga). No, pol si pa že blizu, Lara. Kako pa to, da nisi na seznamčku?

Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.9.2008 11:28:39   
lana luna
punce, sem hotla dodati eno fotko k je ratala u soboto, pa mi neki nagaj. a lohk katera preveri če kljub napisu napaka odpre fotko...

hvala... aja pa če vam rata sliko vidt, lohk trikrat ugibate katera od treh punc na sliki sem jest

Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.9.2008 11:29:53   
lana luna
jest bom za iz P tut iste cunje oblekla. ker si nobenih drugih ne upam vzet sabo, k ne vem če mi bodo pravuser posted image če bodo pa kej popackane, mi jih bodo pa v tistih treh dneh že oprali...

Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.9.2008 11:30:02   
Tejchy
Me pa hudo bega, kakšne obleke pripravit za odhod iz P... Po mojem še najboljše, če mojmu povem dan prej, kaj naj mi prnese...

js bom šla tja in domov kr v trenerki..... kaj čmo komplicirat user posted image  .........

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.9.2008 11:30:54   
Tejchy
aja pa če vam rata sliko vidt

žal... javlja napako...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.9.2008 11:31:17   
lana luna
jest bi tut crocse vzela za v P, ker jest se ne maram tuširat v drugih tuših bosa. samo mam precej rabljene že (tko da niso podobni copatomuser posted image ), pa ne vem če mi bodo dovolili v njih bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.9.2008 11:31:49   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

aja pa če vam rata sliko vidt

žal... javlja napako...

ja sej vem, sam jest sem kr kliknla na napako, pa je isto odprl. dej probi prosimuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.9.2008 11:32:21   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

js bom šla tja in domov kr v trenerki..... kaj čmo komplicirat user posted image  .........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.9.2008 11:32:45   
Tejchy
jest bi tut crocse vzela za v P, ker jest se ne maram tuširat v drugih tuših bosa. samo mam precej rabljene že (tko da niso podobni copatom ), pa ne vem če mi bodo dovolili v njih bit

js grem pa zdj japonke iskat............ tiste, ki sem jih imela na morju........... jih grem mal razkužit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?