KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: viator Mogoče se pa le najde tudi varianta, da študij zaključiš. Kaj pa si študirala in koliko ti manjka do konca? NaBitehniški-Živilsko tehnologijo...enkrat sva že načeli to temo,pa je bilo men nerodno,ker vem,da si ti profi v tem,jaz pa sem čisto skenslala,drgač sem mela pa že napisano diplomo in sam še izbirni predmet pri Žlendru...verjetno še takrat nisem imela čist izdelanega mnenja,kaj bi sploh želela počet v življenju,pol se mi je pa vse postavlo na glavo....(sem dons spet preiskušala svoje meje ,oz. moj sine,ki se mi včasih tud uspešno zlaže...še to pozabi pogledat,kdaj kaj piše...letos je pa res poden od podna in ne vem kaj bi še nardila,da se končno malo ohladi od hormonov,....al česar koli že...matr....) ... A veš, da sem tudi jaz imela kar hudo krizo proti koncu študija in sem ga res s težavo končala..tko da te čist razumem - stvari v življenju se hitro obrnejo, ni kaj. .... Res pa je, da je študij ob službi in familiji je hudo garanje. Mene tudi ima zadnje čase, da bi še kam vpisala...samo - v tem trenutku bi mi malo težko zneslo, predvsem časovno...ampak glede na to, da bo treba še dolgo v službo hodit...pa mala bo tudi kmalu večja in bo lažje....upam, da mi bo uspelo v bližnji prihodnosti. ... pozdravljene - sem prišla mal poškilit na vašo temo pa vidim se nekaj o študiiju menite - sem tudi sama nad 35. iz mb. in še študiram. lol za razjokat se! zaključujem faks- socialno delo v lj; in že dve leti nisem NIČ nardila. ko še nisem bila noseča, sem bla malo lena. potem sem bila noseča in sledile so kot pri vsaki nosečnici (razen redkih izjem) slabosti. tako nisem ravno skakala od navdušenja, da bi sedela za knjigami in se učila. potem sem rekla ah.. bom po porodu. ja pa seveda!!! le kaj sem razmišljala?! nevem. pol sem rekla ah, bom ko bo otrok malo večji... zdaj vidim, da bi bilo bolje se učit, ko je dete dosti več spalo. fantin je star 14 mesecev, ravno v fazi, da bo shodil. ostali so mi še trije izpiti in diploma. to moram napravit do junija - do takrat je tudi treba diplomo oddat, sicer se mi vse razveljavi zarad qurčevega bolonjskega sistema, ki so si ga zmislili. kdaj in kako se bom učila mi še ni čisto jasno, ker živim sama z otrokom in Alelujaaaa!! spet mi teče voda v grlo. teme za diplomsko tudi še nimam. v začetku naslednjega tedna se bom brcnila v rit in šla na vzgojni zavod malo tečnarit, da se zmenim za temo, potem pa poiščem mentorja na faksu. otroka še nimam v vrtcu. dve urci na dan preživi z babico. ostalo sem z njim sama. včasih imam občutek, da bom pregorela. nekaj dni nazaj sem se obrnila na otrokovega očeta in bo prihajal vsaj 2x tedensko, da bosta dan preživela skupaj, da bom lahko vsaj nekaj naredila ali kam šla. ekola. tak je to pr meni. blackcoffee mislim, da si zelo dobro zastavila in, da ti bo tokrat zagotovo uspelo. Ko bo mali pri očetu, poskusi popolnoma odklopiti in se skoncentriraj na diplomo - vem, lažje je to rečt kot narediti, ampak vedno, ko bo kriza, samo pomisli kako lepo bo, ko boš imela to za seboj. Pa dobrodošla med konzervicami! Ti se še kar kaj oglasi, me smo vedno tu - morebiti včasih mal z zamikom, ampak to pride skupaj z emšom , pa da ne pozabim še pikapoke za srečo
|