neli99
|
o super, okrepitve , dobrodošla splišni ... jst sem mau blont, pa rabim črno na belem: a ti si tut nosečka ja ja, tole o tem, da nas zmatrajo tile mulčki pa poznam. pri nas je treba gont bicikel, pa avto poganjač, ker gre sicer prepočasi , pa še bi se našlo ... kaj šele bo, ko pridemo mi tja do šole drgač sem pa moja dva sončka uspešno preselila iz spalnice v svojo sobo. priznam, da sem mela tudi jst malo krize. sem se kar navadila, da se me ves čas en tišči. mi je bilo lepo, ko smo spali skupaj. peter se je preselil brez problemov, ta mala pa tam proti jutru še pride in pol odspi še eno rundo pri nama. drgač pa uživam s ta malima dvema kot še nikoli prej. in zato mi bojo tele počitnice minile čist prehitro ... še dva tedna, pa je spat služba, čist noro ... ja sej vem, kva jst tuki jamram, ko sem pa skor 2mes doma ... sem že nehala mi pa paše bit doma za znoret. sem ratala ta hud zapečkar. sem mela take načrte kako bom jst to zdej med počitnicami šla obiskat našo natasoom, pa še eno prijateljico z dojenčkom ... pa nisem bla še nikjer ... dopoldne kuhamo, pol spijo, pol je pa ura 4 popoldne, gremo pa še mal okol hiše, pa je dan okol. pa itak se zmer neki dogaja doma. kako ste pa kaj s plenicami in kahlicami? jst sem našo ta malo za hec dala v gatke ... no in iz tega se je rodilo to, da zdaj ostane tudi po 2-3 ure suha ... sam na kahlco pa ne naredi nič. pol pa včasih ji dam plenico, včasih me pa prehiti, pa jo preoblečem, ker je pol itak spet 2 ure suha. se je pa danes strinjala, da gre na kahlco kakat ... in pol naredi en pukec (mali kakec) in nimam pojma kaj je blo: al se je ustrašla, ker je videla kaj je naredila, ... v glavnem ni več hotla sest in pol preden sem uspela ukrepat, je ona šibala po dnevni in kakala ... no ni blo tako hudo kot bi lahko blo. me pa zanima kaj bo jutri. a ja, moj pdp je 7.12. sem že zajadrala v 6mes nosečkanja. še 4mes. sem se spet mal razpisala ... evo sem že nehala. pridne bodite. pozdravček vsem
|