|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
11.10.2008 22:59:15   
stephany
Hojla, Neli!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 826
11.10.2008 23:04:05   
stephany
Za mano je delovna sobota, dopoldan v službi, popoldan doma... Najmlajši član družine spi že uro in pol, najstarejši pa na kavču dobre pol ure, je prišel s piknika in je utrujen. Od česa neki?? user posted image

Tale je pa od prejšnjega tedna, ko smo s staro mamo nabirali kostanj
user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.10.2008 23:20:40   
stephany
Natašaom - čestitke še od mene! Ti je pa res dolgo uspelo čuvati tako lepo skrivnost... Čim lepšo nosečnost ti želim!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.10.2008 23:26:34   
julci
hojla sem pod krinkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stephany priden je Klemen nimaš kajuser posted image user posted image user posted image

Neli fajn je jit med ljudi vsake toliko,če ne pozabiš da živiš.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.10.2008 23:26:55   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image

no konec tedna sem pa jes v službi user posted image -grem Hano strašt z zizouser posted image ....stephany in Duškica  pozdravček

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 830
11.10.2008 23:27:19   
hanna1
mmmmm,kakšen lep kostanj user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
11.10.2008 23:28:40   
julci
sem prej brala da menda malo kvasa zvećer in mleko čez pomagata da otroci spijo čez noč.je kr neki mamic sprobalo in je delovalo,sploh pri tistah ko cele noči bedijo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 832
11.10.2008 23:31:30   
julci
O Hana a konc šihtauser posted image
Jaz tud grem počasihv pančevo-je zutra formula ob 7 tk da bo kr hitro treba vstat

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.10.2008 9:52:45   
natasaom
dan!sam na hitro..mi smo user posted image   super..ati je še kar v šoku in sam razmišlja kam bo peč postavu pa kolk kubikov drv mora še naštimat-za vbsak slučaj..bi pa še kuhinjo zamenjal,ker ni glih lepauser posted image ...........ah ja..a se ni ravno on upiral z vsemi petimi za še engauser posted image ...

ta mesec mislim še delat pol bom pa doma ostala..mam še dopust pa malo bolniške pa bo..v 8mesecu mi pa res ni treba posodo pomivat za 300 ljudi..

julči hvala ti...maš   zs

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.10.2008 13:28:21   
julci
Nataša malenkost,maš ZSuser posted image  

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.10.2008 19:47:08   
Laubica
ČER-NATAŠOM-ti samo izkoristi in bodi doma ne tako kot jaz ko sem še tisti dan frizirala pol pa šla rodit-in po mesecu in pol sem že mogla delat-to mi je ful šituser posted image -ti samo uživaj uživaj.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.10.2008 19:49:43   
Laubica
Naš je pa spet fulllllllll žnodrav-pa saj to ni več res smo zdaj že 5 t. non stop nekaj ali žnodra ali kašlauser posted image nisem več dovolj pametna kaj je touser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.10.2008 21:52:57   
dašabina
Hojla, samo da vas pozdravim, smo bili cel dan na birmi, zdaj pa še tele čekiram...
Stephany, krasna slikicauser posted image
Lepo nočko vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.10.2008 10:32:24   
Laubica
Danes sem mogla peljat našo skoraj 7 let staro psičko DAFNO na evtanazijo-ker ji ni bilo več pomoči celo noč je bila ful boga imela je tumor-tak da sem čisto fertik-pa še mali je abnormalno prehlajen-meni se bo ščamalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 839
13.10.2008 12:59:10   
neli99
laubica tole s psički pa nas tut čist dotolče. moja sestra je veliki ljubitelj psov in doma smo meli 10 let starega velikega aljaškega malamuta ( kot haski, sam fuuul velik) ... je bil pravi medo. sem jokala ko dež ko ga je mogla peljat uspavat.

moj pa tut pravi da psa ne bo več pri hiši, ker so bli tut čist fertik ko so mogli uspavat njihovga  ljubljenčka.

tako da user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

mi smo šli pa včeri na izlet pogledat mojo službo ... pa potem gremo na kosilo in jst petru rečem, da zdaj bo pa mami tut šla v službo, ne samo ati ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... nisem pričakovala tega kar je pol sledilo... je začel skoraj kričat, sredi gostilne, da ne, mami nou šla u službico, sam ati! ... je bil čist paf ... na pa mam. še najmanj sem si pa mislila da bo peter mel krizo.

bolj me je blo strah za ta malo, ker je res navezana name ... peter pa je navajen babi in ko sem šla v porodnišnico ni mel tut mal ne krize ... ne pokaže da je navezan name, čeprav potem takole po ovinkih zna presenetiti ...

na zdej pa mam še 3 tedne da ga prepričam da mami bo tut šla v službo ... še dobr da se pazi doma pri babi, drugače bi bil pa to res šok zanj.

zdej grem pa južno kuhat ...

a ja drgač pa prvi vtis ko sem spet srečala znane ljudi in videla svoje delovne prostore je bil zelo pozitiven  ... danes me pa že kliče šefica ... bo treba it se zment za formalnosti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
13.10.2008 17:33:45   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Danes sem mogla peljat našo skoraj 7 let staro psičko DAFNO na evtanazijo-ker ji ni bilo več pomoči celo noč je bila ful boga imela je tumor-tak da sem čisto fertik-pa še mali je abnormalno prehlajen-meni se bo ščamalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa hudo. Kako se človek naveže na živali...mi smo imeli pred leti nemško ovčarko, je tudi zbolela in smo jo dali na evtanazijo. Še danes se mi milo stori, ko vidim kakšnega podobnega ovčarčka.
Laubica, drži se.

Neli, a semo še 3 tedne..user posted image user posted image user posted image . Šit, kako je to hitro minilo. Ampak boš delala 4 ure, ne? To je fino, boš videla. Vsekakor bo lažji prehod...
Na me že dol podijo...grrrr

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.10.2008 18:26:18   
Duškica
Pozdravljene!!

Saj mi je nerodno priznat, ampak mi enostavno ne znese prit na računalnik......mogoče bo bolje, ko bo zima in bo manj treningov in prej bo tema......

Neli, ti greš tudi že delat, pa se mi zdi, da ni dolgo, ko smo čakale kdaj boš rodila......

Naš malček je že 3 tedne skupaj žnodrav. Od ceplenja sploh ne pride k sebi..... drugače je pa pravi lump...

Julči, a si lahko Zalo rezerviram za snaho....??? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image
evo še ena ki mi je ful všeč.a ni kuluser posted image user posted image

Nataša jaz pa bom jutr malo pogledala,pa svakinjo bom vprašala,pol pa pakirala.A ja pa priporočeno je punčka,če bo fant se bo pa tud kaj našlouser posted image sam da bo dete zdravouser posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 842
13.10.2008 20:18:18   
julci
Duškica ni problema,al boma fajn taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pravijo da za hec se otroci tud delajo.Nikol ne veš.
A maš v četrtek kaj cajta,pridem v Maribor popoldne.Laubica tebe se sploh ne upam vprašat,ker vem da delaš popoldne.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 843
13.10.2008 20:19:15   
julci
Hana ti morem povedat,da je Zala dala svojmu dojenčku ime Hana in tk lepo kliče.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.10.2008 20:20:24   
julci
Laubica dršte se,saj so živali kot družinski člani,zato pa mi nočemo met kaj drugega kot kakega pajka v kotu al pa kako ribico v akvariju.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.10.2008 20:22:04   
julci
Neli kdaj je pa tvoja porodniška minlauser posted image kk čas beži,šele pol to vidiš,pa bom že jaz počasih polleta v službi,pa se mi zdi da sem šele s porodniškeuser posted image Pravijo da vse lepo enkrat  mine,ampak pridejo še lepša obdobjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.10.2008 20:40:46   
julci
zdaj pa že tk močno soliramuser posted image user posted image da je kr kriza

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.10.2008 20:51:35   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Duškica ni problema,al boma fajn taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pravijo da za hec se otroci tud delajo.Nikol ne veš.
A maš v četrtek kaj cajta,pridem v Maribor popoldne.Laubica tebe se sploh ne upam vprašat,ker vem da delaš popoldne.

Seveda bova fajn tašči!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj prideš v četrtek??? Jaz imam ob dveh z Juretom ceplenje!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.10.2008 20:54:54   
Laubica
ČER-danes mam res grozen dan popldan me mama kliče da moram prit po malega ker ga ful duši-sem dirkala k doktarju z njim je bil čist fertik-je imel dihalno stisko,ko sva prišla tja je prvo dobil inekcijo da so mu se pluča razširila in pol pol ure inhalacije zjutraj morama dat kri in pol spet k njej-ima začetek plučniceuser posted image user posted image user posted image user posted image -tak da mam super dan

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.10.2008 21:10:51   
julci
O Laubica to je pa šit,user posted image user posted image user posted image za tvojga bolančka,da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?