|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
24.9.2008 9:51:33   
lana17
vetrovne kapljice pa tud mi že prakticiramo....

Dobro jutro!

Berem, da prakticirate vetrovne kapljice. kje se jih kupi, al so na recept in kako se jih dozira? kdo vam jih je priporočil?
naš zakladek je bil včeraj buden od popoldan, šele ob 23 h se mu je uspelo umirit in zaspat.

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kje se to dobi?????? Jst imam joške ku beton.... in take ku Pamela ANderson..... tko trde, da Lara sesa ful težko.... se matra in matra.... na koncu ji morem dat še malo dodatka, čeprav imam mleko.....Pa boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si masiram, ma ne pomaga za dolgo..... bi mogla sam to delat....

Modrček za dojenje mi je bil prvi dan še prav.... danes zgleda pa ku nek erotičen pripomoček....

Lara pazi, jaz sem tud imela naval mleka, no pred dvema dnevoma, ko sem mislila, da je že vse mimo, pa vročino. zdaj sem na ospenu, ker sem imela vnetje dojke. sreča, da sem hitr dobila zdravila, ker je bilo že naslednji dan boljš, tretji dan pa sem bla že čist brez vročine. men so rekli, da naj hodim pod čim bolj topel tuš in si masiram dojke, naj si samo ročno stisnem mleko. en podoj le na eni dojki. po končanem podoju mrzel obkladek, da zavira nastajanje novega mleka.

Čestitam za rojstvo hčere!

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Ne vem, od kod ideja, da popek zavozlajo  Popek se pusti, ko krn odpade, se sam naredi. In res je odvisno od matere narave

vrjetno mislijo, ko se popek poveže z vrvico.

Punce s čim si zdravite hemeroide? ste jih imele že med nosečnostjo, al ste jih dobile po porodu?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.9.2008 10:22:02   
arabela*
dobro jutro.
Za vse en user posted image .
Me smo do destetih pančale,prave lenobe smo postaleuser posted image
Mala se je ob osmih zbudila,se jo samo približala k zizi,da se pocartka,min,je že spala.Pa sem jo kar v to njeno lupinico dala(ki jo ima najraje),pa lupinico na veliko posteljo postavla,ji dala roko,jaz zraven nje,pa sma spale ko ubite.Tak,da vem za drugič.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.9.2008 10:27:26   
lana luna
dobro jutrouser posted image user posted image jest sem še fejst zalimana... še mal potegnem zjutri dokler je še časuser posted image

u glavnm user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke novim maicam, njihovim zakladkom in očkotom user posted image user posted image user posted image user posted image

lara croft si nas pa kar dolgo pustila v negotovosti... ti ti lumpa...user posted image user posted image user posted image

jest sem še zmerej 2v1, ampak se moj PDP vztrajno bližauser posted image pa vsak dan me kličejo pa sprašujejo če sem že kej naveličana... ja pa nism... zakaj bi pa blauser posted image

v petek mam amnio in mogoče jim rata da mi ponereč kej sprožjouser posted image no sej jest itak že ves cajt navijam, da bi rada 27. rodila. ampak po drug stran pa vsi pametujejo da je prva nosečnost vedno čez PDPuser posted image

ja men zadnje čase ful paše šetat, to je prou noro. zanč sm šla na CTG, sm šla kr peš v P. sm hodila 40 minut...user posted image user posted image user posted image sm se sami seb smejala, da če bi me tam obdržali, bi lohk pol rekla da sem šla peš u Rimuser posted image user posted image user posted image

no tkole, mal updata... zdj pa pejte hitro svoje zakladke nazaj božat... ste večinoma res sam še mamice tle na forumu. nosečk aktivnih je že zelo malo...

no sej se vam kmalu tut me user posted image pridružimo...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.9.2008 10:34:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
Lara - a je bla pol tak velika kot si pravila, da bo?user posted image  
.... ma saj veš firbčnost...pa to...user posted image

Aja teža.... 3440 dolga pa 51.... glavica 34,5.... Ni bla tko veliko, kot sem se bala... gineka se je malo zmotla..... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.9.2008 10:38:45   
Tejchy
Jutro babe!

LARA - čestitke za pupo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa čakamo babico in imamo vse pripravljeno za prvo kopanje user posted image  user posted image  user posted image ...
Včeraj smo bili tudi 15min na sprehodu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... smo sprobali voziček user posted image  user posted image  ... tamali je spal ko user posted image  .... tko da zdj mam recept, ko ne bo dal mira... sam v voziček in gremo naši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

vetrovne kapljice - Koroške lekarne.......... mislim, da jih cela Slovenija kupuje na Koroškem... jih ful hvalijo.

Nič, zdj pa morm iti... Nikec kliče.........
lepo se cartajte...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.9.2008 10:45:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,čimprej si nabavi črpalko,pa izčrpaj mleko.Full pomaga,jaz tako še zdaj naredim,ker imam take zize,da je joj,če mala pravočasno ne pije.Pol,ko izčrpam,pa je feeling,ko da sem 5 kg zgubilauser posted image

Saraya..... mi ne rata s črpalko - ročno - sploh mi ne naredi vakuma.... sploh ne gre nič ven... če se molzem sicer teče ma ne  kakih potokih.... joške pa ostajajo trde...

Lara pazi, jaz sem tud imela naval mleka, no pred dvema dnevoma, ko sem mislila, da je že vse mimo, pa vročino. zdaj sem na ospenu, ker sem imela vnetje dojke. sreča, da sem hitr dobila zdravila, ker je bilo že naslednji dan boljš, tretji dan pa sem bla že čist brez vročine. men so rekli, da naj hodim pod čim bolj topel tuš in si masiram dojke, naj si samo ročno stisnem mleko. en podoj le na eni dojki. po končanem podoju mrzel obkladek, da zavira nastajanje novega mleka.

Lana 17..... ma kaj čem bit stalno pod tušem? ufaaaaaaa... sem rajš na netu....user posted image user posted image user posted image Se bojim, da bom tudi jst hmal na antibiotikih... čeprav masiram in masiram... pa možek mi tudi pomaga.... pa kr ostaja trdo....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.9.2008 10:47:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

vetrovne kapljice - Koroške lekarne.......... mislim, da jih cela Slovenija kupuje na Koroškem... jih ful hvalijo.

Bi ti meni poslala ene take kapljice? user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.9.2008 10:52:00   
Mia007

user posted image   
21.9.2008 20:54:45   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("9/21/2008 8:54:45 PM",0,0,0,3088046,150)
user posted image

Lara Croft Pridem v nedeljo.... :)

Croftova jr.
user posted image

titleAndStar(1567,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 1567
Član od: 3.5.2007
Kraj: Sežana
Status: prisoten user posted image
Ma kaj pr oštji ni nikjer nobene, da bi malo poklepetala z mano?user posted image

(odgovo

:))))))))))))Lara kako si ti rodila 19.9.......poglej kaj si napisla 21.9.........

Mamice SREČNO vam in vašim srčkom.

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.9.2008 10:55:57   
Lara Croft

:))))))))))))Lara kako si ti rodila 19.9.......poglej kaj si napisla 21.9.........

Tisti večer je bla moja mikina deklica pod lučko in sem imela mal časa in šla dol na internet.... user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.9.2008 10:57:09   
Mia007
Ti, ti:)))))))))))))  si pa po hudiču a? Čestitke za pupiko in  uživaj raje več z njo k PC-jem:)))

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.9.2008 11:04:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Ti, ti:)))))))))))))  si pa po hudiču a? Čestitke za pupiko in  uživaj raje več z njo k PC-jem:)))

Sem po hudiču, ne?user posted image user posted image

Ma panča, veš.... sej jo imam stalno pr sebi... jo sam lupčkam in gledam.... Tudi danes ponoči sva kr na kavču spali.... sem jo tla sam mal pocrtat.... pol sva pa zakomirali kr obe....user posted image Koma od 2h do 8ih...

štiri dni v bolnici, ne vem, če je bla 2 uri skupaj v tisti kišti..... user posted image user posted image Razen ponoči....

Zdej sem jo pa dala mal v zibko, da se navadi tud nanjo.... no pa še možek hoče prit na svoj račun.... že med nosečnostjo se je počutl prikrajšan.... user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.9.2008 11:20:23   
Mia007
Na sem vse lepo napisala, kako sem stopila do vas na vauser posted image šo stran.....pa mi je vse  zbrisalo:(

Pa bom napisala še enkrat.

Pred devetimi leti , 9.9.1999 sem rodila mojo pupiko Lano, zdaj je že pupa, pa sem malo prečekirala vas septemberke.....in evo vidim Laro....... eno pojavo.....user posted image  

No midva suser posted image že nekaj časa delava na tem, da bi imela še enouser posted image  ali user posted image , pa ne ratauser posted image .... Mogoče bom pa jaz naslednje leto, ko bo pisalo leto 2009 spet na vrsti, da objamem moj drugi zakladek:)

SREČNO VSEM in mamicam in očkom  in otrčkom, bratrcem, sestrima.user posted image

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.9.2008 11:22:02   
*bubi*
vrjetno mislijo, ko se popek poveže z vrvico.

Pa tudi to ni nujno. Bubiki ga niso nič prevezali, samo pustili smo, da je odpadel.

Bubiju pa je že sestra v P prevezala pred odhodom domov.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.9.2008 11:25:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Mi pa čakamo babico in imamo vse pripravljeno za prvo kopanje user posted image  user posted image  user posted image ...

Mi tudi čakamo patronažno in prvo kopanje user posted image . Ampak nimamo nič pripravljeno user posted image  Mislim, doma imam vse, ampak nič na kupčku ne čaka user posted image

In danes bo gužva v kopalnici, ker imam (bolanega) bubija doma in bo sigurno hotel gledat. Saj mu ne morem prepovedat. Že itak mi je hudo, ko ga vstran držim, ker kašlja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.9.2008 11:32:14   
Lara Croft
Pred devetimi leti , 9.9.1999 sem rodila mojo pupiko Lano, zdaj je že pupa, pa sem malo prečekirala vas septemberke.....in evo vidim Laro....... eno pojavo.....

No midva s že nekaj časa delava na tem, da bi imela še eno ali , pa ne rata ....

Mia 007... a se poznava od kje?user posted image user posted image user posted image

Ma sej bo dej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... nama tudi 8 mesecev ni ratalo.... sem že mislila, da mi je garancija iztekla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.9.2008 11:34:27   
Mia007
Ne Lara se ne poznava, samo tvoje pisanje me je pritegnilo, ker po mojem si ena taka pozitivna oseba, kot sem samauser posted image

Ja upava, da bo.... , ma itak, da bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.9.2008 11:41:29   
arabela*
lara,jaz imam Aventovo črpalko,pa sem zelo zadovoljna.Moraš pa na ziz parkrat na začetku fajn pritisnit,da se vakum naredi,pol pa steče kot po masluuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.9.2008 11:46:02   
petrax
Lara čestitke za malo pupo pa dobrodošla doma!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.9.2008 13:30:50   
arabela*
pa kje ste vse čvekeuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.9.2008 13:35:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa kje ste vse čvekeuser posted image

.... evo mene.....

....pa kaj če zdaj ni nobene......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.9.2008 13:39:27   
gold fish
Saraya - kaj si ti nekaj včeraj pisala, da greš v šolouser posted image ....  Kje boš pa Mariso imelauser posted image ...

...al sem jaz narobe čitala...

...naš mali pikec je danes spal pri mamici   user posted image   od 22h pa do 4h, pol sem se pa jaz zbudila, pa sem imela slabo vest, da že 6 ur ni jedeluser posted image , pa se je seveda še on predramil in je dobil papikouser posted image , pol pa v kinderpet ...pa do 7h, pol pa spet k mamici cartat...pol smo pa jedli ob 8h.... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.9.2008 14:31:32   
arabela*
user posted image ,ja prav si vidla,grem v šolo ja.
Pa ne na predavanja vsak dan.To vodeno samostojno izobraževanje,kao neke vrste e-študij.
Enkrat tedensko imam mentorja,da predelamo snov,drugače pa se doma učimuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.9.2008 15:00:36   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

sej bo najboljše, oktober bo kmalu tu, pa bomo skupaj šle na novo temo.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi strinjam s tem,da počakamo.Sem sam vprašala,da vem,če bi mogla še kaj prebrat

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.9.2008 15:03:41   
bark
Drugače pa nimam nič časa prebirat forum.
Ponoči nič ne spimo.Kokr položim Tita v posteljico joka, pa kr naprej bi ponoč jedu. Je pa dobra stran tega,da lepo pridobiva na teži.
Pa slik še tudi nismo uspeli spravit na računalnik,kaj šele v album.
Vse bo,ko se malo normalizirala vse skupaj
....se je pa vse skupaj začelo točno danes pred enim tednomuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.9.2008 15:20:45   
bark
user posted image user posted image user posted image  čestitke za Larouser posted image user posted image user posted image

Ja končno Larauser posted image user posted image user posted image user posted image , potem ste rojeni sam en dan za nami
Tudi jaz imam isti filing glede zaljubljanja v Tita.Šment tile otroci, kaj delajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?