|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
13.10.2008 21:11:38   
julci
Kdaj prideš v četrtek??? Jaz imam ob dveh z Juretom ceplenje!!

pridemo popoldne okol 17 ure.Če maš slučajno čas,za kavico

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.10.2008 21:37:23   
Duškica
Si bom poskusila zorganizirat. Kje pa???

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.10.2008 21:38:45   
Laubica
hvala vsem za lepe želje-zdaj je zaspal-upam da bo mirna noč-grem-nočko

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.10.2008 21:47:48   
stephany
Ojoj, Laubica, to je pa že preveč za en dan! user posted image  Upam, da bo Timonu kmalu bolje! user posted image user posted image user posted image
Drugega ne morem, lahko pa ti pošljem en veeelik user posted image .
Glede psičke te pa čisto razumem. Tudi jaz se vedno preveč navežem na živali. Še vedno se spomnim, kako sem jokala za mucko, ki jo je povozil avto, pa je bilo to pred ??, no ja, zelo dolgo časa nazaj, pa dva kužka smo tudi imeli. Mislim, da tudi pri nas ne bomo gojili nič drugega kot pajke...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.10.2008 21:58:15   
neli99
no danes popoldne, ko je prišel dragi iz službe, pa vprašam petra: a bo mami tut kdaj šla v službo? ... pa me pogleda s svojimi velikimi plavimi očmi in reče hudo resno: tut kdaj ... in kdo bo petra čuval? ... pa reče peter: taša (nataša) ... user posted image  ... oh ti naši zlati otročki user posted image

laubica to je pa res preveč za en dan ... ti pa res želim da mirno spite in da začetek pljučnice rata konec tega in mali pride k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mirno noč vsem ... luna že hudo seka...

< Sporočilo je popravil neli99 -- 13.10.2008 22:00:50 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.10.2008 21:59:16   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci
sem prej brala da menda malo kvasa zvećer in mleko čez pomagata da otroci spijo čez noč.je kr neki mamic sprobalo in je delovalo,sploh pri tistah ko cele noči bedijo.

Julči, kje si pa to brala? Ne vem sicer, če bi Klemna prepričala, da bi spil kaj takšnega, a če bi kaj pomagalo glede spanja, bi bilo vredno poizkusit.
Tvoja punčka ima pa res že veliko lask. Pa na tisti sliki z očali je taka frajerka. Pa kako sta se s Hano cufali za dojenčka.. Upajmo, da se bosta glede fantov zmenili brez "fizičnega obračunavanja" user posted image user posted image

Pa slike od Dašabine so tudi vse lepe!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.10.2008 22:16:16   
stephany
user posted image
Naš navihanec je pa danes star 17 mesecev. Joj, kako hitro teče čas...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.10.2008 22:33:50   
julci
Klemen vse najboljšeuser posted image user posted image pa kak cukr je.user posted image

Stephany to sem brala na eni čvekalnici,kjer je dal ta nasvet en starejši zdravnik.
Kvas mu moreš kr v usta dat,se polsam stopi,na vrh pa malo mleka,Škodit ne ore,ima veliko b vitamina in krepi imunski sistem.
Našo pa dans luna kr trka,sploh ne more zaspat,razen če hodi kak zobek na plano.user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.10.2008 22:36:11   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

a si za evropark ustaljen plac,pol pa lahko grema na vrh.Me zANIMA A SE ŠE LE DA DOBIT PRI BOLNICI v kiosku s sadjem domače grozdje.Na koroškem ga nikjer ne moreš kupit,jaz pa umiram za njim-more bit črno.user posted image A greš kaj tam mimouser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.10.2008 22:52:04   
Duškica

a si za evropark ustaljen plac,pol pa lahko grema na vrh.Me zANIMA A SE ŠE LE DA DOBIT PRI BOLNICI v kiosku s sadjem domače grozdje.Na koroškem ga nikjer ne moreš kupit,jaz pa umiram za njim-more bit črno.user posted image A greš kaj tam mimouser posted image

Lahko EP!! Za grozdje pa nimam pojma in danes sem šla tam mimo!!

Klemen čestitke za 17 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

Laubica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.10.2008 16:33:00   
Laubica
Hvala vsem
danes je dobil še eno pumpico tak da ma zdaj 2-ena je flixotide in ena je  berodual-je mela kera že to?
Noč smo imeli mirno-samo zdaj je postal neverjetno cartljiv-samo cartat in nosit ga moreš-drugač samo zendriuser posted image
Mi je pa moja najboljša prijatlca zrihtala drugega pediatra-njenega -ker naša je pa zdaj prestopla mejo -saj sem bila 6x pri njej in ni nič ugotovila -včeraj pa mi nadomestna reče -ja kje ste pa prej hodli-me je skoraj kap-sem rekla -saj sva v petek bila na kontroli-pa je rekla da je vredu-pa me je samo pogledala -rekla pa nič-tak da mi je danes prenešena kartoteka že drugam-in zdaj bom bolj mirna-v ponedeljek zjutraj sva že pri novi na kontrolo naročena-hropi mu še vedno samo je pa anes čisto drugi otrok-še dr. je rekla -kaka sprememba je od včeraj na danes-po njeni zaslugi-saj če bi naša bila bi menda bilo lahko še kaj ZELOOOOOOO  hudo narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.10.2008 18:19:48   
julci
Laubica moj nečak ma flixotide pri astmi,to mu pomaga da lažje diha.
Beredual sem pa jaz hodla inhalirat v zdravstvenega ko sem imela hud bronhitis.Boš vidla da mu bo kr hitro boljš.Te pediatre bi jaz rade vole poslala v maloro.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.10.2008 20:42:22   
natasaom

ja ljubica draga ga bom jutri nabrala in ga nesla bratu..je v službi? pokliči me-ok!pa zares ga lahko dobiš...našega

< Sporočilo je popravil natasaom -- 14.10.2008 20:43:27 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.10.2008 20:47:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ja ljubica draga ga bom jutri nabrala in ga nesla bratu..je v službi? pokliči me-ok!pa zares ga lahko dobiš...našega

Nataša za to te pa kušnem na r**user posted image user posted image user posted image te pokličem

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.10.2008 22:14:48   
neli99
mmmm grozdjeee user posted image  ...user posted image  a na rit je treba enga kušnt, pol pa ne hvala user posted image

lušne lušne konzervice, kajne user posted image

kak se je pa soseda dodi skrila user posted image  ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.10.2008 22:23:30   
julci
mmmm grozdjeee ... a na rit je treba enga kušnt, pol pa ne hvala

Malo heca noouser posted image user posted image user posted image sam se pa res vesela domačega grozdja.Bi še šla na kako trgatev sam bi meli samo zguba,jaz pa kako kilo večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 866
14.10.2008 23:03:59   
Duškica

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

Nataša za to te pa kušnem na r**user posted image user posted image user posted image te pokličem

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.10.2008 23:04:55   
Duškica
Julči pridem v četrtek - glej da ne boš preveč zamujala..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
14.10.2008 23:27:47   
hanna1
...da vas malo pozdravim...sem brala...Laubica,tud od mene  user posted image user posted image user posted image za tvojega bolančka in upam,da mu bo zdaj res bolje,nekateri zdravniki zgleda mislijo,da se morš že po vseh 4 privlečt k njim,da te jemljejo resno in pol mečejo slabo luč tud na tiste,ki jim je še mar za sočloveka-še posebej pa otrociuser posted image
Klemen vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene ,kako hitro bežijo tile meseci,bo že kar leto in pol user posted image user posted image user posted image

A Zala pa ima svojo Hano vedno pri roki user posted image user posted image user posted image -posrečeno se je spomnila...upam,da že spi...no sej jaz bom tud morala narest premik...neli držim vse kar se da,da bo Peter dobro prenesel tvoj odhod v službouser posted image user posted image user posted image ....kako pa kaj naša user posted image natasaom...in kaj pravi tvoja Hana ana novega članauser posted image

.....grem spat...pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.10.2008 23:28:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

user posted image
Naš navihanec je pa danes star 17 mesecev. Joj, kako hitro teče čas...
no tole sliko pa moram pokazat Hani user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.10.2008 5:48:49   
julci

Julči pridem v četrtek - glej da ne boš preveč zamujala..user posted image user posted image user posted image

JAz tud upam,nekje okol 16 ure gremo od doma,te pokličem,da boš vedela.user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.10.2008 19:25:01   
Laubica
ČER -mi smo ponoči fejst kašlali in nosek nam fejst nagajauser posted image upam da bo hitro boljše-grem nočko

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.10.2008 20:23:38   
neli99
julči user posted image user posted image  ... sej le jst kozle strelam ... men je blo to z grozdjem ful smešno pa ful lušno ... za hip sem še razmišljala kera je zdej noseča user posted image , ker nosečnice sej vemo kako je to ko si nekaj fuuul zaželijo user posted image  ... pol sem pa kr neki naklofala... itak sem pa milijonkrat prebrala da sem sploh dojela za kva se gre user posted image  ... mene okvirčki čist zmedejo user posted image

no kje sem zdej ostala ...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.10.2008 20:31:39   
neli99
laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... zdej pa kar ta velike pikepoke... mogoče pa te kej bolj zaležejo ... držim pesti da se timon hitro zmaže, na svoj skoraj 1.rd pa res ne sme biti takle user posted image

ja natasaon ... zdej pa glej da se javljaš in poročaš redno in obilno user posted image , bom vse vrnila user posted image  ... sej ne sej ne ... sem pa firbčna, kako res hana, pa dragi, a je že prišel k sebi user posted image  ... pa pregled ... pa kile pa oblekce a pol nucaš, a maš še gnezditveni sindrom a še ni panike ... jst sem tok firbčna user posted image  ... se mi doma premalo dogaja ...

ja sej ... sem začela telovaditi, naredila ene par vaj za špehrolce, pa se mi ne daaa več user posted image  ... raje stolček grejem user posted image  in prste razgibavam ...user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 874
16.10.2008 8:18:39   
lumpa6
jutro

da nas vrnem na prvo stran

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?