|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
3.9.2008 12:15:48   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tejchy,imaš zsuser posted image

saraya jest bi tut z.s. če je o psihološki pripraviuser posted image ker me je strah da sem preveč flegmauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.9.2008 12:16:40   
arabela*
lana luna,bom,samo malo kasnejeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.9.2008 12:16:48   
lana luna
lara croft sej bo kmalu boljš, ko pikica ne bo več pritiskala na želodecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.9.2008 12:17:40   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lana luna,bom,samo malo kasnejeuser posted image

ok, zdj grem itak pico papatuser posted image user posted image user posted image pa jest kr pozabim, da maš ti že mejhno punčiko doma, pa da mogoče nimaš časauser posted image oprostiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.9.2008 12:24:22   
Tejchy
Ja babe,pravijo,da se dan,dva pred porodom umirijo malo v trebuščku

moj je zadnje čase najbolj aktiven zvečer, ko gre mami spat............. tej pa bi on mel akcijo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.9.2008 12:24:48   
Tejchy
ok, zdj grem itak pico papat

js pa musako kuham .............. mljask. .................

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.9.2008 12:25:43   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ja babe,pravijo,da se dan,dva pred porodom user posted image umirijo malo v trebuščkuuser posted image

ooooooooo....................pol smo pa mi res tik pred ciljem................ker je od včeraj naš user posted image  zelo miren..........se oglasi, ampak poredko.....

Pri nas se pa glih umiril še ni pretirano - edino dons je mal bolj umirjen. Sam lahko da še pride akrobacija ... user posted image  Mam pa vsake toliko čase kakšne 'prebavne motnje' alias krčenje maternice ... in takrat so dojenčkovi gibi skoraj že boleči ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.9.2008 12:27:47   
arabela*
ne,saj mam čas,samo Anejo bom zrihtala,ker dedek pride po njo,da gre malo ven.Se meni ne dauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.9.2008 12:28:42   
amor real
Moj je tudi bil v nedeljo ful miren in sem se že malo bala, oziroma mislila, da bo morda akcija te dni pa me je včeraj tako zbrcal, da me boli še danes trebuh user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.9.2008 12:31:04   
amor real
LARA user posted image  ma ku dela kažin ji je sigurno lepo u buščku, dej alla kuraja do kraja user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.9.2008 12:34:00   
amor real
Prej so me klicali iz službe, da smo dobili plačilne liste in sem jim rekla naj mi odprejo in počasi povejo koliko je user posted image user posted image , ker sem že od 2/7 doma in ni potnih stroškov ne malice in še od 22/8 sem na porodniški user posted image , pa pravijo, da za tako malo mi niti govorile ne bodo user posted image user posted image

Kao novi plačilni razredi pa plačna reforma v javnem sektorju, pa se sodelavki, ko ima 36 let delovne dobe pozna 12 EUR brutouser posted image  - SRAMOTNO

Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.9.2008 12:36:52   
ključek
Kao novi plačilni razredi pa plačna reforma v javnem sektorju, pa se sodelavki, ko ima 36 let delovne dobe pozna 12 EUR bruto user posted image - SRAMOTNO

javna uprava in virant..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kaj češ...............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.9.2008 12:37:43   
ključek
jz sm se pa pobarvala, pa sm misnla, da se itak ne bo ful prijelo...............pa se je.................kr mal preveč rdeči odtenek imam.................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.9.2008 12:55:16   
ključek
js pa musako kuham .............. mljask. .................

njami....................user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
3.9.2008 13:07:25   
*bubi*

bubi si je premislila..... nočem še it user posted image user posted image user posted image

user posted image

to je pa fajn, da lahko sama izbiraš..............jz bi pa že šla, pa ni user posted image  za to..............

Jaz sem do današnjega pregleda tudi upala, da bi šla čim prej user posted image

No danes pa sem si premislila, vsaj malo še naj zdrži, da se nekatere stvari razjasnijo user posted image

Moj user posted image  se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego user posted image  Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.9.2008 13:11:47   
Tejchy
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim

user posted image  user posted image  ............ to pa ni fajn..........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.9.2008 13:29:31   
ključek
Moj user posted image  se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego user posted image  Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim user posted image

upam, da se kmalu vse uredi.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.9.2008 13:29:58   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Sem dobila tudi rezultat za streptokok in je negativen user posted image

Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.9.2008 13:37:20   
alysa
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim

... pa glih sedaj si je premislil user posted image user posted image ... držim pesti, da vse uredi, kot je treba ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.9.2008 13:40:48   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi si je premislila..... nočem še it user posted image user posted image user posted image

user posted image

to je pa fajn, da lahko sama izbiraš..............jz bi pa že šla, pa ni user posted image  za to..............

Jaz sem do današnjega pregleda tudi upala, da bi šla čim prej user posted image

No danes pa sem si premislila, vsaj malo še naj zdrži, da se nekatere stvari razjasnijo user posted image

Sva že dve, ki imava princa, ki hoče sedet na riti. user posted image   Jaz še kar upam, da se mi bo mogoče obrnil. Ampak narava že ve zakaj je tako. Sem pa danes dobila napotnico za PDC in se moram naročit in bom vidla kaj mi bodo tam rekli, al gremo vaginalno na carski rez.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.9.2008 13:41:15   
arabela*
bubi,upam,da se vse lepo uredi.
Pa vemo,da se bouser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.9.2008 13:41:35   
lana luna

joj lumpek mali... jest upam da si hitro še enkrat premisli in se obrne nazaj na bučkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.9.2008 13:45:35   
lana17
Saraya, potem e boste pa kopal.A, ne?

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.9.2008 14:00:04   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

joj lumpek mali... jest upam da si hitro še enkrat premisli in se obrne nazaj na bučkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.9.2008 14:03:56   
arabela*
lana17,ja mislim,da bomo počasi kopali.Jaz bi kak teden še počakala,pol pa akcija enkrat tedensko bo čist dovoljuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?