|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
7.10.2009 10:40:46   
viator

Julči -
joj, samo da je z Zalo vse OK...kolk se človek ustraši pri teh hujših padcih.

Stephany - tvoj Klemen je pa res že ornk fant. Trma - to je pa očitno tako obdobje..Lara zna tudi pošteno zatrmariti. Ima pa Lara vneta ušesa in zelo kašlja...v petek imava kontrolo pri dohtarju, upam, da bo boljša.
Pleničke...Lara je bila čez dan že praktično brez plenic in je šla lepo na kahlico, potem se je "zgodil vrtec" in je zadeva nekoliko nazadovala. Ne bom je nič obremenjevala..ko bo čisto sprejela vrtec, bomo pa spet poskušali. Sicer se pa nikamor ne mudiuser posted image .

Vsem ki praznujete v teh dneh seveda VSEEE NAJBOLJŠE!!!!! Blažu od Hanne seveda tudi, čeprav z zamudouser posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.10.2009 17:18:19   
KT
Ola konzervice moje,

Julci a je Zala že popolnoma uredu? Pišuka, si se verjetno ustrašila. user posted image user posted image user posted image user posted image evo takoj mal pikapok za srečo.

Viator tudi naša še straši s plenico, poleti je bila čez dan že popolnoma brez plenice in tako kot si napisala ti - se je potem zgodil vrtec in evo naše frajle spet v plenici. Bo že, ne bom je nič silila, ko bo zrela za gatke, bo že pokazala.

Makala strašno dobra ideja, a izgleda, da se kar ne moremo zmenit in sestavit. user posted image

Pri nas nič novega, Alina je postala že prav zverzirana v pantomimi, ker še vedno nič ne govori - nič, nada, niente, zero, zerissimo. Neverbalno komunikacijo pa ima v nulo izdelano - kot bi gledal nekoga gluhega, včasih je že res strašljivo, ampak pravijo, da ima še čas in da se ji ziher odprlo, do takrat pa veter dela, ker tako s tačkam maha.
No, to moram še dodati, da je že odigrala svojo prvo vlogo v vrtčevski predstavi, ki so jo imeli ob otvoritvi doma za starejše in trikrat lahk ugibate kako vlogo je imela - veter je bila, pa da se polulaš, res no. To je mahala in pihala user posted image

Zdaj moram pa v trgovino - jutri pečejo jabolka v vrtcu in moram po jabka in piškote user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 7.10.2009 17:20:01 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.10.2009 17:37:35   
hanna1
ojlauser posted image user posted image ,hvala še enkrat za čestitkeuser posted image
mi smo poleti tud prakticirali brez pleničke,pa gnjavili...a te kaj lulat....pa kako lužico pobrisali,pa gatke menjali,no zdaj v vrtecu pa...včasih jim rata jo pravi čas opomnit,ima pa vseeno pleničko...je pa dans pridelala en fajn ugriz od enega fantka...kolk zob pa ima mulo...in to direkt v ličko...kaj češ,to so tudi lepote vrtca...govori neumorno,ampak trenutno bi še rabili podnapise...pa jutri mi tud nekaj ustvarjamo v vrtecu in sem že zaklala eno velko bučo,da sem dobila semenčke,pa eno malo imam za izživljanje,pa malo fižolčkov,orehov,suhih rož in listov,male korenčke,kakšen krompirček,...po moje bo ratala ven zelenjavna juhicauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
13.10.2009 23:22:12   
hanna1
nekaj me zafrkavauser posted image ...tole je torta za blažev 14 RD

user posted image

praznoval je zunaj s sošolci pre dgasilskim domom...sem jih pa imela na očeh....z oknauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 13.10.2009 23:31:28 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.10.2009 17:21:31   
julci
Hana a si sama pekla torto-ful dobro zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.10.2009 22:18:30   
hanna1
julci in ostale,hajuser posted image

me je slikomat zafrkaval,bi dala še kakšno od omladine gor pa ni šlo,žal.Ja torto sem sama delala,je bla brzinska,ker sva si znislila vse skupaj s četrtka na petek,povabit sošolce,za plac prosit,pa še molit zraven,da bi vreme zdržalo...in jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
15.10.2009 22:21:27   
hanna1
user posted image

no pa mi je uspela ena Blaževa v travi user posted image .....je ta slikomat tako počasen....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
19.10.2009 9:28:29   
viator
Ojla punce...kako ste kaj?

Hanna luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem se pa malo potepala, bila na izletu na S Italije, 5 dni...vrnila sem se šele včeraj zvečer. Danes sem pa kot marsovec - sem rabila ogromno časa, da sem Laro oblekla in jo spravila v vrtecuser posted image .

Nič zdaj moram it delatuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.10.2009 15:35:59   
mateyka
u, ve že ful neki brezplenične scene furate, mi pa niti pod razno user posted image naša ne mara lulat na tla, se ful zasekira. ko jo pa vprašam, če gre na kalho ali wcje vedno: n`č, n`č user posted image zgleda nič nič kamlu ne bo tole brez plenice.. pa ji razlagam, da bo potem lahko mela hlačke kot mami, pa nič.. mogoče bo ona ena izmed tistih,ki jih klik naredi naekrat in "pof" bo naenkrat brez. mam tak filing..
bo pa verjetno naša šla naslednje leto v vrtec. nekaj pravi da "bi". potem bo zgleda res treba.. user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.10.2009 22:36:17   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Midva sva pa dobile napotnico  da ji bodo prerezali membrano po jezičkom,ker ga ima priraščenga.upam da ne bo kaj hudega,imava pa datum 15.10.

julci,kako sta kaj z Zalo,a je dobro prestala poseguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
24.10.2009 16:38:52   
julci
Midve nisva imele posega,ampak naju je naročla nanj šele 8.12,če bo zdrava,ker ne sme biti 3 tedne bolana.Za ****,po domače.
Drugače pa lep pozdravček po 14 dneh,nam je namreč disk spet vrezu,sem skor znorela,ampak nisem šparala jezika in so ga menjali na garancijo,čeprav je 2 meseca  nazaj potekla.

Drugače pa smo bili malo smrkavi,v službi je katastrofa,ker ne vemo kako in kaj in je znervirano vse.
Pleničke še tud mamo,čeprav pove včasih za lulat,za kakanje pa imamoponavadi itak celo štalo,predenj se pokaka.

< Sporočilo je popravil julci -- 24.10.2009 16:39:12 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.10.2009 9:58:31   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Midve nisva imele posega,ampak naju je naročla nanj šele 8.12,če bo zdrava,ker ne sme biti 3 tedne bolana.Za ****,po domače.
Drugače pa lep pozdravček po 14 dneh,nam je namreč disk spet vrezu,sem skor znorela,ampak nisem šparala jezika in so ga menjali na garancijo,čeprav je 2 meseca  nazaj potekla.

Drugače pa smo bili malo smrkavi,v službi je katastrofa,ker ne vemo kako in kaj in je znervirano vse.
Pleničke še tud mamo,čeprav pove včasih za lulat,za kakanje pa imamoponavadi itak celo štalo,predenj se pokaka.

Uff....3 tedne ne sme biti bolanauser posted image ...ne vem, kako bi to pri nas izvedli. Mi2 sva spet doma - tokrat "samo" viroza. Je pa zdržala v vrtcu celih 14 dni, v enem kosu. V službi ima dela čez glavo. Nič, nimam kaj, tole zimo bo treba zgurat, potem bo pa menda boljše.
Sicer grem jutri že v službo, pa bo ata mal doma, za spremembouser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.10.2009 22:24:47   
KT
Evo še mene po doooolgem času.

julci 3 tedne? user posted image a je to sploh mogoče v tem letnem času?

Plenice - Alina še vedno vztraja pri preverjeni varjanti, torej plenice user posted image saj ne, da ne pokaže na kahlico, jo gre tudi sama iskat in se tudi veselo gor usede, ampak izkupiček je največkrat 0. Vsake toliko ji uspe kaj konkretnega sproducirat, ampak večinoma le veselo prelista kako knjigo in to je vse.

Pri nas nič novega, Alina rada hodi v vrtec. Kot sem že omenila je v kombinirani skupini od 2 do 6 let, in moram vam povedat, da glede na to, da sem bila na zečetku malce skeptična, sem sedaj navdušena. Nobenega krega, prerekanja glede igrač, kot sem ga priča v drugih skupinah. Starejši skrbijo za mlajše, mlajši pa jih obožujejo. Nikakor pa Aline ne uspemo prepričati, da bi v vrtcu spala. Vmes smo že mislili, da nam je uspelo (spakirala sem ji dekco od doma), ampak sedaj jo je spet minilo. Saj popoldan sploh ni problem, nič ne tečnari, ampak jo vidim kako je zaspana saj sredi sobe stoji in s ta belimi gleda, če ji berem kakšno pravljico, kar zakinka. Kakšen namig moje izkušene konzervice?

Nič, grem rjuhe likat.

Pozdravček!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.10.2009 13:50:02   
hanna1
živjouser posted image

...se počasi odpravljam v službo,prehlad me spet matra in komaj čakam fraj vikend...midve s Hano sva bili včeraj na kontroli pri zobarju,je vse pretaknila po ambulanti,lejas trola sem ga malo usrala,ker sem po pravici povedala,da ima dudiko toliko,da zaspi...je rekla,da ima malo čez ugriz in da jo moramo dat stran...smo pa res sedaj že dve večeri brez nje in je tud lahko zaspala user posted image ...smo rekli,da je ni,dajo je miška nesla in sedaj je huda na miškouser posted image ...tud za čiščenje zob je bil cel halo,ker ni dovolila,da ji jaz malo očistim in pol sva si jih v duetu ščetkali...kolker si jih je pač sama...in zadnji teden je meninič kar enkrat mi pomolila ščetko pod nos,ko sem si stiskala pasto,da naj še njej in sem hitro malo pomazala z njeno pasto po ščetki...je parkrat potegnila po zobeh in široko zazijala,ampak sem jaz sebi hitro krtačila zobe naprej in si zraven brundala Kuža pazi in pol je tud ona nadaljevalauser posted image user posted image ...par dni nazaj pa mi je celo dovolila,da sem ji z drugo njeno ščetkico še jaz malo poščetkala zobe...pravi uspeh,vam rečemuser posted image ...lulanje...ko je doma,je brez pleničke in jo malo opominjamo,gre pa tud že sama in si potegne hlače dol in se polula...no včasis se kaj poleg tud zmoči,a se preživi...gre tud na školjko tako,da jo držim in če je robe,takoj pritisne...tud včeraj sva šli v ZD ,sem ji rekla,če greva na WC in je šla koj z mano....včasih sva kar uspešni,no kakanje pa ješe v drugem planuuser posted image ...vrtec je še vedno zakon,jejo zelo radi,jih vzgojiteljica pohvali,ker imajo tud obogaten jedilnik zaradi svinca v naši dolini in vsa živila dobivajo z eko kmetije...no skor vseuser posted image ...jej moram v službo...čarovnice pripravite svoje metle za jutri,da bodo dobro letele
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.10.2009 23:04:56   
neli99
čer konzervice moje drage. user posted image

zgleda da sem ratala nepoboljšljivi odpadnik. ... no bom zgleda obdržala vsaj to, da se javim vsake pol leta. vam pa čestitam da vztrajate, lepo je brat stare znanke, se vedno spomnim na tisoč in eno stvar, ki smo jo dajale skozi skupaj ...

mi smo drgač ok. veliki je pihnil 3 svečke, mala bo kmalu 2, jaz pa se že kotalim in odštevam tedne do tretjega. še 5 tednov.

sem se pa veliko ukvarjala z vzgojo. pač moja profesionalna deformacija in temu posvetila ves čas, ki sem ga presedela za računalnikom. kaj vse res najdeš na tem internetu user posted image  ...

in ko že govorite o teh pleničkah kahlicah a veste da mene mika, da bi pri tretjem poskusila uno foro "od rojstva brez plenic". ste že slišale za to? jst sem kar dol padla, čeprav mi pa zveni totalno logično. to moram probat. sem lih en prav ubrisana na take stvari. user posted image

no poljubčke pozdravčke in ... če ne prej pa ko cartamo našega ta malega se vam javim. user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.11.2009 12:06:06   
hanna1
ojla,smo zgleda prejšni mesec obtičale na metlah,da nobene niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.11.2009 0:11:24   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.11.2009 12:45:06   
julci
hojla po dolgem času

kako smo kaj,pri nas vse po starem,le v službi je vse nervozno in živčno,ker ne vemo kaj nas čaka.Upam da se bodo stvari poštimale.
Drugače pa smo zdravi,Zala je prava čveka,čeprav,ko vidi koga na novo,pa ne bo povedla nič.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.11.2009 22:21:22   
hanna1
jej,julci,zadnjič sem poslušala in držim fige za vas,imam tud dve sosedi,ki sta tud zelo negotovi,kaj bo...pa sej ne more it takoj vse nekam nouser posted image user posted image user posted image ....sam,dabo Zala zdrava do posega in bravo za zgovornost,naša je tud klepetava in pove žecele stavke,sam ševedno rabimo podnapise...pa kahla se je kar uveljavila,dons je šla sama,ne da bi kaj rekla,kakatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.11.2009 22:22:36   
hanna1
....drgač sem mela pa deloven vikend in je takooooo dolgcajtno vreme bilo zunaj,zauser posted image ......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.11.2009 15:00:36   
mateyka
no, še jaz malo pokomentiram našo zapuščeno temo user posted image
glede bolanosti - naša že dolgo ni bila nič bolana. mesece po moje. se sploh ne spomnim več kako je to user posted image če bo tako do 3 leta se baje utegne utrdit do te mere, da bo imnuski sistem ok in tudi če bo šla v vrtec, bo ok. pravijo da je lahko tako in da je skoraj bolje,če gre v vrtec kasneje. no, saj meni je vseeno, ker trenutno to lahko izvedem, samo pa sama pravi, da bi šla in potem jo bomo pač dali. verjetno sept.2010. moram še počakat da mož pride v slovenijo, da mi pomaga izpolnit tist formular, ki mi ni nič jasen, če po pravici povem.

drugače pa dežuje in moj otrok trpi, ker se ne more gugat. sanja da se guga in ko se zbudi mi razlaga, da so gugalnice in tobogani mokri in da se ne da "ganat" in "gugat". je taka "outdoor" bejba in jo je ta dež čist iztiril zgleda user posted image boga pikica..

pripravljam koledar z Inarinimi slikami, da jih pošljem kot darilo za novo leto, pa ne najdem variante, da bi sama naredila tudi koledarski del, ne samo slike poslala (za isto ceno - 10€kom). a katera mogoče, ve za kje bi kdo tako hitro tiskal koledarje (a la digifot, mueller, leclerc, mercator), ampak da mi ne vstavijo šablonsko notri mesece, ampak da jaz naredim celo stran kot sliko in oni jo stiskajo in vežejo v spiralo?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
10.11.2009 12:41:03   
viator
Hanna - user posted image user posted image  za avatar (al kako se že rečeuser posted image ).
user posted image user posted image  tudi za dudo in ščetkanje zob - ta projekt nas še čaka. Pranje zob - jaz bom tu tudi doktorirala. Lara se vsakič dere in stiska usta skupaj...tako da vse skupaj čista mora. Ima pa čez kakih 14 dni pregled pri zobarju, pa me prav zanima, kaj bo. 
Lara gre tud zelo rada v vrtec, se jim ful dogaja tamuser posted image . Na veliko ustvarjajo, telovadijo, pojejo. Se mi zdi, da je kar bolj samostojna, odkar je tam. Edina slaba stran so bolj pogoste bolezniuser posted image ..tko da Mateyka, glede tega je sigurno boljše, da gre Inara v vrtec pri treh letih.   
Julci - tole je pa res stresno, mislim na službo. Tudi jaz držim pesti, da se bo vse v redu izteklouser posted image user posted image

Neli - od "rojstva brez plenic" - mi ni nič jasno. Jaz sem še stara šolauser posted image . Daj kaj več napiši.

KT - glede spanja v vrtcu - nimam nobenega pametnega nasveta. Naša najstarejša je bila "podoben model" - od dveh let naprej je ukinila popoldansko spanjeuser posted image . Je bila pa zelo tečna potem popoldneuser posted image ...sem in tja pa ji je le uspelo zaspat v vrtcu....takrat si je pa privoščila in je spala in spala in spala..jaz pa sedela zraven nje in čakala, da se zbudi.  
Pri nas v vrtcu je tudi ena kombinirana skupina - tudi jaz sem bila skeptična, kako to gre...ampak evo, fino je prebrat izkušnje iz prve rokeuser posted image .

Jao sem se razpisala danesuser posted image ....lepo se imejte drage moje konzervice!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.11.2009 20:46:14   
stephany
Ojla, konzervice! Sej mi je kr nerodno, pridem na forum, pogledam če je kaj novega, napišem pa nič.. Pa mine teden, pa dva, pa je že mesec naokrog.
Priznam, FB me je čisto not potegnu, pol pa tam "travo zalivam", kot komentira moj dragi, pa kakšne igrce igram, v glavnem čas zapravljam. Se bom poboljšala, po pravici povedano, pogrešam naše čvekanje, pa tako luštno je prebrat, kaj se kaj pri vas dogaja...

Drugače je pa v petek, 13.11., Klemen dopolnil 30 mesecev - 2 leti in pol! Sva ga merila - ima 95 cm, tehta pa 15 kg. Zadnji mesec kar bolj pridno spi, včasih celo noč, včasih se zbudi 1x, včasih večkrat, najslabše je pa okrog polne lune, takrat nam pa dogaja na polno. Dojimo se še kar pred spanjem, pa ponoči in zjutraj, čez dan se pa sploh ne spomni več. Še vedno upam, da bo odnehal sam... Na kahlico gre vsako jutro in lepo lula, razen če je plenica zelo mokra, kar se včasih tudi zgodi. Čez dan pa je sedaj razlika v tem, da občasno že reče, da je kakal, včasih pa se je kar skregal, da on pa že ne, čeprav se ga je zavohalo na kilometer user posted image .
Je skoraj vse, sploh pri varuški, najraje pa ima jedi na žlico.
Zobe si kar pridno umivamo, kljub temu pa se je na enem zobku pojavila črna pika user posted image . V Laškem je otroška zobozdravnica umrla poleti, druge še niso dobili, v Celju se čaka oz. sploh ne jemljejo novih, čisto k vsakemu pa ga tudi ne bi peljala, da ne bo imel takšne fobije pred zobarji kot jo imam jaz...

Pa dovolj o nas za danes... Še drugič kaj, pa kakšno fotko bom še prilepla.
Grem še malo za nazaj prebrat, da bom lahko kaj pokomentirala. Pa, pa.

< Sporočilo je popravil stephany -- 17.11.2009 21:09:43 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
21.11.2009 20:26:43   
Laubica
Čer se javljam tudi jaz po doooooooooooooolgem času -saj ne vem kdaj in kaj sem nazadnje pisala-sem kot Štefka non-stop na fb -grdo od mene vem
Naj vas VSE lepo pozdravim in vam VSEM želim da bi se vse kar ne štima poštimalo.
No mi smo že cel teden bolani prvo ta velik in nas je vse okužil-malček pa je najbolj bogi-tako žnodra in kašla da je grozno to gledat
Ne vem če sem napisala da sva bila oktobra 6 dni v bolnici ker je imel dihalno stisko in dobil je asmo-tak da smo skozi na pumpici in prašku proti napadu-bil je na nitki -res me še zdaj strese ko se spomnil kako je delalo z njim ko ni imel kisika ,pol je bil 2 dni 24 ur non-stop priklopljen nanjuser posted image in potem so še ugotovili da je alergičen poleg oranž-kar smo vedeli še na pršiceuser posted image
No oktober je zame bil grozen še zato ker sem po 8 letih še svoj salon zaprla-zdaj delam pri sošolki in sem zadovoljna-tak da Julči-pravijo vsako slabo je za nekaj dobro-držim ti pesti da si porihtaš službo
Plenice -pri nas še obvezni rekvizit-drugač pa govori ko raztrgan dohtar-čisto vse pove kaj hočeš-in kar ne želišuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
24.11.2009 9:33:48   
viator
Čao punce, en pozdravček še od meneuser posted image .
Tale FB - sem se dolgo upirala, dokler se nisem začela z virtualno kmetijo ukvarjat...na zdej me je pa zagrabilo. Tako da delam, orjem, žanjem, pobiram jajca...user posted image user posted image . In to res enega časa pobere...

Laubica...upam, da sta fanta že zdrava, za vsak slučaj pa pošiljam user posted image user posted image user posted image .
Uhhh, se je pa veliko dogajalo pri vas oktobra. Joj, dihalna stiska - to pa je moralo biti groznouser posted image . Ste pa res veliko prestali. 
Žal mi je za tvoj salonuser posted image , no, ampak da si v službi zdaj zadovoljna, je pa tudi veliko vredno!!! 

Stephany...vauu, Klemen je pa velik fant.user posted image

Pri nas ni nič pretresljivo novega - stalno akcija. Lara v vrtcu zadovoljna, zdaj spet malo s kahlo poskušava tudi doma, v vrtcu ji menda kar gre.  Zaenkrat je kar zdrava, zdaj hodi v vrtec že 4 teden - brez prekinitveuser posted image - upam, da bo čim dlje zdrava! Neprestano govori, precej poje..pa tudi lepo se zaigra, najraje z dojenčkiuser posted image . Neskončno rada gleda Nodija - in samo Nodija!!user posted image   Risanke ji moram v nekih razumnih količinah dozirat, ona bi kar gledala in gledalauser posted image .

Starejši dve sta zaposleni s šolo, sploh naša gimnazijka - prvi meseci so malo zoprni, ko se je treba na nov režim navadit.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?