|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
19.10.2008 10:37:55   
Laubica
Punce HAUS nima podnapisov -tako da lahko takoj dalje pošlem kera bo imela ker jaz ne razumen toliko da bi gledala brez podnapisovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tko žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.10.2008 19:33:08   
hanna1
...no tud jes sem se napeglala user posted image -jutri imava pa s Hano zobarja
lumpa,kako posrečen kužek.....kakšne pasme pa je...pravi knedlček user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.10.2008 19:37:19   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

mi imamo pa novega člana
user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po moje je tole zlati prinašalec......kolk sm fletenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.10.2008 21:03:50   
lumpa6
ja je zlata prinašalkauser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.10.2008 21:05:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...no tud jes sem se napeglala user posted image -jutri imava pa s Hano zobarja
lumpa,kako posrečen kužek.....kakšne pasme pa je...pravi knedlček user posted image

ja jaz sem tudi speglala 6 strojeu pa še za jutri imam enih 4, tak da bom celo dopoldne za likalnikom, še dobr da mi je dragi kupu tizga na paro

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.10.2008 21:18:35   
julci
Čer pri nas je pa Zala zbolela.Smo bli celo noč pokonci in v joku.Zgleda da jo še trojkica matra,pa vročina,da o nahodu ne govorimo.Upam da bo vsaj noč bolj mirnauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.10.2008 21:47:44   
viator

Čao punce,

najprej sem še dolžna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TIMON za prve korake!!! Frajerček - malo pred prvim letom.

Joj, kolk hitro tale vikend mine grrrrr. Dvakrat se okol obrnem, pa ga je konec.

Drugače smo recej klasično - v soboto so imele punce karate tekmo, ata jih je peljal v Sevnico. Sta bili kar uspešni - starejša 5. v precej hudi konkurenci, Lea pa je celo zmagala. user posted image

Danes smo šli malo ven, neki sem po bajti brkljala...na evo, pa je konec.

Neli - avatar je kraaseen..uhh poletje.

Natasa - čuvaj se!

Lumpa6 - Kakšen lušten kužek.

Julci, kako si. A si dobila kakšen odgovor pri Pušenjaku? Upam, da bo noč mirna

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Viator - a ti tudi hodiš na Pilates? Jaz sem bila do sedaj dvakrat, dvakrat pa "varuška" ni prišla pravočasno domov. Je pa fajn, a ne? Se razmigaš. Sem še potem ene dva dni čutila nekatere mišice...

Ja, zdej drugo sezono. Prej sem pa na pace, pa aerobiko pa taebo...meni se pilates tudi fulll dopade. Res se raznigaš. Jaz imam kar fajn težave s križem, pa se mi zdi da mi kar pomaga.
Joj, sem prebrala tole z zobki in moro..user posted image ...bogi Klemen. Sej ni nujno, da se bi ponovilo..

Evo tolk za danes - vsem lahko noč, punce moje!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 932
19.10.2008 21:58:52   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Čer pri nas je pa Zala zbolela.Smo bli celo noč pokonci in v joku.Zgleda da jo še trojkica matra,pa vročina,da o nahodu ne govorimo.Upam da bo vsaj noč bolj mirnauser posted image
bogica Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej bolje in mirna noč.....viator,pridna pa stephany tud,da nardite nekaj zase,jes mam izgovor,da še vedno čakam na CD od julci...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja živalce...imam občutek,da naš Puki umirauser posted image user posted image user posted image user posted image -pa tolk sem se ga branila,zdaj se mi pa tolk smili,sam je že star več kot 2 leti,tolk je pa tud življenjska doba ruskih hrčkov...se tako rad crklja...upam samo,da ne bo predolgo se mučil,pa še poškodoval se je,ima pri zadnji nogici prav pretrgano in zdaj ga mažem z Nonijem,sam dvomim,da bo kaj pomagalo....ehhhhhh

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 933
19.10.2008 22:00:22   
hanna1

user posted image

...ampak tale mi je pa res dobra...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.10.2008 16:19:40   
julci
hojla

nikjer nobene,mam malo časa.malika še panča popoldansko spanje,pol pa gremo malo po nakupih.Sine vse prerastuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.10.2008 16:20:21   
julci

user posted image

...ampak tale mi je pa res dobra...user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna carteka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.10.2008 21:04:48   
neli99
ojla user posted image

stefany zadnjič sem pozabla komentirat une nočne more ... tut pri nas je blo nekaj podobnega, se je zbujal z neutolažljivom jokom in se mi je tut zdelo da sanja. se je pa kar sem pa tja ponavljalo, vse do zdaj, ko spet spimo celo noč.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.10.2008 7:36:59   
lumpa6
dobro jutro
user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 938
21.10.2008 10:01:09   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ojla user posted image

stefany zadnjič sem pozabla komentirat une nočne more ... tut pri nas je blo nekaj podobnega, se je zbujal z neutolažljivom jokom in se mi je tut zdelo da sanja. se je pa kar sem pa tja ponavljalo, vse do zdaj, ko spet spimo celo noč.

Hec, pri Lari so se tudi more pojavile..najprej začne v spanju hlipat, potem pa sledi hud jok...joj, revčki. Bog ve, kaj se jim sanja.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 939
21.10.2008 21:11:25   
neli99
čer user posted image

no pa lahko noč tudi user posted image

pa nikar tok ne glejte hausa sej ni tok fest user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.10.2008 21:40:25   
julci

čer user posted image

no pa lahko noč tudi user posted image

pa nikar tok ne glejte hausa sej ni tok fest user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 941
21.10.2008 22:50:30   
hanna1
...uuuuu....Haus...pozabla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 942
22.10.2008 10:49:51   
viator

...uuuuu....Haus...pozabla...user posted image user posted image user posted image

Šit, jaz tudi...pa bi ga komot gledala, ker sem pilates špricala. Grrrrrrruser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.10.2008 13:29:51   
hanna1
oj,viator,a ti tud kdaj špricašuser posted image -glej,da tega ne prebereta tvoji dekleti user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.10.2008 15:25:38   
Duškica
Evo mene malo......sem z malčkom doma, ker je zbolel. In ker zdaj spi, sem si odtrgala čas za kavo, pecivo in laptop!!user posted image user posted image user posted image

Nič vas nisem brala za nazaj, bom pa poskusila sledit za naprej....

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.10.2008 19:31:15   
viator

oj,viator,a ti tud kdaj špricašuser posted image -glej,da tega ne prebereta tvoji dekleti user posted image

Jaaaa, samo pssssst, user posted image nič okol govort.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
22.10.2008 19:32:16   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Evo mene malo......sem z malčkom doma, ker je zbolel. In ker zdaj spi, sem si odtrgala čas za kavo, pecivo in laptop!!user posted image user posted image user posted image

Nič vas nisem brala za nazaj, bom pa poskusila sledit za naprej....

Oj Duškica, sem te že pogrešala. Upam, da ni kaj hudega z malčkom...pa seveda čimprej se pozdravite.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
22.10.2008 21:19:51   
neli99
dan ... a ja se opravičujem, čer user posted image

no danes sem mela "probno vožnjo" kar se službe tiče. sem šla od doma iste ure kot bom sicer hodila, imela dolg uvodni sestanek s šefico ... je toook novga user posted image  za začetek sem sploh iskala kje ma svojo kancelarijo, so vmes prenavljali in selili, tako da je blo prav smešno, kot bi na novo prišla delat user posted image ... no ja, itak bom pa padla not in bom mogla plavat, tako da je šlo itak pol mimo.

v principu sem bla pa zelo vesela starih ljudi, s katerimi smo delali in se štekali ... ne to službo res ni kar tako za zamenat, dobri sodelavci so zlata vredni ... in pol sem še dve uri hodila okol, da sem vse pozdravila in obdelala ...

mislim da kar se mene tiče bo dobro da grem delat ... otročkoma pa tut ne bo hudega, čeprav je dragi komi uspaval ta malo do službe ... in ko sem prišla nazaj je ta mala takoj stegnila rokice in ni blo šans da bi se šla preoblečt iz ta lepih cun v delovne, je pognala tak halo, da sem jo kar tako vso čokoladno vzela v naročje ...

in po dolgem času smo preživeli res mirni dve uri do uspavanja, otroka nista sitnarla ker sta me bla tok vesela, jst pa sem se tut maksimalno trudila da nisem bla koj sitna ... in uspela sem jih dat spat sama brez tašče kar se tut že dolgo ni nardilo ... bravo mi user posted image  (ponavadi petra pošljem dol s kako knjigico da lahko ta malo u miru uspavam ),

sej bo ... čeprav brez solzic pa ni šlo ... že danes ... user posted image  ... a ja mojih, da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image  ... sem mela cmok v grlu ko mi je sine mahal adijo in ko sem se vračala ... vmes je bila pa itak akcija.

zdej se grem pa še mal poglabljat v goro papirjev ki sem jo dobila za domov. user posted image  ... urniki, seznami, letni delovni načrt ... bla bla bla ....

predvsem mislim da bom tokrat če mi bo uspelo jemala službo res kot službo in ne bom mislila da moram spreminjat svet. če mi to uspe, nam ne bo hudega.

na zdej pa neham težit ...

pilates user posted image  .... julči user posted image user posted image user posted image  jst še kar čakam pa čakam pa čakam na šlauf kiler CD user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 948
22.10.2008 21:50:48   
hanna1

pilates user posted image  .... julči user posted image user posted image user posted image  jst še kar čakam pa čakam pa čakam na šlauf kiler CD user posted image user posted image user posted image  ...
user posted image user posted image user posted image user posted image jes tuuuud .....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 949
22.10.2008 21:54:35   
hanna1
neli-glede na vse,kar si napisala,lahk rečem sam..super,da si tako zorganizirala in pol ko so stvari že v neizogibnem teku,se vedno vse nekak dobro reši...veliko zadovoljstva v službi ti želim in naj ti dnevi prijetno in hitro minevajo,doma pa naj te vedno čakata dva nasmejana korenjačka,ki se jima bo tudi brez tebe najbrž toooooooliko dogajalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?