|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
19.3.2009 12:36:36   
makala
Dan!
Da se javim iz "postelje". Že od nedelje ležim z gnojno angino. Do včeraj sem imela 39 vročine, no včeraj je malo padla, danes pa sem brez. Izgleda, da je antibiotik prijel. Danes sem prvič vstala, da malo prečekiram "novice", vendar bom kar kmalu odšla nazaj v posteljo, ker sem čist potna in se kar tresem. Grozna sem sama sebi, ker nisem navajena ležati. Pa ne spomnim se, kdaj sem bila tako bolna, če sploh kdaj. Res sem prov zanič. Upam, da ne bom okužila vse moje.
Lep pozdrav vsem.
Se javim, ko bom malo boljša.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.3.2009 16:52:33   
lumpa6
makala user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravi

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.3.2009 19:57:35   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

makala user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravi
še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.3.2009 22:42:39   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem dobrim željm....gnojna angina...brrrrrruser posted image user posted image ...sva jo enkrat z mojim user posted image skupj prebolevala...kolk sva bla boga,res...je huda,če te orng zgrabi,zato kar počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
20.3.2009 0:41:58   
viator
Makala, hitro pozdravi se !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa imeli obisk včeraj...prišli sta Inara in Mateyka. Z Laro sta se odlično ujeli, tako da bo treba zadevo kmalu ponovit.

user posted image

na poti na igrišče...
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.3.2009 15:49:38   
mateyka
ja, ful smo se mel fino user posted image  bom še jaz pripopala kaj slikic, ko zalaufam stacionarno mašino (zdaj moram zamenjat napajalnik, baje jutri. upam da res user posted image ).
smo se napokal roladic in bobi palčk, šli na tobogan in gugalnice, zlagali listje v kanglice in sploh in oh se mel fiiino user posted image  najboljš mi je blo, ko se je Inara previjala, jo je Lara zraven filala s keksi - mislm user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.3.2009 19:20:34   
viator
Mateyka, Lara še kar Inaro (Naro) omenja...user posted image user posted image . Ja je bilo res svetsko, Inara se je previja, Lara jo hranila s keksi...

user posted image

Danes smo preživeli zadnje cepljenjeuser posted image user posted image (zdaj je mir do šole)...in to brez dretja in joka!!!user posted image Ne moreš verjet. Pustila se je stehtat, zmerit...uff, kot v pravljici. Je pa kar ornk punca - ima 89 cm in cca. 12 kil (pri dobrih 20 mesecih). 

< Sporočilo je popravil viator -- 20.3.2009 19:21:01 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.3.2009 21:45:03   
KT
Frajerke Lara in Inara, res. Že zdaj znajo ena za drugo poskrbet user posted image  Bravo punce!

Punce moje, a ste vidle ta vreme dans - sem bila prepričana, da me bo odneslo dans popoldan user posted image  Komaj čakam poletje, da mi malo pregreje te stare kosti user posted image .

Pa delo me matra - vam povem, definitivno imam govorno napačo: ne znam rečt "NE" in vsak k ima pet minut cajta in me prosi za kako stvar, jaz takoj hopa in že delam. Skoz bolj mi je jasno, da sem nekaj spregledala al pa preskočila kak šnel kurz o organizaciji dela. Vraga, pa tak "sam svoj direktor", petek, pa svetek, zjutraj in popoldan, ni da ni, skoz jest neki prčkam. To, da živim ven iz kufra sem se pa že navadla, kakšen teden se tud razpakiram ne pošteno user posted image

Ampak dandanes se res ni pritoževat čez delo, si lahk srečen, če ga imaš tako, da grem rajš spat, bo bolj pametno.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.3.2009 20:15:31   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Frajerke Lara in Inara, res. Že zdaj znajo ena za drugo poskrbet user posted image  Bravo punce!
...pa sta res pravi frajerki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KT
Punce moje, a ste vidle ta vreme dans - sem bila prepričana, da me bo odneslo dans popoldan  Komaj čakam poletje, da mi malo pregreje te stare kosti .
...men se zdi,da so zaloge vetra ogromne....ves čas piha

...moj sine je bil pa v četrtek v Planici....bil ful zadovoljenuser posted image user posted image user posted image ...moj user posted image šel danes organizirano prek sindikata...bil ful razočaran user posted image ..nč skor vidu...vstopnice so drage ko žafranuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.3.2009 22:22:53   
hanna1
julci,.....haj....a je kaj novga na spodnjem koncu user posted image .....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.3.2009 20:28:42   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.3.2009 20:56:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Hanna ne jokat, saj bo julci kmal prisla, ne jokat user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.3.2009 21:06:28   
hanna1

.....nobene niiiiiiii.....še dobro,da se ti kaj oglasiš KT,a maš kaj fraj dni,al kakouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.3.2009 21:59:29   
Laubica
Čerrrrrr

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.3.2009 22:09:00   
Laubica
VIATOR IN Mateyka -pravi frajli sta že vajini pupiuser posted image user posted image user posted image

Makala-pozdravi se ,jaz tudi že od prejšne sobote jem antibiotik -me uho boli-pa še ni minlo grrrrrrr-malček pa je spet fasal alergijo-je bil predolgo mir -od jeseniuser posted image se je zadaj po vratu do krvi fulll skrampal in sem imela še zaprt sirup doma in mu je fajn šlo nazaj revček mali.Je pa postal ZELOOOOOOOOOO NAPOREN-res kolk je bil do zdaj ful priden ga je zdaj vsepovsod preveč -danes je po lestvi na bratovo nastropno postlo prišel sam gor,zendri nonstop,ne vem zakaj in začel je zelo malo spat -zbuja se mi že ob 6h ko je do pred 14 dnevi vedno spal vsaj do 7-pa noče več drugič hodit spat ampak samo 1x popldan spi-kako vaši spijo 1x ali 2x popoldan???????????Naš je vedno šel tam od 11-12-prvič spat ,pa je do 15-16 spal pol pa še 17-18-in je do 19h vedno spal zvečer pa ob 21h do jutra .Zdaj pa samo ob 11-ali 12h pa spi samo kako uro pa pol in pol do večera nič -zvečer gre 19.30-do jutra

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.3.2009 22:21:27   
hanna1
Laubica,po moje imata čisto krasen tempo,naša že tud lep čas hodi sam enkrat spat čez dan,zjutraj je pa tud tako zgodnja,tako da...se zanašam malo na prestavitev ureuser posted image

aja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se hitro pozdraviš in ,da se alergija pri malčku umiri....plezanje...ha,dobra tema......user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 22.3.2009 22:22:33 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.3.2009 10:41:05   
Laubica
Aha -torej mora tak urnik bit-joj samo mi je bil prejšni čist bolj všečuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.3.2009 13:16:28   
mateyka
Laubica, naša je tud 2x na dan zamenjala za 1x na dan že pred nekaj meseci. nič nenavadnega po moje. že mora tko bit user posted image

joj midve sva pa ful zbolele z Inaro, obe ful prehlajene in z vročino za vikend user posted image upam, da bova kmalu ok, da greva mal Laro pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.3.2009 14:22:16   
viator
Mateyka, čim prej se pozdravita, da bosta v formi za kakšen obisk!!!user posted image user posted image user posted image

Laubica...jaz tud mislim, da je tole čisto spodoben ritem.
Lara spi že zelo dolgo samo 1x na dan, do pred kakih 2 mesecev, samo kako uro. Odkar je bolj aktivna (plezanje na vse živo možno, na sprehod hodi peš, pa igrišče...), se je dnevni počitek mal podaljšal, na kaki 2 uri, včasih celo 3!!! user posted image (ampak redko).
Drugače se zjutraj zbudi med 6-7, zvečer gre spat med 20.00 - 21.00.  Vmes pa čista akcija!user posted image user posted image
Se je pa ravno v nedeljo zbudila že ob pol petih zjutraj..grrrr!!!!user posted image

Na kaj je alergičen Timon?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.3.2009 22:04:46   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Mateyka, čim prej se pozdravita, da bosta v formi za kakšen obisk!!!user posted image user posted image user posted image
tud od mene kamion user posted image user posted image user posted image user posted image in kup dobrih želja,da bi bile čemprej zdravi

Se je pa ravno v nedeljo zbudila že ob pol petih zjutraj..grrrr!!!!

ha,temu se pa reče vikend akcije....kako vejo,da bi atiji in mame radi takrat malo potegnili,pa nas pridno trenirajo,da ne pridemo iz formeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 23.3.2009 22:05:03 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.3.2009 22:34:04   
hanna1
tako...štrudl je pečen...za jutri....se beremo...

pa-pa user posted image user posted image user posted image

P.S.  pište kaj user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.3.2009 23:20:46   
viator

Ohhh kakšen? Pridna! Jaz bi tud en kos, al pa dvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.3.2009 17:44:22   
hanna1

Ohhh kakšen? Pridna! Jaz bi tud en kos, al pa dvauser posted image user posted image user posted image

...he,he malo ga še je,pridi....jabolčni z tenstanimi jabolki,...sem jih ravno kupla eno gajbico in zdaj imamo sadne dneve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.3.2009 20:55:33   
viator

...he,he malo ga še je,pridi....jabolčni z tenstanimi jabolki,...sem jih ravno kupla eno gajbico in zdaj imamo sadne dneve user posted image user posted image user posted image

Njami..kolk imam jaz rada take štrudle, pa pite, pa sploh vse sladkarije...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.3.2009 21:24:03   
hanna1
na,pa ga ni več,....ko bi se men dalo take stvari bolj pogosto delatuser posted image ...mi je včeraj prjatelca prnesla toliko oblačil za Hano,....jaz pa ne vem,kam naj dam še,....bom morala spet temeljito prevetrit omare,...pa kr ni časa user posted image ,....al pa volje user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?