Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:15:48
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tejchy,imaš zs saraya jest bi tut z.s. če je o psihološki pripravi ker me je strah da sem preveč flegma
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:16:40
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,bom,samo malo kasneje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:16:48
|
|
|
|
lana luna
|
lara croft sej bo kmalu boljš, ko pikica ne bo več pritiskala na želodec
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:17:40
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lana luna,bom,samo malo kasneje ok, zdj grem itak pico papat pa jest kr pozabim, da maš ti že mejhno punčiko doma, pa da mogoče nimaš časa oprosti
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:24:22
|
|
|
|
Tejchy
|
Ja babe,pravijo,da se dan,dva pred porodom umirijo malo v trebuščku moj je zadnje čase najbolj aktiven zvečer, ko gre mami spat............. tej pa bi on mel akcijo
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:24:48
|
|
|
|
Tejchy
|
ok, zdj grem itak pico papat js pa musako kuham .............. mljask. .................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:25:43
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ja babe,pravijo,da se dan,dva pred porodom umirijo malo v trebuščku ooooooooo....................pol smo pa mi res tik pred ciljem................ker je od včeraj naš zelo miren..........se oglasi, ampak poredko..... Pri nas se pa glih umiril še ni pretirano - edino dons je mal bolj umirjen. Sam lahko da še pride akrobacija ... Mam pa vsake toliko čase kakšne 'prebavne motnje' alias krčenje maternice ... in takrat so dojenčkovi gibi skoraj že boleči ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:27:47
|
|
|
|
arabela*
|
ne,saj mam čas,samo Anejo bom zrihtala,ker dedek pride po njo,da gre malo ven.Se meni ne da
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:28:42
|
|
|
|
amor real
|
Moj je tudi bil v nedeljo ful miren in sem se že malo bala, oziroma mislila, da bo morda akcija te dni pa me je včeraj tako zbrcal, da me boli še danes trebuh
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:31:04
|
|
|
|
amor real
|
LARA ma ku dela kažin ji je sigurno lepo u buščku, dej alla kuraja do kraja
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:34:00
|
|
|
|
amor real
|
Prej so me klicali iz službe, da smo dobili plačilne liste in sem jim rekla naj mi odprejo in počasi povejo koliko je , ker sem že od 2/7 doma in ni potnih stroškov ne malice in še od 22/8 sem na porodniški , pa pravijo, da za tako malo mi niti govorile ne bodo Kao novi plačilni razredi pa plačna reforma v javnem sektorju, pa se sodelavki, ko ima 36 let delovne dobe pozna 12 EUR bruto - SRAMOTNO
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:36:52
|
|
|
|
ključek
|
Kao novi plačilni razredi pa plačna reforma v javnem sektorju, pa se sodelavki, ko ima 36 let delovne dobe pozna 12 EUR bruto - SRAMOTNO javna uprava in virant.................. ...............kaj češ...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:37:43
|
|
|
|
ključek
|
jz sm se pa pobarvala, pa sm misnla, da se itak ne bo ful prijelo...............pa se je.................kr mal preveč rdeči odtenek imam.................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 12:55:16
|
|
|
|
ključek
|
js pa musako kuham .............. mljask. ................. njami....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:07:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubi si je premislila..... nočem še it to je pa fajn, da lahko sama izbiraš..............jz bi pa že šla, pa ni za to.............. Jaz sem do današnjega pregleda tudi upala, da bi šla čim prej No danes pa sem si premislila, vsaj malo še naj zdrži, da se nekatere stvari razjasnijo Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:11:47
|
|
|
|
Tejchy
|
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim ............ to pa ni fajn..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:29:31
|
|
|
|
ključek
|
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim upam, da se kmalu vse uredi.................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:29:58
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Sem dobila tudi rezultat za streptokok in je negativen Super!
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:37:20
|
|
|
|
alysa
|
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim ... pa glih sedaj si je premislil ... držim pesti, da vse uredi, kot je treba ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:40:48
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubi si je premislila..... nočem še it to je pa fajn, da lahko sama izbiraš..............jz bi pa že šla, pa ni za to.............. Jaz sem do današnjega pregleda tudi upala, da bi šla čim prej No danes pa sem si premislila, vsaj malo še naj zdrži, da se nekatere stvari razjasnijo Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim Sva že dve, ki imava princa, ki hoče sedet na riti. Jaz še kar upam, da se mi bo mogoče obrnil. Ampak narava že ve zakaj je tako. Sem pa danes dobila napotnico za PDC in se moram naročit in bom vidla kaj mi bodo tam rekli, al gremo vaginalno na carski rez.
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:41:15
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,upam,da se vse lepo uredi. Pa vemo,da se bo
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:41:35
|
|
|
|
lana luna
|
Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim joj lumpek mali... jest upam da si hitro še enkrat premisli in se obrne nazaj na bučko
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 13:45:35
|
|
|
|
lana17
|
Saraya, potem e boste pa kopal.A, ne?
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 14:00:04
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Moj se je namreč v zadnjih 14-ih dneh obrnil v medenično lego Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim joj lumpek mali... jest upam da si hitro še enkrat premisli in se obrne nazaj na bučko Držimo pesti .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 3.9.2008 14:03:56
|
|
|
|
arabela*
|
lana17,ja mislim,da bomo počasi kopali.Jaz bi kak teden še počakala,pol pa akcija enkrat tedensko bo čist dovolj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?