|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
27.8.2008 21:32:04   
Lara Croft
Boste kej čvekale, al ugasnem to bomboniero tle? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Septembrke 2008 - 4. del
27.8.2008 21:35:53   
amor real
Ciao, čvekice!

Najprej, čestitke naši pf za njeno Lano user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.8.2008 21:37:38   
ključek
user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.8.2008 21:38:30   
amor real
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sarayo!

Vidim, da se danes tukaj kar dogaja user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.8.2008 21:41:55   
amor real
No, jaz sem danes iz pregleda, vse je o.k., tunel user posted image  je še zaprt, po besedah od ginekologa ni še za pričakovati najinega Pikca v 10 dneh. Dal me je tudi na ctg, pa je bilo vse o.k., beljakovin v urinu ni. Od danes naprej bom pa imela samo še ctg-je in potem nesem ginekologu pokazat izvid in to je to. Vzel mi je tudi bris za streptokok, tako, da sem danes opravila kar vse in še je bilo v Postojni tako zatišje, da sem v 1,5 ure opravila vse user posted image . Juuupi, če nimam več pregledov pri njem sem se rešila TEHTANJA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
27.8.2008 21:43:17   
amor real
Lara, prnesi rajši te ćokolatine na obalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
27.8.2008 21:47:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Zdej, ku ne bo več vaganja, ne?user posted image user posted image user posted image ....Škoda, ki se nisi v Sežani ustvla nazaj grede.

Moj tunel je tudi bil zaprt prejšnji četrtek.... pa pojslica tudi ni kazala kakih znakov za napad... user posted image user posted image ....No, ma meni se ne mudi.... 9. smo rekli.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
27.8.2008 21:51:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Zdej sem se spovnla.... jutri pridm v Koper - brez čokolatinov.... grem na eno predstavitev.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
27.8.2008 22:13:44   
gloria
BABEEEEEEEEEEEEEEEEE
meni je voda odtekla.A moram v porodnišnico,čeprav ni popadkov????
Prosim za pomoč

...o spet bo nova mamica user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.8.2008 22:16:46   
gloria
....Pf sporoča.....

Pozdravček.Midve se že dojiva in cartava.Lana je pravi cuker,v sobi sva same.Je pa res, da si malo preveč prepuščen sam sebi,glede na to da je bil cr.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.8.2008 22:21:35   
KAHLO
uf pf...................jaz bi tudi uživala s svojo pupo......sam cr pa ne bi rada imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gloria pozdravi jo lepo...kdaj pa gresta lahko kaj domov?!?!?

Jaz pa sem mislila da k voda odteče je treba takoj v porodnišnico, in da čez urco rodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svašta....nič mene naj rajši kr moji popadki napadejo, tako da me bo moj peljal in pol sem naj tam v porodni 3 ure in pol ima da se že cartam s svojo pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so želje haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jooooooooooooooooooj meni se pa zdaj tako kokice luštajo............pa ne upam it jest.....k moram jutri v laboratorij, da mi ne bodo pol spet sikali zarad urina in soli!?!? a mislite če jih zdaj eno "skledico" pojem pa pol full pojem vode da ne sperem tega teleščka haaaaaaaaaaaaaa????user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.8.2008 22:36:01   
Lara Croft

jooooooooooooooooooj meni se pa zdaj tako kokice luštajo............pa ne upam it jest...

Oplahni jih z vodo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.8.2008 22:37:57   
KAHLO
lara.....evo pol skledice jih je že v meni.......jih pa sproti splahujem z vodo.....z vitaminiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.8.2008 22:46:06   
KAHLO
Evo da se pozna da ni naše Sarayeuser posted image lara dobro da si ti še tukaj.....no vsaj delno se mi zdi da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem seinfelda gledat....pol pa še pridem počekirat če bo slučajno kaj od Saraje že tukajuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.8.2008 22:48:09   
Lara Croft
Ma ja...usput gledat tv in klofam... user posted image user posted image user posted image Ma bom ugasnla to reč zdej... 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.8.2008 22:50:59   
gloria
gloria pozdravi jo lepo...kdaj pa gresta lahko kaj domov?!?!?

...ja sem ji že napisala da ima pozdrave od vseh nas...domov pa še ne vem gdaj gre....sem jo vprašala pa bo verjeten juter poslala....je pa fajn da ima punčko tolk pri seb po cr....ribica ni bila te sreče če se spomnem....

Neposredna povezava do sporočila: 291
28.8.2008 7:52:32   
*bubi*
Dobro jutro!

Preden vas preberem, kaj ste včeraj načvekale......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.8.2008 7:55:21   
lana17
Dobro jutro!

Saraya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pf, user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje, še naprej se cartajta.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.8.2008 7:55:26   
*bubi*
Saraya sporoča:

Moje ime je Marisa, težka sem 3410, velika 49,5. Prijokala sem 27.8. ob 23.35.

user posted image user posted image user posted image

Saraya, iskerene čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.8.2008 8:17:03   
maruškaŠ
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.8.2008 8:20:30   
*bubi*
Jaz imam pa eno vprašanje glede steriliziranja dud in stekleničk. A je dobro, če natočim vodo v plastično skledo, zmečem vse notri in dam v mikrovalovko (če ja, kako dolgo)

Ne, to ni OK. Potem je boljše na štedilniku prekuhavat v vreli vodi.
Fora mikrovalovke je namreč v pari, ki se naredi z vretjem, ta para potem s kondenzacijo sterilizira. Zato so te posode narejene tako, da je voda spodaj, čez pa nastavek z luknjami (recimo kot sito), na katerega zložiš stvari. Flaške torej niso direkt v vodo pomočene. Ne vem, koliko poznaš te metode, gre za simulacijo avtoklaviranja.

V pečici pa..... ojoj, jaz ne bi. Glej, za sterilnost (ko govorimo o farmacevtskih izdelkih) je treba s suhim toplim zrakom (=pečica) sterilizirat 2 uri pri 160°C. Mislim, da je neizvedljivo.  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.8.2008 8:33:50   
Tejchy
Saraya sporoča:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ISKRENE ČESTITKE

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.8.2008 8:45:11   
lana17

Saraya,  čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.8.2008 9:00:19   
gloria
Saraya sporoča:

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....čestitke

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.8.2008 9:00:40   
gloria
Dobro jutro.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!