|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
24.11.2009 21:20:59   
Laubica
A ste vsi že zasvojeni z to kmetijo na fb????????No jaz še nisem niti pogledala kak to deluje-user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj malček je še kar bolan smo spet bili pri dr-sranje -saj bo
A da gleda rada Nodija naš pa ne -sam lokomotivčka Tomaža -pa še to max. 10 min. pol že
leti kaj drugega gledatuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
24.11.2009 22:32:17   
hanna1
laubica,en velik kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še vsega,kar pomaga-pol je bil pa zelo bogi-sirotek mali...pa še tele viroze nonstop razsajajouser posted image ...pri nas trenutno ati toži,da ga boli trebuh in da driska,Blaž je danes kar spal čez popoldne,da mi le še Hane kaj ne zvije...drgač palepo,da si zadovoljna v službi,gotovo je tako manj stresno,kot sam vse vodit,pa stroški,računi,visoka najemnina.....upam,da je pri julci vse v redu,da so zdravi,ker ima Zala kmalu poseg....zdaj sem se spomnila na tole 37-letno nosečnico iz SG-ja,me kr zmrazi,ko pomislim,kakšno travmo prestaja...zase in za svojega otročka...naj ju čuva nekdo tam zgoraj in da se bo vse dobro končalouser posted image user posted image user posted image
pa tudi vsem drugim,ki kmetujete na FB-ju,en lep pozdravček,jaz trenutno še nisem šla odkrivat nafte na FBuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.11.2009 17:57:20   
majrim
Drage moje!!!!!!!!!!!!!!!
Mi je kar nerodno,ker so oglkašam po tako dooooooooooolgem časuuser posted image ...kot so že punce rekle,je kriv fb...tam poklepetam in to je to..Torej...pri nas je vse ok...vidim,da imate probleme s plenicami in se še kar ubadate s tem...mi s tem že neki časa nimamo problema;če sem natačna od začetka junija ,ko smo bli na dopustu in sem ji vzela dol..še najbolj je pa pol uspelo v vrtcu,ko ji sploh ni več ušlo...zdaj ima še med spanjem zvečer,ker je en velikkkkkkkkkkk "pijanček" ta moja Nežauser posted image ...tudi kar se bolezni tiče,moram potrkat,ker ne vem,kaj je to od aprila (za moj rd) naprej...nobene vročine,nič...samo kašelj je bil v začetku septembra in to je blo vse...je pa res,da se je zdaj pojavila ta gripa pri nas in kar v velikem številuuser posted image ....ampak je bilo za pričakovat...to bi bilo na kratko...veliki ne vem kolko smo,ima pa še kar 13 kg...je imela že več,pa raste in hujša...user posted image
hanna...ta tvoj Miha je že pravi lepotec.,..ajojjjjjjjjjjjjjjj,zdej se bo začelouser posted image user posted image user posted image
julci.......kaj je blo pri vas??????????user posted image user posted image nisem brala tolko nazaj,pa ne vem,kaj se je zgodilo Zaliuser posted image
ostale....uffffffffff,to pa je sra...nje...tolko časa ne pridem,pa zdej bi rabla tri dni,da vse pokomentiramuser posted image
mateyka......a ti boš kar tle ostala???...je možek z vama zdej???
viator
[/b...ti pa še kar pohajaš al kaj??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.12.2009 17:56:40   
julci
Hojla babike
po dolgem časuspet tukaj.Je namreč računalnik fasu novo gripo in je kapituliral.drugače pa smo ok,jaz sem 14 dni mela viroze,ampak je zdaj že boljše.Otroci rastejo.Veseli december je tukaj,sam ne vem če bo tako veselo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.12.2009 18:16:02   
hanna1
julci,sam da sta se pozdravla...ti in računalnik user posted image user posted image user posted image ...drgač smo pa ob vseh mogočih napovedih in virozah vsi malo zaskrbljeni...kako je kaj pri vas v službi,še vedno baje ne najdejo skupnega jezikauser posted image
...ap še nekaj malo bolj prijetnega,...jutri praznuje tvoj Miha RD...želimo mu veliko uspehov tako v šoli,kot tudi v športu,kjer je najboljšiuser posted image user posted image user posted image ,pa da se ga bi viroze na daleč izogibaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...nas pa je zopet luna mučila in še malo povišana temperaturauser posted image ,sem šla zvečer sama v posteljo,zjutraj pa smo bili štirje not...sva pa od polnoči imeli s Hano ringlšpil in sem bila zjutraj ko zombi,jutri pa sem celi dan v službi,ker pelje sodelavka sinčka k urologu na mali poseg in sem ji obljubila...pojma nimam,kako bom zdržala....grem kuhat segedin za jutri...

aja,julci,sem se peljala prej ob pol petih mimo,ker sem bila pri zobarju,sam nisem utegnila prit na kavico,pa tolk se mi lušta tvojga kofeta...je šel ati v službo....naš bogi avtek je skoz v pogonu...KTje enkrat rekla,dami dost usoe spravit v en stavek..naravni talent,kaj češuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.12.2009 15:17:28   
hanna1
...eeeee,kje ste,pri nas snežiiiiiiuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.12.2009 17:08:48   
julci
dan

Hana hvala za čestitke,ja naš mladenič je napolnil 13 letuser posted image ,kako hitro čas beži.

Drugače pa Hana lep avatar imašuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa še ne sneži,mogoče tam pa tam kakšna snežinka.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.12.2009 17:41:51   
julci
Včeraj sva z Zalo preživele kalvarijo in poseg,za moje pojme je blo kr grozno,mala se je drla do onemoglosti.No pa hvala bogu je za nama.Včeraj potem cel dan ni nič pila in jedla,šele zvečer je malo,danes pa je kr boljše.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.12.2009 19:31:08   
viator
Ojej Julci....user posted image user posted image user posted image user posted image . Groza. A je dolgo trajalo? Pišuka, a ni to grozno, ko gledaš vse skupaj, pa si čisto nemočen. Naša Lea je imela ful frke z mlečnimi petkami - na 3 se ji je naredil granolom. Injekcija ni prijela in je tulila od bolečin, ko so ji te nesrečne zobe ruvali..meni je šlo na jok...takoj bi si jaz dala vse zobe ven, samo da se njej ne bi bilo treba matrat.

Ampak glavno, da gre Zali na boljše in da je vse za vama!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas po starem - Lara je skasirala lahno virozo in sta očijem doma. Je hodila v vrtec 5 tednov nepretrgoma, kar je več kot super. Jaz imam čez glavo dela v službi...še kak teden, pa bo boljše.

Kako ste kaj ostale???

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.12.2009 22:22:30   
Laubica
user posted image JULČI-grozno-me kar zmrazi ko tako berem-no samo da je mimouser posted image

user posted image VIATOR-pri vas isto bolečine otrok-ma hudo ,hudo mi je ko to beremuser posted image
Želim vam vsem da to kmalu pozabite-saj vem da ne bo šlo samo probajteuser posted image

Pri nas zaenkrat vse špila -malček je pač spet žnodrav-celih 14 dni je bil nosek čistuser posted image in zdaj opet jovo na novo-user posted image
Jaz se navajam na novo službo in okolje in zaenkrat mi ni žal da sem sprejela tukaj službouser posted image
Naš pes smotani pa je danes Tineju pojedel očalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bil pa je Tinej sam kriv ker jih je pustil na dvorišču na mizi-pes pa tam vse dol krade in zgrizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -tak da bomo imeli ZELOOOOOOOO LEP strošekuser posted image
Sigurno bo prišlo čez100€-a ma kera kaj pojma-koliko stanejo -očala +okvirji?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.12.2009 9:32:13   
julci
Laubica jaz sem pred dvema mesecema doplačala samo za nova stekla 74 eu,34 ti pripada na recept.Okvirje sem imela kr stare,ker nosim očala samo doma,drugače imam leče.Tako da kr računi  malo več.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.12.2009 11:41:33   
hanna1
Laubica,kr malo smole res...

(Kaj vam pripada na stroške ZZZS?   Otroku pripada glede na višino dioptrije določen znesek za očala enkrat letno ali pogosteje, če pride do tolikšne spremembe, da bi obstoječa očala ne omogočala normalnega razvoja vida. Otrok lahko dobi tudi določen znesek za kontaktne leče, če je korekcija taka, da so le-te resnično medicinsko indicirane.(prekopirano...)I)

odvisno kdaj je nazadnje dobil nova očala in tako pol doplačaš samo nov okvir in mogoče še nekaj malega za leče...pozanimaj se pri njegovem okulistu...mi bomo tud morali zamenjat očala,ker mu ta malo mala že hodijo...rastejo mladiči....me je že na zadnji kontroli vprašal,če mu napiše za nova recept

julci,kako pa se kaj vidve cajtata,a je že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš Blaž ima pa zobni aparat...zaenkrat sam zgoraj,pol dobi še spodnjega...in zdaj je ko novoletna jelka,ko se nasmeji...ima take lepe modre zvezdice na zobeh,hi hi...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.12.2009 13:16:18   
julci
Hana midve sva vredu,je blo sam dva dni krize,pol je pa kr šlo.

kako kaj v Mežici kaj sneguje.Pri nas so prej dopoldne malo naletavale snežinke,je bla Zala čist zmešana ko jih je videla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.12.2009 20:45:59   
Laubica
Joj me je kr groza jutri ko gremo k optikuuser posted image -februarja ali marca mu komaj pripada tisti popustuser posted image
Pri nas je tudi dopoldan snežilo in je malček tudi bil čisto happyuser posted image
Je pa postal pravi pubec poredniuser posted image samo gleda kje lahko kakšno škumpo naredi user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
16.12.2009 16:59:15   
julci
hojla,nikjer nobeneuser posted image

kako pa kaj naša Neli,a že kaj cartla.

Pa  Nataša je verjetno že v službici.Sploh ne morem verjeti da bo Lia že prvo svečko pihala.Kako čas beži.

Kako pa kaj ostale konzervice.

Hana midve pa se slišivauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
16.12.2009 22:05:59   
Laubica
Čer račun za okvirje in stekla je 162€-ni tako hudo kaj?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.12.2009 5:34:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Čer račun za okvirje in stekla je 162€-ni tako hudo kaj?

kr solidno

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.12.2009 20:04:17   
Laubica
user posted image se mi je zdelouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
19.12.2009 9:57:03   
julci
pri nas pa snežiuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
19.12.2009 22:17:04   
Laubica
nas bo pa zametalo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
21.12.2009 16:10:58   
makala
Dan tudi od mene po dolgem času.
Mi smo vsi zboleli in to z novo gripo, najprej Lana, potem pa še mi trije, razen Matevža.
A si predstavljate, vsi štirje z visoko vročino, slabotni. Noro. Samo upam, da bo čimprej mimo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.12.2009 11:06:50   
viator
Ojla punce...

Makala, to pa mora bit res noro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čim prej zdravi.
Tudi pri naši bajti se borimo z virozo - le Lara in ata sta zdrava, še sreča.

Laubica . nazadnje si jo še relativno dobro odnesla z očali, kljub smoli. Ej, samo tale vaš kuža je pa navihan :)). Mi imamo zlato prinašalko..in je res je prinašalka v prvem pomenu besede...stalno mi nosi vse, kar leži na tleh. In tega seveda ni malo, odkar imamo Larouser posted image .  Obćasno pa tudi kaj požre...

Še ena vesela novica...upam, da mi Neli ne bo zamerila...ampak ne morem bit tiho...Neli ima fantka, Gregorja...ki je pravi korenjak, že ob rojstvu na miklavćevo nedeljo je imel 4 kguser posted image user posted image user posted image user posted image .  Imajo se luštno, tudi starejša dva sta lepo sprejela bratca. Tko da..bravo Neli99, čestitke tebi in tvoji družinici!!!!

Joj, sam tole vreme...katastrofa!!!! Še dobro, da mi ni treba venuser posted image .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.12.2009 21:43:58   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LELIIIIIIIIIIIIIIIIII ČESTITKE ZA GREGORJAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.12.2009 19:48:43   
julci
Drage konzervice

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen, naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

Veliko sreče in lepih sanj,
naj ti prinese božični dan.
In novo leto naj zaživi,
radosti polno,
brez solz in skrbi!

Upam da bodo vaši zarjaveli prsti v prihodnjem letu dobili malo več vedeja med sklepe,da boste še kaj lepega lahk napisale.

Punce moje lepe praznike s toplino v vaših srcih

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.12.2009 19:49:34   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neli čestitke za sineka.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?