stephany
|
Ojla, konzervice! Sej mi je kr nerodno, pridem na forum, pogledam če je kaj novega, napišem pa nič.. Pa mine teden, pa dva, pa je že mesec naokrog. Priznam, FB me je čisto not potegnu, pol pa tam "travo zalivam", kot komentira moj dragi, pa kakšne igrce igram, v glavnem čas zapravljam. Se bom poboljšala, po pravici povedano, pogrešam naše čvekanje, pa tako luštno je prebrat, kaj se kaj pri vas dogaja... Drugače je pa v petek, 13.11., Klemen dopolnil 30 mesecev - 2 leti in pol! Sva ga merila - ima 95 cm, tehta pa 15 kg. Zadnji mesec kar bolj pridno spi, včasih celo noč, včasih se zbudi 1x, včasih večkrat, najslabše je pa okrog polne lune, takrat nam pa dogaja na polno. Dojimo se še kar pred spanjem, pa ponoči in zjutraj, čez dan se pa sploh ne spomni več. Še vedno upam, da bo odnehal sam... Na kahlico gre vsako jutro in lepo lula, razen če je plenica zelo mokra, kar se včasih tudi zgodi. Čez dan pa je sedaj razlika v tem, da občasno že reče, da je kakal, včasih pa se je kar skregal, da on pa že ne, čeprav se ga je zavohalo na kilometer . Je skoraj vse, sploh pri varuški, najraje pa ima jedi na žlico. Zobe si kar pridno umivamo, kljub temu pa se je na enem zobku pojavila črna pika . V Laškem je otroška zobozdravnica umrla poleti, druge še niso dobili, v Celju se čaka oz. sploh ne jemljejo novih, čisto k vsakemu pa ga tudi ne bi peljala, da ne bo imel takšne fobije pred zobarji kot jo imam jaz... Pa dovolj o nas za danes... Še drugič kaj, pa kakšno fotko bom še prilepla. Grem še malo za nazaj prebrat, da bom lahko kaj pokomentirala. Pa, pa.
< Sporočilo je popravil stephany -- 17.11.2009 21:09:43 >