|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
23.9.2008 19:17:29   
ključek
Bom naučila malo rečt,ko bo začela govorit,naj ji reče,da ne utruja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.9.2008 19:39:35   
taja1235

Hojla vsem mamicam,

evo pa smo dobil net tko da se bomo zdej spet lahko tipkale ;)

Moja Ingrid je tko pridna, spi, se zbudi jemo in gremo spet spat, ponoci pa tudi ful pridna.. zbudi samo dvakrat.
Mleka mam tud kr velik vcasih si ga morm se mal iztisnit...pridejo kr bulice..
Mojo porodno zgodbo pa dobite jutri, ker sm prevec utrujena da bi jo pisala...
Aja edin velik  mi poliva pa ne vem kaj nej nardim ;( pa ful kolca tko k je v trebuscku...

Punce lep vecercek pa cim manj joka nasih user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.9.2008 20:10:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,zgleda da si preskočla moj post.
jaz še vedno iščem pokrov za zmešat pri Aventovi flaškiuser posted image

Zgleda, da si ti preskočila mojega, pa user posted image  tudi, ker sem že na prejšnji strani odgovorila user posted image user posted image user posted image

.... jaz sem ga našla....ampak, ker odgovarjam sproti.... se pač to zgodiuser posted image ...

...drugače pa jaz isto rešujem, ko uporabljam Avent, ker v glavnem smo pri Nuku...Avent malo kombiniramo....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.9.2008 20:16:30   
gold fish
pf - fajn, da sta v redu porihtale in da je vse OK...  kako ste pa kaj težki in veliki?

Me pa zanima glede teh kapljic   Plivit D3 in AD3 - na osnovi česa se pediater odloči katere predpiše....?

jaz sem imela prvič in sedaj AD3 - pa oba fantiča s kolikamiuser posted image .... 

Sem pa brala, da naj te kapljice ne bi povzročale krčev, ampak jim  pač  zaradi kolik...kot je že Bubi napisala.... enostavno mamice njim tudi pripisujejo - je pa res težko ocenit.....  Jaz jih dajem prvi obrok zjutraj - okrog 7-8h....3 kapljice...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.9.2008 20:40:56   
pf
Gold fish imamo 4030 gramov (odpustna je bila 3370), izmerila pa jo je 53 kot je imela v porodnišnici, čeprav se mi zdi, da je večja. Je rekla, da to ni merodajno, ker je enkrat pokrčena, drugič iztegnjena. Ne vem no. Zgleda, da ta pediatrinja avtomatsko da Plivit D3, ker ji nisem niti rekla nič pa mi je kar to napisala. Imam pa tudi številko od škofjeloške lekarne za oleovit. To je isto kot Plivit D3, le da avstrijsko in da "baje" ne povzroča krčev. Meni je pediatrinja rekla, da te kapljice povzročajo krče, ampak manj od AD3. Bom jutri kar videla, ker zaenkrat imava medve s krčki mir, mogoče zvečer 30 minut jo nekaj zvija, ampak ne morem ravno reči, da so to kolike.

Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.9.2008 20:51:13   
Lara Croft
Najprej čestitam vsem mamicam, dojenčkom pa čimlažje biavnje in prilagajanje na drugačno okolje.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,kje pa si tiuser posted image

Midve z Lariko sva danes prišle domov.... rodila se je v petek 19. user posted image

Celo noč sem bla s popadki.. začelo se je na 20 minut.... ob 6 zjutraj so bili na 7... tko da se je moj možek imel čas se obrit.... user posted image user posted image user posted image

POl pa prideva v POstojno.... aleluja, popadki zgineno.... pol ure CTG-ja... en bogi popadek.... sva hotla it domov, pa je babca rekla, da me še pregleda.... sem bla sicer odprta samo 3cm ampak vse je blo zlo mehko.... Pa je rekla, da sem za v porodno.... juhuhuuuuuuuuuuuuuuu

Sicer sem jaz hotla bit tam v porodni zlo mobilna..... hotla sem hodit med popadki, ma nekako sem se po celi noči v krčih počutla zelo razštelana....

V glavnem, eno uro sem bla tam kot na dopustu, ker nisem hotela takoj umetnih.... pol mi je pa ratalo ful nerodno..... soseda je dihala ku slon, jaz pa zehala...user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa mi je dala okrog 9h umetne.... no, pol se je pa končno začelo..... sem bla prow mal hepi.... user posted image user posted image user posted image Ma je blo kr znosno..... do predrtja mehurja.... ajutooooooooooooooooooooo...... moj možek je komaj skrival solze, ko me je gledal....... Ob 9.45 so mi predrli mehur...... sej veste, kaku lepu je potem, ne? user posted image No, ma vmes mi je babci ratalo rečt, da hočem, da ji naredi lep popek, da bo lahko nosila pirsing....user posted image user posted image user posted image user posted image Ma je rekla, da to ni odvisno od njih, ampak od matere narave.... če ona pravi, bo že res, ne bom raziskovala tega....

V glavnem, hmal potem mi reče, da sem odprta 10 cm in da se bom obrnila na hrbet..... ej babe, jaz ji nisem verjela, da sem lahko že tko hitro čist odprta in sem jo vprašala, da če je sigurna.... user posted image user posted image user posted image Matr, enkrat vmes sem zazjala, da me bo razneslo, če bom tok pritiskala..... Našo Laro je katapultiralo ven ob 10.26 minut.... user posted image user posted image in sploh ni nič jokala....

Nisem pa ob njenem rojstvu čutla nobene ganjenosti... ku neko neznano bitje se mi je zdela.... Pol pa se je iz trenutka v trenutek stanje spreminjalo..... vsakič se mi zdi, da več ku tok ljubezni pa že ne morem čutit.... pa se vedno motim.... user posted image ....ne bi šla še enkrat skozi kakšno nosečnost... sploh ne porod, čeprav je bil hiter...... razen, če bi vedela, da gre zanjo....

Sem še nekaj hotla napisat, ma se ne spomnem, kaj... user posted image

Aja.... z morango sva bli skupaj v sobi.... user posted image user posted image Samo amor real je manjkala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.9.2008 20:59:47   
alysa
Midve z Lariko sva danes prišle domov.... rodila se je v petek 19.

user posted image user posted image user posted image  čestitke za Larouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.9.2008 21:00:21   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.9.2008 21:03:01   
ključek
Sem pa brala, da naj te kapljice ne bi povzročale krčev, ampak jim pač zaradi kolik...

kdaj pa dobiš te kapljice?? in jih je obvezno dajati otroku??? jz to nič ne vem kako in kaj, zakaj..........

Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.9.2008 21:31:10   
Lara Croft
Sintocinon-, špricneš v nosnico na kateri dojiš, pet min predn greš dojit, in potem spet, ja pa tut stiskala sem se neki, sam mi je pol patronažna rekla, da ni treba več.

Kje se to dobi?????? Jst imam joške ku beton.... in take ku Pamela ANderson..... tko trde, da Lara sesa ful težko.... se matra in matra.... na koncu ji morem dat še malo dodatka, čeprav imam mleko.....Pa boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... si masiram, ma ne pomaga za dolgo..... bi mogla sam to delat....

Modrček za dojenje mi je bil prvi dan še prav.... danes zgleda pa ku nek erotičen pripomoček....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
23.9.2008 21:51:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Midve z Lariko sva danes prišle domov.... rodila se je v petek 19. user posted image

user posted image user posted image user posted image    čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.9.2008 21:54:58   
gold fish
Lara - a je bla pol tak velika kot si pravila, da bo?user posted image  

.... ma saj veš firbčnost...pa to...user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.9.2008 21:55:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.9.2008 21:57:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kje se to dobi?????? Jst imam joške ku beton.... in take ku Pamela ANderson..... tko trde, user posted image user posted image user posted image

.... jaz sem imela pri prvem tak..... me je skoraj kap...sem imela kao urgentni cr, grem drugo jutro do kopalnice v šok sobi, pa pol take kot umetne...ma sem mislila, da so narobe operacijo narediliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.9.2008 22:01:14   
amor real
Aja.... z morango sva bli skupaj v sobi.... Samo amor real je manjkala....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.9.2008 22:04:42   
amor real
Jaz sem vama delala družbo v čakalnici na ctg, ko sta vidve bile v porodnih sem jaz bila tam par metrov od vaju. user posted image  
Ah, ta naš Pikec noče ven, danes je 23/9 pa nič. Edino se tolažim s tem, da bo tehtnica in ne devičnik user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.9.2008 23:17:20   
arabela*
Larauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.9.2008 23:19:09   
arabela*
lara,čimprej si nabavi črpalko,pa izčrpaj mleko.Full pomaga,jaz tako še zdaj naredim,ker imam take zize,da je joj,če mala pravočasno ne pije.Pol,ko izčrpam,pa je feeling,ko da sem 5 kg zgubilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.9.2008 23:22:40   
arabela*
bubi,hvala za inf.sem probala kar s pokrovom zmešat mleko,pa greuser posted image .
ima neke tehnike ta aventuser posted image
Pa tista podloga je tud fajn za v kinderpetuser posted image
edino ko je dvignjeno ležišče,mki mala kar pleše not,danes zjutraj je povprek spala.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.9.2008 23:25:04   
arabela*
Prej je malečka ležala v lupinici malo nagica in jo naenkrat lakota zagrabi.
Pa je pojedla 120 ml AR,pa je na koncu še jokala ko dež,sem ji dala še zizo in še je tam jedla.Pol je pa še hotla in ji nisem pustila.Glede na to,da mi je zrasla za celih 5 cm,se mi zdi,da dost jeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.9.2008 23:26:40   
arabela*
ja nič,bo počasi treba malo it pod odejo,če ni nobene za čvekuser posted image
Se beremo jutri,noččččččččkkaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
24.9.2008 7:26:06   
*bubi*

ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3321
24.9.2008 7:27:29   
*bubi*
No, ma vmes mi je babci ratalo rečt, da hočem, da ji naredi lep popek, da bo lahko nosila pirsing.... Ma je rekla, da to ni odvisno od njih, ampak od matere narave....

Ne vem, od kod ideja, da popek zavozlajo user posted image  Popek se pusti, ko krn odpade, se sam naredi. In res je odvisno od matere narave user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 24.9.2008 7:32:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3322
24.9.2008 7:31:40   
*bubi*
Pa tista podloga je tud fajn za v kinderpet
edino ko je dvignjeno ležišče,mki mala kar pleše not,danes zjutraj je povprek spala.

Jaz imam v zibiki dvignjeno ležišče in mi tudi "zapleše" not. Ja, niso več čisto pri miru ti naši user posted image  user posted image

Na veliki postelji, ko spi na tej blazini, pa se ne premika. Ji pa dam glavico vedno v tisto vdolbinico, potem težje ven "spleza" user posted image

In ravno včeraj zvečer sem ugotovila, da bo treba bubiki novo kupit, tole pa bubiju vrnit.

Za vse, ki ne veste, o čem je govora - o blazini proti polivanju, ki je primerna že za novorojenčke in je trenutno v BC v akciji user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.9.2008 7:52:10   
petra1978

Čestitke mamici in Lariki!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.9.2008 7:54:43   
petra1978
Edino se tolažim s tem, da bo tehtnica in ne devičnik

Se podpišem. Sem tudi jaz tehtnica, samo upam pa, da ne bo čakal do mojega rojstnega dneva. Ker potem me bo pa res že razneslo.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?