emi*
|
Ola! Glede podiranja kupčka,jaz sem opazla,da ga naša vedno podre ali po dojenju v 10 sekundah ali po pol ure in več.Jaz skoraj vedno počakam,le ponoči se mi ne da pa jo dam spat. Zdaj prav vedno ga ne podre ampak večinoma pa ja,je treba samo masirat hrbet pa malo po ritki tapkat,pol ko se segreje pa gre ven.Najhuje mi je ko zaspi po dojenju pa čakam ta kupček pa ga ni in ni.Odvisno,če se premakne pa ji zleti. Joj glede te čišče,sploh ne vem na čem sem več,v soboto naj bi se prenehalo vse,je bla kao fešta pol pa kar naenkrat v nedeljo i ovo na novo.Spet dva dni puščam,zdaj pa si mislim kaj je to,pravijo,da fešta pol traja tudi do dva tedna.Še katera pušča?? V ponedeljek pa mam pregled pri G,upam,da se do takrat ustavi.In to me boli oz.me je samo en jajčnik,tako čutim. Uffa hotela sem it malo ven pa neki vidim,da je začelo padat,tolko da se vidi.Samo še to manjka. se tisti mozoljčki sušijo na ličkih,je že malo boljše,upam da bo ta teden zginlo,da ni tako rdeča. Ponoči pa en dan spi po 5h,drugi dan ma 3h al pa manj,pa jo začn navijat.Zdaj pa spi. Kaj ji je ko se dere pa noče bit tiho,ko ji nič ne paše?? Preoblečem jo,nahranim,toplo ji je,................ona pa še naprej fešta,pa je tudi ne zvija,samo dere se v prazno,KAJ TO POMENI??
|