|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
24.3.2009 21:25:36   
hanna1
sam to še zatožim,da dobim jutr obisk,...pa Hana tud,...pa Blaž tud,...pa ati tud,....uganite kdo pride user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.3.2009 6:52:55   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

sam to še zatožim,da dobim jutr obisk,...pa Hana tud,...pa Blaž tud,...pa ati tud,....uganite kdo pride user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka bo štrudl? Pridem še jaz, vmes pa poberem viator in mateyko (kolk bo pa naših prestolonaslednic z nami prišlo, pa ti težko rečem) A lahko, a lahko? user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.3.2009 11:13:08   
Laubica
KONZERVICE MOJE VSE NAJLEPŠE ZA MATERINSKI DANNNNNNNNNNNNNNNuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATEYKA -POZDRAVITA SE HITROOOOOOOOOOOOOO

Viator-ne vem razen oranže na kaj je spet alergičenuser posted image user posted image user posted image ker oranže mu ne dajem pa je spet nekaj drugauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.3.2009 17:34:51   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ka bo štrudl? Pridem še jaz, vmes pa poberem viator in mateyko (kolk bo pa naših prestolonaslednic z nami prišlo, pa ti težko rečem) A lahko, a lahko? user posted image user posted image user posted image   user posted image
he,he,ča pridete,dobite poleg štrudlna še kaj drugega,bomo šli še snežake delat h Kralju Matjažuuser posted image user posted image user posted image

Laubica,lepa hvala,tud teb želim lep dan med tvojimi sončkiuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
25.3.2009 19:55:19   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

KT...ti maš vedno odlične idejeuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
25.3.2009 20:04:49   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

KONZERVICE MOJE VSE NAJLEPŠE ZA MATERINSKI DANNNNNNNNNNNNNNNuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATEYKA -POZDRAVITA SE HITROOOOOOOOOOOOOO

Viator-ne vem razen oranže na kaj je spet alergičenuser posted image user posted image user posted image ker oranže mu ne dajem pa je spet nekaj drugauser posted image user posted image

Hvala in enako tudi od mene!!! Seveda mislim na materinski dan!

Laubica - šit tele alergije. Lara ima tud občasno mal izpuščajev po ličkih in bradi. Sem zadnjič omenila pediatru, pa misli, da bi lahko bila alerija..samo zdej pa vedi na kaj. Rekel je, naj izločim iz prehrane orehe, arašide itd (sicer tega glih ni jedla), pa pazit oram na stvari, ki imajo ful konzervansov - tega ne. Pa pazljiva moram bit pri citrusih in bananah - na lupinah je ful nekih strupov. KO lupiš, jih n esmeš prenesti na vsebino sadeža. Čez 3 tedne pa morava na kontrolo...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
25.3.2009 20:50:30   
hanna1
Ja tele alergije...to s sadjem sem pa zadnjič poslušala eno oddajo Dobro jutro,ko je bilo ravno govora o  sadju in pravilnem uživanju hrane...samo primer...včasih so nas opozarjali starši,da naj jabolk ne lupimo,ker je v olupih največ vitaminov,balastnih snovi,skratka,...zdravo!!!!!....sedaj pa,.....popolnoma kontra,določena živila so prav prepojena s kontaminenti,pesticidi in ostalim sra.....,da je treba obvezno oprat,olupit,...pa dobijo se prav posebni detergenti za pranje sadja,pa....mislim cela klobasa in zdaj se sprašujem od česa naj živimo zdravo...preveč je bilo vse naravnano količinsko in čim lepše,o uporabljenih sredstvih se sploh ni javno obelodanilo,ker bi gotovo ratal cel halo,če bi ljudje vedeli,kaj se v čudovitih sadežih še skriva poleg vitaminov,mineralnih snovi in vsega ostalega  "zdravega"  organizem pa tud vseh stvari ne more skonzumirat in pol sploh ni čudno,da je alergij,ki jim sploh ne razumemo izvora,takorekoč čez noč nastalih,......ah ni za tuhtat preveč v tej smeriuser posted image user posted image user posted image

....no naš obisk je odšel,....a ste že ugotovile kdo je bil na obisku user posted image .....še ne...no naj vam malo pomagam...user posted image

pa malo plesanj račk:
user posted image

pa malo sodelovanja pri varstvu pupe:
user posted image

Hitro kakšen šlukec:
user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.3.2009 17:39:06   
julci
kdo sta kaj tile dve mali pupikiuser posted image carici navihaniuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.3.2009 21:32:16   
Laubica
user posted image user posted image user posted image joj sta že velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.3.2009 22:30:09   
hanna1
jej,jaz pa se sprašujem,kam so poniknile vse naše konzervice z redkimi izjemami.....no jaz bom glih zdaj poniknila spat...pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.3.2009 6:42:53   
lumpa6
jutro

kako lepi pupiuser posted image user posted image , rastejo  ti naši malčkiuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
27.3.2009 14:12:14   
dašabina
hojla, smo še živi, vidim, da se vam dogaja, nam pa tud, stari smo že 14 mesecev, danes sem pa ravno srečala Makalo...
uživajte...user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
27.3.2009 15:00:57   
mateyka
hanna1, če maš tok cotic da je taka gužva, bi mi kej vzeli user posted image user posted image
kva sta modelke tamale user posted image user posted image mo moje bi mele hud žur, če bi se dobile z Inaro in Laro + Alina - vam povem en teden bi bil dež user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.3.2009 15:15:16   
mateyka
poleti, ko se pa dobimo vsi, še fantolini zraven, takrat bo pa huda toča? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.3.2009 21:55:29   
Laubica
neurjeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.3.2009 18:30:10   
viator
Ojla punce,

da nas mal dvignem.....

Kaj sta luštni Hana in Zla....frajerki, res. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz malo počivam...sem izkoristila tale deževni dan in sem uštimala cote, v glavnem od Lare....nekaj je šlo v Humano, mal bom pošenkala, pa bo red v omariuser posted image user posted image ).

Tastarejši dve sta bili na karate tekmi (pokalna - pridejo vsi taboljši iz Slo)...sta se kar dobro  odrezali..obe sta bili drugi, vsaka v svoji kategoriji (da jih enkrat malo pohvalim)

Na,  pa je vikenda praktično konec, pa še za eno uro krajši je bil....grrrrrr.

Lepo se imejte!!!user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
30.3.2009 22:05:45   
dašabina
user posted image sam da nas dvignemuser posted image
Miha ima virozo in sva doma, pa kar paše,
drgač pa nič novega, uživajte.....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
31.3.2009 22:10:45   
stephany
Pozdravček vsem!
Sem se vrnila med "žive" - čez vikend sem imela v najemu straniščno školjko - driska, krči v trebuhu,..., še danes mi ni nič pasalo jest (nič škode, imam 2,5 kg manj). K sreči nisem okužila mojih dveh fantov.
Je pa tudi v okolici kar precej bolnih - eni z vročino, drugi bruhajo, spet tretji driskajo, največji "srečneži" pa pokasirajo vse v kompletu.

Vsem, ki ste bolni pošiljam kamionuser posted image user posted image user posted image .

A ja, še to - soovraaaažim to prestavljanje ure!!!! user posted image  Zdaj še nisem zaspana, zjutraj pa ne morem vstat...

Hana in Julči - velike so že vajine dečve! user posted image user posted image , da je obisk uspel.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
1.4.2009 23:11:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Pozdravček vsem!
Sem se vrnila med "žive" - čez vikend sem imela v najemu straniščno školjko - driska, krči v trebuhu,..., še danes mi ni nič pasalo jest (nič škode, imam 2,5 kg manj). K sreči nisem okužila mojih dveh fantov.
Je pa tudi v okolici kar precej bolnih - eni z vročino, drugi bruhajo, spet tretji driskajo, največji "srečneži" pa pokasirajo vse v kompletu. ...jojmene,upam,da boš čimprej spet v redu....tele viroze....sploh ne veš več,kam kaj še pašeuser posted image user posted image

A ja, še to - soovraaaažim to prestavljanje ure!!!! user posted image  Zdaj še nisem zaspana, zjutraj pa ne morem vstat......tole  si mi snela z ust,bi zdaj še komot nekaj prčkala okrog,sam moram spat,ker mi pol podnevi skor oke sname,tolk sem na trenutke zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana in Julči - velike so že vajine dečve!user posted image user posted image user posted image se že ozirata za fanti in ker ga tako iste biksata,bi katerega kar odvlekli zlepa al zgrda s sabo,...kot naprimer danes v Sparu,....mi je bilo tolk nerodno

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.4.2009 11:25:56   
Laubica
Hojla -mi mamo na žalost ta večjega tudi bolanega vročina 38.7,boli glavica -bogo dete moje
Štefka-pozdravi seuser posted image
Kaj vas tudi ven tukaj meče zdaj sem se mogla spet prijavit-kaj je to???????????
Dosadno vreme -sem sama sebi tečna-pa v službo moram -grrrrrrrrrrrrrruser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.4.2009 11:26:22   
Laubica
kaj zdaj še ni 100user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.4.2009 11:26:48   
Laubica
hočem bit 1. na 100user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.4.2009 11:27:11   
Laubica
pa daj ne me zezattttttttttttttttuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.4.2009 11:27:38   
Laubica
eh neče mi ratat-šibam v službo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.4.2009 14:14:24   
KT
Ola konzervice!

Slabo, slabo tole pišemo. Midve z Alino sva se malo potepali, skoz moramo njen voziček za dojenčka (Jaka) okrog vozit, potem pa kje Jaka zgubi, ampak to sploh ni važno, glavno, da ima ona voziček user posted image

Vsem bolnim en zvrhan koš user posted image , da se ja hitro pozdravite.

Malo že sonček kuka v tej megleni Ljubljani, upam, da ga bo jutri kaj več!

Pozdravček!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.