KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...Mežica...Prevalje......Dravograd.....in Maribor K vam pa bomo prišli na izlet enkrat poleti! .....ko le čas ne bi tako hitro bežal...sem lani jeseni govorila,kaj vse bom opravila pozimi...pa je zopet pred vrati poletje,jaz pa ..en k*** kaj,sploh ne vem,kdaj mi je čas zbežal......stephany,pa je res že pravi frajer tvoj sine hanna kapo dol kaj vse znaš spravit v en stavek Mah, veš kaj, ni se za sekirat, mene je tud cajt že pred ene petimi leti prehitel, pa kaj naj zdaj, najboljš, da ga dodobra izrabmo in ko bomo pogledale nazaj, si bomo z nasmeškomm na ustih, zadovoljstvom in veseljem v srcu rekle "spet se nam je zgodilo veliko lepega in veliko lepega nas še čaka" Punce moje, slabe čveke smo ratale, verjetno zato, ker nam je žal vsake minute, ki jo lahko preživimo zunaj in prav je tako. Prehitro rastejo tile naši pikci, da bi zamudile kako minutko Moram vam povedat kaj se mi je zgodilo včeraj - Alina me je proti večeru grdo uščipnila na vratu, namenoma nisem živčno odreagirala in sem se spravila v en kot in se delala kot, da me močno boli, vmes pa še javkala "aua, aua, boli, boli, Alina me je, boli, boli, aua, aua". No, ko se je scena zaključla, malo frajlo spravljam spat, kopanje, umivanje las, previjanje, mleko, itd. In kot vsak večer se uro po dogodku cartava v moji postelji, ko Alina stegne svojo ročico in me začne božati po vratu in obrazu, zraven pa gode "moja, moja" - pa dobesedno sem mislila, da se mi bo srce strgalo, tako milo mi je bilo pri srcu. Kakšni cukrčki so ratali ti naši "ne več tako mali" škratje. Grem rjuhe likat in vmes še malo daljinca mučit, da mu ne bo dolgčas
|