|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
22.7.2009 6:56:47   
viator
Oh, Hanna, zgleda sva samo še mi2 tle, ostali pa na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bučke, mljask.

Včeraj sva šli z Laro v vrtec - na pogovor z njeno bodočo vzgojiteljico. Bilo je super - mala ji je šla v naročje, šli sta pogledat igralnico, pogovarjali sta se...upam, da tudi, ko bo šlo zares, ne bo kakih večjih težav.

V petek se pa z morja vračata 2/3 mojih otrokuser posted image . Pišuka, jih tud že pogrešam.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.7.2009 18:47:07   
julci
Oh, Hanna, zgleda sva samo še mi2 tle, ostali pa na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bučke, mljask.

kaj sem pa jazuser posted image sem še ful delovna,zato ni preveč asa zakomentarje,pa še pred PC-jem je gužvauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.7.2009 22:16:41   
hanna1
julci in viator,pozdravljene punce...ja men se pa dopust izteka,v soboto začnem kar s celim dnemuser posted image .A Lara je dobila vabilo že v v vrtec,jaz pojma nimam,kako je to potekalo pri Blažuuser posted image ,mislim pa,da Hana ne bo potrebovala kakšnega ekstra uvajanja...me bolj skrbi,ker je postala pravi zmaj tolovaj...da o trmi ne izgubljam besed...več je folka,bolj si ona da duškauser posted image ...kupila sem nov fotoaparat,zdaj pa čakam,da se baterije nafilajo,pol pa veselo na delo...smo imeli prej pa res takega predpotopnega,je bil tako mali zaslonček,da si šele pol orng vidu sliko,ko si jo spravil na računalnik...pa tamalmu eno spominsko kartico za mobija ,ker jo majo vsi baje,sam on neuser posted image ,pa sem spet suha do naslednje colnge...heh,takav ti je životuser posted image ,mi v gostilni sploh niso verjeli,da sem Slovenka,ker sem tok dober pričala po njihovo...na dopustu namreč...sem mela še srbohr. v OŠ,pa kakšen kozarec piva viška,pa sem vse obvladalauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.7.2009 22:21:40   
hanna1
aja,pa makala,je včeraj praznovala RD,upam da se lepo ima na morju,vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...pa Zan od dodi tud kakšen dan nazaj...vse najboljše in veliko veselja z najmlajšim članom v vaši družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ....spat grem....imejte se lepo,kjer koli ste že.....pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.7.2009 6:07:57   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

aja,pa makala,je včeraj praznovala RD,upam da se lepo ima na morju,vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...pa Zan od dodi tud kakšen dan nazaj...vse najboljše in veliko veselja z najmlajšim članom v vaši družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Makala in Žan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
23.7.2009 6:09:21   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

kaj sem pa jazuser posted image sem še ful delovna,zato ni preveč asa zakomentarje,pa še pred PC-jem je gužvauser posted image

Ooooo živjo Julči. Pišuka ti si res tolk pridna, da imam kar slabo vest. user posted image Pri nas se bo gužva pred PC-jem začela v petek, ko dobim domov 2/3 mojih otrok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
23.7.2009 6:16:58   
viator

Joj, Hana, a ne kolk ta dopust hitro mineuser posted imageuser posted image az fotoaparat. Mah nimaš kaj, zdej, ko so otroci še majhni, ga res človek rabi.

.A Lara je dobila vabilo že v v vrtec,jaz pojma nimam,kako je to potekalo pri Blažuuser posted image ,mislim pa,da Hana ne bo potrebovala kakšnega ekstra uvajanja...me bolj skrbi,ker je postala pravi zmaj tolovaj...da o trmi ne izgubljam besed...več je folka,bolj si ona da duškauser posted image ...

Ja, en sestanek smo imeli vsi starši skupaj, potem so mi pa poslali domov vabilo, da naj pokličem Larino bodočo vzgojiteljico, da se zmenimo za en hitri individualni sestanekuser posted image . Tko da je spoznala Laro, pa neke osnovne stvari sva se zmenile.
Ha, glede uvajanja..tudi to se je kar "zakompliciralo" - če se spomnim, kako je zadeva potekala dobrih 10 let nazaj pri prvih dveh. user posted image Jaz upam, da pri Lari ne bo predolgo trajalo...user posted image
user posted image user posted image , po moje tud ne bo kakih problemov s Hano!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
23.7.2009 6:17:28   
viator

,mi v gostilni sploh niso verjeli,da sem Slovenka,ker sem tok dober pričala po njihovo...na dopustu namreč...sem mela še srbohr. v OŠ,pa kakšen kozarec piva viška,pa sem vse obvladalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
23.7.2009 20:14:40   
hanna1
Zala in Hana sta se pa kopali-sem našo komaj zvlekla iz bazena in domovuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.7.2009 22:52:22   
KT
Punce moje zlate najlepša hvala za četitke. Čestitke vsem malim in velikim slavljenkam in slavljenčkom.

Dodi čestitke za malega korenjaka.

neli99 bravo za dobro opravljeno planirano delo user posted image user posted image user posted image moram priznati, da si mi kar malo lušte naredila.

natasaom - za "pojest" je sladka mala damica. Kako pa ta velika sestrica?

viator - a je dopusta že konec? Ti, a so vam v pismu iz vrtca specifično napisali, da pokliči vzgojiteljico - naše pismo je namreč malce dvoumno kar se tega tiče. Citiram: Če bi se želeli o čemerkoli pogovoriti nas pokličite. user posted image

Midve z Alino sva se od začetka julija potepali - intenzivno sva čofotali po morju (mimogrede Alina že plava samo s "kavčki" - beri rokavčki), vsako jutro sva nahranli ribice, v mivki zidali gradove - Alina je imela največje veselje uničit najino remek delo, se sprehajali ob morju, iskali rakovice - v glavnem čisto razvajanje moram priznati. Očija sva pa pustili doma, da je dinarčke služil user posted image Zdaj se za teden dni vsi trije selimo v hladnejše kraje - v Kranjski gori in okolici bomo osvojili kak kucelj, potem pa greva z Alino nazaj na morje.

Še enkrat hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.7.2009 9:09:24   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: KT

viator - a je dopusta že konec? Ti, a so vam v pismu iz vrtca specifično napisali, da pokliči vzgojiteljico - naše pismo je namreč malce dvoumno kar se tega tiče. Citiram: Če bi se želeli o čemerkoli pogovoriti nas pokličite. user posted image

Midve z Alino sva se od začetka julija potepali - intenzivno sva čofotali po morju (mimogrede Alina že plava samo s "kavčki" - beri rokavčki), vsako jutro sva nahranli ribice, v mivki zidali gradove - Alina je imela največje veselje uničit najino remek delo, se sprehajali ob morju, iskali rakovice - v glavnem čisto razvajanje moram priznati. Očija sva pa pustili doma, da je dinarčke služil user posted image Zdaj se za teden dni vsi trije selimo v hladnejše kraje - v Kranjski gori in okolici bomo osvojili kak kucelj, potem pa greva z Alino nazaj na morje.

Še enkrat hvala za čestitke user posted image

Uhh tole se pa super bere..vajino potepanje ob obali. Jaz bi tud šlaaaa...na morje.  user posted image user posted image   Alina za "kavčke".

Prvi del dopusta je končan, zdej moram zdržat do 15. 8. - ko grem na morje.

Glede vrtca - ja, napisali so, naj vzgojiteljico pokličem (zraven datumi in ure, kdaj je to možno). Ima pa menda tudi v Andersenu vsaka svoj način - ene se odločijo za srečanje s starši in otroci individualno, druge pa v začetku septembra naredijo roditeljski za vse starše naenkrat.  Ampak če želiš, jih ti kar pokliči...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.7.2009 10:38:13   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

KT - VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image
KT,ti dve rožici sta tako lepi,da ti ju tud jaz poklanjam,LARI in NACETU pa vse najboljše za 2 in 4 RD in veliko toplih poletnih dni želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozno ampak iz srca - enako user posted image KT, Lara, Alina, Nace - vsi slavljenci in Oskarju za novo družbo na tem svetu; VSE NAJBOLJŠE!
user posted image
naša bo tudi 2 čez nekaj dni in neki sanjam o torti - kje bi se dalo v šiški dobit kako 20cm (tako manjšo) torto? user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.7.2009 10:41:41   
luan
Sicer ni v Šiški, ampak zakaj je nebi kupila v Leclercu?Moja sestra tam kupuje torte in je zadovoljna.Pravi, da so poceni in dobreuser posted image .
LP

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.7.2009 10:26:33   
mateyka
hmm, na drugi konec mesta praviš? mogoče.. moj mož pravi mogoče bi pa potem morali res tja po torto user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.7.2009 14:06:36   
neli99
ojla user posted image

... punce men računalnik ves čas neki javlja da me dodajate med prijatelje, vam vsem sporočam, da vas mam rada in da ste moje prijateljice, sam moj emšo mi pa res ne dela tko hiter, da bi skontala, kva moram zdej spet odklikat user posted image  ... rabm maaal veeeeč časssssaaaa user posted image  ... pa kakšno mini navodilo bi tut prav prišlo user posted image

... mimogrede: mam že eno leto tale mobi internet, pa mi je šele zadnjič en razložil, da internet dela hitreje, če je več signala user posted image  ... jst sem mela pa ves čas računalnik pod mizo in preklinjala kok je moj internet počasenuser posted image user posted image  ... zdej res dela malo hitreje ko je na mizi user posted image  ... baje se pa dobi tut dodatna antena ... pol bom pa čist preveč dirkalna user posted image

no kako ste kaj? user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
31.7.2009 11:05:45   
hanna1
mateyka in Inara-vse najboljše ob drugi svečki,želim ti obilo crkljanja z očkom in mamico čez poletne dni in veliko krasnih prijateljčkov na tvoji poti skoz življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mimogrede,ste dobili tortico user posted image ....in kako kaj očka prenaša poletno vročinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.8.2009 11:16:56   
julci

mateyka in Inara-vse najboljše ob drugi svečki,želim ti obilo crkljanja z očkom in mamico čez poletne dni in veliko krasnih prijateljčkov na tvoji poti skoz življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mimogrede,ste dobili tortico user posted image ....in kako kaj očka prenaša poletno vročinouser posted image user posted image user posted image

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.8.2009 18:35:46   
viator

Pa mi tudi!!!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.8.2009 18:38:01   
viator
Zdej pa imamo lepo vreme, a? Evo, je že avgust...še 14 dni, pa na morje....user posted image .
Včeraj smo bili v Šmarjeških toplicah....da bomo lažje na morje počakali.user posted image   Punce so bile itak skoz v vodi.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.8.2009 21:11:25   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Pa mi tudi!!!!!!

Še midve košarico pristavljava.
En velik objem Inara, pa mamici in očku seveda user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.8.2009 14:20:40   
dašabina
Vsem slavljencem minulih dni vse naj, naj!!!user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.8.2009 20:43:44   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.8.2009 10:16:38   
julci
Nuna se vkrca na vlak in se udobno namesti. Po nekaj minutah vožnje
na sosednjem sedežu zagleda znano žensko. Videti je bila  srečna,
oblečena pa je bila v krzno, imela je lep nakit, moderno obleko in
moderne čevlje, urejeno frizuro in nohte...
Nekaj časa se obe gledata, nato pa nuna spregovori: "A si to ti
Manca? Kako si? Koliko časa se nisva videli."
In tako sta si izmenjali zgodbi svojega življenja.
Pa nuni ne da miru in vpraša: "Poslušaj, ne jezi se, ampak ta plašč,
kako ..?"
Pa ji znanka odgovori: "Veš, saj mi je neugodno, ampak ena krasna
noč in evo..."
Pa nuna še vedno nadaljuje: "Oprosti, ampak takšni čevlji?"
"Veš, saj mi je neugodno, ampak en prekrasen vikend in evo..."
"Pa takšen nobel kostim, pa ogrlica in torbica in vse to..."
"Veš eno prekrasno potovanje in tako naprej..."
Na koncu vožnje se na železniški postaji poslovita in odideta vsaka
svojo pot. Nuna pride pozno zvečer domov v samostan, odide v svojo
sobo, se preobleče v pižamo, pomoli in se kar malo nejevoljna
odpravi spat.
Sredi noči zasliši po vratih rahlo trkanje, kuc, kuc... in vpraša:
"Kdo je?"
"Jaz, pater Jože", tiho zašepeta menih.
Pa mu odvrne nuna: "Ma jebi se ti in tvoji karamelni bomboni!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.8.2009 15:58:02   
julci
zgleda da je popoln mrkuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.8.2009 18:47:34   
hanna1
julci,hajuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?