lana17
|
vetrovne kapljice pa tud mi že prakticiramo.... Dobro jutro! Berem, da prakticirate vetrovne kapljice. kje se jih kupi, al so na recept in kako se jih dozira? kdo vam jih je priporočil? naš zakladek je bil včeraj buden od popoldan, šele ob 23 h se mu je uspelo umirit in zaspat. IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kje se to dobi?????? Jst imam joške ku beton.... in take ku Pamela ANderson..... tko trde, da Lara sesa ful težko.... se matra in matra.... na koncu ji morem dat še malo dodatka, čeprav imam mleko.....Pa boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si masiram, ma ne pomaga za dolgo..... bi mogla sam to delat.... Modrček za dojenje mi je bil prvi dan še prav.... danes zgleda pa ku nek erotičen pripomoček.... Lara pazi, jaz sem tud imela naval mleka, no pred dvema dnevoma, ko sem mislila, da je že vse mimo, pa vročino. zdaj sem na ospenu, ker sem imela vnetje dojke. sreča, da sem hitr dobila zdravila, ker je bilo že naslednji dan boljš, tretji dan pa sem bla že čist brez vročine. men so rekli, da naj hodim pod čim bolj topel tuš in si masiram dojke, naj si samo ročno stisnem mleko. en podoj le na eni dojki. po končanem podoju mrzel obkladek, da zavira nastajanje novega mleka. Čestitam za rojstvo hčere! IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne vem, od kod ideja, da popek zavozlajo Popek se pusti, ko krn odpade, se sam naredi. In res je odvisno od matere narave vrjetno mislijo, ko se popek poveže z vrvico. Punce s čim si zdravite hemeroide? ste jih imele že med nosečnostjo, al ste jih dobile po porodu?